Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------12.hafta
2-)sizofren_ev_kedisi-------medicalpark-----------------14.haftası
3-) gozdemmmmmm--------Doğal gebelik----------------29.hafta----------ERKEK
4-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------36.hafta ---------KIZ---------Ceyda
5-) judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
6-) prizeprize-------------Ankara genart---------------33.hafta----------ERKEK
7-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------14.hafta
9-) melekkose-------------Memorial--------------------21. hafta--------KIZ---------Almira
10-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
11-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
12-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
13-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------30.hafta----------kız
14-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
15-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
16-) lila3146 -------------Eurofertil tüp bebek -----------30.hafta
17-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------17.hafta------1KIZ--1ERKEK
1evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------16.hafta
19-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------12.hafta
20-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
21-)sena81--------------Memorial------------------------9.hafta
22-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------21.hafta-----KIZ
23-)burcusafak08-------Avrupa Şafak Hst.--------------31.hafta------KIZ---Zeynep Ece
24-)acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
25-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------16.hafta
26-)nurtencb-----------Bahçeci kliniği--------------------7.hafta------İKİZ

Son düzenleme:
kızlar benim 3 lü test sonucum çıkmış.netten baktım sonuçlarıma, trisomy 21 riski cut off değerinin üzerindedir yazıyo moralim bozuldu biraz.doktorum izinli olduğu için soramadım.haftaya gelecekmiş.aranızda 3 lü test yaptırıp böyle bişeyler çıkan oldu mu? yada ben bu sonucu nasıl öğrenebilirim kime sorabilirim?inş.sorun yoktur.

Merhaba kızlar, fırsat varken sizlere bir merhaba demek istedim tebrik eden arkadaşlar teşekkür ederim. Biraz bahset demişsiniz bende anlatayım 35+2 epitral sezeryanla doğum yaptım sonrasında çok ağrım oldu ve gaz sancım 2 günde çıkabildim hastaneden bir pırtın ne kadar önemli olduğunu anladım kızım 2.420kg. 45 cm. doğdu ilk bir hafta kilo kaybetti sarılık oldu Allah çok şükür şimdi iyiyiz. dün bebek mevlüdümüz vardı. annem sürekli bende o olmasa ne yapardım Allah şükür sağlıklı ve yanımda ilk zamanlar zor geçiyor kızlar hem bebekle ilgilenicek hemde kendini dinlendireceksin gelen giden zor umarım hepinizin bu günlerde sizlere yardımcı olacak yakınları vardır. Uykusuzluk haricinde zor olan birşey yok, artık o kadarınada bünyelerimiz alışıcak mecbur birkaç sene böyle, bebeğimin çok gaz oluyor tecrübeli arkadaşlar bir çare;

sıkılma canım ben de yaptıracağım için yeni araştırdım hatta uzman tv de var 3lü testlerde hata payı çok çok yüksek oluyormuş.. bir sürü doktor da 2li normal çıkınca 3lüyü yaptırmıyormuş bile.. üzme kendini

inş.öyledir cnm yaa ben de baktım uzman tv ye az önce dediğin gibi hata payı yüksekmiş.yine de insan diken üstünde oluyo işte.

canım tekrardan hayırlı uğurlu olsun ...
bebeğini kokluyorum çookkk..
daha çok minik gaz ilacı vermez doktor ..
emzirirken çok dikkat ..yatar pozisyonda emmesin ..45 derecelik açıyı muhafaza et hep .. iyicene sırtından gazını çıkar ...sende yediklerine dikkat et ..
ayaklarının altına bak sıcakmı diye ..hava sıcakta olsa yeni bebekler kendini hemen ısıtamaz ..
sende sıcak diye atlet giymemezlik etme ..sendeki gaz bebeğe de geçiyor .. bizim nevrayla aynı anda gazımız karınağrımız oluyor bazen ..

Gozun aydin Allah anali babali buyutsun. Hepimiz uykusuzluk yasiyoruz arti gazlar sancilar... Yeter ki bebeklerimiz saglikli olsunlar.

Merhaba kızlar!
Gittim doktora, gördüm yavrularımızı :)
Çok iyiler şükürler olsun. Cinsiyetlerini göstermediler. doktor da dedi cuma gel yine bakalım :) Ense kalınlıkları da iyiymiş. ayyy çok keyifliyim şükürler olsuun :)

masallah saglıklı olsunlarda cınsıyet onemlı degıl.bızde dra cok ısrar ettık bırı kıza bırı erkege benzıyo dedı ama daha erken dedı bızde ancak 3 hafta sonra ogrencez ınsallah

ınsallah sorun yoktur merak etme bole seyler hep oluyomus cok duyuyoruz etraftan.

CANIM ÇOOOK SEVİNDİM İNAN KENDİM GİDİP GÖRMÜŞ GİBİ SEVİNDİM
ohhh cuma tekrar gidiyosunnn

senin yaşlarında normal yaşı büyütmekk:)))ben 22 yaşımda evlendim inan aklım bi karış havadaydı bazen düşünüyorum iyiki ozaman olmamış bu 8 senenin çok tadını çıkardım :)))şimdi kendimi daha hazır hissediyorum anne olmaya..

:)))) Yaptığım işleri de bir görsen nasıl faydası var vatana millete evet aslında evde kalmayı istiyorum ama oturunca da patlayacak gibi oluyorum..

inan evde olmak daha sıkıcı ben zaten evde durmuyorum ablamlarla beraberim bütün gün zaman geçiyo pazar evde tek oluyorum kafayı yiycek gibi oluyorum..bide sıcaklar malumm enazından bankada klima var serin serin ohhh:90:

maşallah cnm bende çok sevindim :)) ultrasonda buluşma anı kadar keyif verici bişey olamaz kesinlikle :)

slm kızlar..bugün pek giremedim topiklere çarşıya çıktık arkadaşla
kızıma mini damlanın mevlit takımını aldım çok güzel
kendimede hastanede giymeye şık bi terlik aradım ama bulamadım evde kullandığım var onu giyecem artık napim oda uyuyo...
kızımında benimde mevlüt takımlarımız hazır sağlıkla gelmesi dışında ciddi bi eksiğimiz yok
bebek çantamız haricinde
onuda okiedog almaya karar verdim aranızda bu marka alan varmı?

kızlar kasıklarımdaki karnımdaki ağrı nerdeyse hiç geçmiyor doktor normal dese de içim hiç rahat değil.. sinirim bozuldu resmen ya kötü bişey varsa?? randevuyu da taa perşembeye salladı umarım o zamana kadar birşey olmaz...

korkma canım benimde hamile kaldığım günden beri geçmiyor kasıklarımdaki belimdeki ağrılar 4.ayda sadece birazcık hafifliyor ama yinede devam edip rahatsız etmeye devam ediyor benim öyle oluyor banada doktorum normal diyor ama anne yüreği işte :)) insan tedirgin oluyor ama korkma ALLAH'IN izni ile birşey olmaz minişlerimize. bu arada uzun bir aradan sonra tam 1 ay oluyor perşembe günü benimde randevum o zaman çok özledim yavrumu.

canım hiç merak etme geçen günde konuşmuştuk bebek büyüyo rahim büyüyüp kasılıyo...kötü şey düşünme sakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…