korkma canım benimde hamile kaldığım günden beri geçmiyor kasıklarımdaki belimdeki ağrılar 4.ayda sadece birazcık hafifliyor ama yinede devam edip rahatsız etmeye devam ediyor benim öyle oluyor banada doktorum normal diyor ama anne yüreği işte :)) insan tedirgin oluyor ama korkma ALLAH'IN izni ile birşey olmaz minişlerimize.bu arada uzun bir aradan sonra tam 1 ay oluyor perşembe günü benimde randevum o zaman çok özledim yavrumu.
canım hiç merak etme geçen günde konuşmuştuk bebek büyüyo rahim büyüyüp kasılıyo...kötü şey düşünme sakın..
kızlar kasıklarımdaki karnımdaki ağrı nerdeyse hiç geçmiyor doktor normal dese de içim hiç rahat değil.. sinirim bozuldu resmen ya kötü bişey varsa?? randevuyu da taa perşembeye salladı umarım o zamana kadar birşey olmaz...
İnşallah normaldir ama bilemiyorum içim sıkılıyor hayrolsun..
sağol canım benim döndüm :))))))))))merhaba kızlar çokk sıcak yaaa... daha da sıcak olacakmış ..Allah yardımcımız olsun .. özellikle hamileleiğinin son günlerini yaşayan arkadaşlarım .. gerçekten işiniz zor .. Allah yardım etsin ...
Nurcan hoşgeldin canım ..tatilden dönmüşsün
canım 3 lü testte hata oluyor 2 li iyi ise önemseme internede güvenmekızlar benim 3 lü test sonucum çıkmış.netten baktım sonuçlarıma, trisomy 21 riski cut off değerinin üzerindedir yazıyomoralim bozuldu biraz.doktorum izinli olduğu için soramadım.haftaya gelecekmiş.aranızda 3 lü test yaptırıp böyle bişeyler çıkan oldu mu? yada ben bu sonucu nasıl öğrenebilirim kime sorabilirim?inş.sorun yoktur.
tekrar geçmiş olsun canım nevra sölemiş herşeyi zaten gaz içinMerhaba kızlar, fırsat varken sizlere bir merhaba demek istedim tebrik eden arkadaşlar teşekkür ederim. Biraz bahset demişsiniz bende anlatayım 35+2 epitral sezeryanla doğum yaptım sonrasında çok ağrım oldu ve gaz sancım 2 günde çıkabildim hastaneden bir pırtın ne kadar önemli olduğunu anladımkızım 2.420kg. 45 cm. doğdu ilk bir hafta kilo kaybetti sarılık oldu Allah çok şükür şimdi iyiyiz. dün bebek mevlüdümüz vardı. annem sürekli bende o olmasa ne yapardım Allah şükür sağlıklı ve yanımda ilk zamanlar zor geçiyor kızlar hem bebekle ilgilenicek hemde kendini dinlendireceksin gelen giden zor umarım hepinizin bu günlerde sizlere yardımcı olacak yakınları vardır. Uykusuzluk haricinde zor olan birşey yok, artık o kadarınada bünyelerimiz alışıcak mecbur birkaç sene böyle, bebeğimin çok gaz oluyor tecrübeli arkadaşlar bir çare;
kızlar kasıklarımdaki karnımdaki ağrı nerdeyse hiç geçmiyor doktor normal dese de içim hiç rahat değil.. sinirim bozuldu resmen ya kötü bişey varsa?? randevuyu da taa perşembeye salladı umarım o zamana kadar birşey olmaz...
masallahsaglıklı olsunlarda cınsıyet onemlı degıl.bızde dra cok ısrar ettık bırı kıza bırı erkege benzıyo dedı ama daha erken dedı bızde ancak 3 hafta sonra ogrencez ınsallah
CANIM ÇOOOK SEVİNDİM İNAN KENDİM GİDİP GÖRMÜŞ GİBİ SEVİNDİM
ohhh cuma tekrar gidiyosunnn
maşallah cnm bende çok sevindim :)) ultrasonda buluşma anı kadar keyif verici bişey olamaz kesinlikle :)
aysecim merak etme bende de oluyo ara ara cnm.bazen kalsiyum yada magnezyum eksikliğinden de olabiliyomuş.ben de bol bol süt içiyorum ve kayısı yiyorum.sana da tavsiye ederim gidene kadar.özellikle kayısı rahatlattı beni azaldı sanki ağrılarım.
çok sıkılıp kasıcaksan kendini yakınlarda varsa git gör bebişini..valla ben içim sıkılsa gidiyodumm..
olur bebeğim telaşlanma sen normal bu ağrılar karın içine bebiş yerleşiyo orayı açmaya çalışıyo yavrum kendine yer yapıyo
Ayşecim sıkma canını ya. İnşallah yolundadır herşey. Hepimizde oluyor o tarz ağrılar. tedirgin oluyoruz ister istemez tabi. Ama büyüdüğü için yavrun, o sebep oluyo bu ağrılara. İçin rahat olsun güzelim...
seni çok iyi anlıyorum aysecim.ben tedavilerimde de öyleydim sürekli bir araştırma halindeydim.o da beni hep sterse sokuyodu.bi rahat olamadım şöle.hala tam anlamıyla sevinemedim doya doya.sanki mutlu olunca bişey çıkacak gibi geliyo her seferinde.yılların verdiği yorgunluktan ve olumsuz sonuçlardan olsa gerek cnm.inş.atlatıcaz bugünleri de ve sağ salim kavuşacağız meleklerimize :)Sağolun kızlar içim rahatladı biraz.. perşembe sabaha da az kaldı kısmetse gider görürüm kuzumu.
beni nurcan daha eski tanır bilir çok öyle aklı başında bir kadın değilim zaten ama bu hamilelik beni benden aldı resmen havalara uçmam gerekirken hep içimde bir endişe hep bir huzursuzluk geçer inşallah..
bir el sallamak için girdim ...
topik bomboş
canım bizim gata 2li test iyi ise asla 3lü testyapmıyornurcanım gece uyku tutmadı cnm inanki.sen şimdi böyle yazınca nasıl rahatladım anlatamam.doktoruma da ulaşamadım izinliymiş.keşke istemeseymiş 3 lü testi madem kafamız karışacak.sen yaptırmış mıydın cnm?
Sağolun kızlar içim rahatladı biraz.. perşembe sabaha da az kaldı kısmetse gider görürüm kuzumu.
beni nurcan daha eski tanır bilir çok öyle aklı başında bir kadın değilim zaten ama bu hamilelik beni benden aldı resmen havalara uçmam gerekirken hep içimde bir endişe hep bir huzursuzluk geçer inşallah..
Sağolun kızlar içim rahatladı biraz.. perşembe sabaha da az kaldı kısmetse gider görürüm kuzumu.
Sabah erkenden kalkıp, olabildiğince sıkı bi kahvaltının ardından, buranın yerli pazarına gittim bi arkadaşla. Doğal doğal şeyler aldım. hepsi de, bahçe sebzeleri meyveleri... Bazen çok sıkılsam da bulunduğum yerden, herşeyde var bi hayır diyorum. Meleklerimiz en doğalından besleniyor, daha nolsuun :)
günaydın kızlarr...
yine sıcak ve dahada sıcak olucakmışşş:83::83:
dün gittim dr bebeğim büyümüş teyzeleri 44 cm olmuş 1860 gr mış2 hafta sonra tekrar gidicem:)))
sıcak diye yememezlik yok köfteli sandaviç yanında ayranla besleyici öğün olur dedi..yanında bool su ve meyveee..
bide hastane olarak jfk hastanesine karar verildi bebek yeni doğan yoğun bakımı falanda var dedi doktorum allah korusun tabi.
çok sevindim güzel haberlerininde devamını dilerim İNŞALLAH. evet kötüsünden ALLAH korusun ama tevekkül etmekte gerekiyor yani eşeğini sağlam kazığa bağladıktan sonra ALLAH'a emanet etmek gibi örnek biraz kaba oldu ama bu geldi aklıma sözüm meclisten dışarı.bende yarın gidiyorum kontrolüme İNŞALLAH güzel haberlerle dönerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?