Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

canım hiç merak etme geçen günde konuşmuştuk bebek büyüyo rahim büyüyüp kasılıyo...kötü şey düşünme sakın..

İnşallah normaldir ama bilemiyorum içim sıkılıyor hayrolsun..

aysecim merak etme bende de oluyo ara ara cnm.bazen kalsiyum yada magnezyum eksikliğinden de olabiliyomuş.ben de bol bol süt içiyorum ve kayısı yiyorum.sana da tavsiye ederim gidene kadar.özellikle kayısı rahatlattı beni azaldı sanki ağrılarım.

sağol canım benim döndüm :))))))))))
canım 3 lü testte hata oluyor 2 li iyi ise önemseme internede güvenme
tekrar geçmiş olsun canım nevra sölemiş herşeyi zaten gaz için

olur bebeğim telaşlanma sen normal bu ağrılar karın içine bebiş yerleşiyo orayı açmaya çalışıyo yavrum kendine yer yapıyo

nurcanım gece uyku tutmadı cnm inanki.sen şimdi böyle yazınca nasıl rahatladım anlatamam.doktoruma da ulaşamadım izinliymiş.keşke istemeseymiş 3 lü testi madem kafamız karışacak.sen yaptırmış mıydın cnm?

masallah saglıklı olsunlarda cınsıyet onemlı degıl.bızde dra cok ısrar ettık bırı kıza bırı erkege benzıyo dedı ama daha erken dedı bızde ancak 3 hafta sonra ogrencez ınsallah

Aynen öyle tabi. Önemli olan sağlıklı olmaları. Ama insan merak etmeden duramıyor :)

CANIM ÇOOOK SEVİNDİM İNAN KENDİM GİDİP GÖRMÜŞ GİBİ SEVİNDİM
ohhh cuma tekrar gidiyosunnn

Çok sağol canım ya. Çok şükür görünce nasıl farklı hissediyorum var ya... Dün hastaneden sonra arkadaşa geçtim. Karnımı gere gere oturdum valla :)

maşallah cnm bende çok sevindim :)) ultrasonda buluşma anı kadar keyif verici bişey olamaz kesinlikle :)

Teşekkürler arkadaşım. Kesinlikle bambaşka bişiy ya. onları görebilmek, öyle farklı hissettiriyor ki... Binlerce hamdolsun....

Ayşecim sıkma canını ya. İnşallah yolundadır herşey. Hepimizde oluyor o tarz ağrılar. tedirgin oluyoruz ister istemez tabi. Ama büyüdüğü için yavrun, o sebep oluyo bu ağrılara. İçin rahat olsun güzelim...

Sabah erkenden kalkıp, olabildiğince sıkı bi kahvaltının ardından, buranın yerli pazarına gittim bi arkadaşla. Doğal doğal şeyler aldım. hepsi de, bahçe sebzeleri meyveleri... Bazen çok sıkılsam da bulunduğum yerden, herşeyde var bi hayır diyorum. Meleklerimiz en doğalından besleniyor, daha nolsuun :)

çok sıkılıp kasıcaksan kendini yakınlarda varsa git gör bebişini..valla ben içim sıkılsa gidiyodumm..

olur bebeğim telaşlanma sen normal bu ağrılar karın içine bebiş yerleşiyo orayı açmaya çalışıyo yavrum kendine yer yapıyo

Sağolun kızlar içim rahatladı biraz.. perşembe sabaha da az kaldı kısmetse gider görürüm kuzumu.
beni nurcan daha eski tanır bilir çok öyle aklı başında bir kadın değilim zaten ama bu hamilelik beni benden aldı resmen havalara uçmam gerekirken hep içimde bir endişe hep bir huzursuzluk geçer inşallah..

Son düzenleme:
seni çok iyi anlıyorum aysecim.ben tedavilerimde de öyleydim sürekli bir araştırma halindeydim.o da beni hep sterse sokuyodu.bi rahat olamadım şöle.hala tam anlamıyla sevinemedim doya doya.sanki mutlu olunca bişey çıkacak gibi geliyo her seferinde.yılların verdiği yorgunluktan ve olumsuz sonuçlardan olsa gerek cnm.inş.atlatıcaz bugünleri de ve sağ salim kavuşacağız meleklerimize :)

cnm hiç kafana takma rahmin büyüyo senin haftalarında ve yanlardaki organlara baskı yapıyo rahim kendine yer açıyo bu gibi durumlarda ağrıların olabilir
fakat şiddeti artarsa dr una danış..

canım bizim gata 2li test iyi ise asla 3lü testyapmıyor

e iz ondanarkadaşız zaten iki yarım akıllıydık şimdi çocuklar yüzünden tamamenakılsız kaldık ama dur sen bi doğur bakim ozaman görcem seni :))))))) sen bide uykucusun yandın

benımde var suanda orada hafıf hafıf batmalar seklınde.bende senın gb cok takıorum hep huzursuzum.ama bole olmamız gerekıyo.azcık gamsız olsak ya ne guzel olur

günaydın kızlarr...
yine sıcak ve dahada sıcak olucakmışşş:83::83:
dün gittim dr bebeğim büyümüş teyzeleri 44 cm olmuş 1860 gr mış2 hafta sonra tekrar gidicem:)))
sıcak diye yememezlik yok köfteli sandaviç yanında ayranla besleyici öğün olur dedi..yanında bool su ve meyveee..
bide hastane olarak jfk hastanesine karar verildi bebek yeni doğan yoğun bakımı falanda var dedi doktorum allah korusun tabi.

tabi sende oranın tadını çıkar ne güzel biz bura marketlerin merhametine kaldık hormonluları dayıyolar..annemlerin bahçesi var o yolluyo taze faulye kabak taze soğan falan ozaman anlıyoruz burda yediklerimizin ne garip olduğunu..
sen karadeniz tarafındasın şuan dimi ordaki kadınların yüzleri kırmızı kırmızı demek güzel besleniyolarr d derler.

çok sevindim güzel haberlerininde devamını dilerim İNŞALLAH. evet kötüsünden ALLAH korusun ama tevekkül etmekte gerekiyor yani eşeğini sağlam kazığa bağladıktan sonra ALLAH'a emanet etmek gibi örnek biraz kaba oldu ama bu geldi aklıma sözüm meclisten dışarı. bende yarın gidiyorum kontrolüme İNŞALLAH güzel haberlerle dönerim.

çok sağol canım inşllh sende yarın güzel haberlerle gelirsin senin çizelgen yok yapsana :))
tabi allah korusun herzaman tedbirli olmal lazım ..deyimde cup oturmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…