aloooooo kimse yok muuuu?? işim anca bitti geldim kimseler yoook((
artık dayanamıyorumbu sıcaklaraaaaa
dahada sıcak olacakmış
Allahım sen bizi koru
üff ben de sıkıldım nette dolanmaktan vakit geçmiyor bir türlü...evet ayşecim kimseler olmadığı için site bekçisi bende sıkılıyorum ve oyun oynuyorum ne yapiyim.
dahada sıcak olacakmış
Allahım sen bizi koru
dahada sıcak olacakmış
Allahım sen bizi koru
tabi sende oranın tadını çıkar ne güzel biz bura marketlerin merhametine kaldık hormonluları dayıyolar..annemlerin bahçesi var o yolluyo taze faulye kabak taze soğan falan ozaman anlıyoruz burda yediklerimizin ne garip olduğunu..
sen karadeniz tarafındasın şuan dimi ordaki kadınların yüzleri kırmızı kırmızı demek güzel besleniyolarr d derler.
Öncelikle herkese merhaba.Hepinizin bebekleri hayırlı olsun.Sağlıkla kucağınımıza almamız nasip olsun şnşallah.Benim bi sıkıntım var.kafam çok takılıyor.Şuan 7 haftalık hamileyim.clexane iğne kullanıyoruz ya bazılarımız tüp bebekten önce,bende onu hala kullanmaya devam ediyorum.Gürgan Clinicte yaptırdım ben tüp bebeği.Benim kan değerlerimden biri yüksek çıktı.antikardiyolipin igm olan.Ankaradaki hemşirelerden biri 12. haftaya kadar iğneyi kullanacasın dedi,başka bigün diğeri 9 ay kullanacaksın dedi.Şimdiki dr.umda Ankaradan zaten sana ne kadar kullanacağını söylerler dedi.Hemşireyle son konuşmamda da bana ,ordaki dr.unuz karar verecek ne kadar kullanacağınızı dedi.Yani tüp bebek yapan karar veremeyecek,şuan kontrollermi yapan dr kullan veya kullanma diyecekmiş.Hiçbir şey anlamadım valla.Yok kan akımına bakacakmışta ona göre karar verecekmiş.Zaten iğneyi kullanırken herşey normal görünecek.Bana yardım edebilecek biri var mı?
günaydın kızlarr...
yine sıcak ve dahada sıcak olucakmışşş:83::83:
dün gittim dr bebeğim büyümüş teyzeleri 44 cm olmuş 1860 gr mış2 hafta sonra tekrar gidicem:)))
sıcak diye yememezlik yok köfteli sandaviç yanında ayranla besleyici öğün olur dedi..yanında bool su ve meyveee..
bide hastane olarak jfk hastanesine karar verildi bebek yeni doğan yoğun bakımı falanda var dedi doktorum allah korusun tabi.
dahada sıcak olacakmış
Allahım sen bizi koru
Tatlım gelin bu taraflara doğru :) serin serin otururuz, doğal besleniriz. üstüne bi de doğal bi doğum yaptın mı, göndeririz seni rahatlamış bi şekilde :))) Ohhh mis valla. Ne dersin
neresi orası cnm söyle hemen biletimi alayım
Şebinkarahisar canım. Giresunun ilçesi... Yolları biraz kötü, gelene kadar bebek yoluna bile girebilir o derece
Tatlım gelin bu taraflara doğru :) serin serin otururuz, doğal besleniriz. üstüne bi de doğal bi doğum yaptın mı, göndeririz seni rahatlamış bi şekilde :))) Ohhh mis valla. Ne dersin
kızlar uzun süredir giremedim,sıcaklardan bunaldım çok bide bilgisyarın sıcaklığına katlanacak gücü bulamadım kendimde,buharlaşmak üzereyim menepozlu kadınlar gibi,,annemi şimdi anladım,çok okuyamadım geçmişi ama herkesin keyfi yerinde bebişler iyiii ALLAH bozmasın,,benimde haberlerim iyi,13.haftaya girdik ikizlerin keyfi yerinde,birisi çok hareketliydi ötekinim uyku saatı dedi herhalde doktor,,o kadar şaşırdım ki,ne eli duruyor ne ayağı edepsizin,ne taklalar attı doktor zor ölçtü,10 dakika onunla uraştı ötekisi yan yatmış uyuyor onun ki hemen bitti..ense kalınlarıda iyi dedi şimdilik 3lü taramayı yapıcaz dedi bana.2li yapılmıyormuş ikizlere,,bide sanırım iki tane prenses gelicek bize doktor kız gibi geldi bana dedi...hayırlısıııı.....hepinizi öptümmmmm
Güzelim ben de 12. haftaya kadar clexan kullandım. ama çok düşük bi dozdu. 0.2 galiba... tedaviyi uygulayan doktorum 12. haftaya kadar demişti. zaten tüp bebek olduğunu burda gittiğim doktora söylemediğimden, o ne derse onu yaptım. kan değerlerin v.s ne gerekiyosa, sanırım ona göre karar verilir. ama bu ilaç bi kan sulandırıcı. zararı yok. sürekli kullanıladabilir... Ama en sağlıklısı, takibini yapan doktorun önerileri...
günaydıııın bu sabah evden bildiriyorum :))) 11de doktora gidicez de işe gitmedim öğleden sonra gidicem ama tabiki imkanım varken yatıp uyuyamıyorum...
günaydın kızlar :) bugün bizde serin bir sabaha uyandık.hava çok güzel dışardaa balkon keyfi yapıyoruz bizde.
aysecim güzel haberlerle gel inş.cnm.
yyy ne güzeeel.. ben donla oturuyorumyine de sıcak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?