Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Öncelikle herkese merhaba.Hepinizin bebekleri hayırlı olsun.Sağlıkla kucağınımıza almamız nasip olsun şnşallah.Benim bi sıkıntım var.kafam çok takılıyor.Şuan 7 haftalık hamileyim.clexane iğne kullanıyoruz ya bazılarımız tüp bebekten önce,bende onu hala kullanmaya devam ediyorum.Gürgan Clinicte yaptırdım ben tüp bebeği.Benim kan değerlerimden biri yüksek çıktı.antikardiyolipin igm olan.Ankaradaki hemşirelerden biri 12. haftaya kadar iğneyi kullanacasın dedi,başka bigün diğeri 9 ay kullanacaksın dedi.Şimdiki dr.umda Ankaradan zaten sana ne kadar kullanacağını söylerler dedi.Hemşireyle son konuşmamda da bana ,ordaki dr.unuz karar verecek ne kadar kullanacağınızı dedi.Yani tüp bebek yapan karar veremeyecek,şuan kontrollermi yapan dr kullan veya kullanma diyecekmiş.Hiçbir şey anlamadım valla.Yok kan akımına bakacakmışta ona göre karar verecekmiş.Zaten iğneyi kullanırken herşey normal görünecek.Bana yardım edebilecek biri var mı?

Tadını çıkarabildiğimiz kadar çıkarıyoruz valla :) şimdi de, dut bağından geldik. bolca dut yedik. ohhh :))) Ayyy yazıyorum böyle, canı çeken olur mu ki?
Karadenizin ili giresun ama, ilçesi şebinkarahisarın hiç karadenizle alakası yok. daha çok sivasa yakın burası.ama tabi, pek bi sağlıklı oldukları söylenemez. eşimin canı çıkıyo hasta bakmaktan :) buraya geleli adamcazın saçları beyazladı valla....

Güzelim ben de 12. haftaya kadar clexan kullandım. ama çok düşük bi dozdu. 0.2 galiba... tedaviyi uygulayan doktorum 12. haftaya kadar demişti. zaten tüp bebek olduğunu burda gittiğim doktora söylemediğimden, o ne derse onu yaptım. kan değerlerin v.s ne gerekiyosa, sanırım ona göre karar verilir. ama bu ilaç bi kan sulandırıcı. zararı yok. sürekli kullanıladabilir... Ama en sağlıklısı, takibini yapan doktorun önerileri...

Oyh maşallah senin bebeğine yahu! :) ne güzel de büyümüş öyle... İnşallah hep böyle devam eder; herşey yolunda gider...
Sıcaklar için en iyisi siz bu yana doğru gelin. Hala hırka giyiyorum ben. Gün içinde camlar kapalı oturuyorum. yoksa üşütüyo :)

kızlar uzun süredir giremedim,sıcaklardan bunaldım çok bide bilgisyarın sıcaklığına katlanacak gücü bulamadım kendimde,buharlaşmak üzereyim menepozlu kadınlar gibi,,annemi şimdi anladım,çok okuyamadım geçmişi ama herkesin keyfi yerinde bebişler iyiii ALLAH bozmasın,,benimde haberlerim iyi,13.haftaya girdik ikizlerin keyfi yerinde,birisi çok hareketliydi ötekinim uyku saatı dedi herhalde doktor,,o kadar şaşırdım ki,ne eli duruyor ne ayağı edepsizin,ne taklalar attı doktor zor ölçtü,10 dakika onunla uraştı ötekisi yan yatmış uyuyor onun ki hemen bitti..ense kalınlarıda iyi dedi şimdilik 3lü taramayı yapıcaz dedi bana.2li yapılmıyormuş ikizlere,,bide sanırım iki tane prenses gelicek bize doktor kız gibi geldi bana dedi...hayırlısıııı.....hepinizi öptümmmmm

masallah sızedebız aynıyız sızle.bendede 2lı degıl 3lu ıstedı drum.banada bırı kız bırı erkege benzıyo dedı ama daha erken dıyo herkesbakalım saglıklı olsunlarda tamamını gorelımde.bende bugun kızkardesıme gıttım 10 gunluk lohusa gıdıp gelene kadar mahvoldum heryer kokuyo yemek,lagım,denız,balık,ter,çöp vsvsvsvs burnumu tıkamaktan bayılacam en sonunda.sureklı mıde agızda zaten.bır surelıgıne koku alma duyumu kaybetmek ıstıyorummm

Güzelim ben de 12. haftaya kadar clexan kullandım. ama çok düşük bi dozdu. 0.2 galiba... tedaviyi uygulayan doktorum 12. haftaya kadar demişti. zaten tüp bebek olduğunu burda gittiğim doktora söylemediğimden, o ne derse onu yaptım. kan değerlerin v.s ne gerekiyosa, sanırım ona göre karar verilir. ama bu ilaç bi kan sulandırıcı. zararı yok. sürekli kullanıladabilir... Ama en sağlıklısı, takibini yapan doktorun önerileri...[/QUOTE]

Çok sağol.benim kullandığım 0.4lük.senin herhangi bir değerin yüksek çıkmış mıydı peki?Burdaki dr. bakarak karar verebilir mi yani?Bu kadar uğraştıktan sonra pıhtılaşma yüzünden kaybetmek istemiyorum bebişi.9 ay boyunca da kullanmak istemiyorum.artık 9 unda dr. gidicem bi sorayım da ona ona göre olmadı ankara ya giderim tekrar.ooofff herşey sıkıntı...

günaydıııın bu sabah evden bildiriyorum :))) 11de doktora gidicez de işe gitmedim öğleden sonra gidicem ama tabiki imkanım varken yatıp uyuyamıyorum...

günaydın kızlar :) bugün bizde serin bir sabaha uyandık.hava çok güzel dışardaa balkon keyfi yapıyoruz bizde.
aysecim güzel haberlerle gel inş.cnm.

Çok sağol.benim kullandığım 0.4lük.senin herhangi bir değerin yüksek çıkmış mıydı peki?Burdaki dr. bakarak karar verebilir mi yani?Bu kadar uğraştıktan sonra pıhtılaşma yüzünden kaybetmek istemiyorum bebişi.9 ay boyunca da kullanmak istemiyorum.artık 9 unda dr. gidicem bi sorayım da ona ona göre olmadı ankara ya giderim tekrar.ooofff herşey sıkıntı...[/QUOTE]

Benim değer yüksekliği falan yoktu. Doktorum diğer ilaçları verirken bunu da yazmış. Eşim de sakıncası yok diyince kullandık 12. haftaya kadar. Tabi pıhtılaşma varsa, kullanman şart. Ama iğne zor geliyor artık zamanla. kullanman gerekiyor derse doktor sürekli, korasprin önerebilir. en azından hap şeklinde ve aynı işlevi görüyor. Umarım yolunda gider herşey. Fazla takma kafana. Herşey olacağına varıyor...

günaydıııın bu sabah evden bildiriyorum :))) 11de doktora gidicez de işe gitmedim öğleden sonra gidicem ama tabiki imkanım varken yatıp uyuyamıyorum...

Günaydııın! Ayyy ne güzel, bebeğini görüceksiin. Senden iyisi yok bugün İnşallah kesinleşir cinsiyeti ya. İnsan merak ediyor :) Haberlerini bekliyoruz; en güzel tarafından

günaydın kızlar :) bugün bizde serin bir sabaha uyandık.hava çok güzel dışardaa balkon keyfi yapıyoruz bizde.
aysecim güzel haberlerle gel inş.cnm.

Günaydııın!
Balkon keyfi demeeeek :) Oh valla, tadını çıkarın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…