Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Tatlım gelin bu taraflara doğru :) serin serin otururuz, doğal besleniriz. üstüne bi de doğal bi doğum yaptın mı, göndeririz seni rahatlamış bi şekilde :))) Ohhh mis valla. Ne dersin

valla canım biz organik beslenicez diye kendimizi parçalıyoruz burda aman katkı maddesi olmasın içinde
sen temiz hava bol gıda kıymetini bil :79:

artık dayanamıyorumbu sıcaklaraaaaa
dahada sıcak olacakmış
Allahım sen bizi koru
Allah kolaylık versin ..maşalllah 37. haftaya girmişsin .. iyicene sıcaklıyorsundur .. ,
dikkat et terli terli su içme .. doğum öncesi hastalanma canım .. banyodan çıkınca da iyicene kurulan ..

hayırlı olsun hamileliğin ..
ben o iğneyi tüm hamileleiğim boyunca kullandım doğuma 4 gün kala bıraktım ..bebeğe giden kan akışını sağlıyor kanı sulandırarak ..
" kardiyovasküler risk analizi" isminde bir tahlil yapılıyor .. o tahlil sonucunda sende trombofili (kan pıhtılaşması) varmı yokmu .. ona bakılıyor .. ona göre kullanıyorsun 9 ay ...
doktor neye göre kara verecek ki ..tabiki tahlillere göre doktoruna güven

günaydıııın bu sabah evden bildiriyorum :))) 11de doktora gidicez de işe gitmedim öğleden sonra gidicem ama tabiki imkanım varken yatıp uyuyamıyorum...

malesef çalışırken böyle işe giderken açılmayan gözler tatilde cin gibi oluyo:90:
bakalım senin bebiş göstercek mi kendini :79:

slm kızlar...nasılsınız
ayşecim hadi belli olsun cinsiyetiniz güzel hbrlerle dön bize inş...fıstıklar ben sürekli sizleri takipteyim ama yazmak inanın çok zor geliyo artık ama hepinizi okuyorum merak etmeyin
yarın evde derin temizlik var ama ne derin ne derin ablam geliyo bu akşamdan yarında kadın alıyorum temizlesinler dursunlar evimi
bende bugünden koltukların yastıklarının kılıflarını yıkıyorum bi iki basit işleri daha yapayımki yarınki iş kolay olsun diye
ayşecim çok şkürler olsunki 37.haftayabaşladım bugün beni listede güncellermisin fıstığım...
cuma olan kontrolümü ctesiye aldım bende bakliyat torbamı ctesi görecem
seninki bakliyatlardan ne oldu?

kolay gelsin bu sıcaklarda insan adım atmaya zorlanıyo valla
az kalmış canım senin ay çok heyecanlı olsa gerek

kolay gelsin bu sıcaklarda insan adım atmaya zorlanıyo valla
az kalmış canım senin ay çok heyecanlı olsa gerek

evet cnm çok az kaldı Allahın izni ile inş..
heyecan doruklarda hele eşiminki dahada fazla ona kalsa hemen sezeryanla bebeği alaymışık çok özlemiş gelsinmiş artık :)))
bide bizim doğum nasıl olacak oda hiç belli değil normalmi sezeryanmi ben kendimi normale alıştırmışken kocişin bi doğumcu arkadaşı yengeyi sezeryan yapalım demiş
ctesi dananın kuyruğu kopacak bakalım hakkımızda hayırlısı

canım ya bu kocalar hep böyle demekki ben normal dedikçe eşim sezeryan olsun diyo :90:
ama sonuna kadar direnicem herşey yolunda giderse o heyecanı yaşamak istiyorum
bakalım cumartesi ne diycekler sana :79:

gerçekren çok az kaldı ben bile heycanlandım..neyse ablan kadın yarın evini mis gibi yaparlar bebişde evine tertemiz gelir inşllhh..ya yazamıycak kadar ne oluyoki anlatta bilelim bizde 3 4 hafta sonra senin yerinde olcaz inşllhh..

Son düzenleme:

cnm artık pek dik oturamıyorum pc de bişiler baskı yapıyo vajinama
artık sanırım göbeğimde indimi ne bacaklarıma oturuyo göbeğim akşama ablam gelsin o onaylar evet inmiş falan diye kociş anlamıyo
siz siz olun işleri son haftalara bırakmayın
bide sıcak pc ye fazla dayanamıyorum onunda sıcaklığı var malum

cnm artık pek dik oturamıyorum pc de, bişiler baskı yapıyo vajinama
artık sanırım göbeğimde indimi ne bacaklarıma oturuyo göbeğim akşama ablam gelsin o onaylar evet inmiş falan diye kociş anlamıyo
siz siz olun işleri son haftalara bırakmayın
bide sıcak pc ye fazla dayanamıyorum onunda sıcaklığı var malum

%90 Kız dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))) ama bak %10 da olsa bir ihtimal var bi değişiklik olursa da bana hesap sorma dedi, ctesi gittiğim kadın da kz benziyor demişti galiba artık kesin KIIIIIIIIIIZZZZZ..

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------12.hafta
2-)sizofren_ev_kedisi-------medicalpark-----------------14.haftası
3-) gozdemmmmmm--------Doğal gebelik----------------29.hafta----------ERKEK
4-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------37.hafta ---------KIZ---------Ceyda
5-) judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
6-) prizeprize-------------Ankara genart---------------33.hafta----------ERKEK
7-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------14.hafta---------KIZ-------Elif Meryem
9-) melekkose-------------Memorial--------------------21. hafta--------KIZ---------Almira
10-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
11-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
12-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
13-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------30.hafta----------kız
14-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
15-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
16-) lila3146 -------------Eurofertil tüp bebek -----------30.hafta
17-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------17.hafta------1KIZ--1ERKEK
1evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------16.hafta
19-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------12.hafta
20-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
21-)sena81--------------Memorial------------------------12.hafta
22-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------21.hafta-----KIZ
23-)burcusafak08-------Avrupa Şafak Hst.--------------32.hafta------KIZ---Zeynep Ece
24-)acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
25-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------16.hafta
26-)nurtencb-----------Bahçeci kliniği--------------------7.hafta------İKİZ

her zaman aman sende dikkat et kendine son zamanlar yorma kendini.zaten sıcaklar yeterince bunaltıyo.son zamanlarda dinelnirsen doğumunda rahat geçermiş.rabbim kolay doğumlar nasip etsin inş.

kızlar bana neolur akıl verinn
şimdi ben hamile kaldım ablamların eşi bikere eşimi arayıp hayırlı olsun demediler küçük ablamın eşi zorla 7 ayda gelip söyledi ama zoraki eşimde görüşmem onlarla diyo 7 kat hayırlı olsun dedi diyo kafam karışık kim haklı..
evlerimizde yanyana..

%90 Kız dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))) ama bak %10 da olsa bir ihtimal var bi değişiklik olursa da bana hesap sorma dedi, ctesi gittiğim kadın da kz benziyor demişti galiba artık kesin KIIIIIIIIIIZZZZZ..

heeyooo kızıma kızkardeş geliyo hehe :)) ay bu kızların nazından belliydi zaten kız olacakları :)) tebrik ederim cnm :))

sen görüş ablanla eşini de bayram seyran dışında zorlama madem özel günlerd usulen görüşürsünüz..
heeyooo kızıma kızkardeş geliyo hehe :)) ay bu kızların nazından belliydi zaten kız olacakları :)) tebrik ederim cnm :))

ay hadi inşallah Allah tamamına erdirsin de :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…