- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 40
- 118
Tatlım gelin bu taraflara doğru :) serin serin otururuz, doğal besleniriz. üstüne bi de doğal bi doğum yaptın mı, göndeririz seni rahatlamış bi şekilde :))) Ohhh mis valla. Ne dersin
Allah kolaylık versin ..maşalllah 37. haftaya girmişsin .. iyicene sıcaklıyorsundur .. ,artık dayanamıyorumbu sıcaklaraaaaa
dahada sıcak olacakmış
Allahım sen bizi koru
Öncelikle herkese merhaba.Hepinizin bebekleri hayırlı olsun.Sağlıkla kucağınımıza almamız nasip olsun şnşallah.Benim bi sıkıntım var.kafam çok takılıyor.Şuan 7 haftalık hamileyim.clexane iğne kullanıyoruz ya bazılarımız tüp bebekten önce,bende onu hala kullanmaya devam ediyorum.Gürgan Clinicte yaptırdım ben tüp bebeği.Benim kan değerlerimden biri yüksek çıktı.antikardiyolipin igm olan.Ankaradaki hemşirelerden biri 12. haftaya kadar iğneyi kullanacasın dedi,başka bigün diğeri 9 ay kullanacaksın dedi.Şimdiki dr.umda Ankaradan zaten sana ne kadar kullanacağını söylerler dedi.Hemşireyle son konuşmamda da bana ,ordaki dr.unuz karar verecek ne kadar kullanacağınızı dedi.Yani tüp bebek yapan karar veremeyecek,şuan kontrollermi yapan dr kullan veya kullanma diyecekmiş.Hiçbir şey anlamadım valla.Yok kan akımına bakacakmışta ona göre karar verecekmiş.Zaten iğneyi kullanırken herşey normal görünecek.Bana yardım edebilecek biri var mı?
günaydıııın bu sabah evden bildiriyorum :))) 11de doktora gidicez de işe gitmedim öğleden sonra gidicem ama tabiki imkanım varken yatıp uyuyamıyorum...
slm kızlar...nasılsınız
ayşecim hadi belli olsun cinsiyetiniz güzel hbrlerle dön bize inş...fıstıklar ben sürekli sizleri takipteyim ama yazmak inanın çok zor geliyo artık ama hepinizi okuyorum merak etmeyin
yarın evde derin temizlik var ama ne derin ne derin ablam geliyo bu akşamdan yarında kadın alıyorum temizlesinler dursunlar evimi
bende bugünden koltukların yastıklarının kılıflarını yıkıyorum bi iki basit işleri daha yapayımki yarınki iş kolay olsun diye
ayşecim çok şkürler olsunki 37.haftayabaşladım bugün beni listede güncellermisin fıstığım...
cuma olan kontrolümü ctesiye aldım bende bakliyat torbamı ctesi görecem
seninki bakliyatlardan ne oldu?
kolay gelsin bu sıcaklarda insan adım atmaya zorlanıyo valla
az kalmış canım senin ay çok heyecanlı olsa gerek
evet cnm çok az kaldı Allahın izni ile inş..
heyecan doruklarda hele eşiminki dahada fazla ona kalsa hemen sezeryanla bebeği alaymışık çok özlemiş gelsinmiş artık :)))
bide bizim doğum nasıl olacak oda hiç belli değil normalmi sezeryanmi ben kendimi normale alıştırmışken kocişin bi doğumcu arkadaşı yengeyi sezeryan yapalım demiş
ctesi dananın kuyruğu kopacak bakalım hakkımızda hayırlısı
slm kızlar...nasılsınız
ayşecim hadi belli olsun cinsiyetiniz güzel hbrlerle dön bize inş...fıstıklar ben sürekli sizleri takipteyim ama yazmak inanın çok zor geliyo artık ama hepinizi okuyorum merak etmeyin
yarın evde derin temizlik var ama ne derin ne derin ablam geliyo bu akşamdan yarında kadın alıyorum temizlesinler dursunlar evimi
bende bugünden koltukların yastıklarının kılıflarını yıkıyorum bi iki basit işleri daha yapayımki yarınki iş kolay olsun diye
ayşecim çok şkürler olsunki 37.haftayabaşladım bugün beni listede güncellermisin fıstığım...
cuma olan kontrolümü ctesiye aldım bende bakliyat torbamı ctesi görecem
seninki bakliyatlardan ne oldu?
günaydıııın bu sabah evden bildiriyorum :))) 11de doktora gidicez de işe gitmedim öğleden sonra gidicem ama tabiki imkanım varken yatıp uyuyamıyorum...
gerçekren çok az kaldı ben bile heycanlandım..neyse ablan kadın yarın evini mis gibi yaparlar bebişde evine tertemiz gelir inşllhh..ya yazamıycak kadar ne oluyoki anlatta bilelim bizde 3 4 hafta sonra senin yerinde olcaz inşllhh..
gerçekren çok az kaldı ben bile heycanlandım..neyse ablan kadın yarın evini mis gibi yaparlar bebişde evine tertemiz gelir inşllhh..ya yazamıycak kadar ne oluyoki anlatta bilelim bizde 3 4 hafta sonra senin yerinde olcaz inşllhh..
%90 Kız dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))) ama bak %10 da olsa bir ihtimal var bi değişiklik olursa da bana hesap sorma dedi, ctesi gittiğim kadın da kz benziyor demişti galiba artık kesin KIIIIIIIIIIZZZZZ..
çok sevindim canım kızdır:)))))))))))))
cnm artık pek dik oturamıyorum pc de, bişiler baskı yapıyo vajinama
artık sanırım göbeğimde indimi ne bacaklarıma oturuyo göbeğim akşama ablam gelsin o onaylar evet inmiş falan diye kociş anlamıyo
siz siz olun işleri son haftalara bırakmayın
bide sıcak pc ye fazla dayanamıyorum onunda sıcaklığı var malum
%90 Kız dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))) ama bak %10 da olsa bir ihtimal var bi değişiklik olursa da bana hesap sorma dedi, ctesi gittiğim kadın da kz benziyor demişti galiba artık kesin KIIIIIIIIIIZZZZZ..
sen görüş ablanla eşini de bayram seyran dışında zorlama madem özel günlerd usulen görüşürsünüz..kızlar bana neolur akıl verinn
şimdi ben hamile kaldım ablamların eşi bikere eşimi arayıp hayırlı olsun demediler küçük ablamın eşi zorla 7 ayda gelip söyledi ama zoraki eşimde görüşmem onlarla diyo 7 kat hayırlı olsun dedi diyo kafam karışık kim haklı..
evlerimizde yanyana..
heeyooo kızıma kızkardeş geliyo hehe :)) ay bu kızların nazından belliydi zaten kız olacakları :)) tebrik ederim cnm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?