vuavv ne kadar güzel bi hbr bu%90 Kız dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))) ama bak %10 da olsa bir ihtimal var bi değişiklik olursa da bana hesap sorma dedi, ctesi gittiğim kadın da kz benziyor demişti galiba artık kesin KIIIIIIIIIIZZZZZ..
kızlar bana neolur akıl verinn
şimdi ben hamile kaldım ablamların eşi bikere eşimi arayıp hayırlı olsun demediler küçük ablamın eşi zorla 7 ayda gelip söyledi ama zoraki eşimde görüşmem onlarla diyo 7 kat hayırlı olsun dedi diyo kafam karışık kim haklı..
evlerimizde yanyana..
vuavv ne kadar güzel bi hbr bu
benim içimden senin için he erkek geçiyodu valla bunu sana da demiştim
hayırlısı olsun cnm kızının
iki dr da kız dediyse sanmıyorum dönüceğini
ohh ne güzel bi kız daha geldiii
bu tüp bebekte kızlar hep çoğunlukta zaten
senin enişten benim öz ve öz halam bana hayırlısı olsun demedi yaa
7aylıktım toplulukta karşılaştık yine demedi eve gidince aradı cnm hayırlısı olsun diyemedim kusura bakma millet yanlış anlar bu aya gelmş bu kız şimdimi hayırlı olsun diyosun diye diyemedim bende eve gelince aramayı seçtim dedi
kendi bilir kendi karşılığını görür
bence sende eşini ikna etmede pek zorlama topluluklarda karşılaşılırsada onlar nasıl hareket edeceğini bilir
evlerinizin yan yana olmasıda ayrı bi sıkıntı ayrıca...
%90 Kız dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))) ama bak %10 da olsa bir ihtimal var bi değişiklik olursa da bana hesap sorma dedi, ctesi gittiğim kadın da kz benziyor demişti galiba artık kesin KIIIIIIIIIIZZZZZ..
kızlar bana neolur akıl verinn
şimdi ben hamile kaldım ablamların eşi bikere eşimi arayıp hayırlı olsun demediler küçük ablamın eşi zorla 7 ayda gelip söyledi ama zoraki eşimde görüşmem onlarla diyo 7 kat hayırlı olsun dedi diyo kafam karışık kim haklı..
evlerimizde yanyana..
%90 Kız dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))) ama bak %10 da olsa bir ihtimal var bi değişiklik olursa da bana hesap sorma dedi, ctesi gittiğim kadın da kz benziyor demişti galiba artık kesin KIIIIIIIIIIZZZZZ..
canım çok sevindim.tatlı mı tatlı bir kız..allah kucağına aldığın günleride göstersin.
günaydııın erken kalkma işini iyice abarttım artık 5te kalktım.. acaba yakınlardaki bir camiye müezzin mi olsam
Günaydın ben geldim arkadaşlar benim minişimde kız olacakmış ALLAH'n izni ile sağlığı sıhhatide yerinde çok şükür apachi oynadı yavrum bize el kol hareketleriyle ayşecim senide tebrik ederim canım ALLAH tamamına erdirsin İNŞALLAH cümlemizinkinide ayşecim listeye eklermisin canım cinsiyetimizi senin ne güzel isimler hazır biz daha karar veremedik karar verdiğimizde söylerim.
günaydııın erken kalkma işini iyice abarttım artık 5te kalktım.. acaba yakınlardaki bir camiye müezzin mi olsam
Aman Allam ya, bi kızımız daha olucak heene güzel! bizimkiler erkek olurlarsa, nazarlık olucaklar valla ama hayırlısı tabi de, bizim de kız olsa keşke hiç ümidim yok ama....
hep kız bu sene bizim kızlar evde kalmaz inşllhh:))))
demek dr gitmiş çok üzüldüm valla kısmet..
Pozitif sonuc alıp bebeğimle beklerken,kanama yaşadım
Dr la ilk tanışmamız acilde oldu malesef.hastanede yattım 2 gün
Serum verdiler.
1 hafta ev istirahi vermistiki; 3 gün sonra tekrar kanama geldi.
Tekrar hastaneye yattım çıktım.yatak istirahatindeyim tekrar.
Bu arada bebeklerim ikiz:) yalnız birinin kesesinin seklini beğenmedi Dr.
Yani hamile olduguma henüz sevinemiyorum,çok garip..hiç böyle hayal etmemiştim.
Pozitif sonuc alıp bebeğimle beklerken,kanama yaşadım
Dr la ilk tanışmamız acilde oldu malesef.hastanede yattım 2 gün
Serum verdiler.
1 hafta ev istirahi vermistiki; 3 gün sonra tekrar kanama geldi.
Tekrar hastaneye yattım çıktım.yatak istirahatindeyim tekrar.
Bu arada bebeklerim ikiz:) yalnız birinin kesesinin seklini beğenmedi Dr.
Yani hamile olduguma henüz sevinemiyorum,çok garip..hiç böyle hayal etmemiştim.
geçmiş olsun..yat dinlen yorma kendini..bende Allah izin verirse 5 haftalık hamileyim..kalp atışlarını duymadım henüz bende pek bişey anlayamıyorum hamileliğimden bide üstüne nezle oldum sürekli hapşuruyorum korkuyorum bi zararı olucak diye..biraz kuvvetli hapşurdum dün gece sol kasığım aniden ağrıdı bir iki dakika sürdü..korktum Allah ım bişey olmaz inşallah..zor bi süreç insan herşeyden korkuyo...inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize..
Canım öksürük tıksırık zarar verse, benim miniklerime zarar verirdi. sıkma canını :) Ben transfer günü üşütmüştüm ameliyathanede. tahlil gününe kadar hasta yattım hep. öksürmek ki nasıl.... İçim çıkıyodu resmen. Diyodum heralde bu öksürükten dolayı olacağı varsa da olmaz. çok canım sıkılıyodu. hele de hapşırıkla kasıklarıma saplanan o sancı yok mu? offff çok can yakıcı oluyor biliyorum. ama sakın düşünme zararı olur diye. rahat ol. bol bol ballı ılık suya, limon sıkıp iç. yapıcak başka bişiy yok malum...
geçmiş olsuun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?