Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

%90 Kız dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))) ama bak %10 da olsa bir ihtimal var bi değişiklik olursa da bana hesap sorma dedi, ctesi gittiğim kadın da kz benziyor demişti galiba artık kesin KIIIIIIIIIIZZZZZ..
vuavv ne kadar güzel bi hbr bu
benim içimden senin için he erkek geçiyodu valla bunu sana da demiştim
hayırlısı olsun cnm kızının
iki dr da kız dediyse sanmıyorum dönüceğini
ohh ne güzel bi kız daha geldiii
bu tüp bebekte kızlar hep çoğunlukta zaten

senin enişten benim öz ve öz halam bana hayırlısı olsun demedi yaa
7aylıktım toplulukta karşılaştık yine demedi eve gidince aradı cnm hayırlısı olsun diyemedim kusura bakma millet yanlış anlar bu aya gelmş bu kız şimdimi hayırlı olsun diyosun diye diyemedim bende eve gelince aramayı seçtim dedi
kendi bilir kendi karşılığını görür
bence sende eşini ikna etmede pek zorlama topluluklarda karşılaşılırsada onlar nasıl hareket edeceğini bilir
evlerinizin yan yana olmasıda ayrı bi sıkıntı ayrıca...

valla ben de erkek tahmin ediyordum ama gönlümden geçen kızdı :))) inşallah sağlıkla gelsin kınalı kuzum.. artık vazgeçip de gizli bir yerden bir pipi çıkarmaz umarım şok oluruz sonra

%90 Kız dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))) ama bak %10 da olsa bir ihtimal var bi değişiklik olursa da bana hesap sorma dedi, ctesi gittiğim kadın da kz benziyor demişti galiba artık kesin KIIIIIIIIIIZZZZZ..

2011 bebişlerine bi kız daha
hayırlı olsun canımcım prensesin

canım kimin haklı olduğu belli zaten böyle sevinçli bi haberde insan herkesin arayıp sormasını bekliyo
eşin bence haklı ama sen arada kalma bence bırak herkes istediğiyle görüşsün zamana bırak baskı yapma derim ben
şu dönemde kendini de eşini de üzüp sevincini gölgeleme

canım çok sevindim.tatlı mı tatlı bir kız..Allah kucağına aldığın günleride göstersin.

günaydııın erken kalkma işini iyice abarttım artık 5te kalktım.. acaba yakınlardaki bir camiye müezzin mi olsam

günaydııın erken kalkma işini iyice abarttım artık 5te kalktım.. acaba yakınlardaki bir camiye müezzin mi olsam

Günaydııın!
Ya evet, ilk zamanlardaki gibi uyku hali benim de bitti... Gece bi anda açılıyo gözlerim. Dön o yana, dön bu yana... Offff geceler çok sıkıcı geçmeye başladı...

Bugün gidicektim ya doktora, bana gel diyen doktor sağolsun gitmiş. Yani gidemiyorum. Bilmem ne zaman görürüm bi daha yavrularımızı... Diyodum belki bugün öğrenebiliriz cinsiyetlerini... Ama nerdeeee??? Sanırım doğduklarında anlıycaz....

Günaydın ben geldim arkadaşlar benim minişimde kız olacakmış ALLAH'n izni ile sağlığı sıhhatide yerinde çok şükür apachi oynadı yavrum bize el kol hareketleriyle ayşecim senide tebrik ederim canım ALLAH tamamına erdirsin İNŞALLAH cümlemizinkinide ayşecim listeye eklermisin canım cinsiyetimizi senin ne güzel isimler hazır biz daha karar veremedik karar verdiğimizde söylerim.

Aman Allam ya, bi kızımız daha olucak hee ne güzel! bizimkiler erkek olurlarsa, nazarlık olucaklar valla ama hayırlısı tabi de, bizim de kız olsa keşke hiç ümidim yok ama....

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------12.hafta
2-)sizofren_ev_kedisi-------medicalpark-----------------14.haftası
3-) gozdemmmmmm--------Doğal gebelik----------------29.hafta----------ERKEK
4-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------37.hafta ---------KIZ---------Ceyda
5-) judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
6-) prizeprize-------------Ankara genart---------------33.hafta----------ERKEK
7-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------14.hafta---------KIZ-------Elif Meryem
9-) melekkose-------------Memorial--------------------21. hafta--------KIZ---------Almira
10-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
11-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
12-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
13-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------30.hafta----------kız
14-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
15-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
16-) lila3146 -------------Eurofertil tüp bebek -----------30.hafta
17-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------17.hafta------1KIZ--1ERKEK
1evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------16.hafta
19-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------12.hafta
20-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
21-)sena81--------------Memorial------------------------12.hafta
22-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------21.hafta-----KIZ
23-)burcusafak08-------Avrupa Şafak Hst.--------------32.hafta------KIZ---Zeynep Ece
24-)acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
25-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------16.hafta-------KIZ
26-)nurtencb-----------Bahçeci kliniği--------------------7.hafta------İKİZ

Pozitif sonuc alıp bebeğimle beklerken,kanama yaşadım
Dr la ilk tanışmamız acilde oldu malesef.hastanede yattım 2 gün
Serum verdiler.
1 hafta ev istirahi vermistiki; 3 gün sonra tekrar kanama geldi.
Tekrar hastaneye yattım çıktım.yatak istirahatindeyim tekrar.
Bu arada bebeklerim ikiz:) yalnız birinin kesesinin seklini beğenmedi Dr.
Yani hamile olduguma henüz sevinemiyorum,çok garip..hiç böyle hayal etmemiştim.

hep kız bu sene bizim kızlar evde kalmaz inşllhh:))))
demek dr gitmiş çok üzüldüm valla kısmet..

Kalmazlar merak etme :) bi sene böyleyse, öbür sene erkekler telafi ediyolar :))) Hem bizimkiler erkek olurlarsa, hazır talip var merak etme :)))

Ah güzelim çok zordur eminim. İnsan sevinip sevinemiceni kestiremiyor. İnşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer de, sen de doya doya yaşarsın hamileliğini... Meleklerin seninle unutma. olumlu düşün ki, onlar da kötü etkilenmesinler

Son düzenleme:
Bugün bi sürü hamile cicisi aldım kendime :) Ayyyy bide ucuz ki sormayın kızlar. bilmiyorum burdan link veriliyo mu? ama isteyen olursa, özelden mesajla gönderirim Heycanla gelmelerini bekliyorum!

Ayh,,, bu arada yarın da misafirim geliyor. aslında misafir sayılmazlar ama, uzaktan ve yatılı olunca misafir demem gerekti gibi. Kayınvalidem ve kayınpederim... Bakalım kaç sahur ve kaç iftar yapıcaz beraber... Dua edin bana e mi? Nasıl geçicek günler, hiç bilmiyorum... :18:

geçmiş olsun..yat dinlen yorma kendini..bende Allah izin verirse 5 haftalık hamileyim..kalp atışlarını duymadım henüz bende pek bişey anlayamıyorum hamileliğimden bide üstüne nezle oldum sürekli hapşuruyorum korkuyorum bi zararı olucak diye..biraz kuvvetli hapşurdum dün gece sol kasığım aniden ağrıdı bir iki dakika sürdü..korktum Allah ım bişey olmaz inşallah..zor bi süreç insan herşeyden korkuyo...inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize..

Canım öksürük tıksırık zarar verse, benim miniklerime zarar verirdi. sıkma canını :) Ben transfer günü üşütmüştüm ameliyathanede. tahlil gününe kadar hasta yattım hep. öksürmek ki nasıl.... İçim çıkıyodu resmen. Diyodum heralde bu öksürükten dolayı olacağı varsa da olmaz. çok canım sıkılıyodu. hele de hapşırıkla kasıklarıma saplanan o sancı yok mu? offff çok can yakıcı oluyor biliyorum. ama sakın düşünme zararı olur diye. rahat ol. bol bol ballı ılık suya, limon sıkıp iç. yapıcak başka bişiy yok malum...
geçmiş olsuun!

çok teşekkür edrim canım içimi rahatlattın..Allah ım nasip ettiyse hiçbişey önünde duramaz değilmi..seninde kayınvalidenler geliyomuş sanırım..bi tarafan iyi oluyoda bi taraftan da insan sıkılıyo..Allah kolaylık versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…