Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

nasıl bir dua çabuk gitsinler duası mı Ayakkabılarının içine birer fiske tuz atıver çaktırmadan çabuk giderler

Rica ederim tatlım, ne demek
Elbette nasipt ne varsa onu yaşıyor insan. herşey bi sebep ama, sen içini ferah tut lütfen. miniğinin keyfini kaçırma :)
İnşallah rahat atlatırım ben de misafirlerimi... teşekkürler, çok sağol.

nasıl bir dua çabuk gitsinler duası mı Ayakkabılarının içine birer fiske tuz atıver çaktırmadan çabuk giderler

Ayh hiç gülücem yoktu ayşe Tuz atınca tez mi gidiyolaar :) bilmiyodum. denesem mi napsaaam :26:

Âmin canim inşallah.benimde 5 haftalık, bir tanesi yeni göründü kesede, digerinin kalp atışını duyduk az da olsa.Hapşurmayi kafana takma derim, doktorlar zararı olmiyacagimi söylüyor.

Geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum benimde lekelenmem olmuştu biliyorum yani neler hissettiğini ALLAH'ım tekrarını yaşatmasın herşey yolunda gider İNŞALLAH.

Canım bende yumurtalarım toplandığından beri öksürüyordum transferin olduğu günde dahil öksürmemek için kendimi zor tutuyordum görümcem zencefille bal karıştırıp yedirdi günde 3 kere birer tatlı kaşığı bir kaç günde geçti hemşiremde söylemişti balla zencefili karıştırıp ye diye bende işe yaradı canım korkmana gerek yok İNŞALLAH çabuk iyileşirsin.

teşekkür ederim..bal zencefil tozu var evde onları karıştırp yiyeyim..herşey yolunda gitsin inşallAh hepimiz için..

Âmin canim inşallah.benimde 5 haftalık, bir tanesi yeni göründü kesede, digerinin kalp atışını duyduk az da olsa.Hapşurmayi kafana takma derim, doktorlar zararı olmiyacagimi söylüyor.

Allah sağlıkla kavuştursun bebeklerimize..dua edelim Allah korusun onları bizler biyere kadar mani olabiliyoruz bazı şeylere...

selam kızlar bugün 11+4 doktora gittik.2li test için zamanı normal dimi.birde plesentanın aşağıda olduğunu söyledi.böyle brşey yaşayıp yukarı çıkan oldumu.
bu arada antalyaya atamam oldu.herşey üstüste geliyor.3 hafta sonra işe başlamam gerekli ne düşüneceğimi şaşırdım.bebeğin eşinin aşağıda olması umarım çalışırken sorun olmaz.

çok geçmiş olsun arkadaşım.benim de oldu kanamam biliyorum çok korkuyo insan.ama moralini yüksek tutmaya çalış ve bol bol dinlen.

aa ne güzel nerden aldın cnm?bende pantolon istiyorum hamileler için ama çıkamıyorum hiç?lcw da var diyolar ama bakamadım henüz.bana gönderiri misin aldığın yeri neler aldığını?

günaydııın erken kalkma işini iyice abarttım artık 5te kalktım.. acaba yakınlardaki bir camiye müezzin mi olsam

ben gece en az 2 kez kalkıyorum wc için sonrada uykum kaçıyo.her sabah ezanında da kalkıyoruz mutlaka.sonra da öğle yemeğinden sonra uykumuz geliyo :)
bu arada biz 17.haftadayız aysecim :) bide kızımız geliyo biliyosun

günaydııın erken kalkma işini iyice abarttım artık 5te kalktım.. acaba yakınlardaki bir camiye müezzin mi olsam

ben gece en az 2 kez kalkıyorum wc için sonrada uykum kaçıyo.her sabah ezanında da kalkıyoruz mutlaka.sonra da öğle yemeğinden sonra uykumuz geliyo :)
bu arada biz 17.haftadayız aysecim :) bide kızımız geliyo biliyosun

slm kızlar nasılsınız.... yni bebeği doğanlar ve hamile olanlar hayırlı olsun hepinize.. bizde 8 ağustosta 5 aylık oluyoruz inşlh herşeyimiz düzene bindi çok şükür kendinize iyi bakın:)Ç)

slm kızlar nasılsınız.... yni bebeği doğanlar ve hamile olanlar hayırlı olsun hepinize.. bizde 8 ağustosta 5 aylık oluyoruz inşlh herşeyimiz düzene bindi çok şükür kendinize iyi bakın:)Ç)

maşallah size Allah tamamına erdirsin sağlıklıca inş.bizde 4.ayımızdayız.
nasıl geçti 5 ayınız peki?sıkıntınız oldu mu hiç?bide üçlü test yaptırdınız mı?

maşallah size Allah tamamına erdirsin sağlıklıca inş.bizde 4.ayımızdayız.
nasıl geçti 5 ayınız peki?sıkıntınız oldu mu hiç?bide üçlü test yaptırdınız mı?

ilk aylarda gece uykusu yoktu o zamanlar zorlandık şimdin düzeldi uykusu.3 lü testihamileyken yaptırmıştım

selam kızlaarr eve yeni geldim yorgunluktan tabanlarım patlamak üzere işte bir dakika nefes alamdaım çok yoruldum sonra da çarşı pazar bittim valla..
yaa kızlar biz bir halt ettik ki salaklık mı ettik bilmiyorum..aslında daha çok erken ama herşeyi sonlara bırakırsam taksitleri birikir ödeyemeyiz diye düşündük gidip deli gibi bebek arabası aldık.. içimize çok sinen bişey oldu epeydir de inceliyordum netten ama sizce accele etmekle hata mı ettik???

allah güle güle kullanmayı nasip etsin canım

darısı başımıza ne diyim:)))

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------12.hafta
2-)sizofren_ev_kedisi-------medicalpark-----------------14.haftası
3-) gozdemmmmmm--------Doğal gebelik----------------29.hafta----------ERKEK
4-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------37.hafta ---------KIZ---------Ceyda
5-) judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
6-) prizeprize-------------Ankara genart---------------33.hafta----------ERKEK
7-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------14.hafta---------KIZ-------Elif Meryem
9-) melekkose-------------Memorial--------------------21. hafta--------KIZ---------Almira
10-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
11-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
12-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
13-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------30.hafta----------kız
14-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
15-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
16-) lila3146 -------------Eurofertil tüp bebek -----------30.hafta
17-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------17.hafta------1KIZ--1ERKEK
1evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------17.hafta----------KIZ
19-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------12.hafta
20-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
21-)sena81--------------Memorial------------------------12.hafta
22-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------21.hafta-----KIZ
23-)burcusafak08-------Avrupa Şafak Hst.--------------32.hafta------KIZ---Zeynep Ece
24-)acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
25-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------16.hafta-------KIZ
26-)nurtencb-----------Bahçeci kliniği--------------------7.hafta------İKİZ

Aman Allam ya, bi kızımız daha olucak hee ne güzel! bizimkiler erkek olurlarsa, nazarlık olucaklar valla ama hayırlısı tabi de, bizim de kız olsa keşke hiç ümidim yok ama....
kuzum hayırlısını dile ne kızlar var oğlanlara pabucunu ters giydirir kız olsun erkek olsun ama hayırlı evlat olsun..

çok tatlısın yaaa yüzümü güldürdünnn
o güzel yüzün heeeep gülsün.
ver yaa ben habire veriyorum link bişey olmuyor..
ooooo sen bütün kocakarı adetlerini bana sor anneannemle büyüdüm ben dul karı gibiyim.. istenmeyen misafirin ayakkabısına tuz döküleeee misafir tez gideeeee :))))

normal zaman canım en erken 10+6 da yapıır demişti benim doktorum.. bir de plesanta zaten gebeliğin başında önce aşağıda olur zamanla yukarı çıkar demişti benimki de aşağıda hafif ağrı yapabiliyor ama sorun değil dediler..
hayırlı olsun ataman ne güzel yere olmuş.. ben de çalışıyorum canım hem de çok yoğun ama sorun yok doktor son gittiğimde çok güzel bir gebelik geçiriyorsun iyi gidiyorsun diye moral verdi.. sen de rahat ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…