bugün bi sürü hamile cicisi aldım kendime :) ayyyy bide ucuz ki sormayın kızlar. Bilmiyorum burdan link veriliyo mu? Ama isteyen olursa, özelden mesajla gönderirimheycanla gelmelerini bekliyorum!
Ayh,,, bu arada yarın da misafirim geliyor. Aslında misafir sayılmazlar ama, uzaktan ve yatılı olunca misafir demem gerekti gibi. Kayınvalidem ve kayınpederim... Bakalım kaç sahur ve kaç iftar yapıcaz beraber... Dua edin bana e mi? Nasıl geçicek günler, hiç bilmiyorum... :18:
çok teşekkür edrim canım içimi rahatlattın..Allah ım nasip ettiyse hiçbişey önünde duramaz değilmi..seninde kayınvalidenler geliyomuş sanırım..bi tarafan iyi oluyoda bi taraftan da insan sıkılıyo..Allah kolaylık versin..
nasıl bir dua çabuk gitsinler duası mıAyakkabılarının içine birer fiske tuz atıver çaktırmadan çabuk giderler
geçmiş olsun..yat dinlen yorma kendini..bende Allah izin verirse 5 haftalık hamileyim..kalp atışlarını duymadım henüz bende pek bişey anlayamıyorum hamileliğimden bide üstüne nezle oldum sürekli hapşuruyorum korkuyorum bi zararı olucak diye..biraz kuvvetli hapşurdum dün gece sol kasığım aniden ağrıdı bir iki dakika sürdü..korktum Allah ım bişey olmaz inşallah..zor bi süreç insan herşeyden korkuyo...inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize..
Pozitif sonuc alıp bebeğimle beklerken,kanama yaşadım
Dr la ilk tanışmamız acilde oldu malesef.hastanede yattım 2 gün
Serum verdiler.
1 hafta ev istirahi vermistiki; 3 gün sonra tekrar kanama geldi.
Tekrar hastaneye yattım çıktım.yatak istirahatindeyim tekrar.
Bu arada bebeklerim ikiz:) yalnız birinin kesesinin seklini beğenmedi Dr.
Yani hamile olduguma henüz sevinemiyorum,çok garip..hiç böyle hayal etmemiştim.
geçmiş olsun..yat dinlen yorma kendini..bende Allah izin verirse 5 haftalık hamileyim..kalp atışlarını duymadım henüz bende pek bişey anlayamıyorum hamileliğimden bide üstüne nezle oldum sürekli hapşuruyorum korkuyorum bi zararı olucak diye..biraz kuvvetli hapşurdum dün gece sol kasığım aniden ağrıdı bir iki dakika sürdü..korktum Allah ım bişey olmaz inşallah..zor bi süreç insan herşeyden korkuyo...inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize..
Canım bende yumurtalarım toplandığından beri öksürüyordum transferin olduğu günde dahil öksürmemek için kendimi zor tutuyordum görümcem zencefille bal karıştırıp yedirdi günde 3 kere birer tatlı kaşığı bir kaç günde geçti hemşiremde söylemişti balla zencefili karıştırıp ye diye bende işe yaradı canım korkmana gerek yok İNŞALLAH çabuk iyileşirsin.
Âmin canim inşallah.benimde 5 haftalık, bir tanesi yeni göründü kesede, digerinin kalp atışını duyduk az da olsa.Hapşurmayi kafana takma derim, doktorlar zararı olmiyacagimi söylüyor.
Pozitif sonuc alıp bebeğimle beklerken,kanama yaşadım
Dr la ilk tanışmamız acilde oldu malesef.hastanede yattım 2 gün
Serum verdiler.
1 hafta ev istirahi vermistiki; 3 gün sonra tekrar kanama geldi.
Tekrar hastaneye yattım çıktım.yatak istirahatindeyim tekrar.
Bu arada bebeklerim ikiz:) yalnız birinin kesesinin seklini beğenmedi Dr.
Yani hamile olduguma henüz sevinemiyorum,çok garip..hiç böyle hayal etmemiştim.
Bugün bi sürü hamile cicisi aldım kendime :) Ayyyy bide ucuz ki sormayın kızlar. bilmiyorum burdan link veriliyo mu? ama isteyen olursa, özelden mesajla gönderirimHeycanla gelmelerini bekliyorum!
Ayh,,, bu arada yarın da misafirim geliyor. aslında misafir sayılmazlar ama, uzaktan ve yatılı olunca misafir demem gerekti gibi. Kayınvalidem ve kayınpederim... Bakalım kaç sahur ve kaç iftar yapıcaz beraber... Dua edin bana e mi? Nasıl geçicek günler, hiç bilmiyorum... :18:
günaydııın erken kalkma işini iyice abarttım artık 5te kalktım.. acaba yakınlardaki bir camiye müezzin mi olsam
günaydııın erken kalkma işini iyice abarttım artık 5te kalktım.. acaba yakınlardaki bir camiye müezzin mi olsam
slm kızlar nasılsınız.... yni bebeği doğanlar ve hamile olanlar hayırlı olsun hepinize.. bizde 8 ağustosta 5 aylık oluyoruz inşlh herşeyimiz düzene bindi çok şükür kendinize iyi bakın:)Ç)
maşallah size Allah tamamına erdirsin sağlıklıca inş.bizde 4.ayımızdayız.
nasıl geçti 5 ayınız peki?sıkıntınız oldu mu hiç?bide üçlü test yaptırdınız mı?
selam kızlaarr eve yeni geldim yorgunluktan tabanlarım patlamak üzere işte bir dakika nefes alamdaım çok yoruldum sonra da çarşı pazar bittim valla..
yaa kızlar biz bir halt ettik ki salaklık mı ettik bilmiyorum..aslında daha çok erken ama herşeyi sonlara bırakırsam taksitleri birikir ödeyemeyiz diye düşündük gidip deli gibi bebek arabası aldık.. içimize çok sinen bişey oldu epeydir de inceliyordum netten ama sizce accele etmekle hata mı ettik???
selam kızlaarr eve yeni geldim yorgunluktan tabanlarım patlamak üzere işte bir dakika nefes alamdaım çok yoruldum sonra da çarşı pazar bittim valla..
yaa kızlar biz bir halt ettik ki salaklık mı ettik bilmiyorum..aslında daha çok erken ama herşeyi sonlara bırakırsam taksitleri birikir ödeyemeyiz diye düşündük gidip deli gibi bebek arabası aldık.. içimize çok sinen bişey oldu epeydir de inceliyordum netten ama sizce accele etmekle hata mı ettik???
kuzum hayırlısını dile ne kızlar var oğlanlara pabucunu ters giydirir kız olsun erkek olsun ama hayırlı evlat olsun..Aman Allam ya, bi kızımız daha olucak heene güzel! bizimkiler erkek olurlarsa, nazarlık olucaklar valla ama hayırlısı tabi de, bizim de kız olsa keşke hiç ümidim yok ama....
o güzel yüzün heeeep gülsün.
çok tatlısın yaaa yüzümü güldürdünnn
ver yaa ben habire veriyorum link bişey olmuyor..Bugün bi sürü hamile cicisi aldım kendime :) Ayyyy bide ucuz ki sormayın kızlar. bilmiyorum burdan link veriliyo mu? ama isteyen olursa, özelden mesajla gönderirimHeycanla gelmelerini bekliyorum!
Ayh,,, bu arada yarın da misafirim geliyor. aslında misafir sayılmazlar ama, uzaktan ve yatılı olunca misafir demem gerekti gibi. Kayınvalidem ve kayınpederim... Bakalım kaç sahur ve kaç iftar yapıcaz beraber... Dua edin bana e mi? Nasıl geçicek günler, hiç bilmiyorum... :18:
ooooo sen bütün kocakarı adetlerini bana sorRica ederim tatlım, ne demek
Elbette nasipt ne varsa onu yaşıyor insan. herşey bi sebep ama, sen içini ferah tut lütfen. miniğinin keyfini kaçırma :)
İnşallah rahat atlatırım ben de misafirlerimi... teşekkürler, çok sağol.
Ayh hiç gülücem yoktu ayşeTuz atınca tez mi gidiyolaar :) bilmiyodum. denesem mi napsaaam :26:
selam kızlar bugün 11+4 doktora gittik.2li test için zamanı normal dimi.birde plesentanın aşağıda olduğunu söyledi.böyle brşey yaşayıp yukarı çıkan oldumu.
bu arada antalyaya atamam oldu.herşey üstüste geliyor.3 hafta sonra işe başlamam gerekli ne düşüneceğimi şaşırdım.bebeğin eşinin aşağıda olması umarım çalışırken sorun olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?