ilk aylarda gece uykusu yoktu o zamanlar zorlandık şimdin düzeldi uykusu.3 lü testihamileyken yaptırmıştım
selam kızlaarr eve yeni geldim yorgunluktan tabanlarım patlamak üzere işte bir dakika nefes alamdaım çok yoruldum sonra da çarşı pazar bittim valla..
yaa kızlar biz bir halt ettik ki salaklık mı ettik bilmiyorum..aslında daha çok erken ama herşeyi sonlara bırakırsam taksitleri birikir ödeyemeyiz diye düşündük gidip deli gibi bebek arabası aldık.. içimize çok sinen bişey oldu epeydir de inceliyordum netten ama sizce accele etmekle hata mı ettik???
herzaman nerdesin ya dün doktora gidicektin temizlik vardı ablan geldi unuttunmu bizii
selam kızlaarr eve yeni geldim yorgunluktan tabanlarım patlamak üzere işte bir dakika nefes alamdaım çok yoruldum sonra da çarşı pazar bittim valla..
yaa kızlar biz bir halt ettik ki salaklık mı ettik bilmiyorum..aslında daha çok erken ama herşeyi sonlara bırakırsam taksitleri birikir ödeyemeyiz diye düşündük gidip deli gibi bebek arabası aldık.. içimize çok sinen bişey oldu epeydir de inceliyordum netten ama sizce accele etmekle hata mı ettik???
bende almamak için zor tuutuyorum kendimi.iyi yapmışsın iyi günlerde kullanmak nasip olsun.
sağol canım inşallah sağlıkla kullanmak nasip olur çok korkuyorum hevesim yarım kalırsa diye ama aklıma da kötü bişeyler getirmemeye çalışıyorum..
ama var ya bunu satan o kızlar fırt açıp fırt kapatıyordu şimid deniyorum ay kan ter içinde kaldım makine mühendisi olmak lazım yani alışana kadar canım çıkacak :))) ne çok parçası zımbırtısı var..
sağol canım inşallah sağlıkla kullanmak nasip olur çok korkuyorum hevesim yarım kalırsa diye ama aklıma da kötü bişeyler getirmemeye çalışıyorum..
ama var ya bunu satan o kızlar fırt açıp fırt kapatıyordu şimid deniyorum ay kan ter içinde kaldım makine mühendisi olmak lazım yani alışana kadar canım çıkacak :))) ne çok parçası zımbırtısı var..
Selam kızlar!
Çok yoğun günler beni bekliyor. 2 saate kadar kayınvalidemler gelicekler. Ben de yemek falan uğraşıyorum. canım çıktı şimdiden. Buralara da nazar ettik sanırım, çok pis ısındı hava yaa. Bi de ocağın başında piştiiim... Ahhh bir de şu bacağım çekmese
Ne kadar kalıcakları belli olmadığından, tekrar ne zaman yazarım bilmiyorum. Ayşenin tekniği uygularsam; en kısa zamanda aranızdayım inşallah :)))
Ayşecim bu arada linki bişiy olmaz diyosan kopyalıyorum. :)
Ebru Maternity | Modern Gebe ve Hamile Giyim rnleri | Gebe ve Hamile Giyim rnleri Bence şahaneler ve cuma günleri müthiş indirime giriyor...
Elifinin makam aracı da hayırlı olsuun :) Hayırlısıyla güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah...
Hepinizi öptüüm! Sağlıcakla kalın
canım oğuz bey nediyorsa on yap aklı başında bir doktor sezeryana özenme saınevet cnm çok az kaldı Allahın izni ile inş..
heyecan doruklarda hele eşiminki dahada fazla ona kalsa hemen sezeryanla bebeği alaymışık çok özlemiş gelsinmiş artık :)))
bide bizim doğum nasıl olacak oda hiç belli değil normalmi sezeryanmi ben kendimi normale alıştırmışken kocişin bi doğumcu arkadaşı yengeyi sezeryan yapalım demiş
ctesi dananın kuyruğu kopacak bakalım hakkımızda hayırlısı
hayırsız ben kızdan gireiyom nete insan bi alo der benimde pirensesi olacak der bende yerim o pirensesi%90 Kız dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))) ama bak %10 da olsa bir ihtimal var bi değişiklik olursa da bana hesap sorma dedi, ctesi gittiğim kadın da kz benziyor demişti galiba artık kesin KIIIIIIIIIIZZZZZ..
cnım eşini zorlama sen görüş istersen ama eşin haklıkızlar bana neolur akıl verinn
şimdi ben hamile kaldım ablamların eşi bikere eşimi arayıp hayırlı olsun demediler küçük ablamın eşi zorla 7 ayda gelip söyledi ama zoraki eşimde görüşmem onlarla diyo 7 kat hayırlı olsun dedi diyo kafam karışık kim haklı..
evlerimizde yanyana..
gülüm kanama herkezde oluyor bol bol yat saın ufacık iş bile ypma veeeeeeeeeeee sıcak su ile yıkanmaPozitif sonuc alıp bebeğimle beklerken,kanama yaşadım
Dr la ilk tanışmamız acilde oldu malesef.hastanede yattım 2 gün
Serum verdiler.
1 hafta ev istirahi vermistiki; 3 gün sonra tekrar kanama geldi.
Tekrar hastaneye yattım çıktım.yatak istirahatindeyim tekrar.
Bu arada bebeklerim ikiz:) yalnız birinin kesesinin seklini beğenmedi Dr.
Yani hamile olduguma henüz sevinemiyorum,çok garip..hiç böyle hayal etmemiştim.
gülüm hepimiz hamileliğimizin başında grip olduk bebişlerden ötürü metabolijma zayıf klıyor ve heen hastalanırsun hiç bişicik olaz yavrularına merak etme Allahımın izni ilegeçmiş olsun..yat dinlen yorma kendini..bende Allah izin verirse 5 haftalık hamileyim..kalp atışlarını duymadım henüz bende pek bişey anlayamıyorum hamileliğimden bide üstüne nezle oldum sürekli hapşuruyorum korkuyorum bi zararı olucak diye..biraz kuvvetli hapşurdum dün gece sol kasığım aniden ağrıdı bir iki dakika sürdü..korktum Allah ım bişey olmaz inşallah..zor bi süreç insan herşeyden korkuyo...inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize..
oh oh ne güzel sen halletmişin kötü güneri benim kız 2 ayı geçti ilkdefa dünden beri ciddi ciddi bize güüyor yaptıklarımızı taklit etmeye çalışıyorslm kızlar nasılsınız.... yni bebeği doğanlar ve hamile olanlar hayırlı olsun hepinize.. bizde 8 ağustosta 5 aylık oluyoruz inşlh herşeyimiz düzene bindi çok şükür kendinize iyi bakın:)Ç)
canım benim aabasıı güzel günlerde kllansın kızım inşallah benim yavruma bişicik olmıcak sen merak etme ona teyzesi hep dua ediyor aklına geldikçe Allah izin verirse bekli doğumun gelirim kızımı görmeye :)))))))))))))))))))) o beni bekler usluca gelir :))))))))))))))selam kızlaarr eve yeni geldim yorgunluktan tabanlarım patlamak üzere işte bir dakika nefes alamdaım çok yoruldum sonra da çarşı pazar bittim valla..
Selam kızlar!
Çok yoğun günler beni bekliyor. 2 saate kadar kayınvalidemler gelicekler. Ben de yemek falan uğraşıyorum. canım çıktı şimdiden. Buralara da nazar ettik sanırım, çok pis ısındı hava yaa. Bi de ocağın başında piştiiim... Ahhh bir de şu bacağım çekmese
Ne kadar kalıcakları belli olmadığından, tekrar ne zaman yazarım bilmiyorum. Ayşenin tekniği uygularsam; en kısa zamanda aranızdayım inşallah :)))
Ayşecim bu arada linki bişiy olmaz diyosan kopyalıyorum. :)
Ebru Maternity | Modern Gebe ve Hamile Giyim rnleri | Gebe ve Hamile Giyim rnleri Bence şahaneler ve cuma günleri müthiş indirime giriyor...
Elifinin makam aracı da hayırlı olsuun :) Hayırlısıyla güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah...
Hepinizi öptüüm! Sağlıcakla kalın
canım hiç aklına kötü bişey getirme bende arabasını mayısın başında almıştım aynı tedirginliği yaşamadım dersem yalan olur ..ohh iyi günlerde binsin güzel kızın inşllh.
ahh nurcanııım Allah senden razı olsun zaten senin dualarının hakkını ödeyemem hiç.. aklıma geldi seni aramak ama kız uyuyordur filan diye çekindim zaten durmuyor diyosun tam dalmış olur uyandırırım diye korktum..
bi de %10 da olsa bir ihtimal daha var :))))
arabayı da grili kırmızılı aldım ki son anda süpriz yaparsa pembe şeylere binmesin erkek haliyle
o teknik garantili :))
ay elifin makam aracaı haa çok hoş ilk kez kızımdan babası dışında biri ismiyle söz etti.. babası ilk günden beri karnımla elif diye konuşuyordu zaten ama başkasından duymak çok değişik geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?