Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

güle güle kullansın bebiş cnm iyi günlerde inş. :))

Kızlar günaydın kontrolde kanda almışlardı üçlü tarama için erken çıkmış ama dün aradı doktorum çok şükür temiz çıkmış. Beni gittiğim merkeze gitmek için zorlayan arkadaşım dün doğum yaptı oda aynı doktorun tedavisiyle hamiş kalmıştı darısı başımıza İNŞALLAH kızlar. İNŞALLAH bahtı güzel olsun doğan yavrumuzun ALLAH analı babalı büyütsün İNŞALLAH.

Son düzenleme:
meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------12.hafta
2-)sizofren_ev_kedisi-------medicalpark-----------------14.haftası
3-) gozdemmmmmm--------Doğal gebelik----------------29.hafta----------ERKEK
4-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------37.hafta ---------KIZ---------Ceyda
5-) judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
6-) prizeprize-------------Ankara genart---------------33.hafta----------ERKEK
7-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------14.hafta---------KIZ-------Elif Meryem
9-) melekkose-------------Memorial--------------------21. hafta--------KIZ---------Almira
10-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
11-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
12-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
13-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------30.hafta----------kız
14-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
15-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
16-) lila3146 -------------Eurofertil tüp bebek -----------30.hafta
17-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------17.hafta------1KIZ--1ERKEK
1evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------17.hafta----------KIZ
19-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------12.hafta
20-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
21-)sena81--------------Memorial------------------------12.hafta
22-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------21.hafta-----KIZ
23-)burcusafak08-------Avrupa Şafak Hst.--------------33.hafta------KIZ---Zeynep Ece
24-)acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
25-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------16.hafta-------KIZ
26-)nurtencb-----------Bahçeci kliniği--------------------7.hafta------İKİZ

bende almamak için zor tuutuyorum kendimi.iyi yapmışsın iyi günlerde kullanmak nasip olsun.

herzman seninleyi merak ettim haber yok galiba umarım iyidir. bu arada ben de yarın itibariyle 37. haftaya başlıyorum :) sezeryan tarihim 18 ağustos

bende almamak için zor tuutuyorum kendimi.iyi yapmışsın iyi günlerde kullanmak nasip olsun.

sağol canım inşallah sağlıkla kullanmak nasip olur çok korkuyorum hevesim yarım kalırsa diye ama aklıma da kötü bişeyler getirmemeye çalışıyorum..
ama var ya bunu satan o kızlar fırt açıp fırt kapatıyordu şimid deniyorum ay kan ter içinde kaldım makine mühendisi olmak lazım yani alışana kadar canım çıkacak :))) ne çok parçası zımbırtısı var..

Bende her zaman seninleye baktım..Merak ettim....Zeynep seninde az kalmış...Benim mkontrollerim sıklaştı..Bebişimin suyu azalmış...En geç 8 ağustos gibi alırız dedi doktor...

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------12.hafta
2-)sizofren_ev_kedisi-------medicalpark-----------------14.haftası
3-) gozdemmmmmm--------Doğal gebelik----------------29.hafta----------ERKEK
4-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------37.hafta ---------KIZ---------Ceyda
5-) judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
6-) prizeprize-------------Ankara genart---------------33.hafta----------ERKEK
7-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------14.hafta---------KIZ-------Elif Meryem
9-) melekkose-------------Memorial--------------------21. hafta--------KIZ---------Almira
10-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
11-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
12-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
13-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------37.hafta----------kız
14-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
15-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
16-) lila3146 -------------Eurofertil tüp bebek -----------30.hafta
17-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------17.hafta------1KIZ--1ERKEK
1evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------17.hafta----------KIZ
19-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------12.hafta
20-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
21-)sena81--------------Memorial------------------------12.hafta
22-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------21.hafta-----KIZ
23-)burcusafak08-------Avrupa Şafak Hst.--------------32.hafta------KIZ---Zeynep Ece
24-)acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
25-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------16.hafta-------KIZ
26-)nurtencb-----------Bahçeci kliniği--------------------7.hafta------İKİZ

herşey çok güzel olacak sakın kötü düşünme.bu arada birde buna kendimi inandırabilsem.bende şimdiden internetten bakıyorum bebek arabalarına hamile kıyafetlerine bu bile zevkli

Selam kızlar!

Çok yoğun günler beni bekliyor. 2 saate kadar kayınvalidemler gelicekler. Ben de yemek falan uğraşıyorum. canım çıktı şimdiden. Buralara da nazar ettik sanırım, çok pis ısındı hava yaa. Bi de ocağın başında piştiiim... Ahhh bir de şu bacağım çekmese
Ne kadar kalıcakları belli olmadığından, tekrar ne zaman yazarım bilmiyorum. Ayşenin tekniği uygularsam; en kısa zamanda aranızdayım inşallah :)))

Ayşecim bu arada linki bişiy olmaz diyosan kopyalıyorum. :)
Ebru Maternity | Modern Gebe ve Hamile Giyim rnleri | Gebe ve Hamile Giyim rnleri Bence şahaneler ve cuma günleri müthiş indirime giriyor...
Elifinin makam aracı da hayırlı olsuun :) Hayırlısıyla güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah...

Hepinizi öptüüm! Sağlıcakla kalın

canım hiç aklına kötü bişey getirme bende arabasını mayısın başında almıştım aynı tedirginliği yaşamadım dersem yalan olur ..ohh iyi günlerde binsin güzel kızın inşllh.

ya her cuma bakıcam deyip unututyorum nelerde fiyatlar indirime giriyo..
canım kendini çok yorma kayınvaldenler kalıcakmı kalırlarsa o yapsın bundan sonra yemeği falan.

canım oğuz bey nediyorsa on yap aklı başında bir doktor sezeryana özenme saın
%90 Kız dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))) ama bak %10 da olsa bir ihtimal var bi değişiklik olursa da bana hesap sorma dedi, ctesi gittiğim kadın da kz benziyor demişti galiba artık kesin KIIIIIIIIIIZZZZZ..
hayırsız ben kızdan gireiyom nete insan bi alo der benimde pirensesi olacak der bende yerim o pirensesi
cnım eşini zorlama sen görüş istersen ama eşin haklı
gülüm kanama herkezde oluyor bol bol yat saın ufacık iş bile ypma veeeeeeeeeeee sıcak su ile yıkanma
gülüm hepimiz hamileliğimizin başında grip olduk bebişlerden ötürü metabolijma zayıf klıyor ve heen hastalanırsun hiç bişicik olaz yavrularına merak etme Allahımın izni ile
slm kızlar nasılsınız.... yni bebeği doğanlar ve hamile olanlar hayırlı olsun hepinize.. bizde 8 ağustosta 5 aylık oluyoruz inşlh herşeyimiz düzene bindi çok şükür kendinize iyi bakın:)Ç)
oh oh ne güzel sen halletmişin kötü güneri benim kız 2 ayı geçti ilkdefa dünden beri ciddi ciddi bize güüyor yaptıklarımızı taklit etmeye çalışıyor
canım benim aabasıı güzel günlerde kllansın kızım inşallah benim yavruma bişicik olmıcak sen merak etme ona teyzesi hep dua ediyor aklına geldikçe Allah izin verirse bekli doğumun gelirim kızımı görmeye :)))))))))))))))))))) o beni bekler usluca gelir :))))))))))))))

ahh nurcanııım Allah senden razı olsun zaten senin dualarının hakkını ödeyemem hiç.. aklıma geldi seni aramak ama kız uyuyordur filan diye çekindim zaten durmuyor diyosun tam dalmış olur uyandırırım diye korktum..
bi de %10 da olsa bir ihtimal daha var :))))
arabayı da grili kırmızılı aldım ki son anda süpriz yaparsa pembe şeylere binmesin erkek haliyle

o teknik garantili :))
ay elifin makam aracaı haa çok hoş ilk kez kızımdan babası dışında biri ismiyle söz etti.. babası ilk günden beri karnımla elif diye konuşuyordu zaten ama başkasından duymak çok değişik geldi..

canım hiç aklına kötü bişey getirme bende arabasını mayısın başında almıştım aynı tedirginliği yaşamadım dersem yalan olur ..ohh iyi günlerde binsin güzel kızın inşllh.

sen ne marka aldın nasıl bişey ben doğurana kadar prova yapıcam galiba alırken becerdim eve geldim kapatmak çok zor geldi.. şimdi de koltuğunu söktüm ana kucağını taktım oynayıp duruyorum bozcam doğurmadan :)))

canım takılıyorum sen iyi olda ben geç öğrensemde olur
bebeğim senin dualarının cevabı o bebek sein iyi kalbinin karşılığıı veri rabim sen klbini temiz tutmasan olmazdı o
bebeğim kız bebişlede pek hata payı olmuyor ereklerde kordonu pipi sana biliyolar ama ızlar çok düük bir ihtimal bence kızdır
bende kızımın arabasını yeşilli grili aldım sonra kardeş yaparız irertaneAllhı izni ile beki oğluşlarımız olur ikiizinde :)))))) sende sakın korunma kesin sezeryan olur seninde benim gibi 1.5 sene korun sonr yola devam hemen hmiş aırsın sonr gör bak :))))))))

ız sein kızın adı meem değilmi kuşum bi elif diyon bi meryem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…