Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

inşallah be güzelim Allah hayırlısını versin kardeşi olsa da olur olmasa da artık bunu nasip ettiye rabbim çok şükür..
kızın adını elif meryem koyucaz kısmetse ama elif deriz herhalde illa ki meryem de olsun istiyorum ben..
kız bu deli osman baktı ameliyat yerlerime sorun yok dedi bizimle hiç alakası yok son anda bişey çıkmazsa normal doğurursun dedi.. genel cerraha da gösterdim ameliyat izlerimi normal doğumda sakınca yok dedi o da bakalım kısmet..

gülüm nasıl bişi aldın linki varsa kosana bi

Trio Living

ama sadece ana kucağı ile puseti aldım bir de yatak gibi portbebesi vardı onu almadım hem gereksiz gözüktü hem de çok pahalı geldi..

Herzaman seninle kolay gelsin ..
güle güle kirlet evini .
sezeryan tarihin belli olacak heralde .. hadi hayırlısı
slm kızlar nasılsınız.... yni bebeği doğanlar ve hamile olanlar hayırlı olsun hepinize.. bizde 8 ağustosta 5 aylık oluyoruz inşlh herşeyimiz düzene bindi çok şükür kendinize iyi bakın:)Ç)
oo hoşgeldin .. maşallah büyümüş seninki .. bizde 10 Ağustosta 3 aylık doluyor .. aramızda 2 ay var demekki .. öpüyorum bebişini
herzman seninleyi merak ettim haber yok galiba umarım iyidir. bu arada ben de yarın itibariyle 37. haftaya başlıyorum :) sezeryan tarihim 18 ağustos

Bende her zaman seninleye baktım..Merak ettim....Zeynep seninde az kalmış...Benim mkontrollerim sıklaştı..Bebişimin suyu azalmış...En geç 8 ağustos gibi alırız dedi doktor...

-zeynep ela - gözdem - birşey kalmamış kızlar .. hayırlısı olsun . inş kolay ve sağlıklı bir doğum olur

Kizlar slm nurcan ve nevra bana y arson be begim doymuyor meme yara saatte bir emmek istiyor sut kalmiyor bide gazi yardim simdidwn dogum yapacak arkadaslara tez Zamanda Allah kurtarsin

huhuhu cicişler nasılsınız
ben perşembe akşamından beri giremedim sizlerede demiştim ya ablam gelecek cumada temizlik var diye bu akşam temizlik anca bitti kadında almıştım ama ev dev 170m olunca sil temizle yıka ütüle bitmiyo ben bile bişi yapmadım pek kolaylar haricinde ama ayaklar benim dünden beri fena şiş inermi bilmiyorum...
beni merak etmişsiniz....
dr a gittik az önce geldik dr umuz sezeryan yapalım riske atmayalım dedi 39da alırız dedi ama tarih kesinleştirmedik...
bebeğimizin kafası artık iyice aşağıda olduğu için yüzünü göremedik ayak parmaklarını gördük ısırasım geldi
kilomuza gelince 2850 boyumuzda 49.5cm
herşeyimiz normalinden ilerliyo...nst ye bağlandık ondada ufak bi sancı çıktı ama devamı gelmediğinden dr korkmayın dedi öyle şimdilik...
ayşecik arabanızı gle güle kullanın cnm...

Kizlar slm nurcan ve nevra bana y arson be begim doymuyor meme yara saatte bir emmek istiyor sut kalmiyor bide gazi yardim simdidwn dogum yapacak arkadaslara tez Zamanda Allah kurtarsin
hoşgeldin cnm .. göğsünün ucu 10 güne geçmesi lazım .. ilk zamanlar .çok acıyor ..sabredip atlatmaya bak .. kendi sütünle sil ..

kolay gelsin .. kendini çok yorma havalarda sıcak malum .. maşallah bebişine 39 .haftaya kadar 3 kiloyu geçer sanırım ...

Maşallah bebişine..Nerdeyse 3 aylık olmuş...Darısı bize inşallah

kızlar ben geldim.doktorum 3 lü test sonucumu riskli buldu ve amniyosentez önerdi.ama kararı bize bıraktı.eşimle baya bir afalladık.sonra sağlık ocağına gittik aşımız vardı bugün.hem aşı olduk hemde ordaki doktorumuzla konuştuk oda önce iyi bir radyoloji uzmanına gidip detaylı ultrason yaptırın sonucuna göre amniyosenteze karar verin dedi.bizde ankarada eyüp ekiciye gitmeye karar verdik. bu konuda uzmanmış kendisi.zaten amniyosentezi de düşünmüyoruz kime sorsak tavsiye etmiyo.ufak da olsa bebeğimi kaybetme riskini göze alamayacağım.sonuç kötü çıksa da ben nasıl kıyarım yavruma.yıllar sonra rabbimin mucizesini yaşıyorum.lütfen bana dua edin kızlar rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.

canım 2li test daha sağlıklı ceavp veriyor demişti benim doktorum.hatta 3lüyü istemedi bile.3lü%30 2li test ise %70 dedi 2li yaptırmışmıydın...?

çok doğru düşünyosun cnm...
2li sonucun nasıl çıkmıştı?
ayrıca amniyosentezi 4lüden sonra genelde öneriyolar
yaptıran çok kişi tanıorum ve sonuçları hepsinin güzel çıkmıştı

canım ikilin nasıl çıktı bendende 3 lü istemedi doktorum çünkü umarım hiçbi sorun yoktur..benim bildiğim senin yaşında küçük dimi..

ben 2 li testim yapıldı sanıyodum meğerse o kan sayımıymış.ama ense kalınlığı iyi çıkmıştı ultrasonda.4 lü test ne zaman yapılıyoki ?
yaşım 31 benim.

ben 2 li testim yapıldı sanıyodum meğerse o kan sayımıymış.ama ense kalınlığı iyi çıkmıştı ultrasonda.4 lü test ne zaman yapılıyoki ?
yaşım 31 benim.

benim doktorum ense kalınlığı iyiyse değrledinde iyi çıkacığını söylemişti çünkü alaınan kan istatiksel bi sonuç veriyo yaşa akraba evliliğine sigara kullanmana göre benimde yaşım 31 oldu doktor amerikada yapılan bi araştırmada kadın için en uygun yaş olduğunuda söylemişti.sen muhakkak bu işte uzman birine git için rahatlasın ..
4 lü 16 20 haftalar arası yapılıyo sanırım

saol cnm inanki doktor amniyosentez deyince eşimle elimiz ayağımız dolaştı birbirine.geçen sene tedaviyle bebek sahibi olan arkadaşlarım ankarada eyüp ekiciye gitmişler detaylı ultrasona ve şimdi çok şükür sağlıklı bebekleri var onların.bende o yüzden randevu aldım yarına inş.güzel çıkar sonuçlar.gelince de 4 lü test yaptırayım diyorum.

çok haklısınınz kimin olsa telaşlanır ama merak etme burdada biçok arkadaşımız yaşadı çok şükür herkesin temiz çıktı..inşllh yarın temiz sonuçlarla gelirsin 4 lüyü muhakkak yaptır sen bende yaptırdım ..
zaten bu ayrıntılıyı yapan kişi işinin ehli olmalı ve ultrason aletlerininde çok iyi olması lazım

Bende dörtlü yaptırdım..üçlü güvenilir değil demişti doktorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…