Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

geçmiş olsun canım ama arkadaşların da dediği gibi 2li daha güvenilir 2liyi yapınca 3lüyü yapmayan bir sürü doktor var.. ayrıca amniyosentez bile yaptıracak olsan o bebeğin kaybedilmesine ilişkin risk çok eski tekniklerden kalma bir risk şimdiki gibi gelişmiş ultrason tekniklerinin olmadığı dönemlerden kalan bir risk ve çok çok düşük.. cuma günü bir arkadaşım yaptırdı benim hemen de çıkıp işine gitti gayet iyi durum da şimdi de.. neye karar verirseniz verin için rahat olsun..

geçmiş olsun canım ama arkadaşların da dediği gibi 2li daha güvenilir 2liyi yapınca 3lüyü yapmayan bir sürü doktor var.. ayrıca amniyosentez bile yaptıracak olsan o bebeğin kaybedilmesine ilişkin risk çok eski tekniklerden kalma bir risk şimdiki gibi gelişmiş ultrason tekniklerinin olmadığı dönemlerden kalan bir risk ve çok çok düşük.. cuma günü bir arkadaşım yaptırdı benim hemen de çıkıp işine gitti gayet iyi durum da şimdi de.. neye karar verirseniz verin için rahat olsun..

yine işim çok yoğundu sabahtan beri çok yoruldum haliyle ağrım azıttı yine (( çarşamba kontrolüm var perşembe cuma için rapor mu alsam acaba??

Kizlar slm nurcan ve nevra bana y arson be begim doymuyor meme yara saatte bir emmek istiyor sut kalmiyor bide gazi yardim simdidwn dogum yapacak arkadaslara tez Zamanda Allah kurtarsin
canım ilk 1 hafta ağlaya ağlaya göğüslerim kanaya anaya emzirdim kızımı ama doktorum krem vermişti onu kullandım çok rahatlatıyordu zaten sonrada geçiyor sütüm benimde ilk baş vardı sonra kesilmişti üzüntüden ama daha sonra geldi mamaya sakın takılma canım sürekli emzir yavrunu ki sütün gelsin ben günde en az 3 litre su tüketiyordum sütü en iyi su üretiyor öle tatlılar bilmem neler hiçbiri işe yaramıyor bana neler denediler faydasız
gaza gelince bebeğini sıkı giydirme belini kapalı tut ayağını üşütme yeter öle sıkı sııkı giydirirsen gazın önüne geçemiyorsun çocuk sıcaktan kendini kastıkca gaz oluyor
hadi hayırlısı olsun maaşallah kızının kilo iyi

canım hiiiiiiiiiiiiç yaptırma derim ben amnio sentez ama sen bilirsin bence bebişinin bişeyi yok ense kalınlıı normal 2 li normal 3 lü teste ne takılıyo anlamadım ben 2 doğumumdada 3 lü yapmadım 2li temizdi arkadaşım var benim oda hamile iiş haberi yoktu yüksek dozda sakinleştirici kullanıyordu doktorlar özürlü olur bi testlere bakalım olmadı alırız demişti doktorlar 2li testi yaptı baktı iyi 3 lüye gerek yok 2 li yeter bize dediler kızı topaç gibi daha 11 aylık 15 kilo sen ayrıntılıa git zaten doktorun dicektir bişicik yok diye için rahat olsun

nurcancım dr senin bebeği kaçta almıştı günü gününe yazarmısın cnm bide
usg deki kilo ile doğduğundaki kilo arasında ne kadar fark vardı

teşekkür ederiz inşallah kullanmak nasip olur.. valla ağrı bende de oluyor hem de çok doktor biraz da bendeki endometriozisin sebep olduğunu söyledi..bakalım yarın gidip görücem minnoşumu iyidir umarım..
günaydııın....ben iyiyim inşallah bebişimde iyidir..bugün kontrolüm var kalp atışlarını duyucam Allah ın izniyle..Allah ım sağlık versin bizlere ve bebişlerimize..
amiiin ne güzel bugün görmek ve duymak.. güzel haberlerini bekliyoruz.
günaydın ayşecim nasılsınn..
bebişler analarının karnında en mutlu yerdeler onlardan mutlu kim vardırki:))))
ooh valla döne döne yatıyorlar :))) bir de ben gidip yatsam hiç fena olmaz.. haftasonu için 2 gecelik bir kaçamak ayarlamaya çalışıyorum umarım olur..

maşallah nevra bebeğe
cnm sana bişi soracam senin doğumdan sonra sütün hemen gelmişmiydi
bide doğumdan sonra ped ihtiyacı olarak ne kullanmıştın hastanede

evet sütüm geldi .. su gibi şeffaf geldi .. ilk süt öyle gelirmiş .. ertesi gün rengi çook uçuk beyaz gibi oldu .. sonradan beyaz ve kıvamı arttı

hastanede hasta bezi var yatağa serilen ondan kesip büyük verdiler .. birde mesane pedi verdiler .. bebek bezi gibi birşey o da.. onu kullandım .. çıkarken birkaçtane daha istedim .. evde 1 hafta daha onu kullandım .. hiç elbiseme leke olmadı ..
sonra uzun gece padleri kullandım .. zaten hafifliyor gittikçe kanamalar

arkadaşlar selam..çok şükür kalp atışını duydum kuzucuğumun..Allah ım tamamına erdirsin..cümle isteyenlere nasip etsin..çok heyecanlandım..inanılmazdı..çok şükür Allah ım sağlık versin bebişlerimize...

canım çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin İNŞALLAH cümlemizinkinide.

ehh işte mesane pedi
bana canbebenin numune paketinden çıktı 1 tane çok kullanışlı geldi bana
eczanelerde satılıyomuş sanırım
bak sen memnun kalmışsın 1 paket alayım en iyisi..

Selam kizlar.
Nasilsiniz ? Biz iyiz çok sükür bebislerim bir aylik oldular.
Uyku düzeni yok. Oglumun sancilari yogun bagir bagira bir agliyor benim içim parçalaniyor.
Insallah dahada iyi olucaklar. Asilari vuruldu. Gelisimleri iyi.
Bizden haberler simdilik bu kadar.
Herzaman_seninle zeynepela dogumlariniz yaklasiyor allah kurtarsin.
Diger arkadaslarada allah yardimciniz olsun türkiye'de havalar çok sicakmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…