evet mesane pedi bana çok kullanışlı geldi .. ben almadım kardeşim 1-2 tane vardı verdi..hastanedende yedek verdiler ..gerek kalmadıehh işte mesane pedi
bana canbebenin numune paketinden çıktı 1 tane çok kullanışlı geldi bana
eczanelerde satılıyomuş sanırım
bak sen memnun kalmışsın 1 paket alayım en iyisi..
Selam kizlar.
Nasilsiniz ? Biz iyiz çok sükür bebislerim bir aylik oldular.
Uyku düzeni yok. Oglumun sancilari yogun bagir bagira bir agliyor benim içim parçalaniyor.
Insallah dahada iyi olucaklar. Asilari vuruldu. Gelisimleri iyi.
Bizden haberler simdilik bu kadar.
Herzaman_seninle zeynepela dogumlariniz yaklasiyor allah kurtarsin.
Diger arkadaslarada allah yardimciniz olsun türkiye'de havalar çok sicakmis.
kızlar nasılsınız,bizde bugün kocişle gezdik biraz bebeğimiz için bir adet sallanan beşik aldık içimizede sindi nette çok görüyodum ama bi türl görmeden almaya cesaret edemiyodum,güzelmiş....ekteki ile aynısı kızlar...yatak odamıza koymak için aldım bunu
CB-231 MAGIC NIGHT NNN BEK | | Bebefix.com
kızlar nasılsınız,bizde bugün kocişle gezdik biraz bebeğimiz için bir adet sallanan beşik aldık içimizede sindi nette çok görüyodum ama bi türl görmeden almaya cesaret edemiyodum,güzelmiş....ekteki ile aynısı kızlar...yatak odamıza koymak için aldım bunu
CB-231 MAGIC NIGHT NNN BEK | | Bebefix.com
ne güzeeel bugün hep iyi haberler alıyorum :))) Allah analı babalı büyütsün çok şükürgünaydın kızllarrrr..
size ayşe sende sormuştun güzel bi haber veriyimmm....
lilanın güzel bebekleri dünyaya geldişuan hastanedeler ama sağlıkları iyiymiş
allah nasip ederse inşllh bayramda evlerinde olucaklarmışşş..
lilada iyi sağlığı moreli :))
hıh tamam ben de 15 diye biliyorum da acaba 14 mü diye tereddüt ettim..ayşeee 15 haftadasın maşallahh ..
ay sen midesi uzun süre bulananlardan oldun inşllh kesilir biranda..buarda kilo aldınmı yoksa verdinmi.
günaydın kızlar naber? hala midemin bulanıyor olmasına inanamıyorum(( ben şimdi 14+3 oldum ya 15. hafta demek bu değil mi:26:
çok güzel gözüküyor fazla yer kaplıyor mu ben de yatak odama böyle birşey almk istiyorum ama odam fazla büyük değil, fiyatı da uygunmuş şu dantelli falan olanlara baktım geçici olarak kullanmak için luzumsuz pahalı geldiler bana
arkadaşlar merhaba,
ben epeydir aranızda yoktum , tam 5 haftalıkken biliyorsunuz ufak bir kanama geçirmiştim kanamada denmezdide kahve rengi olandan hani, dr um yatacaksın gecicek demişti, bir hafta yatmıştım tam , ancak tam gecti derken bu sefer gene olmustu ustelık koltukta kalkmaya çalışırken karnımda agrı hissetmiştim ve akabinde kanama olmustu, bu bayagı uzun surdu gerci gecti ama dr um hiç kımıldamadan sadece wc ye kalkacaksın deyince, oldugu gibi tüm işi gücü bırakıp yattım bende, tam 2 ay yatmışım:),
korka korka wc ye kalktım inanın. geçen cumartesi tekrar dr a gittim bu arada gecti o kahve rengiler, buna sekresyon diyorlarmış olabilirmiş ama tedbir alcaz dediler tabi, progestonun hapına gectım gunde 3 tane 100mg dan, neyse,
gecen cumartesi, tam 11+5 olmusum bugunde artık 11+9 yanı 12 diyebiliriz sanıyorum:), dr um cok ıyı buldu ve radyolaga gönderdi, o da riskli haftaları atlatmışsın haftaya cumaya ense ölçümlerini yapalım kan alalaım dedi.
yani çok şükür 3 ayı doldurdum allahımın izniyle,
bu arada lila ya ve bebeği olanlara çok çok sevgiler allah analı babalı büyütsün inşallah bahtları şansları açık olsun, darısı bizee diyeyim.:)),
tecrübeli arkadaşlardan bir konuda yardım rica edeceğim. şimdi ben yattıgım surede karnımda hep gaz sancısı , kramplar, içden gerilmeler felan yaşıyordum , yatarken saga sola donerken bile zorlanıyordum, sımdı kızlar 2 gundur maşallah çok rahatım, o gerginlik gecti , daha rahat uyuyorum, evde dolaşabiliyorum, artık yatmak degılde oturmak istiyorum felan, tabi dr um e maşallah ne güzel dedi, ammmaaaaa,
ben dün ocagın çakmagına parmağım deyınce ayyy diye irkildim ufacık bir çarpma gibi geldi , tabi kafam hemen başladı ya birşey olduysa ondan mı acaba bu rahatlık diyeee, dr umda gel bakım ozaman ıcın rahat olsun birsey olmaz ama dedi, sımdı 5 de gidicem de,
size sormak istedim,
bu rahatlık ve iyi hissetmek 3 ay doldu diyemi çünkü rahim kasları esner ve yumuşar demişti dr, sizlerde mi oyle hissettiniz, yoksa allah mafaza birsey olursa mı böyle rahatlık olur, normali budur belki, hani derlerya hamile oldugunu anlamazsın diye su an oyleyım yani:),
laptopu eşimden gizli aldım o hala bana kalkma aman felan diyor da, :), işte böyle durum sevgili arkadaşlarım, :),
gelir gelmez, sizi sıkıntım ile sıktım ama zaten yazamadıgım okuyamadıgım için hiç mutlu degıldım bunu bilin vallaha:),
çok öptüm herkesi, şimdiden teşekkürler,,
kızlar bizde dün ankaradaydık.çok şükür haberler iyi moralimiz düzeldi iyiki gitmişiz.adam tavsiye ettikleri kadar varmış yani.biz %90 anmoliyi tespit ediyoruz burda dedi.herşeyimiz normal çıktı çok şükür.amniyosentezi yaptırmamaya karar verdik zaten pek düşünmüyoduk.bu arada kızımızı da onaylatmış olduk :))
evet cnm 15.haftandasın
hareketlerini hissetmene az haftalar kaldı
bende nette hep inceledim ama büyüklüğünü bilemediğim için sipariş edemedim
sonra kocişle gördük oda beğendi aldım hemde 135e pazarlıkta yapmadık pazarlık yapsak belki daha inerdi
fazla yer kaplamıyo şık güzel kibar bişi
tavsiye ederim cnm.
bende geçici olacağı için ucuz bişi baktım bunu kullanalım 5 6 ay sonra odasına geçircem
çok sevindiim.inşallah hep böyle sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.
ayşecim bu alttaki bebişlerin kaç haftalık olduğunu gösteren şeridi nasıl yapıyoruz.ben denedim ama olmadı.
evet canı az kaldı 1 ay sonra inşallah.. gerçi söyleyince bir ay çok uzun geliyor ama bir yandan da hızlı geçiyor zaman daha dün gibi yok yükseldi mi değerim yok kese var mı dediğim günler..
madem sen beğendin ben de netten sipariş ederim o zaman canım hiç dolaşmak istemiyor, senin zevkine güveniyorum ben pembesini mi aldın linkteki rengini mi?
ben de odasına 5-6 ay sonra geçiririm diyorum hatta odasını da o zaman alırım malum ücretsi izin falan almak isityorum baştan maddi olarak çok yüklenemem..
kızlar bizde dün ankaradaydık.çok şükür haberler iyi moralimiz düzeldi iyiki gitmişiz.adam tavsiye ettikleri kadar varmış yani.biz %90 anmoliyi tespit ediyoruz burda dedi.herşeyimiz normal çıktı çok şükür.amniyosentezi yaptırmamaya karar verdik zaten pek düşünmüyoduk.bu arada kızımızı da onaylatmış olduk :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?