Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Kızım film artisti olduuuuu Doktor teyzesi dün kızımı cd ye kaydetti 5dk.lık bir kısa film yıldızı oldu kendisi de.. parmağını emiyor!!!! bizim evde dün akşam en çok bu film izlendi :)))

bak kızımızın bişiciği yok dedik sana anesi :)))))))))))) hadi gözün aydın bebeğim Allahım yavrunuzu eşine ve sana bağışlasın

evocum sen nerde yaşıyordun bu arada

canım benim çok saol desteğin için inan ki sırtımdan yük kalktı sanki rabbime binlerce şükür.zaten bidaha hamile kalırsam test yaptırmıcam öyle :)
ben eskişehirdeyim nurcancım.annemler ankaradalar.ankarada çocukluğum geçti iyi bilirim orayı.
sen istanbuldaydın dimi?

Kızım film artisti olduuuuu Doktor teyzesi dün kızımı cd ye kaydetti 5dk.lık bir kısa film yıldızı oldu kendisi de.. parmağını emiyor!!!! bizim evde dün akşam en çok bu film izlendi :)))

aa ne güzel yaa bende istiyorum :)) nasıl çekiyolar aysecim acaba ben istesem çekerler miki?

ayşe emin ol önümüzdeki 15 gün sürekli bu film izlenicek sizin evde:))))bende ayrıntılı için verdiği cd yi yatak odamdaki cd nin içine koymuştum sabah daha gözümü açıp seyrediyodum:)))
ay ne güzel parmağını emiyoo bende çok istiyorum emsin inşllh benimkide emerr..

yaa ben eskişehirliyim güzel memleketiiim...özlüyorum valla..
aa ne güzel yaa bende istiyorum :)) nasıl çekiyolar aysecim acaba ben istesem çekerler miki?
bilmem ki sana hiç cd verdik mi dedi yok dedim normal usg yaparken bir yandan da kaydetti verdi veririm bundan sonra dedi ama sanırım gelişmiş bir alet diğer gittiğim doktordaki bildiğimiz usg ama bu 4 boyutluymuş öyle siyah beyaz değil de sarı bişey..
aman emmesin kız alışır bi de sonra dişleri yamuk çıkar..

ay ne güzel canım.. rabbim inş. sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder..bu arada ne kadar da bir doktora gidiyosun ben 3-4 gün geçtikten sonra merak etmeye başlıyorum . bu arada beebk arabanızıda çok beğendim inş güzel günlerde kullanırsınız..

sağol canım daha güzelleri sizlere kısmet olsun inşallah..
bana kalsa 3 günde bir giderim doktora ama haftada bir gidebiliyorum en fazla iki doktora gidiyorum ben ayarladım bir hafta birine öbür hafta diğerine gidiyorum 15 günde bir çağırdıkları için her hafta görüyorum kuzumu..

evocum gözün aydın sonuçların temiz çıkmasına çok sevindim ben daha yaptırmadım 2li testini inş benim sonucumda güzel çıkar.

evet çok mantıklı bende mi öyle yapsam acaba doktoruma kalsa 3 hafta sonra gel dedi daha yeni 1 hafta geçti ama ben meraktan çatlıyorum.

kızlar selam, ben ara ara giriyorum tabi çok kopuyorum, ne güzel haberler ,
bende iyim çok şükür bebekte iyi, yarın radyolog nt ölçümlerini yapacak sonrada kan vercem hayırlısı ,

sena cım bende iyi olmana çok sevindim, her daim dikkatliyim bende hala,

önümüzdeki hafta artık sadece berbere gitmeye izin çıktı o da arabayla kapısında incem ve tekrar alcaklar dolaşmak yok, aman bunada şükür evde ne hale geldim bilseniz,:),

dr bana araba kullanmamı yasakladı , nolur nolmaz biri gelir çarpar aman ha kullanma dedi, e haliyle kısıtlıycak beni tabi ama napalım..

ayşeeee canımm kızın mı oluyor ohh ne güzelll cok sevindimmm , ya aslında bende gönlümden kız geçiriyorum ama sanki erkek olcakmış gibi geliyor, yüüzmde hiç sivilve leke birşey olmadı son derece gergin ve düzgün:),

hiç aşermedim, hiç midem bulanmadı sadece progestondan biraz oluyordu o kadar , o zamnalarda bol bol bizim ekerin ayranını içtim:)), çok sevindim hadi bakalım,

herzaman canımmm çok güzel bir şey buu, off bende istiyorummmm çok çabuk geçsin zaman diyorumm:) nasıl bir heyecan ve sevinç değil mi?,

dün dr u beklerken, yeni doğum yapmış bir hanımın eşi geldi fatura için, sohbet açıldı tabi, bursa acibadem de yapmış, hastane 10bin tl alıyormuş bunların sıgortası varmıs cepten 2 vermişler okadar, ya bende orayı isterdim ama 10 bin bayagı çokkk, benim sigortam da ise acibademe sadece 2bin veriyor, diğerleri limitsiz ama, bursada da neresi var doğru düzgün bilemedim, ayşe sen yardımcı olurmusun yaa nolur sen biliyorsun ben yeniyim buralardaaa:),

eveveo canımmm iyi olmana çok sevindim,

herkese çok çok sevgilerrrrrr

kızlar selam, ben ara ara giriyorum tabi çok kopuyorum, ne güzel haberler ,
bende iyim çok şükür bebekte iyi, yarın radyolog nt ölçümlerini yapacak sonrada kan vercem hayırlısı ,

sena cım bende iyi olmana çok sevindim, her daim dikkatliyim bende hala,

önümüzdeki hafta artık sadece berbere gitmeye izin çıktı o da arabayla kapısında incem ve tekrar alcaklar dolaşmak yok, aman bunada şükür evde ne hale geldim bilseniz,:),

dr bana araba kullanmamı yasakladı , nolur nolmaz biri gelir çarpar aman ha kullanma dedi, e haliyle kısıtlıycak beni tabi ama napalım..

ayşeeee canımm kızın mı oluyor ohh ne güzelll cok sevindimmm , ya aslında bende gönlümden kız geçiriyorum ama sanki erkek olcakmış gibi geliyor, yüüzmde hiç sivilve leke birşey olmadı son derece gergin ve düzgün:),

hiç aşermedim, hiç midem bulanmadı sadece progestondan biraz oluyordu o kadar , o zamnalarda bol bol bizim ekerin ayranını içtim:)), çok sevindim hadi bakalım,

herzaman canımmm çok güzel bir şey buu, off bende istiyorummmm çok çabuk geçsin zaman diyorumm:) nasıl bir heyecan ve sevinç değil mi?,

dün dr u beklerken, yeni doğum yapmış bir hanımın eşi geldi fatura için, sohbet açıldı tabi, bursa acibadem de yapmış, hastane 10bin tl alıyormuş bunların sıgortası varmıs cepten 2 vermişler okadar, ya bende orayı isterdim ama 10 bin bayagı çokkk, benim sigortam da ise acibademe sadece 2bin veriyor, diğerleri limitsiz ama, bursada da neresi var doğru düzgün bilemedim, ayşe sen yardımcı olurmusun yaa nolur sen biliyorsun ben yeniyim buralardaaa:),

eveveo canımmm iyi olmana çok sevindim,

herkese çok çok sevgilerrrrrr

doktor beni 2li test için gittiğimde 1 ay sonra çağırdı.daha 1 hafta oldu ben nasıl okadar bekliycem anlamadım.normalde 15 günde bir olması gerekmiyormu

eveeet kızımız geliyor kısmetse ben de çok mutluyum.. demek ki bendeki o koca koca sivilceler kız olduğu için mi çıkmııış hiç bilmiyordum.. geçen haftalarda benim de kanamam oldu ama doktor pek de kısıtlama yapmadı bana seninki biraz sıkı bir doktor sanırım.
ben doğum için şimdilik pembe maviyi düşünüyorum çalıştığım yerin orayla anlaşması var cebimden bişey çıkmayacak orada yaparsam ama olur da işler ters gider ve sezaryen olmam gerekirse o zaman Osman Hoca yapsın istiyorum o da Acıbademde yapıyor o durumda da karşılıyor işyerim ama 3-4 bin gider bu sefer cepten.. bakalım hele o günler gelsin de.. şimdilik hem Osman Hocaya gidiyorum hem de Pembe mavide Nilgün Hanıma ikisinden de memnunum içime siniyor.. Bir de eşim mayısta safra kesesi ameliyatı olmuştu yeni bir hastane var Fethiyede Medicabil eğer doktorun dışardan oraya gitmeyi kabul ederse düzgün temiz bir hastane orası biz memnun kalmıştık. Ben işyerimde sağlık ödemelerine bakıyorum az çok hastaneler hakkında fikrim var Medical park, Jimer ve Bahar Hastanesini pek tavsiye etmiyorlar.. Bir de ummazsın ama Doruk da fena değilmiş çekirgede olanında yenidoğan yoğun bakım ünitesi de varmış, zaten pembe mavi de eğer erken doğum riski varsa dorukla çalışıyoruz dedi..

mrb kızlar...
gece hiç hesapta olmadan dr umuzun kapısını çalmak zorunda kaldık...
dün gece eşimin ananesine gittik orada bi dilim pasta yedim eve geldik 12ydi, 2ydi yattım yatağa 15 dk da bir lavabo ihtiyacım geliyo afedersiniz büyük tuvaletim geliyo ama yapamıyorum...1 saat öyle geçti git lavaboya dön yatağa
en sonunda bi mide bulantısı başladı az biraz istifra ettim sonra ishal başladı ve sancılı bi şekilde
neyse rahatladım sandım biraz, ama yatağa yattım ağlıyorum eşim uyandı panikle ne oldu ne oldu
dedim böyle böyle ee pes yani korkulukmuyuz burada ne uyandırmıyosun diye panikledi
hemen hastaneyi aradık dr um şansa nöbetçiymiş gelin dedi gittik 2 dk da
tam evden çıkarken ben içimde ne varsa istifra yoluyla boşalttım ve çok rahatladım
tansiyon kontrol derken bebeğim iyi sorun yok
nst de yapalım dedi kalp atışlarıda normal sancı yok
bulantın devam ediyomu dedi yok dedim kesildi eğer devam ederse eve gidince hemen gel serum takviyesi yapıcaz dedi
bol ayran iç şimdilik dedi,ayran içtim eve geldik yoğun bi ishalden sonra yine rahatladım ve sabah 5i geçiyodu uyumuşum
bütün gece bebeğime bişi oldumu olacakmı diye çok korktum şükürler olsun Allaha bişeyimiz yok
kızlar sizde ne olur yediğiniz içtiğinize dikkat edin malum midelerimz hassas dönemde
diğer yiyenlere bişi olmadı ama olan bana oldu...
dr umuzda 39+0da doğumu yaparız dedi...
hakkımızda hayırlısı
ayşe teyzesi bizi 38 olarak yazarmısın?

ayy canım geçmiş olsun sıcakta herşey çabuk bozuluyor insan anlamıyor.. neyse iyiymiş bebeğin ha gayret çok az kaldı..

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------12.hafta
2-)sizofren_ev_kedisi-------medicalpark-----------------14.haftası
3-) gozdemmmmmm--------Doğal gebelik----------------29.hafta----------ERKEK
4-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------38.hafta ---------KIZ---------Ceyda
5-) judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
6-) prizeprize-------------Ankara genart---------------33.hafta----------ERKEK
7-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------15.hafta---------KIZ-------Elif Meryem
9-) melekkose-------------Memorial--------------------21. hafta--------KIZ---------Almira
10-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
11-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
12-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
13-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------37.hafta----------kız
14-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
15-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
16-) lila3146 -------------Eurofertil tüp bebek -----------30.hafta
17-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------17.hafta------1KIZ--1ERKEK
1evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------17.hafta----------KIZ
19-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------12.hafta
20-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
21-)sena81--------------Memorial------------------------12.hafta
22-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------21.hafta-----KIZ
23-)burcusafak08-------Avrupa Şafak Hst.--------------32.hafta------KIZ---Zeynep Ece
24-)acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
25-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------16.hafta-------KIZ
26-)nurtencb-----------Bahçeci kliniği--------------------7.hafta------İKİZ

cnm benimm çok geçmişşş olsunnnn allahın izniyle bu satten sonra bebişlerimizi kolay kolay bişey etkilemz ama insanınn korktuğuu üüzldüğüyle kalıyor man dikkta et kendine lütfenn çok az bi zamannın kaldı zatenn şimdi iyi olmana çok sevindimm..

kızlar ya bişe merak ettim burda listeye niluyu yazmışınız ben bu topiği çok takipp edemiyorummm ama yazdığınız ni,lu arkadaştann hbr alabiliyomsuunuz biizm tıpikte vardı nilumuz aylardır kendisinden hiç hbr alamıyoruzda merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…