sğl cnm teşekkür ederim dikkatli olmamız gerek hepimizincnm benimm çok geçmişşş olsunnnn allahın izniyle bu satten sonra bebişlerimizi kolay kolay bişey etkilemz ama insanınn korktuğuu üüzldüğüyle kalıyor man dikkta et kendine lütfenn çok az bi zamannın kaldı zatenn şimdi iyi olmana çok sevindimm..
o bi ara geldi iyiyim merak etmeyin dedikızlar ya bişe merak ettim burda listeye niluyu yazmışınız ben bu topiği çok takipp edemiyorummm ama yazdığınız ni,lu arkadaştann hbr alabiliyomsuunuz biizm tıpikte vardı nilumuz aylardır kendisinden hiç hbr alamıyoruzda merak ettim..
ayy canım geçmiş olsun sıcakta herşey çabuk bozuluyor insan anlamıyor.. neyse iyiymiş bebeğin ha gayret çok az kaldı..
kızz bozuk değildiki
benle beraber 10 kişi yedi bişicikleri yok
sorun benim midenin hassas olması sanırım
mrb kızlar...
gece hiç hesapta olmadan dr umuzun kapısını çalmak zorunda kaldık...
dün gece eşimin ananesine gittik orada bi dilim pasta yedim eve geldik 12ydi, 2ydi yattım yatağa 15 dk da bir lavabo ihtiyacım geliyo afedersiniz büyük tuvaletim geliyo ama yapamıyorum...1 saat öyle geçti git lavaboya dön yatağa
en sonunda bi mide bulantısı başladı az biraz istifra ettim sonra ishal başladı ve sancılı bi şekilde
neyse rahatladım sandım biraz, ama yatağa yattım ağlıyorum eşim uyandı panikle ne oldu ne oldu
dedim böyle böyle ee pes yani korkulukmuyuz burada ne uyandırmıyosun diye panikledi
hemen hastaneyi aradık dr um şansa nöbetçiymiş gelin dedi gittik 2 dk da
tam evden çıkarken ben içimde ne varsa istifra yoluyla boşalttım ve çok rahatladım
tansiyon kontrol derken bebeğim iyi sorun yok
nst de yapalım dedi kalp atışlarıda normal sancı yok
bulantın devam ediyomu dedi yok dedim kesildi eğer devam ederse eve gidince hemen gel serum takviyesi yapıcaz dedi
bol ayran iç şimdilik dedi,ayran içtim eve geldik yoğun bi ishalden sonra yine rahatladım ve sabah 5i geçiyodu uyumuşum
bütün gece bebeğime bişi oldumu olacakmı diye çok korktum şükürler olsun Allaha bişeyimiz yok
kızlar sizde ne olur yediğiniz içtiğinize dikkat edin malum midelerimz hassas dönemde
diğer yiyenlere bişi olmadı ama olan bana oldu...
dr umuzda 39+0da doğumu yaparız dedi...
hakkımızda hayırlısı
ayşe teyzesi bizi 38 olarak yazarmısın?
yaa ben eskişehirliyim güzel memleketiiim...özlüyorum valla..
bilmem ki sana hiç cd verdik mi dedi yok dedim normal usg yaparken bir yandan da kaydetti verdi veririm bundan sonra dedi ama sanırım gelişmiş bir alet diğer gittiğim doktordaki bildiğimiz usg ama bu 4 boyutluymuş öyle siyah beyaz değil de sarı bişey..
aman emmesin kız alışır bi de sonra dişleri yamuk çıkar..
evocum gözün aydın sonuçların temiz çıkmasına çok sevindim ben daha yaptırmadım 2li testini inş benim sonucumda güzel çıkar.
mrb kızlar...
dün gece eşimin ananesine gittik orada bi dilim pasta yedim eve geldik 12ydi, 2ydi yattım yatağa 15 dk da bir lavabo ihtiyacım geliyo afedersiniz büyük tuvaletim geliyo ama yapamıyorum...1 saat öyle geçti git lavaboya dön yatağa
en sonunda bi mide bulantısı başladı az biraz istifra ettim sonra ishal başladı ve sancılı bi şekilde
neyse rahatladım sandım biraz, ama yatağa yattım ağlıyorum eşim uyandı panikle ne oldu ne oldu
dedim böyle böyle ee pes yani korkulukmuyuz burada ne uyandırmıyosun diye panikledi
tam evden çıkarken ben içimde ne varsa istifra yoluyla boşalttım ve çok rahatladım
bulantın devam ediyomu dedi yok dedim kesildi eğer devam ederse eve gidince hemen gel serum takviyesi yapıcaz dedi
bol ayran iç şimdilik dedi,ayran içtim eve geldik yoğun bi ishalden sonra yine rahatladım ve sabah 5i geçiyodu uyumuşum
bütün gece bebeğime bişi oldumu olacakmı diye çok korktum şükürler olsun Allaha bişeyimiz yok
kızlar sizde ne olur yediğiniz içtiğinize dikkat edin malum midelerimz hassas dönemde
hakkımızda hayırlısı
herzaman_seninle çok geçmiş olsun.Allaha şükür bebeğin iyiymiş.
kızlar birşey sorucam.geçen cuma doktordaydım 2li test için kan verdim.doktorumda ulturasonla baktı.henüz test sonucum çıkmadı sizce radyoloji uzmanınada görünmem gerekirmi
eveeet kızımız geliyor kısmetse ben de çok mutluyum.. demek ki bendeki o koca koca sivilceler kız olduğu için mi çıkmııış hiç bilmiyordum.. geçen haftalarda benim de kanamam oldu ama doktor pek de kısıtlama yapmadı bana seninki biraz sıkı bir doktor sanırım.
ben doğum için şimdilik pembe maviyi düşünüyorum çalıştığım yerin orayla anlaşması var cebimden bişey çıkmayacak orada yaparsam ama olur da işler ters gider ve sezaryen olmam gerekirse o zaman Osman Hoca yapsın istiyorum o da Acıbademde yapıyor o durumda da karşılıyor işyerim ama 3-4 bin gider bu sefer cepten.. bakalım hele o günler gelsin de.. şimdilik hem Osman Hocaya gidiyorum hem de Pembe mavide Nilgün Hanıma ikisinden de memnunum içime siniyor.. Bir de eşim mayısta safra kesesi ameliyatı olmuştu yeni bir hastane var Fethiyede Medicabil eğer doktorun dışardan oraya gitmeyi kabul ederse düzgün temiz bir hastane orası biz memnun kalmıştık. Ben işyerimde sağlık ödemelerine bakıyorum az çok hastaneler hakkında fikrim var Medical park, Jimer ve Bahar Hastanesini pek tavsiye etmiyorlar.. Bir de ummazsın ama Doruk da fena değilmiş çekirgede olanında yenidoğan yoğun bakım ünitesi de varmış, zaten pembe mavi de eğer erken doğum riski varsa dorukla çalışıyoruz dedi..
mrb kızlar...
hakkımızda hayırlısı
herzaman_seninle çok geçmiş olsun.Allaha şükür bebeğin iyiymiş.
kızlar birşey sorucam.geçen cuma doktordaydım 2li test için kan verdim.doktorumda ulturasonla baktı.henüz test sonucum çıkmadı sizce radyoloji uzmanınada görünmem gerekirmi
bence görün cnm zaten önemli olan detaylı ultrason.kadın doğumcuların baktığı farklıymış.bak ben 3 lü testim rsikli çıkıtğı için bu işte uzman dr.a gittim.çok şükür temiz çıktı herşey.
senacım merhaba canım,
bende yarın gidiyorum 12 de radyologa, gecen hafta kendi dr um baktı ultrasonda ve ben cok ıyı görüyorum ama resmi olması için radyologun 4 boyutlu ultrasonda bakması lazım dedi. o gun gittik radyolog daha erken haftaya bakarsak daha rahat görürüz dedi kanı da o zaman verin yoksa farklı çıkar sonuc dedi. artık 35 yas üstü kişilerde resmi olarak bu testler yapılıyormuş o yüzden dışardan radyologlar ölçüyorlar,
sen bi dr una sor istersen de için rahat olsun bencede, bak eveveoda aynı şeyi demiş tatlım,
yani birsey çıkacagından degıl ama hem için rahat olur hem de çift kontrol yapılmış olur.
canım merhaba, çok ama çok gecmiş olsun, dediğin doğru bizim çok dikkat etmemiz lazım, neyseki yolunda herşey , içini rahat tut bak nerdeyse doğuma gideceksin :))),
benim dr um 35 de 36 da alırız diyor anlamıyorum bak seninki bekliyor ne güzel, kalması daha iyi diye biliyorum bende zaten,
dr bana pasta dondurma felan yenecekse çok taze günlük ve ev yapımı olmasına dikkat edeceksin demişti , demekki içindeki bir madde dokundu midene,
tekrar geçmiş olsun fıstıkkkk, iyi bak kendine canım:)
kızlaaaar döndüm ben artık 12kg kadar hafiflemiş olarak
burcu dedi zaten doğum yaptığımı bide ben girip kızları bi kontrol edim dedim
birazdan bebeklerin yanına gidicem süt ve bez götürmeye
30 2 de oldu doğumum diyodum ya sizede sancılnıyorum diye
normal doğum yapacakmışım biraz daha dursaymışım
apar topar alındım ameliyata bebeklerde küvözde
her zamn geçmiş olsun canım dikkat et az kalmış seninde
kızlaaaar döndüm ben artık 12kg kadar hafiflemiş olarak
burcu dedi zaten doğum yaptığımı bide ben girip kızları bi kontrol edim dedim
birazdan bebeklerin yanına gidicem süt ve bez götürmeye
30 2 de oldu doğumum diyodum ya sizede sancılnıyorum diye
normal doğum yapacakmışım biraz daha dursaymışım
apar topar alındım ameliyata bebeklerde küvözde
her zamn geçmiş olsun canım dikkat et az kalmış seninde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?