Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

kızlar ya bişe merak ettim burda listeye niluyu yazmışınız ben bu topiği çok takipp edemiyorummm ama yazdığınız ni,lu arkadaştann hbr alabiliyomsuunuz biizm tıpikte vardı nilumuz aylardır kendisinden hiç hbr alamıyoruzda merak ettim..

sğl cnm teşekkür ederim dikkatli olmamız gerek hepimizin
o bi ara geldi iyiyim merak etmeyin dedi
bi dahada uğramadı
ayy canım geçmiş olsun sıcakta herşey çabuk bozuluyor insan anlamıyor.. neyse iyiymiş bebeğin ha gayret çok az kaldı..

kızz bozuk değildiki
benle beraber 10 kişi yedi bişicikleri yok
sorun benim midenin hassas olması sanırım

herzaman_seninle çok geçmiş olsun.Allaha şükür bebeğin iyiymiş.
kızlar birşey sorucam.geçen cuma doktordaydım 2li test için kan verdim.doktorumda ulturasonla baktı.henüz test sonucum çıkmadı sizce radyoloji uzmanınada görünmem gerekirmi

LİLA gözünaydın canım ... bebeişlerini öpüyorum üçünüde

çok geçmiş olsun canım .. mide bulantısı pastadan olabilir ... ama ben senin haftalarındayken hep bağırsaklarım çok çalışmıştı .. ishal gibi ama ağrısızdı .. baya yumuşamıştı yaneee..
doğum yaklaşınca vücüt kendini temizlemek için bağırsakları boşaltırmış ..
doğuma girerken de üstüne ishal oldum .. heycandanmıdır nedir bilmem ... lavman bile yapmadılar bana :))) o yönü iyi oldu

bende eskişehire okumak için gelmiştim çok beğendim ve gidemedim.artık eskişehirli oldum gerçekten yaşaması kolay ve sosyal bir şehir.sen geliyo musun hiç buralara?

bizim doktorun ultrasonu siyah-beyaz o zaman cd vermiyodur herhalde ama hemşireye sorayım ben yinede :))

ah canım benim yaa çok geçmiş olsun.özellikle sıcaklarda daha da dikkatli olmak gerek yiyeceklere.benim görümce de 6 aylıkken karidesten zehirlenmişti.hemde çok az bişey yemiş yani.bununla geçmiş olsun.maşallah az kalmış size de :))

bence görün cnm zaten önemli olan detaylı ultrason.kadın doğumcuların baktığı farklıymış.bak ben 3 lü testim rsikli çıkıtğı için bu işte uzman dr.a gittim.çok şükür temiz çıktı herşey.

anladım canım, ben serhat beye gidiyorum, o biraz fazla kısıtlıyor belki ama eşim ondan da beter:), biraz 4 aylık olalımda daha rahatlarız diyor ama ben kendmi çok iyi hissediyorum hayırlısı artık,
ayşecim, senin banka tabi karşılar ohh ne güzel bence en iyi yerde yap, sanırım bu işte, hem ameliyathanesi yoğun bakımı ve yeni doğan bebek unitesi ile yeni doğan yoğun bakım unitesinin ıyı olması gerekiyor. ben o yüzden hep acibadem derdim ama bakıcaz tabi,

ya medicabili biliyorum arkadaşımın eşi dr orda pek methetmiyor, rentıp açılıyor onun hemen arkasında orası nasıl olur bilemiyorum , ne zor işler değil mi?:),
zaten bunlardan başkada hastane yok bursada, medical parkı hayatta istemem nerdeyse devlet hastanesnden beter,

doruk olabilir haklısın , bakalım benim sıgorta arasın da konuşucam etraflıca,
saol canım benimmm:) çok sevgiler,

canım merhaba, çok ama çok gecmiş olsun, dediğin doğru bizim çok dikkat etmemiz lazım, neyseki yolunda herşey , içini rahat tut bak nerdeyse doğuma gideceksin :))),
benim dr um 35 de 36 da alırız diyor anlamıyorum bak seninki bekliyor ne güzel, kalması daha iyi diye biliyorum bende zaten,
dr bana pasta dondurma felan yenecekse çok taze günlük ve ev yapımı olmasına dikkat edeceksin demişti , demekki içindeki bir madde dokundu midene,
tekrar geçmiş olsun fıstıkkkk, iyi bak kendine canım:)

senacım merhaba canım,
bende yarın gidiyorum 12 de radyologa, gecen hafta kendi dr um baktı ultrasonda ve ben cok ıyı görüyorum ama resmi olması için radyologun 4 boyutlu ultrasonda bakması lazım dedi. o gun gittik radyolog daha erken haftaya bakarsak daha rahat görürüz dedi kanı da o zaman verin yoksa farklı çıkar sonuc dedi. artık 35 yas üstü kişilerde resmi olarak bu testler yapılıyormuş o yüzden dışardan radyologlar ölçüyorlar,
sen bi dr una sor istersen de için rahat olsun bencede, bak eveveoda aynı şeyi demiş tatlım,
yani birsey çıkacagından degıl ama hem için rahat olur hem de çift kontrol yapılmış olur.

radyologun 4 boyutlu ultrasonda baktığını bilmiyordum.doktorda birşey demedi.ben kan testini 11+4 de vermiştim.radyolojiye başka bir hastanede giidicem.olmazsa tekrar kan veririm.

aynen cnm çok dikkatli olmamız gerek...
bu arada 35 36 mı neee çok erken olurmu hiç öyle şey yaaa

Günaydııııın bu gün cumaaaa cici cuma :))) yaşasın memur bayramı kısmetse öğleden sonra izin alıp kocacığımla deniz kenarı bir yerlere gidicez hadiiii çabuk öğlen olsuuuun..

kızlaaaar döndüm ben artık 12kg kadar hafiflemiş olarak
burcu dedi zaten doğum yaptığımı bide ben girip kızları bi kontrol edim dedim
birazdan bebeklerin yanına gidicem süt ve bez götürmeye
30 2 de oldu doğumum diyodum ya sizede sancılnıyorum diye
normal doğum yapacakmışım biraz daha dursaymışım
apar topar alındım ameliyata bebeklerde küvözde
her zamn geçmiş olsun canım dikkat et az kalmış seninde

çok sevindim şükür sağlıklısınız ALLAH'ım bahtlarını açık etsin sağlık sıhhat versin analı babalı iyi günlerde büyüsünler darısı bizim başımıza İNŞALLAH.

canım ne büyük mutluluk Allah analı babalı büyütsün.
bizde senin gibi sağlıkla bebeğimizi kucağımıza aldığımız günüde görürüz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…