Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

cnm tebrik ederim çok şükür sağsalim kavuşmuşsunuz :) darısı bize inş.
ne güzeldir şimdi onlar miniş miniş maşallah :))
Allah analı babalı büyütsün.

canım maşallah üçüz gebeleiğe göre 31. haftaya kadar seninle kalmaları iyi bir yerde ..
küvezdeler ama solunumsal bir problemleri yok dimi ..sadece erken doğum ve düşük külo diye mi küveze aldılar ..en kısa zamanda sağlıkla kucağına al inşallah ..Allah sütünü arttırsın

Gözün aydin lila. Allah anali babali büyütsün. Bebisler nasil ? Kaç kilo dogdular ne kadar kalirlar küvözde.
Biraz anlatsana. Sen nasilsin dogumun iyi geçti mi ?
Kendine ve bebislere iyi bak

Gözün aydin lila. Allah anali babali büyütsün. Bebisler nasil ? Kaç kilo dogdular ne kadar kalirlar küvözde.

lilacım tebrik ettim cnm seniii maşşalahın var ama bi yandanda dargını hani beraber doğuracaktık kız senle:)))
telde konuşmamızdan sonra bebişlerin durumları güzel gidiyo değilmi
hadi tekrardan gözünaydın cnm

espoir ne yapıyorsun ?? alıştınmı bebeklere ..
çok ağlıyorlarmı .. annen yanında galiba ..
dikişlerin iyileştimi? biraz bahsetsene kendinden

espoir ne yapıyorsun ?? alıştınmı bebeklere ..
çok ağlıyorlarmı .. annen yanında galiba ..
dikişlerin iyileştimi? biraz bahsetsene kendinden

canım merhaba, özelden mesaj atamıyorum kotam dolmamış meğer, birşey soracağım sana, sen bu tarama testi için uzman olan birine gittim demiştin, kime gittin acaba? mahsuru yoksa ilk sonuc nasıl çıkmıştıda gerek duydun? bana bilgi verirmisin,

bende bugun radyolaga girdim ama kafam çok karıştı, olmadı kendi tup bebeği yapan dr uma gidicem tekrar, yarın kan sonuclarıda çıkıyor ama yaşdan dolayı rısk çıkıcak kesin, off , neyse bilgi verirsen çok sevinirim cnım saoll,

canım bana 2 li test yapılmadı.sadece ense kalınlığına bakılmıştı o da normaldi.sonra doktorum 3 lü test yaptı ve onda trisomy21 değeri riskli çıktı.doktorum amniyosentez önerdi ama karar sizin dedi.bizde araştırdık ve iyi bir radyolog bulduk ankarada herkesin tavsiyesiyle.bu doktor riskli gebeliklere bakıyomuş ve sorunu %90 oranında tespit ediyomuş.bizde direk ona gittik ve çok şükür herşey normal çıktı.o yüzden amniyosentezde düşük riski var diye yaptırmak istemedik cnm.eğer 2 li taraman iyiyse 3 lü taramayı yaptırma derim.çünkü artık 3 lü testi yapmıyomuş doktorlar yanılma payı yüksekmiş.ben ankarada eyüp ekici'ye gittim.sen hangi şehirdesin?

Son düzenleme:

evevocum saol canım, ben bursadayım burda önerilen bir radyolaga gittik yani hiç sorgulamadan op dr normalde bakıyor ona gıt dedı gıttım, ya öyle garıpki bebek poz. vermiyor ne zor gebesin diyor bana,
bana ikili yapıldı yani ultrasonda nt ye bakıldı, 2.5 çıktı, op dr yüksek dedi, kendi tup bebek drum 3 altında bizce sorun yok dedi, ama ben şimdi herseye takıyorum , burun kemiği henüz yokmuş ufakmış daha nebilim, halbukı blast mebrio bu yani anlamadım, ailede hiç yok ne bende ne eşimde,

yarın kan ckıcak ama ben ıstanbula hocaya gidicem birkez de , bursaya güvenemiyorum, çok hassas ölçümler ve cok yoruma açık şeyler, allah yardımcımız olsun , valla en olmadı bende giderim ankaraya, saol tekrar

cnm istanbula gidene kadar ankaraya git derim.bende eskişehirden gittim hızlı trenle günübirlik muayene olup döndük eşimle.senin kaçıncı haftan şimdi?18.haftadan itibaren bakılıyo detaylıya diye biliyorum ben.ona göre randevu alırsın sende.detaylı ultrason hepsinden önemli cnm doktorun bu işin uzmanı olması çok önemli.muayenesi pahalı ama eminol değer :)

allah kötü gün göstermesin canım bidaha
evet canım istanbuldayım ben senide ist. hatırlıyorum ondan sorr dum
canım çooooook geçmiş olsun sanadakızımızada

kremalı şeler çabuk bozuluyor yazın dikkat et caNIM

nurcan canım neler yapıyosunnn özledimm muhabbetleri
ŞÜKÜR İYİYİZ CANIM SEN NASILSIN HABER ALAMADIK BİRDAHASENDEN

evevocum para hiç sorun değil, ben bu bebeği 10 yıldır bekliyoum sorma yani, bugun tam 12 haftalık dedıler, 2.5 olan nt ölçümü fizyolojikte olabilirmiş, tup bebek hocam dedi, sen dert etme diyor, ayrıca burun kemiği 14. haftaya kadar süresi var dedi, doğru poz vermemiştir dedi,
ya bu işler gerçekten işin ehli insanlar tarafından yapılmalı, çok haklısın, önce hocayla bir konuşalım olmadı eyup beye giderim, burdaki o salak radyalog bile 189 tl fatura kesti yani, birde nemrutki sorma, birşey soruyorum lütfen cevap veriyor , eşimde yazık tabi adamın suyuna gidiyor, o da cok bunaldı o bana hersey yolunda sen sıkma canını rahat ol dıyor ama annelik cok fena birşey,

kimisinde erken görünürmiş kimisinde 14. haftaya kadar vakti olurmus burun kemiğinin, ayrıca burun kemiğinede çok bakmıyorlar kan ve nt ölçümü, ulema oldum valla tövbe tövbe:) okuya okuya bir hal oldum:),

hakkımda hayırlısı allaha sıgındım sonucta benım ve butunun hayrına diye istedim hep , artık hersey olacagına varır canım, en son 3 lü testetede oyle birşeycıkarsa son care amniosenteze kalıyor, inşallah detaylıda çıkmaz sorun :),

çok saol ilgine iyiki cevapladın canımm:), konusacak da kimsem yok cok zor oluyor inanki,

ne demek canım benim hepimiz aynı yollardan geçiyoruz.seni çok iyi anlıyorum.bizde tam 7 sene bekledik.3 lü testimde risk çıkınca dumur oldum resmen hele bide doktor amniyosentez deyince elim ayağıma dolaştı.günlerce netten araştırmalar yaptım.sormadığım arkadaş ve doktor kalmadı inanki.sonuçta bu tarama testlerinin çok da güvenilir olmadığını ve önemli olanın iyi bir radyolog bulup detaylı ultrason çektirmek olduğunu anladım.çok şükür temiz çıktı da rahat bir nefes aldık.bunca sene sonra yavruma kıymayı düşünmek bile çok acı verici.rabbim kimselere yaşatmasın..inş.seninde iyi çıkacak cnm.belkide erken bakıldığından olmuştur hata.dualarım seninle rabbim hepimize yavrularımıza sağlıklıca kavuşmayı nasip etsin.

ya butun gun yalnızdım, testten sonra eve geldim eşim şehir dışına cıktı iş için, kimse yok kafayı yedım konusamamak derdını anlatamamak cok feci, ağladım durdum hala ağlıyorum, Allaha sıgınıyorum , sabır ver , dayanma gücü ver diyorum, ne diyim artık cok sıkkın canım, tek ümidim , kendi hocamın bakması ve evet gerekirse başka bir yerde tekrarlanması cunku 14. haftaya kadar yapılabiliyor ,
allahtan hayırlısını diliyorum hep anlamadım inanki ,

bütün iyi dileklerini dileyen arkadaşlar için teşekkürler öncelikle
evet aslında 28den sonra risk bitiyo ne kadar kalsalar o kadar iyi
10gün kadar oksijeni yardımla alıyolardı ama artık kendileri alıyo
oğlum biraz tembel o nazlanıyo kızların arasında ona arada takıyolar cihazı
kız çocuk erkeğe göre daha dirençli oluyomuş
süt için neleri tavsiye edersin sen hala emziriyosun dimi???

çok saol canım benim idolum sendin ama olmadı:)))
bebişler iyi şimdilik ama hala ufacıkta olsa risk var tabi
ayılırken çok ağrım oldu sonra 2bacağımdan iğne yaptılar gece rahat yattım
sonraki 2gün boyunca 3 4 saatte bir iğne yapıyolardı o rahatlatıyodu
eve geldikten sonra biraz ağrım ve şişkinliğim oldu tabi
ama 6.günden sonra rahat rahat yürümeye başladım
7.gün zaten dikiş alınıyo arabayla kendim gittim hatta dikiş aldırmaya
hala biraz yorgun hissediyorum kendimi normal mi bilmiyorum???
küvözde ne kadar kalırlar bilmiyorum doktorumuz bişey demiyo pek

CANIM ASLINDA YAZDIM AMA ÇIKMAMIŞ YUKARDA GÖZÜN AYDIN BEBİŞLERİNİ İNŞALLAH BİAN ÖNCE KUCAĞINA ALIP SAĞ SAĞLİM EVİNİZE GİDERSİNİZ
SÜT İÇİN BOL BOL SU İÇ ÖLE ÇAYLAR BİSKÜVİLER ŞERBETLER FELAN PALAVRA BEN NELER DENEDİM GELMEDİ Bİ ARKADAŞIM TOPİKLERDEN BİRİNDE TANIŞTIĞIM BİRİ aLLAH RAZI OLSUN EŞİ DOKTORMUŞ GÜNDE EN AZ 3 LİTRE SU TÜKETSİN VE GÜNDÜZLEYİN EN AZ 2 SAATTE OLSA UYUSUN DEMİŞ BENDE YAPTIM SÜTÜM HEMENCECİK GELDİ NE ÇAYLAR ALDIK HEPSİ BOŞMUŞ :)))))))) TABİ SENİNKİLER 3 ÜZ MECBUR MAMADA VERECKSİN AMA DEDİĞİM GİBİ BOŞ YERE UĞRAŞIP KENDİNİ YIPRATMA SU VE UYKU SÜTE BİREBİR
BU ARADA GERÇEKTENDE KIZ BEBEKLER ERKEKLERDEN DAHA DİRENÇLİ AMA EMİNİM BU GÜNEKADAR GELDİLERSE SAĞ SAĞLİM ÇIKACAKLARDIR KÜVÖZDEN YANİ EN AZINDAN TECRÜBELERİM ÖLE GÖSTERİYOR OĞLUMLABİR ÇOK BEBEK VARDI YOĞUN BAKIMDA CİHAZSIZ NEFES ALMALARI YOLUN ÇOĞUNU ATLATTILAR DEMEK ARADA VERİLMESİ BÜYÜK RİSK TEŞKİL ETMİYOR ALLAHIMIN İZNİ İLE İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA HEPSİNİ KUCAĞINA ALIRSIN ASIL OZAMAN NAPICAN :)))))))) VALLA BEN BİRİ İLE BAŞ EDEMİYORUM :))))))))))) HE HE HE BAĞIRA bağıra anca uyudu
BEBİŞLERİNİ ÇOOOOOOOK ÖPÜYORUM

lila hoşgeldin canımm..biranönce minikler evlerine gelirler inşllhh..
nurcan ben humana çay alıcaktım hast giderken hiç almamı diyosunn..bide meme ucu kremi alıyımmı çantama..

lila hoşgeldin canımm..biranönce minikler evlerine gelirler inşllhh..
nurcan ben humana çay alıcaktım hast giderken hiç almamı diyosunn..bide meme ucu kremi alıyımmı çantama..

cnm meme ucu kremi al mutlaka bulunsun...
hatta 15 20gün önce kullanmya başlanması gerekiyo
ama bende bi türlü başlayamadım...
ben çaydan alacam sezeryan olcağı için 2 3 gün önce başlayacam içmeye faydası olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…