kızlaaaar döndüm ben artık 12kg kadar hafiflemiş olarak
burcu dedi zaten doğum yaptığımı bide ben girip kızları bi kontrol edim dedim
birazdan bebeklerin yanına gidicem süt ve bez götürmeye
30 2 de oldu doğumum diyodum ya sizede sancılnıyorum diye
normal doğum yapacakmışım biraz daha dursaymışım
apar topar alındım ameliyata bebeklerde küvözde
her zamn geçmiş olsun canım dikkat et az kalmış seninde
canım merhaba, özelden mesaj atamıyorum kotam dolmamış meğer, birşey soracağım sana, sen bu tarama testi için uzman olan birine gittim demiştin, kime gittin acaba? mahsuru yoksa ilk sonuc nasıl çıkmıştıda gerek duydun? bana bilgi verirmisin,
bende bugun radyolaga girdim ama kafam çok karıştı, olmadı kendi tup bebeği yapan dr uma gidicem tekrar, yarın kan sonuclarıda çıkıyor ama yaşdan dolayı rısk çıkıcak kesin, off , neyse bilgi verirsen çok sevinirim cnım saoll,
canım bana 2 li test yapılmadı.sadece ense kalınlığına bakılmıştı o da normaldi.sonra doktorum 3 lü test yaptı ve onda trisomy21 değeri riskli çıktı.doktorum amniyosentez önerdi ama karar sizin dedi.bizde araştırdık ve iyi bir radyolog bulduk ankarada herkesin tavsiyesiyle.bu doktor riskli gebeliklere bakıyomuş ve sorunu %90 oranında tespit ediyomuş.bizde direk ona gittik ve çok şükür herşey normal çıktı.o yüzden amniyosentezde düşük riski var diye yaptırmak istemedik cnm.eğer 2 li taraman iyiyse 3 lü taramayı yaptırma derim.çünkü artık 3 lü testi yapmıyomuş doktorlar yanılma payı yüksekmiş.ben ankarada eyüp ekici'ye gittim.sen hangi şehirdesin?
evevocum saol canım, ben bursadayım burda önerilen bir radyolaga gittik yani hiç sorgulamadan op dr normalde bakıyor ona gıt dedı gıttım, ya öyle garıpki bebek poz. vermiyor ne zor gebesin diyor bana,
bana ikili yapıldı yani ultrasonda nt ye bakıldı, 2.5 çıktı, op dr yüksek dedi, kendi tup bebek drum 3 altında bizce sorun yok dedi, ama ben şimdi herseye takıyorum , burun kemiği henüz yokmuş ufakmış daha nebilim, halbukı blast mebrio bu yani anlamadım, ailede hiç yok ne bende ne eşimde,
yarın kan ckıcak ama ben ıstanbula hocaya gidicem birkez de , bursaya güvenemiyorum, çok hassas ölçümler ve cok yoruma açık şeyler, allah yardımcımız olsun , valla en olmadı bende giderim ankaraya, saol tekrar
allah kötü gün göstermesin canım bidahacanım benim çok saol desteğin için inan ki sırtımdan yük kalktı sanki rabbime binlerce şükür.zaten bidaha hamile kalırsam test yaptırmıcam öyle :)
ben eskişehirdeyim nurcancım.annemler ankaradalar.ankarada çocukluğum geçti iyi bilirim orayı.
sen istanbuldaydın dimi?
canım çooooook geçmiş olsun sanadakızımızadamrb kızlar...
gece hiç hesapta olmadan dr umuzun kapısını çalmak zorunda kaldık...
dün gece eşimin ananesine gittik orada bi dilim pasta yedim eve geldik 12ydi, 2ydi yattım yatağa 15 dk da bir lavabo ihtiyacım geliyo afedersiniz büyük tuvaletim geliyo ama yapamıyorum...1 saat öyle geçti git lavaboya dön yatağa
en sonunda bi mide bulantısı başladı az biraz istifra ettim sonra ishal başladı ve sancılı bi şekilde
neyse rahatladım sandım biraz, ama yatağa yattım ağlıyorum eşim uyandı panikle ne oldu ne oldu
dedim böyle böyle ee pes yani korkulukmuyuz burada ne uyandırmıyosun diye panikledi
hemen hastaneyi aradık dr um şansa nöbetçiymiş gelin dedi gittik 2 dk da
tam evden çıkarken ben içimde ne varsa istifra yoluyla boşalttım ve çok rahatladım
tansiyon kontrol derken bebeğim iyi sorun yok
nst de yapalım dedi kalp atışlarıda normal sancı yok
bulantın devam ediyomu dedi yok dedim kesildi eğer devam ederse eve gidince hemen gel serum takviyesi yapıcaz dedi
bol ayran iç şimdilik dedi,ayran içtim eve geldik yoğun bi ishalden sonra yine rahatladım ve sabah 5i geçiyodu uyumuşum
bütün gece bebeğime bişi oldumu olacakmı diye çok korktum şükürler olsun Allaha bişeyimiz yok
kızlar sizde ne olur yediğiniz içtiğinize dikkat edin malum midelerimz hassas dönemde
diğer yiyenlere bişi olmadı ama olan bana oldu...
dr umuzda 39+0da doğumu yaparız dedi...
hakkımızda hayırlısı
ayşe teyzesi bizi 38 olarak yazarmısın?
ŞÜKÜR İYİYİZ CANIM SEN NASILSIN HABER ALAMADIK BİRDAHASENDENnurcan canım neler yapıyosunnn özledimm muhabbetleri
cnm istanbula gidene kadar ankaraya git derim.bende eskişehirden gittim hızlı trenle günübirlik muayene olup döndük eşimle.senin kaçıncı haftan şimdi?18.haftadan itibaren bakılıyo detaylıya diye biliyorum ben.ona göre randevu alırsın sende.detaylı ultrason hepsinden önemli cnm doktorun bu işin uzmanı olması çok önemli.muayenesi pahalı ama eminol değer :)
evevocum para hiç sorun değil, ben bu bebeği 10 yıldır bekliyoum sorma yani, bugun tam 12 haftalık dedıler, 2.5 olan nt ölçümü fizyolojikte olabilirmiş, tup bebek hocam dedi, sen dert etme diyor, ayrıca burun kemiği 14. haftaya kadar süresi var dedi, doğru poz vermemiştir dedi,
ya bu işler gerçekten işin ehli insanlar tarafından yapılmalı, çok haklısın, önce hocayla bir konuşalım olmadı eyup beye giderim, burdaki o salak radyalog bile 189 tl fatura kesti yani, birde nemrutki sorma, birşey soruyorum lütfen cevap veriyor , eşimde yazık tabi adamın suyuna gidiyor, o da cok bunaldı o bana hersey yolunda sen sıkma canını rahat ol dıyor ama annelik cok fena birşey,
kimisinde erken görünürmiş kimisinde 14. haftaya kadar vakti olurmus burun kemiğinin, ayrıca burun kemiğinede çok bakmıyorlar kan ve nt ölçümü, ulema oldum valla tövbe tövbe:) okuya okuya bir hal oldum:),
hakkımda hayırlısı allaha sıgındım sonucta benım ve butunun hayrına diye istedim hep , artık hersey olacagına varır canım, en son 3 lü testetede oyle birşeycıkarsa son care amniosenteze kalıyor, inşallah detaylıda çıkmaz sorun :),
çok saol ilgine iyiki cevapladın canımm:), konusacak da kimsem yok cok zor oluyor inanki,
ne demek canım benim hepimiz aynı yollardan geçiyoruz.seni çok iyi anlıyorum.bizde tam 7 sene bekledik.3 lü testimde risk çıkınca dumur oldum resmen hele bide doktor amniyosentez deyince elim ayağıma dolaştı.günlerce netten araştırmalar yaptım.sormadığım arkadaş ve doktor kalmadı inanki.sonuçta bu tarama testlerinin çok da güvenilir olmadığını ve önemli olanın iyi bir radyolog bulup detaylı ultrason çektirmek olduğunu anladım.çok şükür temiz çıktı da rahat bir nefes aldık.bunca sene sonra yavruma kıymayı düşünmek bile çok acı verici.rabbim kimselere yaşatmasın..inş.seninde iyi çıkacak cnm.belkide erken bakıldığından olmuştur hata.dualarım seninle rabbim hepimize yavrularımıza sağlıklıca kavuşmayı nasip etsin.
canım maşallah üçüz gebeleiğe göre 31. haftaya kadar seninle kalmaları iyi bir yerde ..
küvezdeler ama solunumsal bir problemleri yok dimi ..sadece erken doğum ve düşük külo diye mi küveze aldılar ..en kısa zamanda sağlıkla kucağına al inşallah ..Allah sütünü arttırsın
Gözün aydin lila. Allah anali babali büyütsün. Bebisler nasil ? Kaç kilo dogdular ne kadar kalirlar küvözde.
Biraz anlatsana. Sen nasilsin dogumun iyi geçti mi ?
Kendine ve bebislere iyi bak
çok saol canım benim idolum sendin ama olmadı:)))
bebişler iyi şimdilik ama hala ufacıkta olsa risk var tabi
ayılırken çok ağrım oldu sonra 2bacağımdan iğne yaptılar gece rahat yattım
sonraki 2gün boyunca 3 4 saatte bir iğne yapıyolardı o rahatlatıyodu
eve geldikten sonra biraz ağrım ve şişkinliğim oldu tabi
ama 6.günden sonra rahat rahat yürümeye başladım
7.gün zaten dikiş alınıyo arabayla kendim gittim hatta dikiş aldırmaya
hala biraz yorgun hissediyorum kendimi normal mi bilmiyorum???
küvözde ne kadar kalırlar bilmiyorum doktorumuz bişey demiyo pek
lila hoşgeldin canımm..biranönce minikler evlerine gelirler inşllhh..
nurcan ben humana çay alıcaktım hast giderken hiç almamı diyosunn..bide meme ucu kremi alıyımmı çantama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?