Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

canım çok sağol diğer topiğide yazdım sana bu soruyu..zaten meme uçlarım kurumuş sanki kabuk tutmuş gibi

saol canım taşekkür ederim
ben zaten suyu çok seviyorum biraz daha fazla içerim artık napim
hastaneye mamada alıyorum zaten sütüm kalmayınca ondan veriyolarmış
hastaneden çıkınca da bi kız ayarladık zaten hamileykende geliyodu bebkler çıkıncada gelicek
annemde gelip gidecek arada 3kişi oluruz yani inşallah uslu olurlarda gerek kalmaz bi süre sonra

lila hoşgeldin canımm..biranönce minikler evlerine gelirler inşllhh..
nurcan ben humana çay alıcaktım hast giderken hiç almamı diyosunn..bide meme ucu kremi alıyımmı çantama..

hoşbulduk canım benim:)))
bayramı inşallah evde geçirmeyi umut ediyorum bebeklerle
ben sütümü sağdığım için o kadar ağrı olmadı bebek emerken çok ağrıyomuş ama
evde var ama çok sürmeme gerek kalmadı yani ama al ne olur ne olmaz bulunsun

LİLA inşallah tez zamanda kavuşursun bebeklerine......

NURCAN sezeryan doğum ve sonrası için en önemli tavsiyen ne? unuttuğum bişey var mı acaba....

canım nolur kendini üzme.dediğin gibi ne zorluklarla bu duruma geldik.sen stres yaptığında bebeğinde hisseder.
dün bizde gittik radyologa zaten daha önceki aşamalarımı biliyor.ben detaylı ulturason dediğimde daha erken 20. haftada yapıyoruz dedi.hazır gelmişsin bebeğe bakalım dedi ense kalınlığına baktı boyunu ölçtü okadar.hem daha kan sonucunda çıkmamış.o çıksın doktora tekrar gidersin.lütfen kendinide bebeğinide üzme

senacım merhaba canım, saol yorum yaptığın için, ben sabah ıstanbuldaki hocamla konustum, o diyorki böyle birşey olmasına imkan yok, radyologlar bu işi bilemez bu işin uzmanı prenatal uzmanı dr lar var dedi ultrasonu yapan, hemen bana pazartesiye randevu aldılar 6 da gidicem sonrada hocaya gidicem cıkınca,
sen içini ferah tut, ikiölçün bu kadar farklı olamaz dedi,
hakikaten düşünsene biri 0.8 diyor birisi 2.5 diyor hangisi doğru hangisi yanlış olacak iş değil, ama inşallah istanbuldan güzel sonuç alıcam inşallah yarabbim, o zaman burdaki dr a bak ne yapıyorum ,

dünden beri kafayı yedimm inanki, ağlamaktan içim şişdi, elimde değil tabi,

neyse bu topik çok neşeli ve kimse sorunlarından bahsetmiyor ben de bahsederek ortami germeyim daha fazla,

teşekkür ederim canım, çok sevgiler,

NURCAN sezeryan doğum ve sonrası için en önemli tavsiyen ne? unuttuğum bişey var mı acaba....

saol canım teşekkür ederim
nurcana sorduğun soruyu bende kendimce cevapliim istersen
ilk2gün çok şiddetli ağrıların olur merak etme ama iğne yapılınca rahatlıyosun
evdede zaten ağrı kesici veriyolar 3taneye kadar içebiliosun
bide 5 6 gün rahat dönememiştim ancak şimdi rahatladım hatta yüzüstü yatabiliyorum şimdi
en çok ööle yatmayı özlemişim zaten:)))
bide doktorum önermesede korse taktım sadce bel çevresi için olanlardan
çok rahat ediyosun hareket ederken ama yinede sen bilirisn
hiç sarkma falan olmadı bende emzirikende rahat olur belini destekler çünkü
ve süt gelmezse hiç panik yapma benim 48saatin sonunda gelmişti

48 saat ne yediler?? mamaya alışmıyolar mı?? Korse ii fikir....Alıyım bi tane...Bebişlerin nasıl??

arkadaşlar merhaba rabbim hepinize sorunsuz gebelikler ve bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. 18 temmuz transfer günüm şu an 20 günlük hamiş görünüyorum o kadar korkuyorumki birde kalp atışını görsem rahatlayacağım. crenone ve corasprin kullanıyorum ama birden birşeyler gidiyo benden bakıyorum su çamaşırım bir anda ıslanıveriyo ayrıca feci derecede kabızım ne yaparsam yapayım geçmiyo korkuyorum. sizdede böyle şikayetler olmuşmuydu deneyimlerinizden bana bahsedebilirmisiniz.

canım çok şükür sende bebeklerde iyi..nasıl bi korse bu baya sıkıyomu ben sanki kullanamam gibi geliyo ama doktor kullan derse alırım..
2 gün içinde geldiyse süper inşllh hepimizin gelir sütü.

hayırlı olsun inşllh kalp atışlarınıda duyarsın.
alttan kullandığımız jel akıyo ki hamilelikte vajinal akıntı oluyo.
ayy kabızlığı ilk zamanlar yaşadım duphalac bol su kayısı tüket..en son lavman yapıcaktım neyseki o günden sonra düzeldi ama bol bol su içmeye çalış.

Lilacim idolundum ne mutlu bana.
Ama senin 3 bebisin vardi benim ise 2. Senin yükün daha agirdi riskin daha yüksekti. Ve unutmaki ben hep yattim 6 ay boyunca disariya çikmadim gezmedim etmedim. Ve çok sükür zamaninda doguma gittik.
Sende dogurdun ve bebeklerin saglikli çok sükür. Bebislerin dahada iyi olucaklar küvözde iyi gelisirler.
Yorgun olman gayet normal ben halen yorgunum ve bellim feci agriyor bir türlü gelemedim kendime. Zamanla sende daha iyi olucaksin insallah.
Allah kavustursun sizi bebislerinize

lila hoşgeldin canımm..biranönce minikler evlerine gelirler inşllhh..
nurcan ben humana çay alıcaktım hast giderken hiç almamı diyosunn..bide meme ucu kremi alıyımmı çantama..
çatlatma kremi kesinlikle lazım ama şölede birşey var bir kreme 20 tl veriyorsun sadece bir hafta ihtiyaç duyuyorsun amaaaaaaaa kullanmazsanda o bir hafta cehennem azabı gibi ben kremi almıştım ama kaynanamlar kullandırtmıyordu bebek emmesin ilaçlıdır onlar diye geceleri acıdan ağladığımı biliyorum kanıyordu meme ama yinede mama vermiyim sütüm gelsin diye ağlaya ağlaya emziriyodum sonra eşim kızdı birgece beni öle gördu kullandedi bi kullandım 3. gün birdaha ağrı sızı olmadı
canım çayı kesinlikle alma derim hastane al diyor ama boş ben sütüm gelmeyince birtürlü araştırdım bu çayları hatta firmada çalışan bir arkadaş bulup sordurduk paranı boşa harcama dedi sonra birkaç doktor tanıdığa sorduk onlarda yanı arkadaşın eşinin dediğini söledi para tuzağı bunlar sezeryanlı annelerin 1-2 gün geç gelir genelde sen bide üzüntüden kesmisin sütü ondan gelmiyor çaylar boş dediler dediğim gibi nekadar su ve uyku okadar sürt canlarım hem kiloda almazsınız boşa çünkü zaten emzirirken acıkıyor insan bide ekstralar daha beter bana eşim neler yedirmedi kuru incirler üzümler bademler dutlar aman Allahım azap gibiydi
oh iyi canım yardımcın varsa sper banada annem geliyor ayda 2 kere kıza bakıyor 1-2 gün bende dip bucak temizlik yapıyorum :))))) he he kızla yemek bile yapamıyorum yoksa benimki pek yaramaz
giremedim canım uzun bi süredir napım kızımla uğraşıyorum teyzesi :)
kızlamı canım ne kızı anlamadım bebişinmi var hamiş misin yoksa :)))))))))))))))))))))

cnım benim lila yazmış zaten ama erkezin bünyesi bir değil veeeeeeee ine vurmuyorlar lilaya vurmular ama her hastane aynı işlemleri yapmıyor ben 2 şekil sezeryanda oldum ve tavsiyem iyi bir hastaede epidural sezeryan yaptır ayık ol ağrların diğerinden daha hafif oluyor ve daha çabuk ayağa kalkıyorsun ben doğumdan 1 saat sonra ayaklandım ama ben dirençliyimdir sende hadi bir gün yat ama daha hızlı ileşirsin genel anestzi berbat ayılırken felaket ağrılar çekiyorsunama epidural öle değil sanki hiçbirşey yok gibi ayıksın ama elden aşşağını uyuşturdukları için ağrıları hissetmeden hafifliiyorlar :))))) 1- hafta felan tabiki oturup kalkarken hafif ağrılar olur ama korkacak hiç birşey yok benim doktorumda korse kullan demişti ama ben kullanamadım benim evde fazla bilmiş insan vardı :))))))

[B]Nurcancim benimde sütüm fazla yoktu hastanede mama takviyesiyle tamamliyorum.
Bende neler yiyip içmedim nafile.
Benim sütüm gelmiyordu yorgunluktan simdi yavas yavas geliyor bol su içmeye çalisicam uykuya gelince elimde olsa uyurum ama benimkiler uyutmuyor maalesef.[/B]

Kizlar ben meme ucu kremi kullandim ve tavsiye ederim. Benim ilk günler neler çektim anlatamam meme uçlarim yara oldu hatta kanadi bile. Ben sahsen tavsiye ederim ve bebeklerim kremli olmasina ragmen emiyorlardi sorunsuz. ben kremden memnun kaldim olmasaydi dayanamazdim emzirmeyi birakirdim.

Arkadaslar bu arada bugün 40ci günümüzü doldurduk ve kirkligimiz çikti.
Darisi sizlere arkadaslar.
Insallah hep saglikli büyürler bebislerimiz uzun ömürlü olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…