cnm meme ucu kremi al mutlaka bulunsun...
hatta 15 20gün önce kullanmya başlanması gerekiyo
ama bende bi türlü başlayamadım...
ben çaydan alacam sezeryan olcağı için 2 3 gün önce başlayacam içmeye faydası olsun
CANIM ASLINDA YAZDIM AMA ÇIKMAMIŞ YUKARDA GÖZÜN AYDIN BEBİŞLERİNİ İNŞALLAH BİAN ÖNCE KUCAĞINA ALIP SAĞ SAĞLİM EVİNİZE GİDERSİNİZ
SÜT İÇİN BOL BOL SU İÇ ÖLE ÇAYLAR BİSKÜVİLER ŞERBETLER FELAN PALAVRA BEN NELER DENEDİM GELMEDİ Bİ ARKADAŞIM TOPİKLERDEN BİRİNDE TANIŞTIĞIM BİRİ aLLAH RAZI OLSUN EŞİ DOKTORMUŞ GÜNDE EN AZ 3 LİTRE SU TÜKETSİN VE GÜNDÜZLEYİN EN AZ 2 SAATTE OLSA UYUSUN DEMİŞ BENDE YAPTIM SÜTÜM HEMENCECİK GELDİ NE ÇAYLAR ALDIK HEPSİ BOŞMUŞ :)))))))) TABİ SENİNKİLER 3 ÜZ MECBUR MAMADA VERECKSİN AMA DEDİĞİM GİBİ BOŞ YERE UĞRAŞIP KENDİNİ YIPRATMA SU VE UYKU SÜTE BİREBİR
BU ARADA GERÇEKTENDE KIZ BEBEKLER ERKEKLERDEN DAHA DİRENÇLİ AMA EMİNİM BU GÜNEKADAR GELDİLERSE SAĞ SAĞLİM ÇIKACAKLARDIR KÜVÖZDEN YANİ EN AZINDAN TECRÜBELERİM ÖLE GÖSTERİYOR OĞLUMLABİR ÇOK BEBEK VARDI YOĞUN BAKIMDA CİHAZSIZ NEFES ALMALARI YOLUN ÇOĞUNU ATLATTILAR DEMEK ARADA VERİLMESİ BÜYÜK RİSK TEŞKİL ETMİYOR ALLAHIMIN İZNİ İLE İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA HEPSİNİ KUCAĞINA ALIRSIN ASIL OZAMAN NAPICAN :)))))))) VALLA BEN BİRİ İLE BAŞ EDEMİYORUM :))))))))))) HE HE HE BAĞIRA bağıra anca uyudu
BEBİŞLERİNİ ÇOOOOOOOK ÖPÜYORUM
lila hoşgeldin canımm..biranönce minikler evlerine gelirler inşllhh..
nurcan ben humana çay alıcaktım hast giderken hiç almamı diyosunn..bide meme ucu kremi alıyımmı çantama..
ya butun gun yalnızdım, testten sonra eve geldim eşim şehir dışına cıktı iş için, kimse yok kafayı yedım konusamamak derdını anlatamamak cok feci, ağladım durdum hala ağlıyorum, Allaha sıgınıyorum , sabır ver , dayanma gücü ver diyorum, ne diyim artık cok sıkkın canım, tek ümidim , kendi hocamın bakması ve evet gerekirse başka bir yerde tekrarlanması cunku 14. haftaya kadar yapılabiliyor ,
allahtan hayırlısını diliyorum hep anlamadım inanki ,
canım nolur kendini üzme.dediğin gibi ne zorluklarla bu duruma geldik.sen stres yaptığında bebeğinde hisseder.
dün bizde gittik radyologa zaten daha önceki aşamalarımı biliyor.ben detaylı ulturason dediğimde daha erken 20. haftada yapıyoruz dedi.hazır gelmişsin bebeğe bakalım dedi ense kalınlığına baktı boyunu ölçtü okadar.hem daha kan sonucunda çıkmamış.o çıksın doktora tekrar gidersin.lütfen kendinide bebeğinide üzme
LİLA inşallah tez zamanda kavuşursun bebeklerine......
NURCAN sezeryan doğum ve sonrası için en önemli tavsiyen ne? unuttuğum bişey var mı acaba....
saol canım teşekkür ederim
nurcana sorduğun soruyu bende kendimce cevapliim istersen
ilk2gün çok şiddetli ağrıların olur merak etme ama iğne yapılınca rahatlıyosun
evdede zaten ağrı kesici veriyolar 3taneye kadar içebiliosun
bide 5 6 gün rahat dönememiştim ancak şimdi rahatladım hatta yüzüstü yatabiliyorum şimdi
en çok ööle yatmayı özlemişim zaten:)))
bide doktorum önermesede korse taktım sadce bel çevresi için olanlardan
çok rahat ediyosun hareket ederken ama yinede sen bilirisn
hiç sarkma falan olmadı bende emzirikende rahat olur belini destekler çünkü
ve süt gelmezse hiç panik yapma benim 48saatin sonunda gelmişti
saol canım teşekkür ederim
nurcana sorduğun soruyu bende kendimce cevapliim istersen
ilk2gün çok şiddetli ağrıların olur merak etme ama iğne yapılınca rahatlıyosun
evdede zaten ağrı kesici veriyolar 3taneye kadar içebiliosun
bide 5 6 gün rahat dönememiştim ancak şimdi rahatladım hatta yüzüstü yatabiliyorum şimdi
en çok ööle yatmayı özlemişim zaten:)))
bide doktorum önermesede korse taktım sadce bel çevresi için olanlardan
çok rahat ediyosun hareket ederken ama yinede sen bilirisn
hiç sarkma falan olmadı bende emzirikende rahat olur belini destekler çünkü
ve süt gelmezse hiç panik yapma benim 48saatin sonunda gelmişti
arkadaşlar merhaba rabbim hepinize sorunsuz gebelikler ve bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. 18 temmuz transfer günüm şu an 20 günlük hamiş görünüyorum o kadar korkuyorumki birde kalp atışını görsem rahatlayacağım. crenone ve corasprin kullanıyorum ama birden birşeyler gidiyo benden bakıyorum su çamaşırım bir anda ıslanıveriyo ayrıca feci derecede kabızım ne yaparsam yapayım geçmiyo korkuyorum. sizdede böyle şikayetler olmuşmuydu deneyimlerinizden bana bahsedebilirmisiniz.
kızlar 2li taramada serbest betahcg kaç olması gerekiyor.yardımcı olursanız sevinirim.
çok saol canım benim idolum sendin ama olmadı:)))
bebişler iyi şimdilik ama hala ufacıkta olsa risk var tabi
ayılırken çok ağrım oldu sonra 2bacağımdan iğne yaptılar gece rahat yattım
sonraki 2gün boyunca 3 4 saatte bir iğne yapıyolardı o rahatlatıyodu
eve geldikten sonra biraz ağrım ve şişkinliğim oldu tabi
ama 6.günden sonra rahat rahat yürümeye başladım
7.gün zaten dikiş alınıyo arabayla kendim gittim hatta dikiş aldırmaya
hala biraz yorgun hissediyorum kendimi normal mi bilmiyorum???
küvözde ne kadar kalırlar bilmiyorum doktorumuz bişey demiyo pek
çatlatma kremi kesinlikle lazım ama şölede birşey var bir kreme 20 tl veriyorsun sadece bir hafta ihtiyaç duyuyorsun amaaaaaaaa kullanmazsanda o bir hafta cehennem azabı gibi ben kremi almıştım ama kaynanamlar kullandırtmıyordu bebek emmesin ilaçlıdır onlar diye geceleri acıdan ağladığımı biliyorum kanıyordu meme ama yinede mama vermiyim sütüm gelsin diye ağlaya ağlaya emziriyodum sonra eşim kızdı birgece beni öle gördu kullandedi bi kullandım 3. gün birdaha ağrı sızı olmadılila hoşgeldin canımm..biranönce minikler evlerine gelirler inşllhh..
nurcan ben humana çay alıcaktım hast giderken hiç almamı diyosunn..bide meme ucu kremi alıyımmı çantama..
oh iyi canım yardımcın varsa sper banada annem geliyor ayda 2 kere kıza bakıyor 1-2 gün bende dip bucak temizlik yapıyorum :))))) he he kızla yemek bile yapamıyorum yoksa benimki pek yaramazsaol canım taşekkür ederim
ben zaten suyu çok seviyorum biraz daha fazla içerim artık napim
hastaneye mamada alıyorum zaten sütüm kalmayınca ondan veriyolarmış
hastaneden çıkınca da bi kız ayarladık zaten hamileykende geliyodu bebkler çıkıncada gelicek
annemde gelip gidecek arada 3kişi oluruz yani inşallah uslu olurlarda gerek kalmaz bi süre sonra
kızlamı canım ne kızı anlamadım bebişinmi var hamiş misin yoksa :)))))))))))))))))))))giremedim canım uzun bi süredir napım kızımla uğraşıyorum teyzesi :)
LİLA inşallah tez zamanda kavuşursun bebeklerine......
NURCAN sezeryan doğum ve sonrası için en önemli tavsiyen ne? unuttuğum bişey var mı acaba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?