Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Slm kızlar nasıl sınız lila tebrikler Allah anali babali büyütsün tez zamanda kucağında olsunlar bende bebisle beraber grip olduk çok zor 3 gün geçirdik suan çok sukur iyiyiz bizimde yarı kırkımız çıktı bebis 3.850 olmuş kilo iyimi kızlar çok sukur süt emıyor bu arada dogum yapacak arkadaslara tavsiyem ilk sutu vermeden gogus uçlarına krem sürün herkeze s lm olsun

nurcan çok sağol kremi sipariş ettim ama büyük boy istedim sadece 1 haftamı kullanılıyo bilseydim minik boy isterdim..allahtan kayınvaldemler olmıycak doğumda ki olsada karıştırmazdım bende ama benim aldığımdada bebeğe zararı yok temizlenmeden kullanaılabilir yazıyo.lansinoh lanolin diye bi marka inşllh iyi gelir.bide meme ucu alsammı?

Arkadaslar bu arada bugün 40ci günümüzü doldurduk ve kirkligimiz çikti.
Darisi sizlere arkadaslar.
Insallah hep saglikli büyürler bebislerimiz uzun ömürlü olurlar.

ay maşallah demek 40 gün oldu ne çabuk geçmiş diycem sende bana sor diyceksin belki ama ..
amin inşllh tüm bebekler hep sağlıklı ve mutlu olurlar..

kızlar slm
bu akşam iftardan sonra kontrolmüz var bebeğimle kavuşma tarihimizi kesecek elimize verecek dr umuz
zaten biran evvel doğurmamı dört gözle bekleyen bi sürü kişi var çevremde özellikle eşimin erkek kardeşi adam 30 yaşında ama heves işte
bana 10 gün zaman tanıdı 10gündede doğurmazsam korkutacakmış ve erken doğumuma sebep olacakmış ama kendini kandırıyo
tahminimce 18 19 gibi doğumumuz olabilir
hakkımızda hatırlısı
krem konusuna gelince bende küçük aldım bitince gerek kalırsa yenisini alırım diye
çaya gelince ben yinede almayı düşünüyorum
3 günde gelirse daha az süreye insin diye
inş sütün geç gelmesi ve emmemesi gibi bi sorunumuz olmaz...
kızlar hbriniz varmı şu mesane pedleri kaçlı satılıyo araştırayım dedim 150lilik paket diyo ayol napacam 150 taneyi bana en çok 10 tane yeter
nevraa senin ablan almıştı sanırım onun paket nasıldı öyle çoklumuydu

yok tatlım hamile değilim kızımız var :)
canım evlatlıkmı aldın yoksa negüzel büyük sevap işledin bence
bende çok şey denedim gülüm palavraymış hepsi :))))))))))))
ama senin iki ben tekken zor dinleniyorum ama merak etme 2 ay bitince birazdaha düzene giriyor uykuları bide sana tavsiyem aradabvde olsanda sen ilgilenme annen kardeşin felan varsa bigünde olsa onlar ilgilensin hem bebişlerin herkezde durur bölece eğer sensiz şidi durmazlarsa başka kimsede durmazlar hep seni yanlarında isterler yemek bile yiyemezsin dinlenme olasılığında şuandaki gibi ilerdede çok olmıcak seni büyük bir sabır bekliyor :))))))))))

canım kremin emmeye sakıncası yok zaten :)))))))))) bende çok ağladım vallahi o yüzden tavsiye ederim ama çevremdeki insanlardan çok almayan ar pahalı geliyormuş
Arkadaslar bu arada bugün 40ci günümüzü doldurduk ve kirkligimiz çikti.
Darisi sizlere arkadaslar.
Insallah hep saglikli büyürler bebislerimiz uzun ömürlü olurlar.
hay maaşallah size Allahım yaşlarınıda göstersin
canım zaten bebeğin o kremi emmesinde sakınca yok içinde zetin yağı felan var var yani bitkisel ama işte gelde yaşlılara anlat :)))))))
ben küçük aldım zaten bidamla bişi sürüyorsujn birkaç sürmede artık rahat emzirmeye başlıyorsun benim çoğu duruyor ah yakın olsak veririm almazsın boşa ama burda herkez ayrı yerlerde valla :))))))

aynegüzel artık senin bebişte geliyor he he :))))) çok sevindim valla
gülüm 1 tane küçük etiyor merak etme zaten düzenli kullanırsan hemen memen alışıyor
çay konusundada sen bilirsin tabiki dene banada oğuz bey aldırmıştı ama hiç bi işime aramadım günlerce içtim firstnimbusta içmiş onlada konuşmuştum onunda bi işine yaramamış inşallah sen faydasını görürsün bebişimiz sütsüz kalmaz ama mecbur kalırsanda ilk bir hafta mama vermen gerekirse bir haftadan sonra mama verme bebişin biraz mızırdanır ama sürekli emzir memen boşta olsa emzirki sütün artsın tabi mamayı vermeden öncede mutlaka 2 göğsünüde emzir öle ver mamayı oksa göğüslerin küser
ben 2 doğumumdada bebek bezi kullandım bana daha rahat geldi hasta bezi takıyolar hastanede ama ben onla rahat edemedim

48 saat ne yediler?? mamaya alışmıyolar mı?? Korse ii fikir....Alıyım bi tane...Bebişlerin nasıl??

mama aldık canım hala sütüm kalmazsa mama veriyolar hastanede
korse çok rahat oluyo ya hala var bende kullanıyorum
bigün çıkarim dedim oturup kalkmam bile değişti:)))
bebişler iyilerdi en son gittiğimde iyi diyelim iyi olsunlar

canım çok şükür sende bebeklerde iyi..nasıl bi korse bu baya sıkıyomu ben sanki kullanamam gibi geliyo ama doktor kullan derse alırım..
2 gün içinde geldiyse süper inşllh hepimizin gelir sütü.

yok canım çok sıkmıyo taoparlıyo sadece 38 beden
sen bilirsin nasıl rahat edersen ööle yap ama annemde kullanmış her doğumda hiç sarkmamış
sütüm geldi ama yeterli diil internetten malt içeceği sipariş ettim bi umut onu bekliyorum

doğru söylüyosun ama senin haftayı hedeflemiştim bende olmadı neyse hayırlısı
ben doktorla konuştum seninkinin yatmayla alakası yok onlar geleceği zamanı saati biliyolardı dedi
aynen benimde belim çok fena öncedende çok yorulduğumda ağrırdı
doktor yüzmeye gönderiridi tedavi amacıyla şimdi fırsat bulacağımı sanmıyorum
sende bebkleri öp benim için

kızlar çok saçma olacak ama hamileleğimin 12. haftasındayım ve sürekli kötü rüyalar görüyorum.acaba çokmu kuruntu yapıyorum. sabaha kadar görmediğim şey kalmıyor ve çok korkuyorum.. sürekli kendimi dinlemkten olabilirmi acaba diyorum. sizde aynı şeyi yaşadınızmı?inş bu gece görmem diyerek yatmaya gidiyorum. herkese iyi geecler...

sanırım hamilelikten öyle rüyalar görüyorum ki hepsi birer hary potter filmi :))) artık takmıyorum enson dün gece şarkıcı teomanın evinde bira içiyordum teomanla ve servisi de teomanın evcil zebrası yapıyordu
[benımde hala bulanıyo ve 2 sabahtor cıkarıyorumsabah olmasın kahvaltı olmasın dıorum artık.sut yumurta hhıc bıse tuketemıyorumve uzuluyorum

1-2 gündür iyiyim ben öğle yemeğinden sonra oluyor biraz bulantım ama haftasonu balık bile yiyebildim, arkadaşlarım 4. ay bitince geçer demişlerdi doğruymuş bu hafta bitecek 4.ayım..

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------12.hafta
2-)sizofren_ev_kedisi-------medicalpark-----------------14.haftası
3-) gozdemmmmmm--------Doğal gebelik----------------29.hafta----------ERKEK
4-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------38.hafta ---------KIZ---------Ceyda
5-) judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
6-) prizeprize-------------Ankara genart---------------33.hafta----------ERKEK
7-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------16.hafta---------KIZ-------Elif Meryem
9-) melekkose-------------Memorial--------------------21. hafta--------KIZ---------Almira
10-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
11-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
12-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
13-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------37.hafta----------kız
14-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
15-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
16-) lila3146 -------------Eurofertil tüp bebek -----------30.hafta
17-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------17.hafta------1KIZ--1ERKEK
1evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------17.hafta----------KIZ
19-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------12.hafta
20-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
21-)sena81--------------Memorial------------------------12.hafta
22-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------21.hafta-----KIZ
23-)burcusafak08-------Avrupa Şafak Hst.--------------32.hafta------KIZ---Zeynep Ece
24-)acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
25-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------16.hafta-------KIZ
26-)nurtencb-----------Bahçeci kliniği--------------------7.hafta------İKİZ

Ben geldiiim!

Çok şükür yahu! Ayyyy,,, hepinizi de çok özledim. Herkes iyi sanırım. Ben yokken neler paylaşmışsınız okumaya çalıştım. Üçüzlerimiz de doğmuş. Maşallah yaa... Valla okudukça heycanlanıyorum ben :)

Rüyalarımda hep sizleri gördüm. Muhabbet ediyoruz falan. Malum zaten rüyalarımın her biri ayrı bir film adeta :)))

Kayınvalidemleri dün uğurladık. Baya yorucu bir hafta geçirdim. Ama bundan sonra dinlenirim inşallah. Kendimi çok miskin hissediyorum...

Geçtiğimiz cuma günü de, radyoloğa gittik meleklerimizi görmeye :) Ay Allam nasıl tatlılar canlarım benim yaa :) öyle güzel kıpır kıpırdılar ki... Her ultrasona girdiğimde ağlamaktan bi hal oluyorum zaten. Allahım bu mutluluğu herkese yaşatsıın...

Kızlaar, bu arada cinsiyetlerimiz de belli olduuu! Bana hiç sürpriz olmadı :) Canparelerimizin ikisi de ERKEK :) İnşallah sağlıklı ve hayırlı olurlar... Topiğimizde bunca kızın içine lazımdı ama di mi erkek :)))

Şükürler olsun 16. haftanın da içindeyiz. Gelişimleri v.s yolunda gidiyor... Hep böyle devam eder inşallah...

Karnım epeyce çıktı. Özellikle sağ tarafım daha belirgin. Çok ilginç ama, ikisi de sağda. Erkek sağda olurmuş tezi doğrulandı. Babannemin varmış bi bildiği :)

Hepinizi çok çok öpüyorum. Eee tabi ki bebeklerinizi de :)

Görüşürüz inşallah bundan sonra...

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------12.hafta
2-)sizofren_ev_kedisi-------medicalpark-----------------16.haftası------İkiz Erkek
3-) gozdemmmmmm--------Doğal gebelik----------------29.hafta----------ERKEK
4-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------38.hafta ---------KIZ---------Ceyda
5-) judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
6-) prizeprize-------------Ankara genart---------------33.hafta----------ERKEK
7-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------16.hafta---------KIZ-------Elif Meryem
9-) melekkose-------------Memorial--------------------21. hafta--------KIZ---------Almira
10-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
11-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
12-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------37.hafta----------kız
13-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
14-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------17.hafta------1KIZ--1ERKEK
15-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------17.hafta----------KIZ
16-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------12.hafta
17-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
1sena81--------------Memorial------------------------12.hafta
19-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------21.hafta-----KIZ
20-)burcusafak08-------Avrupa Şafak Hst.--------------32.hafta------KIZ---Zeynep Ece
21-)acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
22-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------16.hafta-------KIZ
23-)nurtencb-----------Bahçeci kliniği--------------------7.hafta------İKİZ

Hoşgeldin tatlım gözün aydın hadi bizim de gözümüz aydın kızlar evde kalmayacak bari :)))
seninle aramızda çok az varmış ya ben sen daha öndesin sanıyordum benim karnım hiç yok daha ama zaten 6 aylık bir göbek vardı bende onun içinde epey bir zaman saklanır benimki yalnız hafiften popom yanlara gitmeye başladı

herkese iyi haftalar kızlar :))
şizofrencim çok sevindim cnm maşallah oğluşlara.bu kadar kıza şarrtı tabi 2 oğlan :))

Hoşbuldum canım. Evet ya, kızlarınızaq talibiz artık :)))
Biz seninle çok yakınız. 3 gün mü ne vardı sanırım aramızda. karnım benim pek yoktu. zayıf diildim ama... 67yle hamile kaldım, 16.haftadayız ben 69 kiloyum. ama kıyafetlerim zorlamaya başladı. sadece karnım var :) o aldığım hamile cicilerinin de içine düştüm ya. kendimi nasıl görüyosam, en büyüklerinden almışım. Hepsini geri göndermek zorunda kaldım
popon gider tabi yanlara. Kızın olucak ya annesi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…