Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

kızlar nasılsınız...
bizim akşam kontrolümüz vardı eve çook geç geldiğim için yazamadan sızmışım.
kontrolümüz sorunsuz geçti bebişim 3kg olmuştur hevesiyle gitmiştim ama bikaç gr kalmış 3ü doldurmasına o biraz kafama takıldı
sezeryan tarihimiz belli oldu normali çok istememe rağmen, ama bende bebeğime sezeryanle kavuşucam
eveet doğum tarihimiz 18 ağustos olarak kayda geçti
suyumuz güzel sancımız yok sorunsuz bi kontrol...perşembe tekrar gidecem kontrole...
şafak 10 olarak kayda geçmek istiyorum...

inşallah en kısa zamanda toparlar üçüde annesi ..
ben rezene çayı çok içtim .. helva yedim bolbol . hala emziriyorum ..nezaman şerbetli tatlı yesem sütüm artıyor .. bol sıvı al ..
Arkadaslar bu arada bugün 40ci günümüzü doldurduk ve kirkligimiz çikti.
Darisi sizlere arkadaslar.
Insallah hep saglikli büyürler bebislerimiz uzun ömürlü olurlar.
maşallah ..inşallah uykularıda biranönce düzene girer
sabriya maşallah.. bundan sonra daha hızlı büyür inş ..

öyle 150lili değildi canım yaaa.. bebek bezi gibi paketi vardı kaçlı bilmiyorum .. en fazla 15 tane vardır .. marketten bir yerden almıştı ...

son 10 gün ...az kalmış:66
benim doğum günümden 1 gün sonra Aslan burcu olacak
doğuma gireceğim hafta benimkide az kilo almıştı .. bence normal kafana takma

ben bi sitede görüdm 10lu diyo bi sitede 150
cnm yaa ablana bi sorarmısın hangi marketten almış ismi ne
eczanede bulabilirmiyim acaba?
evet 10 gün cnm sona yaklaştık
kilosu neden azaldı anlamadım sağlıklı olsunda tehlikeli kiloları geçtik şükür...

Ohoooo ben yaklaşık bir tonla hamile kaldığım için karnım falan zaten vardı :)))
bakalım aramızda 3 gün var bebişlerin arasında kaç gün olacak..
ayyy bu arada bir arkadaşım kanıma girdi mothercare de çok indirim var diye öğlen gittim 2 koca torba dolusu kıyafet aldım kızıma son dakikada süpriz yaparsa hepsini değiştirmem lazım hepsi çiçekli ve pembe :)))
ooo 10dan geri sayım haa ayy ne güzeeel.. kiloya çok takılma bence tehlikeli kilolarda değil ki boşver Ayşe teyzesi gibi tombalak olmasın zaten :)))

evet cnm geri sayım başladı heyecan doruklarda...
bu arada cicilerinizin fotolarını bekliyoruz öyle almakla olmuyo cicim
bu arada benden sana tavsiye çok küçük şeyler alma ve bebeğinin doğacağı aya uyumlu türde şeyle al uzun kısa türde yani...
bunu dikkate almanı tavsiye ederim...

aldıklarımın bir kısmını 0-3 ay aldım bir kısmını da 3-6 ay için olanlardan aldım. aldıklarım daha çok çamaşır tarzında çıtçıtlı body tulum falan gibi o yüzden yazlık kışlık fark etmez sanırım yazın tek giyer kışın da bişeylerin içine diye düşündüm.. ama hakslısın şimdi başka birşey almam çünkü şimdi satılanlar yazlık benim kuzum kış bebeği olacak eğer yazlık alırsam büyük alayım bari..

evet cnm aldıklarını doğru almışsın eferim sana...
yazlık indirim görürsen büyük al
kışlıklarını bekle biraz daha onları küçük alırsın...

forumda birini bulmuştum kendi sitesi var inanılmaz güzel şeyler yapıyor şimdi ona siparişle bişeyler ördürücem kızıma.. dur linkini vereyim bak çok beğeneceksin

çok pahalı mıdır acaba? haftasonu ben küçcük sarı bir yelek aldım kızıma 15liraydı öyle uygun olursa alırım.. sence kaç para eder bu takımlar?

valla cnm bilemem ki
el emeği herkes farklı fiyat biçer
benim dediğim modele baktınmı nasıl?
ama senin aldığın yelekle bunlar çok faklı olabilir...
100 falan takımı olabilir...

Hadi hayirlisi olsun canim az kaldi sayili gün az kaldi 10 gün. Allah kurtarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…