herkese iyi haftalar kızlar :))
şizofrencim çok sevindim cnm maşallah oğluşlara.bu kadar kıza şarrtı tabi 2 oğlan :))
inşallah en kısa zamanda toparlar üçüde annesi ..bütün iyi dileklerini dileyen arkadaşlar için teşekkürler öncelikle
evet aslında 28den sonra risk bitiyo ne kadar kalsalar o kadar iyi
10gün kadar oksijeni yardımla alıyolardı ama artık kendileri alıyo
oğlum biraz tembel o nazlanıyo kızların arasında ona arada takıyolar cihazı
kız çocuk erkeğe göre daha dirençli oluyomuş
süt için neleri tavsiye edersin sen hala emziriyosun dimi???
maşallah ..inşallah uykularıda biranönce düzene girerArkadaslar bu arada bugün 40ci günümüzü doldurduk ve kirkligimiz çikti.
Darisi sizlere arkadaslar.
Insallah hep saglikli büyürler bebislerimiz uzun ömürlü olurlar.
sabriya maşallah.. bundan sonra daha hızlı büyür inş ..Slm kızlar nasıl sınız lila tebrikler Allah anali babali büyütsün tez zamanda kucağında olsunlar bende bebisle beraber grip olduk çok zor 3 gün geçirdik suan çok sukur iyiyiz bizimde yarı kırkımız çıktı bebis 3.850 olmuş kilo iyimi kızlar çok sukur süt emıyor bu arada dogum yapacak arkadaslara tavsiyem ilk sutu vermeden gogus uçlarına krem sürün herkeze s lm olsun
öyle 150lili değildi canım yaaa.. bebek bezi gibi paketi vardı kaçlı bilmiyorum .. en fazla 15 tane vardır .. marketten bir yerden almıştı ...kızlar slm
bu akşam iftardan sonra kontrolmüz var bebeğimle kavuşma tarihimizi kesecek elimize verecek dr umuz
zaten biran evvel doğurmamı dört gözle bekleyen bi sürü kişi var çevremde özellikle eşimin erkek kardeşi adam 30 yaşında ama heves işte
bana 10 gün zaman tanıdı 10gündede doğurmazsam korkutacakmış ve erken doğumuma sebep olacakmış ama kendini kandırıyo
tahminimce 18 19 gibi doğumumuz olabilir
hakkımızda hatırlısı
krem konusuna gelince bende küçük aldım bitince gerek kalırsa yenisini alırım diye
çaya gelince ben yinede almayı düşünüyorum
3 günde gelirse daha az süreye insin diye
inş sütün geç gelmesi ve emmemesi gibi bi sorunumuz olmaz...
kızlar hbriniz varmı şu mesane pedleri kaçlı satılıyo araştırayım dedim 150lilik paket diyo ayol napacam 150 taneyi bana en çok 10 tane yeter
nevraa senin ablan almıştı sanırım onun paket nasıldı öyle çoklumuydu
kızlar nasılsınız...
bizim akşam kontrolümüz vardı eve çook geç geldiğim için yazamadan sızmışım.
kontrolümüz sorunsuz geçti bebişim 3kg olmuştur hevesiyle gitmiştim ama bikaç gr kalmış 3ü doldurmasına o biraz kafama takıldı
sezeryan tarihimiz belli oldu normali çok istememe rağmen, ama bende bebeğime sezeryanle kavuşucam
eveet doğum tarihimiz 18 ağustos olarak kayda geçti
suyumuz güzel sancımız yok sorunsuz bi kontrol...perşembe tekrar gidecem kontrole...
şafak 10 olarak kayda geçmek istiyorum...
inşallah en kısa zamanda toparlar üçüde annesi ..
ben rezene çayı çok içtim .. helva yedim bolbol . hala emziriyorum ..nezaman şerbetli tatlı yesem sütüm artıyor .. bol sıvı al ..
maşallah ..inşallah uykularıda biranönce düzene girer
sabriya maşallah.. bundan sonra daha hızlı büyür inş ..
öyle 150lili değildi canım yaaa.. bebek bezi gibi paketi vardı kaçlı bilmiyorum .. en fazla 15 tane vardır .. marketten bir yerden almıştı ...
son 10 gün ...az kalmış:66
benim doğum günümden 1 gün sonra Aslan burcu olacak
doğuma gireceğim hafta benimkide az kilo almıştı .. bence normal kafana takma
Ohoooo ben yaklaşık bir tonla hamile kaldığım için karnım falan zaten vardı :)))Hoşbuldum canım. Evet ya, kızlarınızaq talibiz artık :)))
Biz seninle çok yakınız. 3 gün mü ne vardı sanırım aramızda. karnım benim pek yoktu. zayıf diildim ama... 67yle hamile kaldım, 16.haftadayız ben 69 kiloyum. ama kıyafetlerim zorlamaya başladı. sadece karnım var :) o aldığım hamile cicilerinin de içine düştüm ya. kendimi nasıl görüyosam, en büyüklerinden almışım. Hepsini geri göndermek zorunda kaldım
popon gider tabi yanlara. Kızın olucak ya annesi :)))
ooo 10dan geri sayım haa ayy ne güzeeel.. kiloya çok takılma bence tehlikeli kilolarda değil ki boşver Ayşe teyzesi gibi tombalak olmasın zaten :)))kızlar nasılsınız...
kontrolümüz sorunsuz geçti bebişim 3kg olmuştur hevesiyle gitmiştim ama bikaç gr kalmış 3ü doldurmasına o biraz kafama takıldı
sezeryan tarihimiz belli oldu normali çok istememe rağmen, ama bende bebeğime sezeryanle kavuşucam
suyumuz güzel sancımız yok sorunsuz bi kontrol...perşembe tekrar gidecem kontrole...
Ohoooo ben yaklaşık bir tonla hamile kaldığım için karnım falan zaten vardı :)))
bakalım aramızda 3 gün var bebişlerin arasında kaç gün olacak..
ayyy bu arada bir arkadaşım kanıma girdi mothercare de çok indirim var diye öğlen gittim 2 koca torba dolusu kıyafet aldım kızıma son dakikada süpriz yaparsa hepsini değiştirmem lazım hepsi çiçekli ve pembe :)))
ooo 10dan geri sayım haa ayy ne güzeeel.. kiloya çok takılma bence tehlikeli kilolarda değil ki boşver Ayşe teyzesi gibi tombalak olmasın zaten :)))
evet cnm geri sayım başladı heyecan doruklarda...
bu arada cicilerinizin fotolarını bekliyoruz öyle almakla olmuyo cicim
bu arada benden sana tavsiye çok küçük şeyler alma ve bebeğinin doğacağı aya uyumlu türde şeyle al uzun kısa türde yani...
bunu dikkate almanı tavsiye ederim...
aldıklarımın bir kısmını 0-3 ay aldım bir kısmını da 3-6 ay için olanlardan aldım. aldıklarım daha çok çamaşır tarzında çıtçıtlı body tulum falan gibi o yüzden yazlık kışlık fark etmez sanırım yazın tek giyer kışın da bişeylerin içine diye düşündüm.. ama hakslısın şimdi başka birşey almam çünkü şimdi satılanlar yazlık benim kuzum kış bebeği olacak eğer yazlık alırsam büyük alayım bari..
aldıklarımın bir kısmını 0-3 ay aldım bir kısmını da 3-6 ay için olanlardan aldım. aldıklarım daha çok çamaşır tarzında çıtçıtlı body tulum falan gibi o yüzden yazlık kışlık fark etmez sanırım yazın tek giyer kışın da bişeylerin içine diye düşündüm.. ama hakslısın şimdi başka birşey almam çünkü şimdi satılanlar yazlık benim kuzum kış bebeği olacak eğer yazlık alırsam büyük alayım bari..
evet cnm aldıklarını doğru almışsın eferim sana...
yazlık indirim görürsen büyük al
kışlıklarını bekle biraz daha onları küçük alırsın...
forumda birini bulmuştum kendi sitesi var inanılmaz güzel şeyler yapıyor şimdi ona siparişle bişeyler ördürücem kızıma.. dur linkini vereyim bak çok beğeneceksin
çok pahalı değilse şunu yaptırmak istiyorum ben
Resim+936.jpg (image)
sen hele bloğun arama motoruna prenses hırkası diye yaz
bayıldım çok hoşmuş yaaa
çok pahalı mıdır acaba? haftasonu ben küçcük sarı bir yelek aldım kızıma 15liraydı öyle uygun olursa alırım.. sence kaç para eder bu takımlar?
valla cnm bilemem ki
el emeği herkes farklı fiyat biçer
benim dediğim modele baktınmı nasıl?
ama senin aldığın yelekle bunlar çok faklı olabilir...
100 falan takımı olabilir...
olsun yaaa çok güzeller bir takım istiycem ben :)))
kızlar nasılsınız...
inşallah en kısa zamanda toparlar üçüde annesi ..
ben rezene çayı çok içtim .. helva yedim bolbol . hala emziriyorum ..nezaman şerbetli tatlı yesem sütüm artıyor .. bol sıvı al ..
maşallah ..inşallah uykularıda biranönce düzene girer
Insallah canim. Bir an önce düzene girsinde onlarda rahatlasin bizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?