- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 40
- 118
Hadi hayirlisi olsun canim az kaldi sayili gün az kaldi 10 gün. Allah kurtarsin.
inşallah en kısa zamanda toparlar üçüde annesi ..
ben rezene çayı çok içtim .. helva yedim bolbol . hala emziriyorum ..nezaman şerbetli tatlı yesem sütüm artıyor .. bol sıvı al ..
maşallah ..inşallah uykularıda biranönce düzene girer
Insallah canim. Bir an önce düzene girsinde onlarda rahatlasin bizde.
çok sğl cnm amin...
sen nasılsın bebişler nasıl
kızlar nasılsınız...
Bizim akşam kontrolümüz vardı eve çook geç geldiğim için yazamadan sızmışım.
Kontrolümüz sorunsuz geçti bebişim 3kg olmuştur hevesiyle gitmiştim ama bikaç gr kalmış 3ü doldurmasına o biraz kafama takıldı
sezeryan tarihimiz belli oldu normali çok istememe rağmen, ama bende bebeğime sezeryanle kavuşucam
eveet doğum tarihimiz 18 ağustos olarak kayda geçti
suyumuz güzel sancımız yok sorunsuz bi kontrol...perşembe tekrar gidecem kontrole...
şafak 10 olarak kayda geçmek istiyorum...
ay maşallah size
10 gün sonra kavuşacaksın bebişine çokkkkkkkkkkkk müthiş bi duygu olmalı
bende istiyorum artık bir an önce doğurmak zaman geçtikçe beklemek zorlaşıyo
kızlar nasılsınız...
bizim akşam kontrolümüz vardı eve çook geç geldiğim için yazamadan sızmışım.
kontrolümüz sorunsuz geçti bebişim 3kg olmuştur hevesiyle gitmiştim ama bikaç gr kalmış 3ü doldurmasına o biraz kafama takıldı
sezeryan tarihimiz belli oldu normali çok istememe rağmen, ama bende bebeğime sezeryanle kavuşucam
suyumuz güzel sancımız yok sorunsuz bi kontrol...perşembe tekrar gidecem kontrole...
Kızlar yarın sabahh saat 8 gibi doğuma gidiyorum....dua edin bana çok ama çok heyecanlıyım...Rabbim hepimizi sağlıkla bebişlerine kavuşturur inşallah...
Biz iyiz canim. Bebislerde iyi ama oglum çok huysuz hep agliyor uyku uyumuyor uyutmuyor çok yorucular bir öylede tatlilar. Artik disariya çikip geziyoruz arabalarina bindirip keyif ediyoruz :)) özlemisim disariya çikip gezmeyi.
Kızlar yarın sabahh saat 8 gibi doğuma gidiyorum....dua edin bana çok ama çok heyecanlıyım...Rabbim hepimizi sağlıkla bebişlerine kavuşturur inşallah...
Biz iyiz canim. Bebislerde iyi ama oglum çok huysuz hep agliyor uyku uyumuyor uyutmuyor çok yorucular bir öylede tatlilar. Artik disariya çikip geziyoruz arabalarina bindirip keyif ediyoruz :)) özlemisim disariya çikip gezmeyi.
Ayşecim hayırlı olsun canım prensesinin cicileri :) ayyy nasıl da güzellerdir pembe pembe... Sağlıkla giymek nasip olur inşallah... Biz de 2. ürüne %50 varken almıştık mothercareden hastane çıkışları. kampanya tam bize göreydi:))) Ben yeni doğan almıştım. hani ikiz ya, hep küçük doğarlarmış gibi geliyo... ama geçen radyolog dedi 120şer gram olmuşlar. bakıyorum da, bu hafta sonunda 110 gram diyor gebelik.org'da... maşallah tabi de, sanırım fazla küçük almamak lazım... He bi de ben şu püsküllü battaniyelerden aldım. krem rengindeler. öyle yumuşak ve güzeller ki... pembesine sen de bak bence
Herzamancım, az kalmış yaa... Aman Allam ne heycanlısınızdır şimdi... Ablacmla aynı gün doğumlu olucak prensesin. Aslan burcu hee :))) Sağlıkla hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah...
oo maaşallah valla benimki tek olmasına rağmen geçen çarşamba 95 gr.dı iyi beslemişsin kuzularını..
o battaniyelere baktım da püsküllerini ağızlarına alırlar yutarlar falan diye almadım ama çok güzeller alsam mı acaba???
kızlar nasılsınız...
bizim akşam kontrolümüz vardı eve çook geç geldiğim için yazamadan sızmışım.
kontrolümüz sorunsuz geçti bebişim 3kg olmuştur hevesiyle gitmiştim ama bikaç gr kalmış 3ü doldurmasına o biraz kafama takıldı
kızlar bizde h.sonu mothercare e baktık.%50 indirim vardı bazı ürünlerde bizde bodylerden aldık 7 li olanlardan.yeni ürünlerde gözüm kaldı daha çok çok tatlı ciciler vardı yaa..bakalım pazartesiye tekrar gidicez belki daha çok ürün olur.ben fazla bişey göremedim.bide kış bebeği olacağı için biraz kalın bişeyler olsun istiyorum.genelde inceydi baktıklarım.yeni ürünler kalın gibi yalnız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?