Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Güzel anneler biz tatilimizi yaptık geldik evimize
yarın şeker yüklememiz var bakalım ne olacak
ayşecim 24. Haftamıza girdik canımcım

ay maşallah size
10 gün sonra kavuşacaksın bebişine çokkkkkkkkkkkk müthiş bi duygu olmalı
bende istiyorum artık bir an önce doğurmak zaman geçtikçe beklemek zorlaşıyo

ay maşallah size
10 gün sonra kavuşacaksın bebişine çokkkkkkkkkkkk müthiş bi duygu olmalı
bende istiyorum artık bir an önce doğurmak zaman geçtikçe beklemek zorlaşıyo

evet cnm hayırlısıyla kavuşmam nasip olur inş...
hiç merak etme zaman çabucak geçiyo ben arkama bakıyorumda ne zaman geçti diyorum şuan...

Ayşecim hayırlı olsun canım prensesinin cicileri :) ayyy nasıl da güzellerdir pembe pembe... Sağlıkla giymek nasip olur inşallah... Biz de 2. ürüne %50 varken almıştık mothercareden hastane çıkışları. kampanya tam bize göreydi:))) Ben yeni doğan almıştım. hani ikiz ya, hep küçük doğarlarmış gibi geliyo... ama geçen radyolog dedi 120şer gram olmuşlar. bakıyorum da, bu hafta sonunda 110 gram diyor gebelik.org'da... maşallah tabi de, sanırım fazla küçük almamak lazım... He bi de ben şu püsküllü battaniyelerden aldım. krem rengindeler. öyle yumuşak ve güzeller ki... pembesine sen de bak bence

Herzamancım, az kalmış yaa... Aman Allam ne heycanlısınızdır şimdi... Ablacmla aynı gün doğumlu olucak prensesin. Aslan burcu hee :))) Sağlıkla hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah...

Allahım hayırlı doğumversin

Kızlar yarın sabahh saat 8 gibi doğuma gidiyorum....dua edin bana çok ama çok heyecanlıyım...Rabbim hepimizi sağlıkla bebişlerine kavuşturur inşallah...

Biz iyiz canim. Bebislerde iyi ama oglum çok huysuz hep agliyor uyku uyumuyor uyutmuyor çok yorucular bir öylede tatlilar. Artik disariya çikip geziyoruz arabalarina bindirip keyif ediyoruz :)) özlemisim disariya çikip gezmeyi.

Merhaba espoir... Yavruların ve sen hep iyi olursunuz inşallah... biz de ikiz bekliyoruz. ve yazdıklarını okumak benim için çok önemli! Boş vaktin bundan sonra olur mu hiç bilmiyorum ama, en azından kısa kısa da olsa arada ikizlerden bahsedersen bizim açımızdan çok iyi olucak. Tecrübelisin ve buna öyle ihtiyacımız var ki oğlanlarımla benim :)

Öpüyorum üçünüzü de! :)

her zamaaaaaaaaannnn
canım ya çok az kalmış ben 16 ağustos nevra 17 ağustos
aynı burçtan olucaz yani benimkiler yengeç oldu bende aslan bekliyodum ama:)))
bir evde 4aslan düşünsenize:)))

espoir evet canım anlat bein neler bekliyo kimle bakıyosun
günde kaç saat uyuyosun bebekler ne kadar uyuyo
ayrı odalarda mı yatırıyosun sütün yetiyo mu yoksa mamada ilave kullanıyo musun
hepsini merak ediyorumm sen anlat ben hepsine 1ekleyip hesap yapıcam:)))

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------12.hafta
2-)sizofren_ev_kedisi-------medicalpark-----------------14.haftası
3-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------38.hafta ---------KIZ---------Ceyda
4-) judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
5-) prizeprize-------------Ankara genart---------------33.hafta----------ERKEK
6-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
7-) Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------16.hafta---------KIZ-------Elif Meryem
melekkose-------------Memorial--------------------21. hafta--------KIZ---------Almira
9-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
10-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
11-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
12-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------37.hafta----------kız
13-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
14-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
15-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------17.hafta------1KIZ--1ERKEK
16-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------17.hafta----------KIZ
17-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------12.hafta
1ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
19-)sena81--------------Memorial------------------------12.hafta
20-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------24.hafta-----KIZ
21-)burcusafak08-------Avrupa Şafak Hst.--------------32.hafta------KIZ---Zeynep Ece
22-)acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
23-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------16.hafta-------KIZ
24-)nurtencb-----------Bahçeci kliniği--------------------7.hafta------İKİZ

oo maaşallah valla benimki tek olmasına rağmen geçen çarşamba 95 gr.dı iyi beslemişsin kuzularını..
o battaniyelere baktım da püsküllerini ağızlarına alırlar yutarlar falan diye almadım ama çok güzeller alsam mı acaba???

günaydınlar minişlerin annelerine nasılsınız bakalım bebekleri olanların gözü aydın ALLAH sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütsün doğum yapacaklarıda ALLAH hayırlısıyla sağlıklısıyla kurtarsın sağlıklı bir şekilde kucaklarınıza alırsınız İNŞALLAH ayşe teyzesi 19. haftamızdayız bu hafta MAŞALLAH. aldıklarını güle güle kullanın iyi sağlıklı günlerde kullanın ben almaktan korkuyorum ama geçen hafta dayanamadım çok tatlıydı pembe tavşan şemalı kulaklı falan anlatırken bile gözlerimin içi gülüyor zıbın aldım ALLAH banada iyi günlerde kullanmayı nasip eder İNŞALLAH.

Son düzenleme:

Valla inşallah besleyebiliyorumdur... Ama sahiden dünyaları yiyorum ve kilo almıyorum. Sömürüyolar beni :)))
Tek olsaydı belki de bu kadar yemeye halim kimbilir nolurdu... daha erken gerçi. 4. aydan sonra daha çok alınırmış... zamanla görücez...
Benim de en çok battaniyelerin püskülleri hoşuma gitti. hiç aklıma gelmedi ki ağızlarına alırlar diye... hani dışarı çıkarken falan üzerlerine almak için. hem kalın diiller yer tutmazlar dedim... sen bilirsin ama, bence çok ciciler :)

oy oy kavuşma anı gelmiş bile maşallah cnm.rabbim kolay doğum nasip etsin darısı bize inş :)
bu arada zeynepela ile aynı doğum tarihleriniz ne güzel :)

kızlar bizde h.sonu mothercare e baktık.%50 indirim vardı bazı ürünlerde bizde bodylerden aldık 7 li olanlardan.yeni ürünlerde gözüm kaldı daha çok çok tatlı ciciler vardı yaa..bakalım pazartesiye tekrar gidicez belki daha çok ürün olur.ben fazla bişey göremedim.bide kış bebeği olacağı için biraz kalın bişeyler olsun istiyorum.genelde inceydi baktıklarım.yeni ürünler kalın gibi yalnız.

Hayırlı olsun canım cicileriniz. Sağlıklı günlerde giyer inşallah prensesin...
Ne güzel valla. ben imrenyorum çok. yakınımda olmadığı için hiç mağaza, anca netten bakınıp duruyorum. inşallah bayramda gidersek bi yerlere, ancak o zaman bakıcaz biz de...

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------12.hafta
2-)sizofren_ev_kedisi-------medicalpark-----------------14.haftası
3-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------38.hafta ---------KIZ---------Ceyda
4-) judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
5-) prizeprize-------------Ankara genart---------------33.hafta----------ERKEK
6-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
7-) Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------16.hafta---------KIZ-------Elif Meryem
melekkose-------------Memorial--------------------21. hafta--------KIZ---------Almira
9-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
10-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
11-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
12-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------37.hafta----------kız
13-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
14-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
15-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------17.hafta------1KIZ--1ERKEK
16-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------17.hafta----------KIZ
17-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------12.hafta
1ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
19-)sena81--------------Memorial------------------------12.hafta
20-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------24.hafta-----KIZ
21-)burcusafak08-------Avrupa Şafak Hst.--------------32.hafta------KIZ---Zeynep Ece
22-)acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
23-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------19.hafta-------KIZ
24-)nurtencb-----------Bahçeci kliniği--------------------7.hafta------İKİZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…