Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Ayşe teyzesileri:))) Bizimkiler 16. haftadalar. Ayyy inanamıyorum yaa maşallah 4. ayımız biticek ya kıız :)))

ohh 4 ay geride kaldı bak:)))cinsiyetleride belli olmuş maşallah 2 erkek zaten bu topiğe lazımdı :)))
sakın deli gibi bişeyler alma ben okdar çok aldımki şimdi diyolar kullanamadan küçülür bunlar ben dinlemedim sen dinle valla:)

ayşecim bizide 34 hafta olrak güncellermisinn

Ayyy çok şükür canım ya. Valla gün sayıyorum. Geçtikçe keyfim yerine geliyor. Pcnin ekranına da koyduk bu çizelgelerden, her sabah açıp diyorum şu kadar olmuş :)))
Evet ya... Oğluşlarımız olucak:) Bunca kızın içine :)))
Şehir merkezinde olsam, şimdiye hastana çantası bile hazır olurdu sanırım :))) Herşeyde var bi hayır. Alamıyorum hiçbişiy yaaaa... İçim gitse de...

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------12.hafta
2-)sizofren_ev_kedisi-------medicalpark-----------------16.haftası
3-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------38.hafta ---------KIZ---------Ceyda
4-) judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
5-) prizeprize-------------Ankara genart---------------33.hafta----------ERKEK
6-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
7-) Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------16.hafta---------KIZ-------Elif Meryem
melekkose-------------Memorial--------------------21. hafta--------KIZ---------Almira
9-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
10-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
11-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
12-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------37.hafta----------kız
13-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
14-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
15-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------17.hafta------1KIZ--1ERKEK
16-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------17.hafta----------KIZ
17-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------12.hafta
1ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
19-)sena81--------------Memorial------------------------12.hafta
20-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------24.hafta-----KIZ
21-)burcusafak08-------Avrupa Şafak Hst.--------------34.hafta------KIZ---Zeynep Ece
22-)acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
23-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------19.hafta-------KIZ
24-)nurtencb-----------Bahçeci kliniği--------------------7.hafta------İKİZ

:)))))))bende gün sayıyorum valla..
ben çok aldım bide yeğenimin de vardı elimde patlıycaklar ama bayramda gidiyomusunuz biyerlere

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------12.hafta
2-)sizofren_ev_kedisi-------medicalpark-----------------16.haftası
3-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------38.hafta ---------KIZ---------Ceyda
4-) judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
5-) prizeprize-------------Ankara genart---------------33.hafta----------ERKEK
6-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
7-) Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------16.hafta---------KIZ-------Elif Meryem
melekkose-------------Memorial--------------------21. hafta--------KIZ---------Almira
9-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
10-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
11-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
12-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------37.hafta----------kız
13-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
14-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
15-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------17.hafta------1KIZ--1ERKEK
16-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------17.hafta----------KIZ
17-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------12.hafta
1ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
19-)sena81--------------Memorial------------------------12.hafta
20-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------24.hafta-----KIZ
21-)burcusafak08-------Avrupa Şafak Hst.--------------34.hafta------KIZ---Zeynep Ece
22-)acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
23-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------19.hafta-------KIZ
24-)nurtencb-----------Bahçeci kliniği--------------------7.hafta------İKİZ

:)))))))bende gün sayıyorum valla..
ben çok aldım bide yeğenimin de vardı elimde patlıycaklar ama.. bayramda gidiyomusunuz biyerlere

Arkadaşlar birşey sorup hemen çıkıcam :))
Ya niludan haberi olan yok mu ? Telefonu kapalı ulaşamıyorum ; bana çok desteği olmuştu merak ediyorum haber alırsanız yazar mısınız ?
Teşekkür ederim ...
Sizleri ve pıtırcıkları öpüyorum kocaman kocaman :))

Ayşe teyzesileri:))) Bizimkiler 16. haftadalar. Ayyy inanamıyorum yaa maşallah 4. ayımız biticek ya kıız :)))

oo ben soranlar 4.ay bitti diyorum yaa çabuk geçsin zamaaaan..
bu arada 1,5 kilo aldım 3,5-4 kilo vermiştim hala başladığımın gerisindeyim ama doktor kızacak diye de çok korkuyorum:18::18:

aman o çanta olayını hiç sorma bi bavul gidicez inşllh habire bi eksik çıkıyo liste yaptım kocaman bi sayfa bütün eksikleri anca tamamladım.

sen şu dün verdiğim örgü linklerine baktın mı?? ben çok fena kaşınıyorum ama aybaşını beklemem lazım para durumlarından..

bende hep soruyorum merak ettim ama geçen herzaman yazmış iyiyim deyip çıkmış..inşllh iyidir..

oo ben soranlar 4.ay bitti diyorum yaa çabuk geçsin zamaaaan..
bu arada 1,5 kilo aldım 3,5-4 kilo vermiştim hala başladığımın gerisindeyim ama doktor kızacak diye de çok korkuyorum:18::18:

ayşe iyi gidiyosun bence ben ilk 5 ay kiloyu daha hızlı aldım sonlara doğru yavaşladı eğer dikkat edersen almıyosun tabi bunu 16 kg almış biri olarak söylemek garip ama:)

saol cnm darısı seninkilere inş. :) bende daha yeni almaya başladım o da body aldım sadece.dayanamadım artık :) nette varmı mothercare ürünleri ben bakmadım hiç.o battaniyeye nerden baktın sen?

ayşe iyi gidiyosun bence ben ilk 5 ay kiloyu daha hızlı aldım sonlara doğru yavaşladı eğer dikkat edersen almıyosun tabi bunu 16 kg almış biri olarak söylemek garip ama:)

seni görmüşken aklıma geldi de.geçen gün eski yazdıklarıma baktım kkda.seninle genart sayfasında konuşmuşuz cnm :))
sen tedaviye gitmiş miydin sonra genarta?

aysecim ben de son ay almamışım kilo ama bebeğin kilosu iyi diye takmadım açıkçası.ilk 3ayda 4 kilo almışım.

ya normal bir kiloyla hamile kalmış olsaydım almamda sorun yoktu da malum ufak bir ailenin kışlık odunu kadar kilom var zaten :))) toplamda 10-11i geçmemem lazım..

seni görmüşken aklıma geldi de.geçen gün eski yazdıklarıma baktım kkda.seninle genart sayfasında konuşmuşuz cnm :))
sen tedaviye gitmiş miydin sonra genarta?

hadi ya unutmuşum valla okadar çok yere gitmeye karar vermiştimki:)))ama gitmedim..
bende ilk aylar kilo aldım ilaçlar bide yerimden kıpırdamaya korkuyodum bişey olur diye hareketli bi tipimdir bu 9 ay mıhandım resmen oturduğum yere..bide ben sigara içicisiydim ee onuda bırakınca gelsin kilolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…