ya normal bir kiloyla hamile kalmış olsaydım almamda sorun yoktu da malum ufak bir ailenin kışlık odunu kadar kilom var zaten :))) toplamda 10-11i geçmemem lazım..
ya kızlar deli gibi saçım dökülüyor benim doktor normaldir istersen çinko yazayım biraz iyi gelir ama midene dokunur dedi almadım..
sizde de oldu mu??
ya normal bir kiloyla hamile kalmış olsaydım almamda sorun yoktu da malum ufak bir ailenin kışlık odunu kadar kilom var zaten :))) toplamda 10-11i geçmemem lazım..
hadi ya unutmuşum valla okadar çok yere gitmeye karar vermiştimki:)))ama gitmedim..
bende ilk aylar kilo aldım ilaçlar bide yerimden kıpırdamaya korkuyodum bişey olur diye hareketli bi tipimdir bu 9 ay mıhandım resmen oturduğum yere..bide ben sigara içicisiydim ee onuda bırakınca gelsin kilolar..
hdi rbbim sağ sağlim kurtarsınKızlar yarın sabahh saat 8 gibi doğuma gidiyorum....dua edin bana çok ama çok heyecanlıyım...Rabbim hepimizi sağlıkla bebişlerine kavuşturur inşallah...
ya kızlar deli gibi saçım dökülüyor benim doktor normaldir istersen çinko yazayım biraz iyi gelir ama midene dokunur dedi almadım..
sizde de oldu mu??
beni kimse görmemiş
13. gün 429 çıktı..çok şükür artık bende bebeğimleyim(yada bebeklerimle)..10 gün sonra ultrasonum var..heyecanla bekliyorumm...[/QUOTE
gözün aydın canım. 19 günlük hamileyim bende. 16 gün değerim 377 allahım sağlıcakla tamamına erdirsin.
sen şu dün verdiğim örgü linklerine baktın mı?? ben çok fena kaşınıyorum ama aybaşını beklemem lazım para durumlarından..
aman o çanta olayını hiç sorma bi bavul gidicez inşllh habire bi eksik çıkıyo liste yaptım kocaman bi sayfa bütün eksikleri anca tamamladım.
oo ben soranlar 4.ay bitti diyorumyaa çabuk geçsin zamaaaan..
bu arada 1,5 kilo aldım 3,5-4 kilo vermiştim hala başladığımın gerisindeyim ama doktor kızacak diye de çok korkuyorum:18::18:
saol cnm darısı seninkilere inş. :) bende daha yeni almaya başladım o da body aldım sadece.dayanamadım artık :) nette varmı mothercare ürünleri ben bakmadım hiç.o battaniyeye nerden baktın sen?
sizde de oldu mu??
arkadaşlar 5. haftada sizde herhangi bir belirti veya bulantı ne bileyim başka şeyler oluyormuydu? bende hiç bir şey yok sadece göğüslerimde hafif biracı var.
arkadaşlar 5. haftada sizde herhangi bir belirti veya bulantı ne bileyim başka şeyler oluyormuydu? bende hiç bir şey yok sadece göğüslerimde hafif biracı var.
ya arkadaşlar benim durum nasıl açıklanır bi fikri olan var mı?
normalde düzensiz adet görüyorum.
dolayısıyla olası adet tarihlerimi kestiremiyorum.
mesela geçen ay acaba hamile kaldım mı die beklerken 33.günümde adet oldum.
benim bikaç ayda bir ara kanamalarım oluyodu neden olduğunu bilmiyorum.
en son 28 haziran 5 temmuz arası adet gördüm.
sonra 18-21 temmuz arası azar azar kahve tonunda lekelenme oldu 4 gün kadar.
o lekelenmeyi saymıyorum 28 tarihli adet tarihimden bu yana 35.günümdeyim.
geçen hafta bikaç gün göğüs uçlarımda hafif acı vardı dokunduğumda
ama şu an ne adetten , (daha erken sanırım ama) ne de hamilelikten yana bi belirti yok.
son derece rahatım yani.
beklemeye devam edicem.
diyorum 35 gün az değil ama test için erken olabilir,ayrıca dediğim gibi periyoduma güvenemiyorum çıkar gelir belli olmaz.
bekarken rekorum 40 günü bulmuştu bi keresinde.
şimdi sorum şu: benim gibi düzensiz adetle hamile kalanlar gebelik testini ne zaman yaptı acaba?
böyle belirsizlik ve sabırla beklemek zorunda olmak zor ya
ne dersiniz arkadaşlar hiçbi belirti olmadığı halde ve düzensiz adet yaşadığıma göre erken yumurtlama+döllenme olmuş olabilir mi?hamile olabilir miyim
benzer şeyler yaşayan var mı?
yoksa biz ne bilelim otur bekle işin ne mi dersiniz bana?
ne yapmamı önerirsiniz?
adet siklüslarını hesapla. o lekelenmeler yumurta çatlamasıdır büyükihtimal. bir doktorla görüş sen. muayene ol. ve ovulasyon testi çubuklarından al.
öbür doktoruma da sorayım da bu hafta alırım artık çok kötü çünkü bdem yağı filan da sürcem ama üşeniyorum..hadi ya benim bildiğimde tam tersi olur saçlar gürleşir dökülmez eğer midene çok dokunmıycaksa al vitaminini sen.
hah işte bak tam ışın karaca kadarım ben de ama veremiyorum kilo yaa iştahım da açıldı..valla geçen gün ışın karacayı izledim tvde.o da kiloluya vermiş hamileyken.sorun olsa vermezdi herhalde diye düşünüyorum.zaten kilolular daha az alıyomuş,zayıflar çok alıyomuş nette de öle yazıyo.demekki bebek beselenecek şeyleri buluyo anneden :)
benim saçlarım uzun olduğu için genelde dökülüyo valla.ama değişiklik olmadı pek.
doktorda dedi saçın büyüme fazı oluyomuş bir de dökülme fazı hamilelikte faz kalmıyormuş o yüzden ya hiç dökülmüyormuş yada hep dökülüyormuşnormal bebeğim benim saçarımda çok kötü olmuştu kuaför doğurunca geçer diyordu hamileyken oluyormuş butip değiiikler
bu rada ayşecim se bursanın hangi semtinde oturuyordun
amaaan ben de örecek kimse yok gerçi görümcem haftasonu modellerimi çıkartım falan diyordu ama örer mi bilmemAnneme gittiğimde yeni çıkan tüysüz antibakteriyal yünler çıkmış. ondan alıp verdim bi kaç renk. annem örücek inşallah. o yüzden hazır almam sanırım. ama o linklerdekiler şahaneler yaa :) özellikle de kız çocuk için olanları güzel
Hadi yaa :) bitmesine bi hafta var daha yahu. amaaan millete haftasını mı anlatıcaz gerçi. 4. ayımız bitti şükürler olsuun :)))
Kilo da iyi ya fazla almamışsın. sıkıntı etme bence. ben mümkün olduğunca az tartılmaya çalışıyorum :)
benim de saçım dökülüyo. hem de kestirmeme rağmen. aamaaan kel kalmayız ya :) benim zaten gürdü. biraz dökülürse fena olmaz :)))
Bu arada ben de kıllanma çok oldu yaasinirlerim bozuluyo valla. göğüs aralarımda, karnım üzerinde ve bacaklarımdakiler de çok çabuk çıkıyolar. eskisi gibi diil. niye acaba. yok mu ki bi çaresi?
...
tatlım boşu boşuna idrar testi yapma çıkmaz yapacaksan kan testi yap varsa mutlaka çıkacaktır.. inşallah da çıkarya arkadaşlar benim durum nasıl açıklanır bi fikri olan var mı?
normalde düzensiz adet görüyorum.
dolayısıyla olası adet tarihlerimi kestiremiyorum.
mesela geçen ay acaba hamile kaldım mı die beklerken 33.günümde adet oldum.
benim bikaç ayda bir ara kanamalarım oluyodu neden olduğunu bilmiyorum.
en son 28 haziran 5 temmuz arası adet gördüm.
sonra 18-21 temmuz arası azar azar kahve tonunda lekelenme oldu 4 gün kadar.
o lekelenmeyi saymıyorum 28 tarihli adet tarihimden bu yana 35.günümdeyim.
geçen hafta bikaç gün göğüs uçlarımda hafif acı vardı dokunduğumda
ama şu an ne adetten , (daha erken sanırım ama) ne de hamilelikten yana bi belirti yok.
son derece rahatım yani.
beklemeye devam edicem.
diyorum 35 gün az değil ama test için erken olabilir,ayrıca dediğim gibi periyoduma güvenemiyorum çıkar gelir belli olmaz.
bekarken rekorum 40 günü bulmuştu bi keresinde.
şimdi sorum şu: benim gibi düzensiz adetle hamile kalanlar gebelik testini ne zaman yaptı acaba?
böyle belirsizlik ve sabırla beklemek zorunda olmak zor ya
ne dersiniz arkadaşlar hiçbi belirti olmadığı halde ve düzensiz adet yaşadığıma göre erken yumurtlama+döllenme olmuş olabilir mi?hamile olabilir miyim
benzer şeyler yaşayan var mı?
yoksa biz ne bilelim otur bekle işin ne mi dersiniz bana?
ne yapmamı önerirsiniz?
napıcamı şaştım ya.yumurta çatlayınca öle lekelenme olur muymuş hiç bilmiyodum.az daha bekliyim en iyisi.ovulasyon çubuğu da hamilelik olmadığı takdirde alırım diğer ay için.normal bi yanım yok ki
evet cnm şafak 8 bugün saymıyorumher zamaaaaaaaaannnn
canım ya çok az kalmış ben 16 ağustos nevra 17 ağustos
aynı burçtan olucaz yani benimkiler yengeç oldu bende aslan bekliyodum ama:)))
bir evde 4aslan düşünsenize:)))
espoir evet canım anlat bein neler bekliyo kimle bakıyosun
günde kaç saat uyuyosun bebekler ne kadar uyuyo
ayrı odalarda mı yatırıyosun sütün yetiyo mu yoksa mamada ilave kullanıyo musun
hepsini merak ediyorumm sen anlat ben hepsine 1ekleyip hesap yapıcam:)))
hehe evet cnm az kaldı merakla günümü bekliorumoy oy kavuşma anı gelmiş bile maşallah cnm.rabbim kolay doğum nasip etsin darısı bize inş :)
bu arada zeynepela ile aynı doğum tarihleriniz ne güzel :)
sizde de oldu mu??
bende 8. haftada başlar diye tahmin ediyorum fakat aynı gün aynı yerde transferimiz olan arkadaşların bazılarının başlamış sabah bulantıları. o yüzden bir acaba oluştu kafamda. teşekkür ederim cevap verdiğin için. umarım rahat geçer hamileliğim söylediğin gibi.benimde belirtim yoktu bulantı ve kusmalarım bile 8. haftada başladı kız kardeşim doğuma kadar hiç bir belirtisi olmadı ne güzel işte seninde olmasın dua edelimde bulantı ve kusma çok kötü çünkü
sizde de oldu mu??
evet cnm şafak 8 bugün saymıyorum
sabırsızlıkla bekliyorum
aslan burcu olacak evet hayırlısı cnm
hehe evet cnm az kaldı merakla günümü bekliorum
zeynepelayla bu yola beraber başladık inş beraber sonlandıracağız...
bende hiç olmamıştı cnm ama normal diye biliorum,bu arada kız sana emanet ettiğim listeyi kırpa kırpa ne hale getirdin iyi ettin ama bide tahmeride silelim artık kızcağız gelemiyo baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?