Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ya kızlar deli gibi saçım dökülüyor benim doktor normaldir istersen çinko yazayım biraz iyi gelir ama midene dokunur dedi almadım..
sizde de oldu mu??

ya normal bir kiloyla hamile kalmış olsaydım almamda sorun yoktu da malum ufak bir ailenin kışlık odunu kadar kilom var zaten :))) toplamda 10-11i geçmemem lazım..

:)
merak etme bol su içersen ve abur cubur yemezsen okadar bile almazsın bence..
çok sıcak belki aldığın 1 2 kg su bile olabilir..:)

ya normal bir kiloyla hamile kalmış olsaydım almamda sorun yoktu da malum ufak bir ailenin kışlık odunu kadar kilom var zaten :))) toplamda 10-11i geçmemem lazım..

valla geçen gün ışın karacayı izledim tvde.o da kiloluya vermiş hamileyken.sorun olsa vermezdi herhalde diye düşünüyorum.zaten kilolular daha az alıyomuş,zayıflar çok alıyomuş nette de öle yazıyo.demekki bebek beselenecek şeyleri buluyo anneden :)
benim saçlarım uzun olduğu için genelde dökülüyo valla.ama değişiklik olmadı pek.

aynen bende sigara içiyodum çok şükür bulantılarım başlayınca ondan da tiksindim :)) bide ilk aylar acıkınca midem çok bulanıyodu bastırmak için hep ekmek arası yedim ondan aldım sanırım.

Kızlar yarın sabahh saat 8 gibi doğuma gidiyorum....dua edin bana çok ama çok heyecanlıyım...Rabbim hepimizi sağlıkla bebişlerine kavuşturur inşallah...
hdi rbbim sağ sağlim kurtarsın
ya kızlar deli gibi saçım dökülüyor benim doktor normaldir istersen çinko yazayım biraz iyi gelir ama midene dokunur dedi almadım..
sizde de oldu mu??

normal bebeğim benim saçarımda çok kötü olmuştu kuaför doğurunca geçer diyordu hamileyken oluyormuş butip değiiikler
bu rada ayşecim se bursanın hangi semtinde oturuyordun

arkadaşlar 5. haftada sizde herhangi bir belirti veya bulantı ne bileyim başka şeyler oluyormuydu? bende hiç bir şey yok sadece göğüslerimde hafif biracı var.

sen şu dün verdiğim örgü linklerine baktın mı?? ben çok fena kaşınıyorum ama aybaşını beklemem lazım para durumlarından..

Anneme gittiğimde yeni çıkan tüysüz antibakteriyal yünler çıkmış. ondan alıp verdim bi kaç renk. annem örücek inşallah. o yüzden hazır almam sanırım. ama o linklerdekiler şahaneler yaa :) özellikle de kız çocuk için olanları güzel

aman o çanta olayını hiç sorma bi bavul gidicez inşllh habire bi eksik çıkıyo liste yaptım kocaman bi sayfa bütün eksikleri anca tamamladım.

Allah kolaylık versin kocalarımıza :) hele benimki yazık bişiyler bakarken netten diyo pahalı. diyorum niye o kadar diil. diyo öyle deme ikiyle çarpıcaz :)))

oo ben soranlar 4.ay bitti diyorum yaa çabuk geçsin zamaaaan..
bu arada 1,5 kilo aldım 3,5-4 kilo vermiştim hala başladığımın gerisindeyim ama doktor kızacak diye de çok korkuyorum:18::18:

Hadi yaa :) bitmesine bi hafta var daha yahu. amaaan millete haftasını mı anlatıcaz gerçi. 4. ayımız bitti şükürler olsuun :)))
Kilo da iyi ya fazla almamışsın. sıkıntı etme bence. ben mümkün olduğunca az tartılmaya çalışıyorum :)

saol cnm darısı seninkilere inş. :) bende daha yeni almaya başladım o da body aldım sadece.dayanamadım artık :) nette varmı mothercare ürünleri ben bakmadım hiç.o battaniyeye nerden baktın sen?

İnşallah tatlım ya :) içim gidiyo ama, bakalım alırız elbet bişiyler...
nette satılmıyo malesef. avrupa satışı var sadece. ben ailemin yanına gittiğimde almıştım...

sizde de oldu mu??

benim de saçım dökülüyo. hem de kestirmeme rağmen. aamaaan kel kalmayız ya :) benim zaten gürdü. biraz dökülürse fena olmaz :)))
Bu arada ben de kıllanma çok oldu yaa sinirlerim bozuluyo valla. göğüs aralarımda, karnım üzerinde ve bacaklarımdakiler de çok çabuk çıkıyolar. eskisi gibi diil. niye acaba. yok mu ki bi çaresi?

arkadaşlar 5. haftada sizde herhangi bir belirti veya bulantı ne bileyim başka şeyler oluyormuydu? bende hiç bir şey yok sadece göğüslerimde hafif biracı var.

Güzelim 5. haftada ne belirtisi olucak? takma kafana. dinleme kendini. daha çok erken...

benimde belirtim yoktu bulantı ve kusmalarım bile 8. haftada başladı kız kardeşim doğuma kadar hiç bir belirtisi olmadı ne güzel işte seninde olmasın dua edelimde bulantı ve kusma çok kötü çünkü

ya arkadaşlar benim durum nasıl açıklanır bi fikri olan var mı?
normalde düzensiz adet görüyorum.
dolayısıyla olası adet tarihlerimi kestiremiyorum.
mesela geçen ay acaba hamile kaldım mı die beklerken 33.günümde adet oldum.
benim bikaç ayda bir ara kanamalarım oluyodu neden olduğunu bilmiyorum.
en son 28 haziran 5 temmuz arası adet gördüm.
sonra 18-21 temmuz arası azar azar kahve tonunda lekelenme oldu 4 gün kadar.
o lekelenmeyi saymıyorum 28 tarihli adet tarihimden bu yana 35.günümdeyim.
geçen hafta bikaç gün göğüs uçlarımda hafif acı vardı dokunduğumda
ama şu an ne adetten , (daha erken sanırım ama) ne de hamilelikten yana bi belirti yok.
son derece rahatım yani.
beklemeye devam edicem.
diyorum 35 gün az değil ama test için erken olabilir,ayrıca dediğim gibi periyoduma güvenemiyorum çıkar gelir belli olmaz.
bekarken rekorum 40 günü bulmuştu bi keresinde.
şimdi sorum şu: benim gibi düzensiz adetle hamile kalanlar gebelik testini ne zaman yaptı acaba?
böyle belirsizlik ve sabırla beklemek zorunda olmak zor ya
ne dersiniz arkadaşlar hiçbi belirti olmadığı halde ve düzensiz adet yaşadığıma göre erken yumurtlama+döllenme olmuş olabilir mi?hamile olabilir miyim
benzer şeyler yaşayan var mı?
yoksa biz ne bilelim otur bekle işin ne mi dersiniz bana?
ne yapmamı önerirsiniz?

adet siklüslarını hesapla. o lekelenmeler yumurta çatlamasıdır büyükihtimal. bir doktorla görüş sen. muayene ol. ve ovulasyon testi çubuklarından al.

adet siklüslarını hesapla. o lekelenmeler yumurta çatlamasıdır büyükihtimal. bir doktorla görüş sen. muayene ol. ve ovulasyon testi çubuklarından al.

napıcamı şaştım ya.yumurta çatlayınca öle lekelenme olur muymuş hiç bilmiyodum.az daha bekliyim en iyisi.ovulasyon çubuğu da hamilelik olmadığı takdirde alırım diğer ay için.normal bi yanım yok ki

hadi ya benim bildiğimde tam tersi olur saçlar gürleşir dökülmez eğer midene çok dokunmıycaksa al vitaminini sen.
öbür doktoruma da sorayım da bu hafta alırım artık çok kötü çünkü bdem yağı filan da sürcem ama üşeniyorum..
hah işte bak tam ışın karaca kadarım ben de ama veremiyorum kilo yaa iştahım da açıldı..
normal bebeğim benim saçarımda çok kötü olmuştu kuaför doğurunca geçer diyordu hamileyken oluyormuş butip değiiikler
bu rada ayşecim se bursanın hangi semtinde oturuyordun
doktorda dedi saçın büyüme fazı oluyomuş bir de dökülme fazı hamilelikte faz kalmıyormuş o yüzden ya hiç dökülmüyormuş yada hep dökülüyormuş
canım ben dikkaldırım diye bi yerde oturuyorum çekirgeye yakın
amaaan ben de örecek kimse yok gerçi görümcem haftasonu modellerimi çıkartım falan diyordu ama örer mi bilmem
ben sabah akşam delirmiş gibi tartılıyorum inan sabahla akşam arasında 2 kilo oynuyor.. sabahları hafifim o yüzden doktora sabahları gidiyorum korkumdan :)))
kıl tüy derdim pek yok benim şükür bir değişiklik olmadı ama saç işi fena zaten azdı açılacak tepem..
tatlım boşu boşuna idrar testi yapma çıkmaz yapacaksan kan testi yap varsa mutlaka çıkacaktır.. inşallah da çıkar

bir arkadaşımdada vardı. ondan biliyorum. o günlerde ilişkiye girip hamile kaldı.

evet cnm şafak 8 bugün saymıyorum
sabırsızlıkla bekliyorum
aslan burcu olacak evet hayırlısı cnm
oy oy kavuşma anı gelmiş bile maşallah cnm.rabbim kolay doğum nasip etsin darısı bize inş :)
bu arada zeynepela ile aynı doğum tarihleriniz ne güzel :)
hehe evet cnm az kaldı merakla günümü bekliorum
zeynepelayla bu yola beraber başladık inş beraber sonlandıracağız...
sizde de oldu mu??

bende hiç olmamıştı cnm ama normal diye biliorum,bu arada kız sana emanet ettiğim listeyi kırpa kırpa ne hale getirdin iyi ettin ama bide tahmeride silelim artık kızcağız gelemiyo baksana

bende 8. haftada başlar diye tahmin ediyorum fakat aynı gün aynı yerde transferimiz olan arkadaşların bazılarının başlamış sabah bulantıları. o yüzden bir acaba oluştu kafamda. teşekkür ederim cevap verdiğin için. umarım rahat geçer hamileliğim söylediğin gibi.

kızlar şeker yüklememizi yaptıdık geldik
tokluk şekerim yüksek çıktı 170
yarın bi daha yaptırıcam 100 lük bu sefer saat başı kan vericem 4 kere yine yüksek çıkarsa diyet vericek

tek sevincim bugün kızım 630 gr. olmuş boyuda 29 cm

bende 24. hafta itibariyle 60.8 kiloyum
yani hem anası hem danası büyümüş bu ay

daha da kırpıcam yazmayanı silerim çok sertimdir yaa tahmeri silmeye kıyamıyorum biraz daha geçsin arada gelir belki beni hemen silmişler demesin kız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…