Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

:)))
canım bebğinin de seninde kilon çok iyi maşallahh
şekerin biraz yüksek ama diyetinle dengelersin canım ..kendine dikkat edersende hiçbişey olmazz..

arkadaşlar 5. haftada sizde herhangi bir belirti veya bulantı ne bileyim başka şeyler oluyormuydu? bende hiç bir şey yok sadece göğüslerimde hafif biracı var.
herkez bir olmaz hayatım tılma beirtiler
yaa ben batıl inanç kumkuması olduğumdan kestiremiyorum :)) uçları falan da inceldi ama yok kestirmem içime sinmez..
bencede estirme ayşem ben inanmam batıl şelere ama oğumda kestirdim ba yaşamadı kızıda hiç estirmedim o yüzden

bişi olmaz çok sık yıkama gün aşırı yıka saçını az pis kalsın saçın irlede beslenyor sreki yıkamak yıpratıyor

Merhaba arkadaşlar,
Herkeze öncelikle hayırlı uğurlu olsun..inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.

Bende sanırım bir çoğunuz gibi tüp bebek sonucu hamile kaldım, ilk denememdi ve şuan 9 haftalık ikiz bebeklerime hamileyim. Tabiki inanılmaz bir duygu ve çooook mutluyum, fakat dün kontrole gittiğimde yanımda 2 tane bayan vard...ı konu açıldı ve onlarında hamile olduğunu öğrendim. Biri 3 aylıkmış ve kanaması başladığı için gelmiş, öbürüde bana ilkten onunda ikizleri olduğunu ve onunkilerinde 3 aylıkken düştüğünü söyledi. Tabiki bunları duyunca benim moral sıfır oldu, acaba gerçekten 3 aylıkkenmi oluyo olan?

Birde size sormak istediğim ben şuan progesteron jelimi bıraktım, kaşıntı yüzünden ve sadece vitamin ve folik asit kullanıyorum. Acaba siz kaç aya kadar progesteron veya başka ilaç kullandınız? yani normal hamile kalanlarda sadece folik asit kullanıyo diye biliyorum...

Beni aydınlatırsanız sevinirim..kafam çok karışık.

Sevgilerimle xxx

Hayırlı olsun canım meleklerin. Ben de ikizlerimize hamileyim. Dışardan o kadar çok gereksiz konuşanlar oluyor ki, insanın canının sıkılmaması elde diil. ama elinden geldiğince onları duymamaya çalış ve hamileliğinin ve özel bi anne olucak olmanın tadını çıkarmaya bak. biliyosun stres çok önemli. kafana takıpta bebeklerini etkilem lütfen. rahat ol ki, herşey yolunda gitsin. Allah ne yazdıysa o oluyor sonuçta... inşallah sorunsuzca kucağına almak nasip olur sağlıkla...
progestan kapsülü fitil olarak 12. haftaya kadar kullanmıştım ben. folik asitte 14. haftaya kadar. 4 gündür de demir+folikasit+B12 vitamin içeren ferrosanal mıydı, ona başladım...

Selam canlaar!

Eşim girmiş olduğu sınavı kazanmııış! :))) Bayrama ya da bayramdan sonraya en geç taşınırız sanırım. taşınmak hiç gözümde büyümüyor ama, nereye gidicez ve nasıl insanlarla karşılaşıcaz onun bilinmezliğinin verdiği gerginlik var... Dua edin nolur. İyi bir yer olsun. Doğumumu rahat yapabilicem, hamileliğim boyunca rahatlıkla doktor kontrolüne gidebilicem bi şehir olsun... Ayyy öyle heycanlıyım ki!

Çok sevindim canım İNŞALLAH tüm dileklerin ve duaların kabul olur. Bundan sonra rahat edersin.

çok sevindim hakkınızda hayırlısı olsun inş.cnm.belki eskişehire gelirsiniz bize komşu olarak ne güzel olur :)

hayırlı olsun arkadaşım tadını çıkarmaya bak sen boşver insanların dediklerini senin hamileliğin sorunsuz geçiyo mu önemli olan o.hamileliğin her günü riskli doğum olana kadar heran herşey olabilir.bunları düşünürsek günler geçmek bilmez.hepimizinkiler rabbime emanet, inş.sağlıklıca kavuşursun bebişlerine :)

canım hayırlı olsun inşllh güzel ve istediğiniz biyere atanırsınız..çokda az kalmış taşınmana nezaman belli olur neresi olduğu.

kızlarrr şafak 7....
yarın kontrolümüz var...bebişim inş 3 kiloyu geçmiştir inş yaa...
mide bulantılarım ve istifra gece yine zirveydi bende son zamanlarda buda nereden çıktı anlamadım

kızlarrr şafak 7....
mide bulantılarım ve istifra gece yine zirveydi bende son zamanlarda buda nereden çıktı anlamadım

geçmiş olsun canım tansiyonla alakalı olabilir doktoruna söyle şikayetlerini hatta arayıpta söyle yönlendirsin seni az kaldı minişine kavuşmaya İNŞALLAH kilosuda istediğin kadar olur bu süre zarfında kendine dikkat et iyi bak şafak 7 ne güzel darısı bizlerin başına İNŞALLAH sorunsuz bir doğumla hayırlısıyla sağlıklısıyla alırsın kucağına yumoşunu

cnm çok sğl
tansiyonun her kontrolümde ölçülyo hep normal çıkıyo...
inş sorunsuz kucağıma almam nasip olur...
darısı başınıza inş...

buraya geliiiin beraber gideriz bol bol doktor gezeriz deli gibi alışveriş yaparız :))))
kızlarrr şafak 7....
şimdi bir arkadaşım uğradı doğum izninde demin onunla konuştuk da bulantılarım geçti çok şükür dedim o da iyice sonunda yine başlar dedi yani onun öyle olmuş
çok az kaldı ama 7 gün dediğin su gibi geçer inşallah.. ayy haftaya kollarında meleğin ne güzeeel :)))

evet cnm onu bende duymuştum.ama benim ilk 3 ay sabahları daha çok bulanıyodu midem ve istifra ediyodum
şimdi ise sadece geceleri bulanıyo ve 4 5 günde bir
acaba bi rahatsızlıkmı yediklerimmi ağır geliyo mideme anlamadım...
evet cnm haftaya yarın bebişim inş inş Allah nasip kısmet ederse kollarımda olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…