benim de ilk başlarda çok döküldü kestirdim bende
bayağ kısa oldu ama dökülmesi durdu :79:
kızlar şeker yüklememizi yaptıdık geldik
tokluk şekerim yüksek çıktı 170
yarın bi daha yaptırıcam 100 lük bu sefer saat başı kan vericem 4 kere yine yüksek çıkarsa diyet vericek
tek sevincim bugün kızım 630 gr. olmuş boyuda 29 cm
bende 24. hafta itibariyle 60.8 kiloyum
yani hem anası hem danası büyümüş bu ay
yaa ben batıl inanç kumkuması olduğumdan kestiremiyorum :)) uçları falan da inceldi ama yok kestirmem içime sinmez..
yaa ben batıl inanç kumkuması olduğumdan kestiremiyorum :)) uçları falan da inceldi ama yok kestirmem içime sinmez..
aynen canım bende kestirmeyi düşünmüyorum.ama çok dökülüyor.sebamed şampuan biraz iyi geliyor.sık yıka kirliyken daha çok dökülüyor.
herkez bir olmaz hayatım tılma beirtilerarkadaşlar 5. haftada sizde herhangi bir belirti veya bulantı ne bileyim başka şeyler oluyormuydu? bende hiç bir şey yok sadece göğüslerimde hafif biracı var.
bencede estirme ayşem ben inanmam batıl şelere ama oğumda kestirdim ba yaşamadı kızıda hiç estirmedim o yüzdenyaa ben batıl inanç kumkuması olduğumdan kestiremiyorum :)) uçları falan da inceldi ama yok kestirmem içime sinmez..
öbür doktoruma da sorayım da bu hafta alırım artık çok kötü çünkü bdem yağı filan da sürcem ama üşeniyorum..
hah işte bak tam ışın karaca kadarım ben de ama veremiyorum kilo yaa iştahım da açıldı..
doktorda dedi saçın büyüme fazı oluyomuş bir de dökülme fazı hamilelikte faz kalmıyormuş o yüzden ya hiç dökülmüyormuş yada hep dökülüyormuş
canım ben dikkaldırım diye bi yerde oturuyorum çekirgeye yakın
amaaan ben de örecek kimse yok gerçi görümcem haftasonu modellerimi çıkartım falan diyordu ama örer mi bilmem
ben sabah akşam delirmiş gibi tartılıyorum inan sabahla akşam arasında 2 kilo oynuyor.. sabahları hafifim o yüzden doktora sabahları gidiyorum korkumdan :)))
kıl tüy derdim pek yok benim şükür bir değişiklik olmadı ama saç işi fena zaten azdı açılacak tepem..
tatlım boşu boşuna idrar testi yapma çıkmaz yapacaksan kan testi yap varsa mutlaka çıkacaktır.. inşallah da çıkar
Kızlar yarın sabahh saat 8 gibi doğuma gidiyorum....dua edin bana çok ama çok heyecanlıyım...Rabbim hepimizi sağlıkla bebişlerine kavuşturur inşallah...
Merhaba arkadaşlar,
Herkeze öncelikle hayırlı uğurlu olsun..inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.
Bende sanırım bir çoğunuz gibi tüp bebek sonucu hamile kaldım, ilk denememdi ve şuan 9 haftalık ikiz bebeklerime hamileyim. Tabiki inanılmaz bir duygu ve çooook mutluyum, fakat dün kontrole gittiğimde yanımda 2 tane bayan vard...ı konu açıldı ve onlarında hamile olduğunu öğrendim. Biri 3 aylıkmış ve kanaması başladığı için gelmiş, öbürüde bana ilkten onunda ikizleri olduğunu ve onunkilerinde 3 aylıkken düştüğünü söyledi. Tabiki bunları duyunca benim moral sıfır oldu, acaba gerçekten 3 aylıkkenmi oluyo olan?
Birde size sormak istediğim ben şuan progesteron jelimi bıraktım, kaşıntı yüzünden ve sadece vitamin ve folik asit kullanıyorum. Acaba siz kaç aya kadar progesteron veya başka ilaç kullandınız? yani normal hamile kalanlarda sadece folik asit kullanıyo diye biliyorum...
Beni aydınlatırsanız sevinirim..kafam çok karışık.
Sevgilerimle xxx
Selam canlaar!
Eşim girmiş olduğu sınavı kazanmııış! :))) Bayrama ya da bayramdan sonraya en geç taşınırız sanırım. taşınmak hiç gözümde büyümüyor ama, nereye gidicez ve nasıl insanlarla karşılaşıcaz onun bilinmezliğinin verdiği gerginlik var... Dua edin nolur. İyi bir yer olsun. Doğumumu rahat yapabilicem, hamileliğim boyunca rahatlıkla doktor kontrolüne gidebilicem bi şehir olsun... Ayyy öyle heycanlıyım ki!
Selam canlaar!
Eşim girmiş olduğu sınavı kazanmııış! :))) Bayrama ya da bayramdan sonraya en geç taşınırız sanırım. taşınmak hiç gözümde büyümüyor ama, nereye gidicez ve nasıl insanlarla karşılaşıcaz onun bilinmezliğinin verdiği gerginlik var... Dua edin nolur. İyi bir yer olsun. Doğumumu rahat yapabilicem, hamileliğim boyunca rahatlıkla doktor kontrolüne gidebilicem bi şehir olsun... Ayyy öyle heycanlıyım ki!
Merhaba arkadaşlar,
Herkeze öncelikle hayırlı uğurlu olsun..inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.
Bende sanırım bir çoğunuz gibi tüp bebek sonucu hamile kaldım, ilk denememdi ve şuan 9 haftalık ikiz bebeklerime hamileyim. Tabiki inanılmaz bir duygu ve çooook mutluyum, fakat dün kontrole gittiğimde yanımda 2 tane bayan vard...ı konu açıldı ve onlarında hamile olduğunu öğrendim. Biri 3 aylıkmış ve kanaması başladığı için gelmiş, öbürüde bana ilkten onunda ikizleri olduğunu ve onunkilerinde 3 aylıkken düştüğünü söyledi. Tabiki bunları duyunca benim moral sıfır oldu, acaba gerçekten 3 aylıkkenmi oluyo olan?
Birde size sormak istediğim ben şuan progesteron jelimi bıraktım, kaşıntı yüzünden ve sadece vitamin ve folik asit kullanıyorum. Acaba siz kaç aya kadar progesteron veya başka ilaç kullandınız? yani normal hamile kalanlarda sadece folik asit kullanıyo diye biliyorum...
Beni aydınlatırsanız sevinirim..kafam çok karışık.
Sevgilerimle xxx
Selam canlaar!
kızlarrr şafak 7....
yarın kontrolümüz var...bebişim inş 3 kiloyu geçmiştir inş yaa...
mide bulantılarım ve istifra gece yine zirveydi bende son zamanlarda buda nereden çıktı anlamadım
geçmiş olsun canım tansiyonla alakalı olabilir doktoruna söyle şikayetlerini hatta arayıpta söyle yönlendirsin seni az kaldı minişine kavuşmaya İNŞALLAH kilosuda istediğin kadar olur bu süre zarfında kendine dikkat et iyi bak şafak 7 ne güzel darısı bizlerin başına İNŞALLAH sorunsuz bir doğumla hayırlısıyla sağlıklısıyla alırsın kucağına yumoşunu
buraya geliiiin beraber gideriz bol bol doktor gezeriz deli gibi alışveriş yaparız :))))Selam canlaar!
şimdi bir arkadaşım uğradı doğum izninde demin onunla konuştuk da bulantılarım geçti çok şükür dedim o da iyice sonunda yine başlar dedi yani onun öyle olmuşkızlarrr şafak 7....
yarın kontrolümüz var...bebişim inş 3 kiloyu geçmiştir inş yaa...
mide bulantılarım ve istifra gece yine zirveydi bende son zamanlarda buda nereden çıktı anlamadım
buraya geliiiin beraber gideriz bol bol doktor gezeriz deli gibi alışveriş yaparız :))))
şimdi bir arkadaşım uğradı doğum izninde demin onunla konuştuk da bulantılarım geçti çok şükür dedim o da iyice sonunda yine başlar dedi yani onun öyle olmuş
çok az kaldı ama 7 gün dediğin su gibi geçer inşallah.. ayy haftaya kollarında meleğin ne güzeeel :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?