Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

canım bu ağılar değişiyo kişiye göre benimki hala geçmedi 4. aydayız

Doktora gidene kadar meraktan fenalaşıyoruz..Hepimizin evine bir ultrason şart:)) Benim bi arkadaşım steteskop aldı..Kalp atışlarını duyuyormuş..Ne dersiniz?? Alsak mı??

canım gözün aydın çooooooook sevindim nekadar harika bi olay yaşadın bugün rabbim tamamına erdirsin

Meleğini bekleyenler

isim gidilen merkezgebelik haftasıkız/erkekİisim
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 17. Hafta KIZ
2-) ela2008 13. Hafta
3-) hilye35 13. Hafta
4-) espoir_fr Fransada Tüp Bebek yaptı 11.Hafta
5-) byn_zeynep 14.Hafta ERKEK
6-) xtatlıkız 29 .Hafta KIZ
7-) nazim83: emir_bebek: 33.Hafta KIZ nihal eda
minikmucizem 9.Hafta
9-) tok 30.Hafta ERKEK
10-) fatmanur 7.Hafta
11-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 28.Hafta ERKEK Yahya Alp
12-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 21.Hafta KIZ :89:
13-) yasmin_07 7.Hafta
14-) nevaa 10.Hafta
15-) Ah_kalBiM 22.Hafta KIZ
16-) sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 10.Hafta
17-) dilek23_41 medicıne hospıtal asyada 9.Hafta
1 herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 6.Hafta
19-) Bilgemmm Kavaklıdere Tüp Bebek merkezi-Ankara 6.Hafta
20-) ceydda 10.Hafta Bursa Acıbadem Hastanesinde
21-) neyzen_x 4.Hafta
22-) gozdemmmmmm 4.hafta
23-) dilserseri 25.Hafta KIZ :89:
24-) pare83 5.Hafta
25-) prizeprize 3.Hafta

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

Doktora gidene kadar meraktan fenalaşıyoruz..Hepimizin evine bir ultrason şart:)) Benim bi arkadaşım steteskop aldı..Kalp atışlarını duyuyormuş..Ne dersiniz?? Alsak mı??

ayy benimde aklımdan geçiyo hatta bak ne anlatacam güleceksiniz,benim eşim hastanede yönetici geçen dedimki ben meraktan çatlıyorum bebişim ne yapıyo içerde bilmek istiyorum hergün gelsem muayeneye olmazmı dedim oda güldü eee haklıda sonra cin aklıma fikir geldi yaa dedim yokmu hastanede kullanılmayan bi ıltrason makinası getir kuralım eve ben hergün bebişe bakayım ve sonuç tabi hüsran :84:...ya gözdem bu steteskop nasıl bişi ilk duyuyorum nasıl bakılıyo fiyat felan ne kadar acaba ?

Allah beni ne etsin emi gözler kapanıyo ben hala kk ya bakıom tabi deli kafamda basmadı steteskopa ......peki gözdem arkadaşın kaçıncı haftada kullanmaya başladı?

Arkadaşım ben bugün 6+3 oldum başından beri ağrım vardı ama bir iki gündür helede bugün aynı adet ağrısı gibi ağrım var.. Fakat bu bazen geçer gibi oluyor tekrar başlıyor..
Çok normal bu ağrılar rahim büyüyor çünkü ve rahim esneyip büyürken kaslarda geriliyor..
Bebek kendine yaşam alanı hazırlıyorda diyebiliriz..
2 gün sonra doktora gideceğim yine sorarım..
Canım tekrar hayırlı olsun .. Yavruşun iyi çok şükür 2 gün sonra bende kızlar bebeğimin kalp atışını duydum derim inş.
.
Ben yumurtalar gelişirken başladım ultrason merakına .. Eşim taa o zaman başladı , sana bi ultrason aleti şarat oldu sıkıldıkça bakarsın demeye ...
:))
Hamile olan bizi bu duygunun ne demek olduğunu bilmedikleri için böyle boş konuşmak kolay tabi:)

Gözün aydin canim.
Allah tamaini erdirsin hep pit pit atar bebegin kalbi.

bilgemm sğl cnm inş 2 gün sonra sendende güzel hbr alıcaz buna emin ol...
espoir sğl cnm teşekkürler rabbim herkese yaşatsın inş...

canım ben araştırdım nevraa arkadaşımızda öle bakıyodu ilk günler 25 ila 150 ye kadar var çeşit çeşit ama diyolarki o duyduğunuz bebek kalp atışı değil anca ilerleyen aylarda bebeğin kalp atışını onunla duyarmışız aslında ama ozamanda zaten bebek hareket ediyo yani gerek kalmıyo yoksa bende almaya bile gittim satan medicalci bile bana saçmalama dedi paranı git başka şeye harca dedi:))))

ultrason konusuna gelince benim eşimde çok dertli hergün yeni bi buluşla geliyo en son buluşu neden cep telefonlarına ultrason özelliğide koymuyolar diyordu cep telefonunu göbeğine koysak bebek gözükse diyodu :)))))))))

Son düzenleme:
cnm ayy sorma ya dün muayenedeydim ama bugün bile gitsem giderim bebişi görmek için ama dr u delirtmek istemem :))ayy senin eşinde çok komikmiş tel hiç göbişe konurmu bebiş etkilenir mazallah...ama bi yöntem bulmaları lazım yaa ilerleyen zamanlarda senelrde çıkarırlar kesin...

canım benide listeye eklermisin çok şükür bende hamileyim 4. hafta

ay ben bir sürü doktora gidiyorum görsen beni inanamazsın :)))))))))) napsın eşimde çok korkuyo şimdi garibim oğlunu kaybetti kızına bi zarar gelcek diye ölüyo diyomya hergün yeni bi icatla yanıma geliyo :)))))) steteskop almaya o benden hevesliydi bana diyoki sen diyo al 100 tl olan iyidir ben haşlıklarımı biriktirir sana öderim diyo bizde maaş bende olur para işlerine ben bakarım nese dedim nenm alırım gel dedim ama işte diyomya satan dükkan bile dalga geçti :)))))))))

Meleğini bekleyenler

2-) ela2008 13. Hafta
3-) hilye35 13. Hafta
minikmucizem 9.Hafta
9-) tok 30.Hafta ERKEK
10-) fatmanur 7.Hafta
13-) yasmin_07 7.Hafta
14-) nevaa 10.Hafta
20-) ceydda Bursa Acıbadem Hastanesinde 10.Hafta
21-) neyzen_x 4.Hafta
22-) gozdemmmmmm 4.hafta
24-) pare83 5.Hafta
25-) prizeprize 3.Hafta
26-) handesb09 4.Hafta

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

Son düzenleme:
Meleğini bekleyenler

2-) ela2008 13. Hafta
3-) hilye35 13. Hafta
minikmucizem 9.Hafta
9-) tok 30.Hafta ERKEK
10-) fatmanur 7.Hafta
13-) yasmin_07 7.Hafta
14-) nevaa 10.Hafta
20-) ceydda Bursa Acıbadem Hastanesinde 10.Hafta
21-) neyzen_x 4.Hafta
22-) gozdemmmmmm doğal gebelik 4.hafta
24-) pare83 5.Hafta
25-) prizeprize 3.Hafta
26-) handesb09 4.Hafta

Demek ki tek kafayı yiyen ben değilim..Eşimde tam tersi ultrason zararlı çok sık girme dio..Steteskop öyle kapsamlı olanlardan değil hani şu eski tansiyon aletleri varya onun kinden..Ben de arkadaşımın yalancısıyım..Bebek hareket etmeyince çok panik oluyomuş..Eşi böyle bir çözüm bulmuş...Valla ben deniycem...Hangisi benim kalbim, hangisi onun ki o muamma..Onu ayırt ediyosun zamanla dedi...

Biraz fazla oldum ama şunu da danışıyım:Çok hareketli,yaramaz,saygısız bir öğrencim var..Bugüne kadar tolere ettim ama bugün elim ayağım titredi sinirden..Ne yapsam laftan anlamıyo.:Babasını arayıp dayanamıyorum,sınıf değiştirelim dedim..Şimdi içim içimi yiyo..ah aldım die..Biraz daha mı sabretseydim acaba..Ama dayanılacak gibi değil Allah yardım etsin..Bizde can taşıyoruz..Nasıl çocuklarımız olacağını bilemeyiz..Ne yapayım..??Yarın babası gelecek(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…