Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Meleğini bekleyenler

isim gidilen merkezgebelik haftasıkız/erkekİisim
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 17. Hafta KIZ
2-) ela2008 13. Hafta
3-) hilye35 13. Hafta
4-) espoir_fr Fransada Tüp Bebek yaptı 11.Hafta
5-) byn_zeynep 10 .Hafta
6-) xtatlıkız 29 .Hafta KIZ
7-) nazim83: emir_bebek: 33.Hafta KIZ nihal eda
minikmucizem 9.Hafta
9-) tok 30.Hafta ERKEK
10-) fatmanur 7.Hafta
11-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 28.Hafta ERKEK Yahya Alp
12-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 21.Hafta KIZ :89:
13-) yasmin_07 7.Hafta
14-) nevaa 10.Hafta
15-) Ah_kalBiM 22.Hafta KIZ
16-) sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 10.Hafta
17-) dilek23_41 medicıne hospıtal asyada 9.Hafta
1 herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 6.Hafta
19-) Bilgemmm Kavaklıdere Tüp Bebek merkezi-Ankara 6.Hafta
20-) ceydda 10.Hafta Bursa Acıbadem Hastanesinde
21-) neyzen_x 4.Hafta
22-) gozdemmmmmm 4.hafta
23-) dilserseri 25.Hafta KIZ :89:
24-) pare83 5.Hafta
25-) prizeprize 3.Hafta

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

selam arkadaşlar bebeşim 14 haftalık oldu ve erkek hemde çok hareketliymiş doktorumun dediğine göre eşimin istediği oldu rabbim korusun inş tüm melekleri :26: hayırlısıyla kucağımıza alalım inş

hayırlısı olsun cnm hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin rabbim.demek 14.haftada belli oluyo bizim daha ooooohooo 7 haftamız dahaa var demek hayırlısı cnm...

ay canım çokm sevindim ne güzel olun olcak ben çok severim erkek çocuğunu benimde ilk bebişim erkekti :))))))))) Allahım eşine ve sana bağışlasın

bu arada tedavini nerde yaptırdın bize yazarmısın

Meleğini bekleyenler

isim gidilen merkezgebelik haftasıkız/erkekİisim
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 17. Hafta KIZ
2-) ela2008 13. Hafta
3-) hilye35 13. Hafta
4-) espoir_fr Fransada Tüp Bebek yaptı 11.Hafta
5-) byn_zeynep 14.Hafta ERKEK
6-) xtatlıkız 29 .Hafta KIZ
7-) nazim83: emir_bebek: 33.Hafta KIZ nihal eda
minikmucizem 9.Hafta
9-) tok 30.Hafta ERKEK
10-) fatmanur 7.Hafta
11-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 28.Hafta ERKEK Yahya Alp
12-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 21.Hafta KIZ :89:
13-) yasmin_07 7.Hafta
14-) nevaa 10.Hafta
15-) Ah_kalBiM 22.Hafta KIZ
16-) sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 10.Hafta
17-) dilek23_41 medicıne hospıtal asyada 9.Hafta
1 herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 6.Hafta
19-) Bilgemmm Kavaklıdere Tüp Bebek merkezi-Ankara 6.Hafta
20-) ceydda 10.Hafta Bursa Acıbadem Hastanesinde
21-) neyzen_x 4.Hafta
22-) gozdemmmmmm 4.hafta
23-) dilserseri 25.Hafta KIZ :89:
24-) pare83 5.Hafta
25-) prizeprize 3.Hafta

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

merhaba arkadaşlar...hepinizin bebekleri hayırlı ve sağlıklı olsun inş..ben de tüp bebekle hamile kalanlardanım...biz 6.ayımıza girdik çok şükür...Rabbim isteyen herkese bu güzelliği tattırsın inş...benim de kızım olacak Allah izin verirse...

Tebrik ederim arkadaşım..
Rabbim sağlıcakla dünyaya gelmesini ve hayırlı evlat olmasını nasip etsin..
Bziler yolun çok başındayız inşş görürüz o günleri..

Merhaba kızlar nihayet perşembeye az kaldı yavrumun pıt pıtları görmek için..
3 gün daha dayanıcaz artık :)
Rabbim sağlık versin hepimizin yavrularına .. İnş kuzumun pıt pıtları güzel güzel atıyordur..

gözün aydın canım inşallah sağ sdalim yavruna kavuşursun haftanı yazartsan listeye eklerim

arkadaşlar merhaba. 21.12.2010 günü transfer oldum test günüm dündü ayın 2 sindeydi pazar oldugu için bu gün yaptırdım fakat hastanem bana uzak oldugu için başka b ir hastanede test yaptım ve negatif çıktı.. 2 embiryo yerleştirildi herhangi bir kanama olmadı yani olası bir rahatsızlık geçirmedim ve kan tahlilini 40 dakika içerisinde verdiler. doktorumu aradım sonuca güvenme dedi ben seni arayacagım dedi 1 saat sonra arayacagını söyledi bana yardımcı olurmusun uz? normalde sonuç kaç saatte çıkıyor ??

Canım ben ilk defa bu kadar hızlı sonuç alan birini duydum ..
Ama hamilelik gibi ciddi bir konuda lakaitlik yapabilirler mi bilmiyorum?
Benim de test günüm pazardı kendi kliniğim pzt gel dedi ben dayanamadım başka bir yerde cmt günü yaptırmıştım yani bir gün önce sonuç poztitif çıkmıştı pzt günü kendi kliniğimde de değerim katlanmıştı..
İlk yaptırdığım testi sabah 10 da verdim kanı sonuç akşam 6'da çıktı..
İkincisi kendi kliniğimde yaptırdığım hemen bakmışlar ama o bile sabah 9'da verdim , öğlen 1'de çıktı..
Sen dr'unun dediği gibi bekle ve ona git..

Nasılsınız hanım lar?? Ben bugün okula başladım..Çok ama çok yorgunum..Şu adet ağrılaru ne zaman geçiyor..Fena takıldım valla..Bayağı sıkıyor beni::Sizde de var mı??? Hamileliği ilerleyen arkadaşlar, geçiyosa ne zaman geçiyor....

seninle aynı haftadayız sanırım arkadaşım bende okuldan geldim iki buçuk saat uyudum öyle kendime geldim,bide nöbetçiydim bugün kabus gibiydi.Benim adet ağrılarım yok bazen ani kasılmalar oluyor sadece ama ağzımdaki bu acımsı tat sinir ediyo beni onun harince bulantım falan yok sende varmı?

Aynı sayfada ağustos annalerinde yazışıyoruz..Oraya da gel...Benim bulantım felaket..Ne yesem çıkarıyorum...O yüzden hiçbişey yiyemiyorum...Neden nöbet tutuyosun..Beni hemen nöbetten düştüler..Durumum riskli de...Ben hiç tutmadım öğrendiğimden beri..

teyzoşları bebişim çok şükürler olsun çok iyi küt küt atıyo kalbi maşallah ....dr um güzelce muayene etti bebişimin kalp atışlarınıda duyduk Allahıma çok şükür herkese nasip etsin inş...
kanımızıda verdik testlerimiz yapılacak güzelce...kalp atış sayımız 134 çıktı şekerler dr iyi sorun yok dedi boyumuzda yarım cm olmuş oda iyi dedi çok şükürler olsun...
Allahım sen bana bu duyguları yaşattın burada olan olmayan tedavi veya normal yollarla bebeklerini bekleyen herkeslere bu duyguları yaşat ve sağlıkla sorunsuz kucağımıza almamızı nasip eyle yarabbim....

Canııım çok sevindimmm darısı başımıza inşaallah

Çarşamba günü doktora gidince soracağım inşaallah,duruma göre alırım ben daha söylemedim okuldakilere,benim midem bulanmıyor,tedirginim aslında bu yüzden inş.bir sorun yoktur

Çarşamba günü doktora gidince soracağım inşaallah,duruma göre alırım ben daha söylemedim okuldakilere,benim midem bulanmıyor,tedirginim aslında bu yüzden inş.bir sorun yoktur

sğl cnm amin....bu arada bırak ne güzel bulanmıyo miden işte hiç bi sorun yoktur ne olacakki...benim ablamdada hiç bi bulantı kusma baş dönmesi olmadı yani kimi insan belirtileri yaşayamayabiliyor...

Aman da aman büyümüş mercimek

canım benimki sabah 11 de verdim öğlen 2-3 gibi haber aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…