Merhaba kızlar yeni yılın ilk günü , yeni heyecanlar ve mutluluklar getirsin hepimize..
Bizde 6. haftamızdayız ...
Perşembe inşşş kalp atışlarını duymaya gideceğiz..
Meleğini bekleyenler
isimgidilen merkez gebelik haftası kız/erkek İisim
1-) nurcan306Haydarpaşa GATA 17. Hafta KIZ
2-) ela200813. Hafta
3-) hilye3513. Hafta
4-) espoir_frFransada Tüp Bebek yaptı 11.Hafta
5-) byn_zeynep10 .Hafta
6-) xtatlıkız29 .Hafta KIZ
7-) nazim83: emir_bebek: 33.HaftaKIZ nihal eda
minikmucizem 9.Hafta
9-) tok30.Hafta ERKEK
10-) fatmanur7.Hafta
11-) firstNimbusMaya Tüp Bebek Ankara 28.Hafta ERKEK Yahya Alp
12-) NEVRAABahçeci Tüp Bebek 21.Hafta KIZ :89:
13-) yasmin_077.Hafta
14-) nevaa10.Hafta
15-) Ah_kalBiM22.Hafta KIZ
16-) sabriyaYesilkoy İnternational Hastanesi 10.Hafta
17-) dilek23_41medicıne hospıtal asyada 9.Hafta
1herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 6.Hafta
19-) BilgemmmKavaklıdere Tüp Bebek merkezi-Ankara 6.Hafta
20-) ceydda10.Hafta Bursa Acıbadem Hastanesinde
21-) neyzen_x4.Hafta
22-) gozdemmmmmm4.hafta
23-) dilserseri25.Hafta KIZ :89:
24-) pare835.Hafta
25-) prizeprize3.Hafta
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))
selam arkadaşlar bebeşim 14 haftalık oldu ve erkek hemde çok hareketliymiş doktorumun dediğine göreeşimin istediği oldu rabbim korusun inş tüm melekleri :26: hayırlısıyla kucağımıza alalım inş
selam arkadaşlar bebeşim 14 haftalık oldu ve erkek hemde çok hareketliymiş doktorumun dediğine göreeşimin istediği oldu rabbim korusun inş tüm melekleri :26: hayırlısıyla kucağımıza alalım inş
merhaba arkadaşlar...hepinizin bebekleri hayırlı ve sağlıklı olsun inş..ben de tüp bebekle hamile kalanlardanım...biz 6.ayımıza girdik çok şükür...Rabbim isteyen herkese bu güzelliği tattırsın inş...benim de kızım olacak Allah izin verirse...
merhaba arkadaşlar...hepinizin bebekleri hayırlı ve sağlıklı olsun inş..ben de tüp bebekle hamile kalanlardanım...biz 6.ayımıza girdik çok şükür...Rabbim isteyen herkese bu güzelliği tattırsın inş...benim de kızım olacak Allah izin verirse...
arkadaşlar merhaba. 21.12.2010 günü transfer oldum test günüm dündü ayın 2 sindeydi pazar oldugu için bu gün yaptırdım fakat hastanem bana uzak oldugu için başka b ir hastanede test yaptım ve negatif çıktı.. 2 embiryo yerleştirildi herhangi bir kanama olmadı yani olası bir rahatsızlık geçirmedim ve kan tahlilini 40 dakika içerisinde verdiler. doktorumu aradım sonuca güvenme dedi ben seni arayacagım dedi 1 saat sonra arayacagını söyledi bana yardımcı olurmusun uz? normalde sonuç kaç saatte çıkıyor ??
Nasılsınız hanım lar?? Ben bugün okula başladım..Çok ama çok yorgunum..Şu adet ağrılaru ne zaman geçiyor..Fena takıldım valla..Bayağı sıkıyor beni::Sizde de var mı??? Hamileliği ilerleyen arkadaşlar, geçiyosa ne zaman geçiyor....
seninle aynı haftadayız sanırım arkadaşım bende okuldan geldim iki buçuk saat uyudum öyle kendime geldim,bide nöbetçiydim bugün kabus gibiydi.Benim adet ağrılarım yok bazen ani kasılmalar oluyor sadece ama ağzımdaki bu acımsı tat sinir ediyo beni onun harince bulantım falan yok sende varmı?
Canııım çok sevindimmm darısı başımıza inşaallah
teyzoşları bebişim çok şükürler olsun çok iyi küt küt atıyo kalbi maşallah....dr um güzelce muayene etti bebişimin kalp atışlarınıda duyduk Allahıma çok şükür herkese nasip etsin inş...
kanımızıda verdik testlerimiz yapılacak güzelce...kalp atış sayımız 134 çıktı şekerler dr iyi sorun yok dedi boyumuzda yarım cm olmuş oda iyi dedi çok şükürler olsun...
Allahım sen bana bu duyguları yaşattın burada olan olmayan tedavi veya normal yollarla bebeklerini bekleyen herkeslere bu duyguları yaşat ve sağlıkla sorunsuz kucağımıza almamızı nasip eyle yarabbim....
Aynı sayfada ağustos annalerinde yazışıyoruz..Oraya da gel...Benim bulantım felaket..Ne yesem çıkarıyorum...O yüzden hiçbişey yiyemiyorum...Neden nöbet tutuyosun..Beni hemen nöbetten düştüler..Durumum riskli de...Ben hiç tutmadım öğrendiğimden beri..
Çarşamba günü doktora gidince soracağım inşaallah,duruma göre alırım ben daha söylemedim okuldakilere,benim midem bulanmıyor,tedirginim aslında bu yüzden inş.bir sorun yoktur
teyzoşları bebişim çok şükürler olsun çok iyi küt küt atıyo kalbi maşallah....dr um güzelce muayene etti bebişimin kalp atışlarınıda duyduk Allahıma çok şükür herkese nasip etsin inş...
kanımızıda verdik testlerimiz yapılacak güzelce...kalp atış sayımız 134 çıktı şekerler dr iyi sorun yok dedi boyumuzda yarım cm olmuş oda iyi dedi çok şükürler olsun...
Allahım sen bana bu duyguları yaşattın burada olan olmayan tedavi veya normal yollarla bebeklerini bekleyen herkeslere bu duyguları yaşat ve sağlıkla sorunsuz kucağımıza almamızı nasip eyle yarabbim....
arkadaşlar merhaba. 21.12.2010 günü transfer oldum test günüm dündü ayın 2 sindeydi pazar oldugu için bu gün yaptırdım fakat hastanem bana uzak oldugu için başka b ir hastanede test yaptım ve negatif çıktı.. 2 embiryo yerleştirildi herhangi bir kanama olmadı yani olası bir rahatsızlık geçirmedim ve kan tahlilini 40 dakika içerisinde verdiler. doktorumu aradım sonuca güvenme dedi ben seni arayacagım dedi 1 saat sonra arayacagını söyledi bana yardımcı olurmusun uz? normalde sonuç kaç saatte çıkıyor ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?