hoşgeldin güzel anne.. nasılsınız? Allah meleğini ömür boyu korusun hep güzel günlerini göstersin sana.. ikinizi de kucaklıyor öpüyorum..
bu tüylenme işini hiç sormayın ya göbeğim öyle bi tüylendiki artık eşimle yarışıcam nerdeyse
bende kakao yağı kullandım hep çatlamamak için ondan olabilir mi acaba:44:
nurcanım cnm gelmene inan çok sevindim çok memnun oldum ama gçördüğn gibi ziyaretlerimiz çok kalabalıktı posta posta yoğunluklar vardı bi muhabbet edemedim ve ilgilenemedim seninle
ama maşallah kızına çok beğend,im çok tatlı olmuş
eve çıktıktan sonra ablam hala senin kızı anlatıyodu ne tatlı şey diye nazar deymesin diye diye nazladık onnu
lilacım cnm sen aradığında dr kapısında sıradaydım ve içeri girince doğumun başladığını anladık yani o an bende bişi bilmiyodum
ve ben o 3 cm açıklıkla alışverişe çıkmış gezip dönüşte dr kontrolüne gittik bişi hissetmemiştim...
Kızlar topiğinizi mutlulukla okudum bebeklerinizi sağlıkla doğurmanız ve sevgiyle büyütmenizi diliyorum.Aranızda 40 yaş ve üstünde olanlar varmı diye.Lütfen varsa cevap verin ki bana da umut olsun.Sevgiler...
ınanmıorum benbıse kullanmadan basladı tuylenme ama duymadım kakao yagını badem yagını duydum tuylendırdıgını.amannn sursen dert surmesen dert sastım kaldım valla:44:
canım su ve uyku şuan en iyi süt ilacı ve bebişini sürekli emzir benim kızdada vardı az sarılık ama emzirince geçiyorkızlar rabbime şükürler olsun oğlumla evime geldim...salı günü sabah 10,30 da genel anestezi sezeryan ile 3100 gr. 49 cm mini mini bi oğluşum oldu ..Biraz sarılığımız var...Ve hiç sütümmm gelmio....Tavsiyeleriniz neler? Pompa aldık gene de yok....İçim parçalınıyo...
hayırlısı olsun canım sağ sağlim doğsunda erken olsun bişi olmaz ciğer geliştirici iğne var banada nevra söylemişti tavsiye ederimmerhaba kızlarr..
bende şimdi geldim doktordan plesantadaki bi durumdan dolayı beklemiycek erken gelicek dedi doktorum bayramdan önce alıcak sanırım 10 gün korkma dedi ama hayırlısı..
bebiş 49 cm 2400 gr olmuş bakalım cuma tekrar gidicem..
ay çok cici inşallah gelebilirim doğumunada banasda verir kızım şekerinden :))))))))naber kızlar? bende yaramaz birşey yok çok şükür tembellik ediyorum evde.. ben eğer kısmet olursa bebek şekerlerimi kendim yapmak istiyorum bugün bir tane numune yaptım bakalım beğenecek misiniz? bunun altına mıknatıs yapıştırıcam bir de hazır tülden keseler var onların üzerine dikip içlerine de badem şekeri koycam.. aynı çiçeklerden de kapı süsü yapmak istiyorum, ne dersiniz?Eki Görüntüle 240268
canım ben doğumdan sonra 6. haftada gittim kontrole sonrada doktor daha gelmemne gerek yok dedi diğer doğumumdada 6. haftada çağırmışlardıHerzaman seninle ve gozdem gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun gozdecim gecmisolsun Benin bebekte sarilik oldu bolbol emzirmen lazim acele Etme sutun gelir sutlu tatli uyku ve su bunlar sut Icin birebir bizde allahin izniyle 1aylik olduk nevra nurcan dr nezaman gidiyorduk muayne icin kendim icin
canım hiç birşey engel olmuyor çatlıcak olan herşeye rağmen çatlıyorbugun aktardan kakao yagı ve badem yagı aldım catlaklar ıcın.ıkısını karıstırırsam daha faydalı olurmus.doktora sormadım ama bı sıkıntı yaratmaz herhalde:44:.sızler ne zaman basladınız neler kullandınız catlaklar ıcın acaba?????????
ha ha aynen canım ama olsun evde tak ben öle yaptımArkadaşlar hepinize teşekkür ederim...Bebişleri hala gelmeyenlere Rabbim sağlıkla bu duyguyu tattırsın...Olanların kini Allah bağışlasın....
Zeynep, sende galiba kullan at çamaşırlardan almıştın..Yanına mutlaka normal çamaşırda al onlar çok kullanışsız...Bu arada o kadar hazırlanmıştım taçlar bilmem ne , ilk gün ziyarete gelenleri bile hatırlamıyorum:))) Hepsi boş...
canım sırt üstü yatma genelde sırt üstü yatan gebelerde sık raslanılır kordon dolanmasına ama olacağı varsada olur sen aklına kötü şey getirmeKızlar ekleyen kişi benide ekleyebilirmi acaba? sanırım ayşe sen ekliyorsun canım :)
Bursa Pembe Mavi tüp bebek merkezinde yaptırdık. ımmm başka ne yazmam gerekiyorr?bende bundan sonra burayı takip edicem inş. :80:
Ben normal doğum yapmayı çok istiyorum. ama kordon dolanmasından çok korkuyorum. ne olacak bu halim bilmiyorum
Allah'ım hangisi hakkımızda hayırlısıysa onu nasib et diyorum :26:
canım sakın alma onlar dökülür doğumdan soınraAyyy bi gün giremedim, neler neler olmuş,,, ne muhabbetler edilmiş :))) Doğum yapan arkadaşımız; hayırlı olsun tatlım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Yuvanızda huzur daim olsuun...
Ayşecim o kot şortu giydiği günlerde var yaaaa... Tam ısırmalık olur o yaaa :))) yirim yirim :)
Bana bi akıl verin nolur kızlar...
Yüzümdeki şeftali tüyleri bile uzadı... kivi gibi olcam yakında...
Boynumda, göğüs uçlarımda ve karnımdakiler gittikçe çoğalıyo... Hem de siyahlar(( Bacaklarım v.s. de daha çabuk uzuyooo
napmalıyım yaaa?
hoşgeldin hayatımhanımlar bende geldim aranıza.konya eurofertilde kavuştuk bebişimize.kızımızın adı da elif gökçe olacak inşaallah.
ay hoşgeldin annecik sen dur daha gece uykusuzluğu ne bi ceydamız kendini toplasın doğum yorgunluğunu atsın ozaman gör sen gününü ama tabi bir gülücüğğü ile herşey unutuluyormrb kızlar...
kaç gündür yokluğunuzu çekiyorum ama yüzüne mutlulukla baktığım bebeğim akımı alıp götüryo
inanınki böyle duygulara kapılacağımı tahmin edemezdim
emzirdim az önce ve uyuttum şuan uyuyo yavrum sizlere göz ucuylada olsa bi bakayım dedi
hepinizi çok merak ediyorum
yokluğumda doğumlar olmuştur muhakkak
bekleyenlerede sabır diliyorum Allah biran önce zamnında bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin...
yarın bebeğimin ve benim kontrolmüz var inş sorunsuz atlatırız kontrolümüzüde hayırlısıyla
uykuyu çok seven birisi olarak
gece uykusuzluğunun bu kadar tatlı olacağını hiç tahmin edemezdim...
sizleri takip etmek istiyorum ve elimden geldiğince takip edicem
en kısa zamandada doğum hikayemi paylaşıcam fıstıklar şimdilik bu kadar hepinizi kızımla kokulu öptük...
eğerki sormak istediğiniz bişi olursa özelime msj atarsınız çünkü tek tek yorumları okuyamayabilirim...
nurcanım cnm gelmene inan çok sevindim çok memnun oldum ama gçördüğn gibi ziyaretlerimiz çok kalabalıktı posta posta yoğunluklar vardı bi muhabbet edemedim ve ilgilenemedim seninle
ama maşallah kızına çok beğend,im çok tatlı olmuş
eve çıktıktan sonra ablam hala senin kızı anlatıyodu ne tatlı şey diye nazar deymesin diye diye nazladık onnu
lilacım cnm sen aradığında dr kapısında sıradaydım ve içeri girince doğumun başladığını anladık yani o an bende bişi bilmiyodum
ve ben o 3 cm açıklıkla alışverişe çıkmış gezip dönüşte dr kontrolüne gittik bişi hissetmemiştim...
tebrik ederim sizi Allah sağlık mutluluk versin yavrunuza ve size.,mrb kızlar...
kaç gündür yokluğunuzu çekiyorum ama yüzüne mutlulukla baktığım bebeğim akımı alıp götüryo
inanınki böyle duygulara kapılacağımı tahmin edemezdim
emzirdim az önce ve uyuttum şuan uyuyo yavrum sizlere göz ucuylada olsa bi bakayım dedi
hepinizi çok merak ediyorum
yokluğumda doğumlar olmuştur muhakkak
bekleyenlerede sabır diliyorum Allah biran önce zamnında bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin...
yarın bebeğimin ve benim kontrolmüz var inş sorunsuz atlatırız kontrolümüzüde hayırlısıyla
uykuyu çok seven birisi olarak
gece uykusuzluğunun bu kadar tatlı olacağını hiç tahmin edemezdim...
sizleri takip etmek istiyorum ve elimden geldiğince takip edicem
en kısa zamandada doğum hikayemi paylaşıcam fıstıklar şimdilik bu kadar hepinizi kızımla kokulu öptük...
eğerki sormak istediğiniz bişi olursa özelime msj atarsınız çünkü tek tek yorumları okuyamayabilirim...
meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----
1-)tahmer----------------umut tüp bebek------------12.hafta
2-)sizofren_ev_kedisi------medicalpark---------------17.haftası -------2 ERKEK
5-) judith_mc-------------umut tüp bebek-----------24.hafta----------KIZ
6-) prizeprize-------------Ankara genart------------ -33.hafta----------ERKEK
7-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.----------20.hafta ---------ERKEK
Ayşe_URL-------------Doğal Gebelik------------17.hafta-------KIZ-------Elif Meryem
9-) melekkose------------Memorial--------------------21. hafta--------KIZ---------Almira
10-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
11-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
12-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
13-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------37.hafta----------kız
14-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
15-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------17.hafta------1KIZ--1ERKEK
16-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------18.hafta----------KIZ
17-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------14.hafta
1ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
19-)sena81--------------Memorial------------------------12.hafta
20-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------24.hafta-----KIZ
21-)burcusafak08-------Avrupa Şafak Hst.--------------34.hafta------KIZ---Zeynep Ece
22-)acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
23-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------19.hafta-------KIZ
24-)nurtencb-----------Bahçeci kliniği--------------------7.hafta------İKİZ
25-)MİHRİMAH24-------Bursa Pembe mavi-----------------32.hafta----ERKEK----Muhammed Enes
26-)mersinli42---------Konya Eurofertil-------------------28.hafta----KIZ------Elif Gökçe
meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----
1-)tahmer----------------umut tüp bebek------------12.hafta
2-)sizofren_ev_kedisi------medicalpark---------------17.haftası -------2 ERKEK
5-) judith_mc-------------umut tüp bebek-----------24.hafta----------KIZ
6-) prizeprize-------------Ankara genart------------ -33.hafta----------ERKEK
7-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.----------20.hafta ---------ERKEK
Ayşe_URL-------------Doğal Gebelik------------17.hafta-------KIZ-------Elif Meryem
9-) melekkose------------Memorial--------------------21. hafta--------KIZ---------Almira
10-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
11-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
12-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
13-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------37.hafta----------kız
14-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
15-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------17.hafta------1KIZ--1ERKEK
16-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------18.hafta----------KIZ
17-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------14.hafta
1ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
19-)sena81--------------Memorial------------------------12.hafta
20-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------24.hafta-----KIZ
21-)burcusafak08-------Avrupa Şafak Hst.--------------34.hafta------KIZ---Zeynep Ece
22-)acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
23-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------19.hafta-------KIZ
24-)nurtencb-----------Bahçeci kliniği--------------------7.hafta------İKİZ
25-)MİHRİMAH24-------Bursa Pembe mavi-----------------32.hafta----ERKEK----Muhammed Enes
26-)mersinli42---------Konya Eurofertil-------------------28.hafta----KIZ------Elif Gökçe
canım sırt üstü yatma genelde sırt üstü yatan gebelerde sık raslanılır kordon dolanmasına ama olacağı varsada olur sen aklına kötü şey getirme
QUOTE]
Saol canım. Uzun süredir sırt üstü yatmıyorum. unuttum sırt üstü yatmayı zaten :)
canım sırt üstü yatma genelde sırt üstü yatan gebelerde sık raslanılır kordon dolanmasına ama olacağı varsada olur sen aklına kötü şey getirme
QUOTE]
Saol canım. Uzun süredir sırt üstü yatmıyorum. unuttum sırt üstü yatmayı zaten :)
çok düşünme canımöle şeleri bebeğin strese girmesin rahat ol
merhaba, nurcanın tavsiyesiyle bu topicte bana yardımcı olabilecek birileri oldugunu duydum ,
bende tüp bebekle hamile kaldım ve 2012 ocak annesi olucam kısmetse,
tecrübeleriize ihtiyacım var
ikili test sonucum iyi çıkmasına rağmen üçlü test sonucumda trisomy 21 riskli çıktı 1/53 oranında,
doktorum yanılma olabılecegını düşünerek testi başka bir yerde tekrarlattı , bu defa da oran 1/10 çıktı
ve amniyosentez kaçınılmaz oldu, şuan amniyosentez yaptırdım sonuç bekliyorum.
üçlü testi riskli çıkıp da amniyosentezi temiz çıkan var mı? umut verici şeyler duymaya ihtiyacım var:18:
merhaba, nurcanın tavsiyesiyle bu topicte bana yardımcı olabilecek birileri oldugunu duydum ,
bende tüp bebekle hamile kaldım ve 2012 ocak annesi olucam kısmetse,
tecrübeleriize ihtiyacım var
ikili test sonucum iyi çıkmasına rağmen üçlü test sonucumda trisomy 21 riskli çıktı 1/53 oranında,
doktorum yanılma olabılecegını düşünerek testi başka bir yerde tekrarlattı , bu defa da oran 1/10 çıktı
ve amniyosentez kaçınılmaz oldu, şuan amniyosentez yaptırdım sonuç bekliyorum.
üçlü testi riskli çıkıp da amniyosentezi temiz çıkan var mı? umut verici şeyler duymaya ihtiyacım var:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?