Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

hoşgeldin güzel anne.. nasılsınız? Allah meleğini ömür boyu korusun hep güzel günlerini göstersin sana.. ikinizi de kucaklıyor öpüyorum..

cnm çoom iyiyiz şükürler olsunki
göğüs uçlarımdan sıkıntı var çok acıyolar başka sıkıntımız yok
aman tek sıkıntımız bu olsun yeterki razıyım
kızlar tavsiyeniz varsa özelimden yazarmısınız,?

nurcanım cnm gelmene inan çok sevindim çok memnun oldum ama gçördüğn gibi ziyaretlerimiz çok kalabalıktı posta posta yoğunluklar vardı bi muhabbet edemedim ve ilgilenemedim seninle
ama maşallah kızına çok beğend,im çok tatlı olmuş
eve çıktıktan sonra ablam hala senin kızı anlatıyodu ne tatlı şey diye nazar deymesin diye diye nazladık onnu

lilacım cnm sen aradığında dr kapısında sıradaydım ve içeri girince doğumun başladığını anladık yani o an bende bişi bilmiyodum
ve ben o 3 cm açıklıkla alışverişe çıkmış gezip dönüşte dr kontrolüne gittik bişi hissetmemiştim...

bu tüylenme işini hiç sormayın ya göbeğim öyle bi tüylendiki artık eşimle yarışıcam nerdeyse
bende kakao yağı kullandım hep çatlamamak için ondan olabilir mi acaba:44:

ınanmıorum benbıse kullanmadan basladı tuylenme ama duymadım kakao yagını badem yagını duydum tuylendırdıgını.amannn sursen dert surmesen dert sastım kaldım valla:44:

ya biliyosun bende de açıklık olmuş ama anlamadım
ve büyük ihtimal 3 gün öyle gezdim:)))
maşallah kızınla evine gelmişin darısı bana

Kızlar topiğinizi mutlulukla okudum bebeklerinizi sağlıkla doğurmanız ve sevgiyle büyütmenizi diliyorum.Aranızda 40 yaş ve üstünde olanlar varmı diye.Lütfen varsa cevap verin ki bana da umut olsun.Sevgiler...

canım ben var diye biliyorum lavanta71 o galiba 40 yaşındaydı
bide üçüz annesi el muallim var başka bi topikte

günaydın kızlar yine bir pazartesi yine işe geldim öfff..şu bayram bir gelse ondan sonra da 1 hafta iznim var ama günler bir türlü geçmiyor..

sanada günaydın ayşecim ve duygularına katılıyorum bugün birde zor kalktımki eşim spatulayla kazıdı yataktan resmen :)) kalktığımdada eve gidince hemen yatıcam dedim evet bayram gelsede bayram tatilinde yatsak.

Son düzenleme:
gözdem ALLAH bebeğine hayırlı sağlıklı uzun ömür versin İNŞALLAH annesi babası olarak sizleride başından eksik etmesin. burcuşafak senin ve bebeğinin hakkındada hayırlısı olsun İNŞALLAH canım az kaldı kavuşmaya ne güzel ALLAH'ım bir nefeste kurtarsın İNŞALLAH. Bende yavrumun hareketlerini daha net hissetmeye başladım :) ALLAH'ım cümlemizin evlatlarını bizlere bağışla hayırlısıyla sağlıklısıyla kucağımızada alalım İNŞALLAH.

canım su ve uyku şuan en iyi süt ilacı ve bebişini sürekli emzir benim kızdada vardı az sarılık ama emzirince geçiyor
hayırlısı olsun canım sağ sağlim doğsunda erken olsun bişi olmaz ciğer geliştirici iğne var banada nevra söylemişti tavsiye ederim
ay çok cici inşallah gelebilirim doğumunada banasda verir kızım şekerinden :))))))))
canım ben doğumdan sonra 6. haftada gittim kontrole sonrada doktor daha gelmemne gerek yok dedi diğer doğumumdada 6. haftada çağırmışlardı
canım hiç birşey engel olmuyor çatlıcak olan herşeye rağmen çatlıyor
ha ha aynen canım ama olsun evde tak ben öle yaptım
canım sırt üstü yatma genelde sırt üstü yatan gebelerde sık raslanılır kordon dolanmasına ama olacağı varsada olur sen aklına kötü şey getirme
canım sakın alma onlar dökülür doğumdan soınra
hanımlar bende geldim aranıza.konya eurofertilde kavuştuk bebişimize.kızımızın adı da elif gökçe olacak inşaallah.
hoşgeldin hayatım
ay hoşgeldin annecik sen dur daha gece uykusuzluğu ne bi ceydamız kendini toplasın doğum yorgunluğunu atsın ozaman gör sen gününü ama tabi bir gülücüğğü ile herşey unutuluyor

ay olurmu canım benim ilgilendin zaten başın kalabalık olsun olcak okadar doğum şaşkınlığı birsürü insan sevinç neşe derken insan karman çorman oluyor
sağolasınız kızım tatlı demek he bitek bize öle gelmiyo ozaman :))))))))))) Allahım senin yavrunuda pek güzel yaratmış sağlıklı ömürler versin bende eşime anlattım pek güzel diye foto çekseydinya diyo he dedim o kalabalıkta ben bi foto çekeyim derdiğm diyorum gülüyo nolmuş diyo :)))))))))))

tebrik ederim sizi Allah sağlık mutluluk versin yavrunuza ve size.,
Darısı 4 ay sonra başıma inşallah.

merhabalar,
bizde büyüdük 23 haftalık olduk .isimler henüz net değil olunca belirteceğim.

merhabalar,
bizde büyüdük 23 haftalık olduk .isimler henüz net değil olunca belirteceğim.

merhaba, nurcanın tavsiyesiyle bu topicte bana yardımcı olabilecek birileri oldugunu duydum ,

bende tüp bebekle hamile kaldım ve 2012 ocak annesi olucam kısmetse,
tecrübeleriize ihtiyacım var
ikili test sonucum iyi çıkmasına rağmen üçlü test sonucumda trisomy 21 riskli çıktı 1/53 oranında,
doktorum yanılma olabılecegını düşünerek testi başka bir yerde tekrarlattı , bu defa da oran 1/10 çıktı
ve amniyosentez kaçınılmaz oldu, şuan amniyosentez yaptırdım sonuç bekliyorum.
üçlü testi riskli çıkıp da amniyosentezi temiz çıkan var mı? umut verici şeyler duymaya ihtiyacım var:18:

merhaba pulpy,
ablam hamileliğinde 3 lü testi kötü çıkmıştı. gazi hastanesinde amniyosentez yaptırdı ve sonucu temiz çıktı. sağlıklı bir oğluşu var. canını hiç sıkma.

canım ben uzman tv'de izlemiştim 3'lü testlerde yanılma payı çok yüksekmiş amniyosentez istediklerindede %90'nın üstünde temiz çıkıyormuş sen içini ferah tut hele birde senin 2'li testin temiz çıkmış ben inanıyorumki ALLAH'ın izni ile tahlil sonucun temiz çıkacak sende aklını bulandırıpta minişini üzme olurmu annesi. Ben bir olaya çok üzülüp ağlamıştım hıçkıra hıçkıra ve hissetmem için çok erken olmasına nazaran içimde fıldır fıldır dönmüştü kuşun kanat çırpması varya onun gibi birkaç dakika çırpınmıştı eşim bile elini koyup hissetmişti yani ne yapıyoruz kötü düşünüp yavrumuzuda üzmüyoruz iyi düşün iyi olur ALLAH'ın izni ile bak göreceksin. iyi haberlerinle gelirsin İNŞALLAH.

bugün bir gaz sancısıdır tuttu resmen kıvrandırdı beni.. doktorumu aradım zaten perşembe kontrolüm vardı doktor da izne gidecekmiş bugün gittim ben de neyseki durumu iyi kuzumun, 160gr olmuş yine eli hep ağzındaydı obur olacak galiba annesi gibi :))) hala kız mı dedim doktora evet hala kız dedi :)) çok az kadın 40 haftayı tamamlıyor sen artık gebeliğimi yarıladım diyebilirsin dedi sevindim ben de

nurcancım ayıp ediyorsun sen gelemesen bile ben sana her renginden yoolarım şekerlerin :)) ama olsun sen yine de gel.. bak neye niyet neye kısmet ben senin doğumuna geleyim diye plan yaparken şimdi kısmetse sen benimkine geleceksin inşallah.. canı kardeşim benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…