merhaba pulpy,
ablam hamileliğinde 3 lü testi kötü çıkmıştı. gazi hastanesinde amniyosentez yaptırdı ve sonucu temiz çıktı. sağlıklı bir oğluşu var. canını hiç sıkma.
canım ben uzman tv'de izlemiştim 3'lü testlerde yanılma payı çok yüksekmiş amniyosentez istediklerindede %90'nın üstünde temiz çıkıyormuş sen içini ferah tut hele birde senin 2'li testin temiz çıkmış ben inanıyorumki ALLAH'ın izni ile tahlil sonucun temiz çıkacak sende aklını bulandırıpta minişini üzme olurmu annesi. Ben bir olaya çok üzülüp ağlamıştım hıçkıra hıçkıra ve hissetmem için çok erken olmasına nazaran içimde fıldır fıldır dönmüştü kuşun kanat çırpması varya onun gibi birkaç dakika çırpınmıştı eşim bile elini koyup hissetmişti yani ne yapıyoruz kötü düşünüp yavrumuzuda üzmüyoruz iyi düşün iyi olur ALLAH'ın izni ile bak göreceksin. iyi haberlerinle gelirsin İNŞALLAH.
saolun kızlar, gecem gündüzüm bu oldu
meğer ne kadar ufak şeylere canımızı sıkıyormuşuz,
inşallah şu testin sonucu temiz gelsin bebeğimi hiç üzmiycem:13:
hiç üzülme annesi bak bütün teyzeleri emin sapasağlam gelecek kuzucuk.. benim de haftaya var 3lü testim hiç yaptırasım yok ama eşim istiyor bakalım hayırlısı..
bence yaptırma,
ben yaptırdım noldu sıkıntı stresten baska bısey degıl
zaten bı sorun varsa da allah korusun önleyebileceimiz birşey değil ki
hem 3lü testte yanılma çok oluyormus aytırntılı ultrason yaptırırsın gerekırse
aslında hiç birini yaptırmamak lazım ben onu anladım
hiç üzülme annesi bak bütün teyzeleri emin sapasağlam gelecek kuzucuk.. benim de haftaya var 3lü testim hiç yaptırasım yok ama eşim istiyor bakalım hayırlısı..
bugün bir gaz sancısıdır tuttu resmen kıvrandırdı beni.. doktorumu aradım zaten perşembe kontrolüm vardı doktor da izne gidecekmiş bugün gittim ben de neyseki durumu iyi kuzumun, 160gr olmuş yine eli hep ağzındaydı obur olacak galiba annesi gibi :))) hala kız mı dedim doktora evet hala kız dedi :)) çok az kadın 40 haftayı tamamlıyor sen artık gebeliğimi yarıladım diyebilirsin dedi sevindim ben de
nurcancım ayıp ediyorsun sen gelemesen bile ben sana her renginden yoolarım şekerlerin :)) ama olsun sen yine de gel.. bak neye niyet neye kısmet ben senin doğumuna geleyim diye plan yaparken şimdi kısmetse sen benimkine geleceksin inşallah.. canı kardeşim benim..
bence yaptırma,
ben yaptırdım noldu sıkıntı stresten baska bısey degıl
zaten bı sorun varsa da allah korusun önleyebileceimiz birşey değil ki
hem 3lü testte yanılma çok oluyormus aytırntılı ultrason yaptırırsın gerekırse
aslında hiç birini yaptırmamak lazım ben onu anladım
Biz ne ikili ne üçlü hiç birini yaptırmadık. Eşimde istemedi bende hiç istemedim. Dr sorunca: biz beğimizi istiyorz test felan istemiyoruz dedik. Allah korusun bişey olsa bi canamıkıyacağız yani? hayır! e o zaman ne demeye üzüleyimki boşuboşuna. bu testlerin çoğu yanlış çıkıyor. Hatta ense kalınlığını bile ölçtğrmek istemedim. Ama Dr yinede ölçtü iyi dedi.
bence boşuna kendini üzmekten başka bişey değil kızlar.
allah izin verirde sağlıkla doğarsa 40 ı çıkar çıkmaz minnak pipisinide sünnet ettiricez inş. yeni doğan bebeklerin sinirleri tam gelişmemiş olduğu için acıyı çok fazla hissetmezlermiş, çok hareket etmediklerinden yaralarıda çabuk iyileşirmiş. günlük pansumanlarıda kolay olurmuş.Rabbim o günleride mutluluk ve sağlıkla gösterir hepimize inş.
ay kızımda büyümüş teyzesi erkek diyodu hep ama olsun kızlarda pek tatlı oluyor hele ufak ufak tokalar takınca ay yerim onları benbugün bir gaz sancısıdır tuttu resmen kıvrandırdı beni.. doktorumu aradım zaten perşembe kontrolüm vardı doktor da izne gidecekmiş bugün gittim ben de neyseki durumu iyi kuzumun, 160gr olmuş yine eli hep ağzındaydı obur olacak galiba annesi gibi :))) hala kız mı dedim doktora evet hala kız dedi :)) çok az kadın 40 haftayı tamamlıyor sen artık gebeliğimi yarıladım diyebilirsin dedi sevindim ben de
nurcancım ayıp ediyorsun sen gelemesen bile ben sana her renginden yoolarım şekerlerin :)) ama olsun sen yine de gel.. bak neye niyet neye kısmet ben senin doğumuna geleyim diye plan yaparken şimdi kısmetse sen benimkine geleceksin inşallah.. canı kardeşim benim..
canım transfer sonrası doktor diyor zaten 3-4 gün yat sonra normal hayata dön diye sende öle yap iş felan yapma ama yavaş yavaş evde gezin uzanır gibi otur sürekli yatma dışarı çık bebeği düşünme özetle kendini paralama herşeyi yap ama yavaş hareketlerle yukarı uzanma parfüm kolanya kullanma sıcak su ile banyo etme mümkünse fazla bnyo etmearkadaşlar merhaba...hepiniz bebeklerninizi kucaganıza almışsınız sizlerin adına cok sevindim...darısı benım ve tüm bekleyen arkadaşların adına..sizlere bişey sorucam?ben ilk defa denicem transferden sonra neler yaptınız,sürekli yattınız mı,neler yediniz neler içtiniz?bide hangi merkezlerde yaptırıdnız?bende bayramdan sonra başlıcam ve hiçbisey bilmiyorum...allah rızası icin kısaca bahsedermisiniz
Canlar yaa,,, nolur bize dua edin... Öyle sıkkın ki son günlerde canım. Bu belirsizlik beni çok yıpratıyor. Nereleri tercih edicez, ettiğimiz tercihlerden birine yerleşebilicez mi, nereye gidicez??? offff bi sürü can sıkan belirsizlik. düşün düşün çok sıkıldım!
merhaba, nurcanın tavsiyesiyle bu topicte bana yardımcı olabilecek birileri oldugunu duydum ,
bende tüp bebekle hamile kaldım ve 2012 ocak annesi olucam kısmetse,
tecrübeleriize ihtiyacım var
ikili test sonucum iyi çıkmasına rağmen üçlü test sonucumda trisomy 21 riskli çıktı 1/53 oranında,
doktorum yanılma olabılecegını düşünerek testi başka bir yerde tekrarlattı , bu defa da oran 1/10 çıktı
ve amniyosentez kaçınılmaz oldu, şuan amniyosentez yaptırdım sonuç bekliyorum.
üçlü testi riskli çıkıp da amniyosentezi temiz çıkan var mı? umut verici şeyler duymaya ihtiyacım var:18:
Günaydın kızlaar!
Bugün de herkesin keyfi yerindedir umarım...
Benim yine doktor aşermem başladı :) Bi gidip göresim var kuzularımı ama,,, offff... Çok özledim yahu!
Aynı haftalarda olduğumuz ve hareketlerini hissedeniniz var mı? Ben hala hissetmiyorum va iyice meraklanıyorum...
Merhaba kızlar , nasılsınız ?
Nurcan , burcu, neva ve diğerleri:)
Her zaman doğum yapmış çok şükür , rabbim yavrusuna uzun sağlıklı bir ömür versin ..
Bende 2. tüp bebek denememe geçiyorum kızlar ..
Eşim 7 ay vitamin , kür , ilaç ve iğne tedavisi gördü , spermler toparladı biraz kendilerini , bende 2. tüpe geçeyim etkileri gitmedendedim , doğal olmuyor çünkü ..
Bu kez özelde yaptırmayacağım ..
Devletteki haklarımı kullanıyorum ..
Müracaatımızı yaptık , aşılama yapmadan tüp bebeğe sevkimizi aldık , tahlillerimizde tamam yalnızca histereskopi çekilicem oda cumaya kadar çekilirim..
Rapor 1 haftada çıkıyor .. Allah kısmet ederse eylülde ki adetimle başlılorum kızlar ..
Dua edin benim için .. Tam 1 yıl oldu ilkiyle arasında ..
İnşş pozitif sonucumu alıp gelirim buraya :)
Merhaba kızlar , nasılsınız ?
Nurcan , burcu, neva ve diğerleri:)
Her zaman doğum yapmış çok şükür , rabbim yavrusuna uzun sağlıklı bir ömür versin ..
Bende 2. tüp bebek denememe geçiyorum kızlar ..
Eşim 7 ay vitamin , kür , ilaç ve iğne tedavisi gördü , spermler toparladı biraz kendilerini , bende 2. tüpe geçeyim etkileri gitmedendedim , doğal olmuyor çünkü ..
Bu kez özelde yaptırmayacağım ..
Devletteki haklarımı kullanıyorum ..
Müracaatımızı yaptık , aşılama yapmadan tüp bebeğe sevkimizi aldık , tahlillerimizde tamam yalnızca histereskopi çekilicem oda cumaya kadar çekilirim..
Rapor 1 haftada çıkıyor .. Allah kısmet ederse eylülde ki adetimle başlılorum kızlar ..
Dua edin benim için .. Tam 1 yıl oldu ilkiyle arasında ..
İnşş pozitif sonucumu alıp gelirim buraya :)
mrb kızlar...
kaç gündür yokluğunuzu çekiyorum ama yüzüne mutlulukla baktığım bebeğim akımı alıp götüryo
inanınki böyle duygulara kapılacağımı tahmin edemezdim
emzirdim az önce ve uyuttum şuan uyuyo yavrum sizlere göz ucuylada olsa bi bakayım dedi
hepinizi çok merak ediyorum
yokluğumda doğumlar olmuştur muhakkak
bekleyenlerede sabır diliyorum Allah biran önce zamnında bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin...
yarın bebeğimin ve benim kontrolmüz var inş sorunsuz atlatırız kontrolümüzüde hayırlısıyla
uykuyu çok seven birisi olarak
gece uykusuzluğunun bu kadar tatlı olacağını hiç tahmin edemezdim...
sizleri takip etmek istiyorum ve elimden geldiğince takip edicem
en kısa zamandada doğum hikayemi paylaşıcam fıstıklar şimdilik bu kadar hepinizi kızımla kokulu öptük...
eğerki sormak istediğiniz bişi olursa özelime msj atarsınız çünkü tek tek yorumları okuyamayabilirim...
cnm benim de üçlü testim riskli çıktı 1/78.ilk başta bende çok telaş ettim ama sonradan öğrendimki bu testler güvenilir değil ve kafa karıştırmaktan başka bişeye yaramıyo.ben burdaki arkadaşların ve diğer doktorların da tavsiyesiyle detaylı ultrasona girdim orda %90 anomali tespit ediliyomuş.çok şükür temiz çıktı ve bende amniyosentez yaptırmadım.zaten yaptırmayı da düşünmüyodum bebeğime kıyamam diye.keşke yaptımadan önce sorsaydın cnm hiç gerek yoktu amniyosenteze ve göreceksin sonucun temiz çıkacak.güvenilir bir test olsaydı zaten sonuçlar farklı çıkmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?