Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

merhaba pulpy,
ablam hamileliğinde 3 lü testi kötü çıkmıştı. gazi hastanesinde amniyosentez yaptırdı ve sonucu temiz çıktı. sağlıklı bir oğluşu var. canını hiç sıkma.

saolun kızlar, gecem gündüzüm bu oldu
meğer ne kadar ufak şeylere canımızı sıkıyormuşuz,
inşallah şu testin sonucu temiz gelsin bebeğimi hiç üzmiycem:13:

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer----------------umut tüp bebek------------12.hafta
2-)sizofren_ev_kedisi------medicalpark---------------17.haftası -------2 ERKEK
5-) judith_mc-------------umut tüp bebek-----------24.hafta----------KIZ
6-) prizeprize-------------Ankara genart------------ -33.hafta----------ERKEK
7-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.----------20.hafta ---------ERKEK
Ayşe_URL-------------Doğal Gebelik------------17.hafta-------KIZ-------Elif Meryem
9-) melekkose------------Memorial--------------------21. hafta--------KIZ---------Almira
10-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
11-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
12-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
13-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------37.hafta----------kız
14-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
15-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------23.hafta------1KIZ--1ERKEK
16-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------18.hafta----------KIZ
17-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------14.hafta
1ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
19-)sena81--------------Memorial------------------------12.hafta
20-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------24.hafta-----KIZ
21-)burcusafak08-------Avrupa Şafak Hst.--------------34.hafta------KIZ---Zeynep Ece
22-)acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
23-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------19.hafta-------KIZ
24-)nurtencb-----------Bahçeci kliniği--------------------7.hafta------İKİZ
25-)MİHRİMAH24-------Bursa Pembe mavi-----------------32.hafta----ERKEK----Muhammed Enes
26-)mersinli42---------Konya Eurofertil-------------------28.hafta----KIZ------Elif Gökçe

saolun kızlar, gecem gündüzüm bu oldu
meğer ne kadar ufak şeylere canımızı sıkıyormuşuz,
inşallah şu testin sonucu temiz gelsin bebeğimi hiç üzmiycem:13:

hiç üzülme annesi bak bütün teyzeleri emin sapasağlam gelecek kuzucuk.. benim de haftaya var 3lü testim hiç yaptırasım yok ama eşim istiyor bakalım hayırlısı..

hiç üzülme annesi bak bütün teyzeleri emin sapasağlam gelecek kuzucuk.. benim de haftaya var 3lü testim hiç yaptırasım yok ama eşim istiyor bakalım hayırlısı..

bence yaptırma,
ben yaptırdım noldu sıkıntı stresten baska bısey degıl
zaten bı sorun varsa da allah korusun önleyebileceimiz birşey değil ki
hem 3lü testte yanılma çok oluyormus aytırntılı ultrason yaptırırsın gerekırse
aslında hiç birini yaptırmamak lazım ben onu anladım

bilmiyorum açıkçası korkuyorum da bakalım gidince bir konuşuruz doktorla.. hakkımızda hayırlısı..

Biz ne ikili ne üçlü hiç birini yaptırmadık. Eşimde istemedi bende hiç istemedim. Dr sorunca: biz beğimizi istiyorz test felan istemiyoruz dedik. Allah korusun bişey olsa bi canamıkıyacağız yani? hayır! e o zaman ne demeye üzüleyimki boşuboşuna. bu testlerin çoğu yanlış çıkıyor. Hatta ense kalınlığını bile ölçtğrmek istemedim. Ama Dr yinede ölçtü iyi dedi.

bence boşuna kendini üzmekten başka bişey değil kızlar.

allah izin verirde sağlıkla doğarsa 40 ı çıkar çıkmaz minnak pipisinide sünnet ettiricez inş. yeni doğan bebeklerin sinirleri tam gelişmemiş olduğu için acıyı çok fazla hissetmezlermiş, çok hareket etmediklerinden yaralarıda çabuk iyileşirmiş. günlük pansumanlarıda kolay olurmuş. Rabbim o günleride mutluluk ve sağlıkla gösterir hepimize inş.

arkadaşlar merhaba...hepiniz bebeklerninizi kucaganıza almışsınız sizlerin adına cok sevindim...darısı benım ve tüm bekleyen arkadaşların adına..sizlere bişey sorucam?ben ilk defa denicem transferden sonra neler yaptınız,sürekli yattınız mı,neler yediniz neler içtiniz?bide hangi merkezlerde yaptırıdnız?bende bayramdan sonra başlıcam ve hiçbisey bilmiyorum...allah rızası icin kısaca bahsedermisiniz

Kıyamam canım ya, geçmiş olsun... Biz de iki akşamdır iftar davetlerine gidiyoruz. eve dar atıyorum kendimi. hiç bi kıyafetimin içine sığamaz olmuşum. bi de yiyince yemekleri, çatlıycam sanıyorum :)

Ne güzel ya, maşallah yine görmüşsün prensesini:) Herşeyin yolunda gitmesine sevindim. bence boşver, iştahsız çocuktansa, obur olsun :)))

Canım hoşgeldin ya. yaşadıkların çok zor sahiden. Allah kolaylık versin. inşallah sorun yoktur,,, ki sanmıyorum. çünkü gerçekten yanılma payı çok yüksek. sapasağlamdır o emin ol. Hem öyle düşün düşün, bebeğini de strese sokma

Tıpkı senin gibi düşünüyorum canım. Biz de yaptırmadık ne 2li ne 3lü... Ense kalınlığı bakıldı sadece. En ufak bi tahlilde çıkan şüpheli sonuç, mahvederdi beni eminim. Kolay diil malum. Amniyosentez v.s... o süreçler çok yıpratıcı olurdu. hem bizim, hem de yavrularımız için.
Ezelde ne taktir edildi bilmiyoruz. Sığınıyoruz ve en iyisini O'ndan istiyoruz. Elbette sebeplere yapışmalıyız ama, gebeliğin yarısına gelmişken de sonlandırmayı (Allahım korusun) kim ister?
Sünneti 24 saat geçince yapıyolarmış canım. ben de araştırdım. inşallah biz de öyle düşünüyoruz. İnşallah yolunda gider herşeyleri hepimizin evlatları için...

Canlar yaa,,, nolur bize dua edin... Öyle sıkkın ki son günlerde canım. Bu belirsizlik beni çok yıpratıyor. Nereleri tercih edicez, ettiğimiz tercihlerden birine yerleşebilicez mi, nereye gidicez??? offff bi sürü can sıkan belirsizlik. düşün düşün çok sıkıldım!

ay kızımda büyümüş teyzesi erkek diyodu hep ama olsun kızlarda pek tatlı oluyor hele ufak ufak tokalar takınca ay yerim onları ben
kız kaldım kalcam tüp yapcam derken gerçekten yarıladın düşünsene artık hissedeceksin kıpırdıcak içinde inşallah benim kız gibi tembel olmaz :))))))))))
canım benim gelmeyi çok istiyorum inşallah kısmet olur :)))))))
canım transfer sonrası doktor diyor zaten 3-4 gün yat sonra normal hayata dön diye sende öle yap iş felan yapma ama yavaş yavaş evde gezin uzanır gibi otur sürekli yatma dışarı çık bebeği düşünme özetle kendini paralama herşeyi yap ama yavaş hareketlerle yukarı uzanma parfüm kolanya kullanma sıcak su ile banyo etme mümkünse fazla bnyo etme
antep fıstığı badem fındık hergün birazcık ye cevizde olabilir bulursan kivi ye bütün fitaminler var mutlu ol nerde mutlu isen bu süreci orda geçir

canım düşünme bukadar herşeyin hayırlısı rabbim hayırlı olanı nasip etsin ben hiç düşünmem bu konuları aslında bize her an hadi doğuya diyebilirler ama ben hiç tatmam kısmette kaderde ne varsa o olur inşallah hayır olur kendinide bebişinide yıpratma

Günaydın kızlaar!
Bugün de herkesin keyfi yerindedir umarım...
Benim yine doktor aşermem başladı :) Bi gidip göresim var kuzularımı ama,,, offff... Çok özledim yahu!
Aynı haftalarda olduğumuz ve hareketlerini hissedeniniz var mı? Ben hala hissetmiyorum va iyice meraklanıyorum...

cnm benim de üçlü testim riskli çıktı 1/78.ilk başta bende çok telaş ettim ama sonradan öğrendimki bu testler güvenilir değil ve kafa karıştırmaktan başka bişeye yaramıyo.ben burdaki arkadaşların ve diğer doktorların da tavsiyesiyle detaylı ultrasona girdim orda %90 anomali tespit ediliyomuş.çok şükür temiz çıktı ve bende amniyosentez yaptırmadım.zaten yaptırmayı da düşünmüyodum bebeğime kıyamam diye.keşke yaptımadan önce sorsaydın cnm hiç gerek yoktu amniyosenteze ve göreceksin sonucun temiz çıkacak.güvenilir bir test olsaydı zaten sonuçlar farklı çıkmazdı.

aysecim yaptırma sende 3lü testi artık doktorların çoğu yaptırmıyolarmış.ben bilseydim yaptırmazdım boşu boşuna canımı sıktım.güvenilir olmayan bir testi niye yaptırasınki?
2 li testi yapıyomuş doktorlar artık sonrada detaylı ultrasona gönderiyolarmış.

gülüm daha erken az dsaha sabret ama bellide olmaz erkek bebişler erken oynnuyorlar

Merhaba kızlar , nasılsınız ?
Nurcan , burcu, neva ve diğerleri:)
Her zaman doğum yapmış çok şükür , rabbim yavrusuna uzun sağlıklı bir ömür versin ..

Bende 2. tüp bebek denememe geçiyorum kızlar ..
Eşim 7 ay vitamin , kür , ilaç ve iğne tedavisi gördü , spermler toparladı biraz kendilerini , bende 2. tüpe geçeyim etkileri gitmedendedim , doğal olmuyor çünkü ..
Bu kez özelde yaptırmayacağım ..
Devletteki haklarımı kullanıyorum ..
Müracaatımızı yaptık , aşılama yapmadan tüp bebeğe sevkimizi aldık , tahlillerimizde tamam yalnızca histereskopi çekilicem oda cumaya kadar çekilirim..
Rapor 1 haftada çıkıyor .. Allah kısmet ederse eylülde ki adetimle başlılorum kızlar ..
Dua edin benim için .. Tam 1 yıl oldu ilkiyle arasında ..
İnşş pozitif sonucumu alıp gelirim buraya :)

hadi canım inşallah dualarımız seninle bize güzel haberi getir canım benim

İNŞALLAH ALLAH'ım İNŞALLAH seninde tüm isteyip, arayıpta olmayanlarında olur. pozitif sonuç ve haberlerinle gelirsin İNŞALLAH.

tebrik ederim , sağlıkla büyüyün inşallah , sırada ben mi varım acaba 37 nin içindeyiz perşembe günü kontrolümüz var, aa bu arada zambak da mı doğum yaptı görünmüo buralarda...

CANIMmm inşallah temiz çıkar, sende tespit edilen 1/78 lik risk trisomy 21 miydi?
bi de bel açıklığı falan gibi riskler var onlar detaylı ultrasonla görülebiliyor ama trisomy 21 yani down sendromu ultrasonla tespit edilemiyormuş
yani amniyosentezi yaptırmam şarttı ,risk oldukça yüksek çıktı çünkü

ayşecim çekirge doruğa gittim ama memnun kalmadım bir daha gitmiycem şefket yılmazı çok övüyorlar ama acaba yeni doğan yoğun bakım ünitesi varmı onu öğreneyim varsa büyük bir ihtimalle oraya giderim. Bursa'da oturanlar yardımcı olun lütfen kafam çok karıştı gebelik ilerledikçe istemiyor doktorlar ayşecim doktorun tutumu aynen böyleydi içeri girdim ne hoşgeldin ne bişey direk görüyorum gebesin bayağıda ilerlemiş buyrun oturun bir sorunmu var diye düşündürdü bana şimdi gelmeniz v.s. anlayacağın benim doktorumu ilgisiz zannediyordum ama ilgisi yokmuş valla kıymetini anladım hele ultrason olayı tam bir fiyaskoydu yattım ve kalktım :) ne hayal ettim ne buldum yavrumu özledim bir göreyim dedim 2 bacak hareketini es kaza gördüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…