Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

tebrikler sağlık lı uzun ömürler geçirin inş.

tebrik ederim , sağlıkla büyüyün inşallah , sırada ben mi varım acaba 37 nin içindeyiz perşembe günü kontrolümüz var, aa bu arada zambak da mı doğum yaptı görünmüo buralarda...

az kalmış yumoşuna kavuşmana bir nefeste kurtarsın ALLAH İNŞALLAH hayırlısıyla sağlıklısıyla kucağına al sana bebeğine babasına ALLAH sağlıklı uzun ömürler versin darısı bizlerin başına

evet cnm trisomy 21 benimkide.benim görüştüğüm 2 doktora göre de detaylı ultrasonda ölçümlerine göre down sedromu tespit ediliyomuş ense kalınlığı,kafa ölçümü,parmak arası ölçümler bunların hepsine bakılarak %90 anomaliyi tespit ediyolar cnm.ama bu işte iyi bir radyolog şart tabi.bende sırf onun için ankaraya gittim.adam işinde uzman biriymiş.bebeğin gözündeki katarağa kadar tespit ediyolarmış.artık gerisi Allaha kalmış tabi ne zaman ne olacağını bitek o bilir.ama ben amniyosentezde düşük riski olduğu için yapılmasını istemedim.herşeye razı geldim yani.senin de amniyosentez temiz çıkacak bence çünkü genelde hep temiz çıkıyo.

yok anacım bende de daha tık yok ama bişeyler var da gaz mı bebek mi anamıyorum galiba bebek ama kendimi çok da heveslendirmek istemiyorum
ne bileyim yaaa adam koskoca prıf. işe yarmıyor olsa neden istesin ki kafam karışık ve ciddi ciddi korkuyorum..
aaa üzüldüm şimdi bir de iyi diye tavsiye ettim.. benim etrafımdakilerde hep özellere gidiyor sgk ile anlaşmalı biyere giden de duymadım ki ne desem bilemedim şimdi..

aaa üzüldüm şimdi bir de iyi diye tavsiye ettim.. benim etrafımdakilerde hep özellere gidiyor sgk ile anlaşmalı biyere giden de duymadım ki ne desem bilemedim şimdi..

hayır canım üzülme sen nereden bileceksin ben yardım istedim sende duyduğunu tavsiye ettin ben olayı anlatmak istedim sadece kısmet tatlım ya ALLAH'ım hayırlar yazsın cümlemize.

hayır canım üzülme sen nereden bileceksin ben yardım istedim sende duyduğunu tavsiye ettin ben olayı anlatmak istedim sadece kısmet tatlım ya ALLAH'ım hayırlar yazsın cümlemize.

hayır hiç olmazsa doğru dürüst görebilseydin yanına kar kalırdı.. ben dün gördüm düğme burunlumu :)))

hayır hiç olmazsa doğru dürüst görebilseydin yanına kar kalırdı.. ben dün gördüm düğme burunlumu :)))

evet bende onu dedim bari güzel bir ultrason muayenesi olsaydı değerdi aman neyse bir daha gitmem olur biter 29'unda kontrolüm var kendi doktorumda o zaman özlem gideririm artık teyzesi yumoşumla. ALLAH'ım yavrularımızı bize bağışla YA RABBİM. :)

inşallah canım, dualarla bekliyorum temiz çıkmasını,
insallah senin de benim de bekleyen herkesin bebeği sağlam sağlıklı sekilde gelir kucağımıza,
benimkinde oran çıkınca, direk amniyosentez önerdiler düsük riskinden dolayı bende istemiyordum aslında,
bi de tüp bebek ,binbir zorlukla geçti elimize, rabbim esirgesin...

bilgemcim rapor almana çok sevindim
inşllh bu sefer pozitif sonucunu alırsın ve bebeğinide sağlıkla kucağına..eylüle az kaldı hadi güzel haberlerini bekliyorum canım..

Ben FSM de Pembe Maviye gidiyorum Doktorum Nevin hanım ve çok çok çok çok aşırı derecede çok memnunum kendisinden Allah razı olsun. Tüp bebeğide o yaptı zaten.

Hmm öyleymiş. uzman tv de izledim de, 20-22. haftalarda diyo... offf daha da çok var..

Bende ne zamn hissetcem hissetcem die kafama takıyordum bir gün yarım kase reçel yedim. Aldım elime bi dergi, sırt üstü uzandım. aradan 10 dk. geçmediki karnımda bişiler olmaya başladı. Dergiyi fırlattığım gibi göbeğime odaklandım o da ne karnımda inip çıkan küçük tepecikler gördüm. Bunu gözle görmesydim gaz derdim. İçimde sanki küçük baloncuklar patlıyordu :) ve ben mutluluktan ağlıyordum daha sonrasındada hissettim zaten. Ama sanırım 13 haftalıktı o zamanda iki kase sütlaç yemiştim. karnımda göz seğirmesi gibi hissetmiştim

Annesi onun ayaklarını yesin Çok yakında sizde hissedersiniz. Zaman zaman yemek yedikten sonra sırt üstü yatıp dinleyin kendinizi :)

Ay daha yeni doğmuş yaptıramam, kuzuma ozaman kıyamam heraldee

Herzaman seninle canım ben gogus uçlarıma kudret narı sürdüm ve ayrıca göğüslerin emzirdikce gecicek her emzirmeden önce sonra karbonatli su ile sil

canım hoşgeldin sen beni hatırlamayabilirsin ama ben yazdıklarını hatırlıyorum
düşük yapmıştın sanırım dimi yani tutmuştu
ben senden sonra hamile kalmıştım ama doğum yaptım üçüzlerim geldi
ama hala hastanedeler o ayrı
inşallah bu defa sıkı sıkı tutunurda bırakmaz annesini
dünde aklımdaydın belki inanmazsın ama bilgem vardı o napıyo acaba diye düşünüyodum seni
kalp kalbe karşıymış bugünde yazmışın buraya:)))

burcu sen napıyosun geri sayım başladı mı şafak kaç???

Arkadaşım bence dörtlü test yaptır....

kızlar bende 2'li,3'lü hiç bir testi yaptırmadım.okadar üzüntüden sonra 9 ayı acabalarla geçirmek istemedim.test sonucu tehlikeli çıkarsa tadavisi var mı diye sordum.olmadığını ,sadece kürtaj yapılabileceğini söylediler.eşim ve ben allaha tevekkül edip yaptırmamaya karar verdik.hayırda şerde allatan geliyor.ben bebeğime kıyamazdım.

günaydın kızlar..
ben yine de yaptırmaya karar verdim 3lüyü ama olur da kötü bir sonuç çıkarsa takmamaya çalışıcam.. ayrıntılıyı bekliycem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…