Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

günaydın kızlar..
ben yine de yaptırmaya karar verdim 3lüyü ama olur da kötü bir sonuç çıkarsa takmamaya çalışıcam.. ayrıntılıyı bekliycem..

yaptır ayşem ama şunuda düşün eğer hasta çıkarsa aldırabilecekmisin eğer aldıramıcaksan boşa yapma zaten 2 li test yapılıyo 3 lüönemli değil öle

Lila hatırlamam mı seni , hatırladım elbette :)
Doğumu yapmışsın , rabbim sağlıkla eve görmeni ansip etsin kuzuları ..
Ben düşük yapmamıştım , kürtaj oldum bebeğim alınmıştı , kalp atışı duyulmamıştı , 8-9 haftalıkken ..
Ama sonuçta kaybettim doğru hatırlıyorsun ..
Benim bebeğimin de doğum tarihi bu ayın ortalarıydı ama kısmet olmadı inşş dualarımızla tekrar gelir meleğim bu kez..
Hepinizi çok öpüyorum..

günaydın herkese iyi bir gün geçirmeniz dileği ile. evet özelliklede ikizlerde 3'lü yapmıyormuş doktorların çoğu ikizlerde hata payı daha yüksekmiş öyle duymuştum.

yaptır ayşem ama şunuda düşün eğer hasta çıkarsa aldırabilecekmisin eğer aldıramıcaksan boşa yapma zaten 2 li test yapılıyo 3 lüönemli değil öle

yok anacım bu bebek tüp değil bişey değil Allahın hediyesi bana Rabbim seçti gönderdi eğer sakat b,r çocukla imtihan etmek istiyorsa beni bu imtihanı da vermem lazım aldırmayı düşünmem.. yine de yaptırıcam osman hoca yapalım diyorsa vardır bi bildiği diyorum..

Allah öyle güzel bir melek nasip etsin ki sana tüm acılarını unuttursun..

Bugün keyfim yerinde hamdolsun. Akşam tercihlerimizi yaptık. Türkiyenin her köşesinden bi il yazdık valla. hadi hayırlısı
Kızlar ya benim karnım çok büyüdü! Hele de yamakten sonra var ya, bilmeyen sanır 6 aylık. o kadar yani. eşim şaşıp kalıyo
Bugün oğluşlarımıza çok güzel ciciler aldım. Sizce nasıllar?

Ayyyy ne güzel bişiy yaaa... Okuyunca yazdıklarını bi hoş oldum. İçinde mısır patlıyomuş gibi olurmuş :) bi türlü patlamıyo bende... Zaten 2 hafta oluyo onları görmeyeli... nasıl özlediim
Ama öncesinde yani 13. haftada hissettiğin emin ol gazdır tatlım. çünkü 13. haftada imkanı yok hissedilmezmiş...
kendimi dinleye dinleye bi hal oluyorum zaten. ahh ahhh :)

Ay daha yeni doğmuş yaptıramam, kuzuma ozaman kıyamam heraldee

Doğduktan 24 saat sonra yapılıyomuş. bak bu linkte çok güzel anlatmış.
Kknsan - Doumdan hemen sonra yaplan snnet
Biz eşimle öyle düşünüyoruz valla. geçen gün geldi eşim. Arkadaşımızın 1 yaşındaki oğluna yapmışlar. o da bulunmuş yanlarında. öyle etkilenmiş öyle etkilenmiş ki... diyor büyüyünce daha zor olur. Bana da daha makul geliyor...

çok güzeller yerim ben onları ALLAH iyi günlerde giydirmeyi nasip eder İNŞALLAH sorma canım ya bu tüp bebeklerden ötürümü ne bilmiyorum MAŞALLAH benim göbüşümde çok çıktı evet özelliklede yemeklerden sonra birde bende çatlayacakmış hissi oluyor çok yiyorum galiba :) senin birde ikiz tahmin edebiliyorum.

Son düzenleme:

Amiiiin canımcım çok sağol.
Ben tedavi aşamasında hiç kilo almamıştım. şimdiye kadar da 3 kilo aldım. ama karnım müthiş! hani bi de öyle yumuşak falan diil. nasıl sert Ayyy o yemek faslını sorma zaten. az bişiy yiyince çatlıycak gibi oluyorum. yiyemiyorum ki! Çok yavaş yemeye çalışıyorum ki, hemen şişmeyim. ama daha çok erken değil mi bu belirtiler için?
Evet ikiz canım. Sonraki halimi tahmin bile edemiyorum kimbilir nasıl olucam? yuvarlanırım artık

ayyy çok güzeel küçük adamlaaaar çok beğendim.. nerden aldın bakiim ver linkini
yaa ben hissediyorum sankii böyle balon balon içim afedersin sanki ishal olmuşum da içim buruluyor gibi.. acaba bebek mi gaz mı??

benim hamile kalmadan 5 aylık bir göbeeem vardı zaten aynısı duruyor ama şimdi sert önceden bıngıl bıngıldı

Ben de bayıldım bayıldım valla :) limango kids te canım. spunky kids kampanyasından... kız için olan ciciler de şahane

Ne güze işte. hissediyosan şanslısın... Ben de tık yok! bana doktor demişti karnının yağ tabakası kalın diye. belki de ondan hissedemiyorum :) biraz daha geçsin bakalım...

Son düzenleme:

Bu tedaviler insanda göbek bırakıyor değilmi hanımlar

yaa bu 13 haftada dediğim tekme felan değildi. Gözü seğirirya insanın onun gibi iki defa hissettim. Karnımın içinde bişey seğirdi

Eşimede bu yazıyı okutayım. Ve Dr konuşup belkide hemen yaptırırız. Göbeğiyle birlikte iyileşir iştee

Allahım hepimize o günleride göstersin, acılarını göstermesin inş.

Son düzenleme:

merhaba,
bende bu ciciyi alacaktım ama 18-24 diyordu ay için almadım. güle güle kullanınız..

çok güzel iyi günlerde giymek nasip olsun inşallah.söylediğin siteye baktım gerçekten çok hoş şeyler var.

benim 3,5 aylık oldu.ama karnım özellikle yemekten sonra 6 aylık gibi.aslında sadece 2 kio aldım.bu arada ben tam rahmimin orada nasıl şişlik var.sert özellikle geceleri daha rahat hissediyorum.acaba bebek ne zaman göbeğe çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…