günaydın kızlar..
ben yine de yaptırmaya karar verdim 3lüyü ama olur da kötü bir sonuç çıkarsa takmamaya çalışıcam.. ayrıntılıyı bekliycem..
canım hoşgeldin sen beni hatırlamayabilirsin ama ben yazdıklarını hatırlıyorum
düşük yapmıştın sanırım dimi yani tutmuştu
ben senden sonra hamile kalmıştım ama doğum yaptım üçüzlerim geldi
ama hala hastanedeler o ayrı
inşallah bu defa sıkı sıkı tutunurda bırakmaz annesini
dünde aklımdaydın belki inanmazsın ama bilgem vardı o napıyo acaba diye düşünüyodum seni
kalp kalbe karşıymış bugünde yazmışın buraya:)))
burcu sen napıyosun geri sayım başladı mı şafak kaç???
yaptır ayşem ama şunuda düşün eğer hasta çıkarsa aldırabilecekmisin eğer aldıramıcaksan boşa yapma zaten 2 li test yapılıyo 3 lüönemli değil öle
Lila hatırlamam mı seni , hatırladım elbette :)
Doğumu yapmışsın , rabbim sağlıkla eve görmeni ansip etsin kuzuları ..
Ben düşük yapmamıştım , kürtaj oldum bebeğim alınmıştı , kalp atışı duyulmamıştı , 8-9 haftalıkken ..
Ama sonuçta kaybettim doğru hatırlıyorsun ..
Benim bebeğimin de doğum tarihi bu ayın ortalarıydı ama kısmet olmadı inşş dualarımızla tekrar gelir meleğim bu kez..
Hepinizi çok öpüyorum..
günaydın kızlar..
ben yine de yaptırmaya karar verdim 3lüyü ama olur da kötü bir sonuç çıkarsa takmamaya çalışıcam.. ayrıntılıyı bekliycem..
Ben FSM de Pembe Maviye gidiyorum Doktorum Nevin hanım ve çok çok çok çok aşırı derecede çok memnunum kendisinden Allah razı olsun. Tüp bebeğide o yaptı zaten.
Bende ne zamn hissetcem hissetcem die kafama takıyordum bir gün yarım kase reçel yedim. Aldım elime bi dergi, sırt üstü uzandım. aradan 10 dk. geçmediki karnımda bişiler olmaya başladı. Dergiyi fırlattığım gibi göbeğime odaklandım o da ne karnımda inip çıkan küçük tepecikler gördüm. Bunu gözle görmesydim gaz derdim. İçimde sanki küçük baloncuklar patlıyordu :) ve ben mutluluktan ağlıyordumdaha sonrasındada hissettim zaten. Ama sanırım 13 haftalıktı o zamanda iki kase sütlaç yemiştim. karnımda göz seğirmesi gibi hissetmiştim
Annesi onun ayaklarını yesinÇok yakında sizde hissedersiniz. Zaman zaman yemek yedikten sonra sırt üstü yatıp dinleyin kendinizi :)
Ay daha yeni doğmuş yaptıramam, kuzuma ozaman kıyamam heraldee
Bugün keyfim yerinde hamdolsun. Akşam tercihlerimizi yaptık. Türkiyenin her köşesinden bi il yazdık valla. hadi hayırlısı
Kızlar ya benim karnım çok büyüdü! Hele de yamakten sonra var ya, bilmeyen sanır 6 aylık. o kadar yani. eşim şaşıp kalıyo
Bugün oğluşlarımıza çok güzel ciciler aldım. Sizce nasıllar?Eki Görüntüle 242218
ALLAH iyi günlerde giydirmeyi nasip eder İNŞALLAH sorma canım ya bu tüp bebeklerden ötürümü ne bilmiyorum MAŞALLAH benim göbüşümde çok çıktı evet özelliklede yemeklerden sonra birde bende çatlayacakmış hissi oluyor çok yiyorum galiba :) senin birde ikiz tahmin edebiliyorum.
ayyy çok güzeel küçük adamlaaaar çok beğendim.. nerden aldın bakiim ver linkiniBugün keyfim yerinde hamdolsun. Akşam tercihlerimizi yaptık. Türkiyenin her köşesinden bi il yazdık valla. hadi hayırlısı
Kızlar ya benim karnım çok büyüdü! Hele de yamakten sonra var ya, bilmeyen sanır 6 aylık. o kadar yani. eşim şaşıp kalıyo
Bugün oğluşlarımıza çok güzel ciciler aldım. Sizce nasıllar?Eki Görüntüle 242218
yaa ben hissediyorum sankii böyle balon balon içim afedersin sanki ishal olmuşum da içim buruluyor gibi.. acaba bebek mi gaz mı??Ayyyy ne güzel bişiy yaaa... Okuyunca yazdıklarını bi hoş oldum. İçinde mısır patlıyomuş gibi olurmuş :) bi türlü patlamıyo bende... Zaten 2 hafta oluyo onları görmeyeli... nasıl özlediim
Ama öncesinde yani 13. haftada hissettiğin emin ol gazdır tatlım. çünkü 13. haftada imkanı yok hissedilmezmiş...
kendimi dinleye dinleye bi hal oluyorum zaten. ahh ahhh :)
...
çok güzeller yerim ben onları ALLAH iyi günlerde giydirmeyi nasip eder İNŞALLAH sorma canım ya bu tüp bebeklerden ötürümü ne bilmiyorum MAŞALLAH benim göbüşümde çok çıktı evet özelliklede yemeklerden sonra birde bende çatlayacakmış hissi oluyor çok yiyorum galiba :) senin birde ikiz tahmin edebiliyorum.
ayyy çok güzeel küçük adamlaaaar çok beğendim.. nerden aldın bakiim ver linkini
yaa ben hissediyorum sankii böyle balon balon içim afedersin sanki ishal olmuşum da içim buruluyor gibi.. acaba bebek mi gaz mı??
benim hamile kalmadan 5 aylık bir göbeeem vardı zaten aynısı duruyor ama şimdi sert önceden bıngıl bıngıldı
Amiiiin canımcım çok sağol.
Ben tedavi aşamasında hiç kilo almamıştım. şimdiye kadar da 3 kilo aldım. ama karnım müthiş! hani bi de öyle yumuşak falan diil. nasıl sertAyyy o yemek faslını sorma zaten. az bişiy yiyince çatlıycak gibi oluyorum. yiyemiyorum ki! Çok yavaş yemeye çalışıyorum ki, hemen şişmeyim. ama daha çok erken değil mi bu belirtiler için?
Evet ikiz canım. Sonraki halimi tahmin bile edemiyorumkimbilir nasıl olucam? yuvarlanırım artık
Ayyyy ne güzel bişiy yaaa... Okuyunca yazdıklarını bi hoş oldum. İçinde mısır patlıyomuş gibi olurmuş :) bi türlü patlamıyo bende... Zaten 2 hafta oluyo onları görmeyeli... nasıl özlediim
Ama öncesinde yani 13. haftada hissettiğin emin ol gazdır tatlım. çünkü 13. haftada imkanı yok hissedilmezmiş...
kendimi dinleye dinleye bi hal oluyorum zaten. ahh ahhh :)
Doğduktan 24 saat sonra yapılıyomuş. bak bu linkte çok güzel anlatmış.
Kknsan - Doumdan hemen sonra yaplan snnet
Biz eşimle öyle düşünüyoruz valla. geçen gün geldi eşim. Arkadaşımızın 1 yaşındaki oğluna yapmışlar. o da bulunmuş yanlarında. öyle etkilenmiş öyle etkilenmiş ki... diyor büyüyünce daha zor olur. Bana da daha makul geliyor...
Bu tedaviler insanda göbek bırakıyor değilmi hanımlar
Ben de bayıldım bayıldım valla :) limango kids te canım. spunky kids kampanyasından... kız için olan ciciler de şahane
Ne güze işte. hissediyosan şanslısın... Ben de tık yok! bana doktor demişti karnının yağ tabakası kalın diye. belki de ondan hissedemiyorum :) biraz daha geçsin bakalım...
merhaba,
bende bu ciciyi alacaktım ama 18-24 diyordu ay için almadım. güle güle kullanınız..
günaydın herkese iyi bir gün geçirmeniz dileği ile. evet özelliklede ikizlerde 3'lü yapmıyormuş doktorların çoğu ikizlerde hata payı daha yüksekmiş öyle duymuştum.
Bugün keyfim yerinde hamdolsun. Akşam tercihlerimizi yaptık. Türkiyenin her köşesinden bi il yazdık valla. hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?