çok güzel iyi günlerde giymek nasip olsun inşallah.söylediğin siteye baktım gerçekten çok hoş şeyler var.
benim 3,5 aylık oldu.ama karnım özellikle yemekten sonra 6 aylık gibi.aslında sadece 2 kio aldım.bu arada ben tam rahmimin orada nasıl şişlik var.sert özellikle geceleri daha rahat hissediyorum.acaba bebek ne zaman göbeğe çıkıyor.
benim 3,5 aylık oldu.ama karnım özellikle yemekten sonra 6 aylık gibi.aslında sadece 2 kio aldım.bu arada ben tam rahmimin orada nasıl şişlik var.sert özellikle geceleri daha rahat hissediyorum.acaba bebek ne zaman göbeğe çıkıyor.
bızdende ıstedı doktor 3 lu test ne yapım ben sımdı yaa.ıkız bıde:26:
tecrübeli hamişler hamile yastığı aldınız mı acep?
benim gecelerim kabus olmaya devam ediyor sırt ağrısından uyuyamıyorum
bide s:44:lanlar varsa hangi marka aldınız azcık yardım lütfennnnnnn
yok anacım bu bebek tüp değil bişey değil Allahın hediyesi bana Rabbim seçti gönderdi eğer sakat b,r çocukla imtihan etmek istiyorsa beni bu imtihanı da vermem lazım aldırmayı düşünmem.. yine de yaptırıcam osman hoca yapalım diyorsa vardır bi bildiği diyorum..
Bi ara dikmeye niyetlendim ama dikmedim. Başıma bi yastık, bacak arama bi yastık, Zaman geçtikçe öyle bi alıştımki bacak aramdaki yastığı elimle hiç düzeltmiyorum ayak hareketlerimlle istediğim gibi koyuyorum(hep yan yatıyorum) sırtımada bi yastık sırtıma destek veriyor ve daha rahat olmamı sağlıyor o şekilde uyuyorum. Eşim yoksa yatakta onun yastığınıda karnıma paralel çekip üstte kalan kolumu koyuyorum. ohh mis gibi uyuyorum. Ama artık sağdan sola dönmek zor olmaya başladı.
Sırt ağrısı için maden suyu iyi geliyor. Kalsiyumu bol bol al. zaten 26 da felan Dr magnezyum ilacı yazıyor ve vücut ağrılarını baya baya hafifletiyor. Ben bi kaç gün içmesem bacağıma krampların biri girip, biri çıkıyor.
arkadaşlar merhaba:)hepinizin adına cok sevindim...darısı benim ve tüm isteyenlerin başına olsun inşallah...transferden sonra neler yaptınız sürekli yattınız mı,neler yediniz,neler ictiniz?ne olur cevap verin.benimde ilk denemem olucak eylülde.çok heycanlıyım ve hıcbısey bilmiyorumm
Lila hatırlamam mı seni , hatırladım elbette :)
Doğumu yapmışsın , rabbim sağlıkla eve görmeni ansip etsin kuzuları ..
Ben düşük yapmamıştım , kürtaj oldum bebeğim alınmıştı , kalp atışı duyulmamıştı , 8-9 haftalıkken ..
Ama sonuçta kaybettim doğru hatırlıyorsun ..
Benim bebeğimin de doğum tarihi bu ayın ortalarıydı ama kısmet olmadı inşş dualarımızla tekrar gelir meleğim bu kez..
Hepinizi çok öpüyorum..
Hakkınızda en hayırlısı olsun inş. canım. Ben transfere gitmeden evimi sildim süpürdüm bir iki günlük yemeğimi yaptım. Transfer sırsında sürekli fetik suresinin ilk ayetini okudum. eve gelince eşim yemekleri ısıttı yedik bulaşıkları makinaya bile koymadım. O gün genelde sol tarafım olmak üzere hep yattım. Sonraki günlerde sol ağarlıklı yattım, dinlendim. Yemek dışında hiç ir iş yapmadım ki hala yapmıyorumbaşka bişey yapmadım ben. olacağı varsa oluyor işte :81:
aman bu iş uzadıkça canım sıkılmaya başladı biran önce yapılsa da kurtulsam.. olacak öleceğin önüne geçemem nasılsa..canım arkadaşımdan istemişti doktorun biri eğer risk çıkarsa aldırmazsan ya senin tedavini bırakır yada sana riski bildiğini ama özürlü olsada bebeğini doğurmaya gönüllü olduğuna dair bir dilekçe imzalatır ki doğum yapınca ben bu doktora gittim banasölemedi deyip taminat talep etmesinler diye canım orda bütüngidişlerin kayıtlıdır zaten ama yaptırmanda bir sakınca yok bence ama kötü çıkarsada üzme kendinipek ciddiye alınmıyor3 lü test
arkadaşlar merhaba:)hepinizin adına cok sevindim...darısı benim ve tüm isteyenlerin başına olsun inşallah...transferden sonra neler yaptınız sürekli yattınız mı,neler yediniz,neler ictiniz?ne olur cevap verin.benimde ilk denemem olucak eylülde.çok heycanlıyım ve hıcbısey bilmiyorumm
Günaydın herkese canlar!
Bugün çok işim var... evimizi toparlamam ve hatta süpürge açmam lazım. eh bi de yemek tabi ki... veeee eşim hastane serbestse bana haber vericek kuzucuklarımızı görmeye gidicem :))) Ay nasıl heycanlıyım yaaa... inşallah herşey yolundadır!
Ayşecim bugün itibariyle 18. haftayagirdik balım
sanada günaydın tatlım kendine dikkat et yapabilirmiyim diye düşündüğün işe sakın bulaşma ailenden veya eşinin ailesinden müsait birilerini çağır bence toparlanmaya İNŞALLAH gider görürsün yavrularınıda bende çok özledim arefe günüde ALLAH nasip ederse benim kontrolüm var iple çekiyorum resmen askerler gibi şafak sayıyorum ya :))
ben ailemin yanına gidicem canım tüp bebek için...iş yapmam herhalde de ama evde gezinmek lazımmıs.ama hepsi boş tutuncagı varsa tututunur herhalde...neden sol tarafına yattın?bide fetih süresinin ilk ayetini yazrmısın bana...bu arada cevap için teşekkür ederim alalh razı olsun
Günaydın herkese canlar!
Bugün çok işim var... evimizi toparlamam ve hatta süpürge açmam lazım. eh bi de yemek tabi ki... veeee eşim hastane serbestse bana haber vericek kuzucuklarımızı görmeye gidicem :))) Ay nasıl heycanlıyım yaaa... inşallah herşey yolundadır!
Ayşecim bugün itibariyle 18. haftayagirdik balım
sanada günaydın tatlım kendine dikkat et yapabilirmiyim diye düşündüğün işe sakın bulaşma ailenden veya eşinin ailesinden müsait birilerini çağır bence toparlanmaya İNŞALLAH gider görürsün yavrularınıda bende çok özledim arefe günüde ALLAH nasip ederse benim kontrolüm var iple çekiyorum resmen askerler gibi şafak sayıyorum ya :))
ah canım ya, kimsem yokki yanımda. bi başımızayız biz... yapmazsam olmaz.:44:
inşallah gidebilirim evet. sen kaç haftada gidiyosun doktora? senin de daha çok varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?