Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

çok güzel iyi günlerde giymek nasip olsun inşallah.söylediğin siteye baktım gerçekten çok hoş şeyler var.

İnşallah güzelim çok sağol. Günlük indirimler oluyor. takip et bence

Sığınamıyorum kendi içime :))) yemeği yiyorum ama, sonra da yediklerim beni yiyo... nasıl şişiyorum var ya ben de... offff... Ama olsun çok mutlu oluyorum valla. Hep hamile oliim de karnım çıksın isterdim. şimdi gere gere tadını çıkarıyorum :)

22. haftadan itibaren her hafta 1 cm yukarı çıkıyor die hatırlıyorum.

Birde karnınızın çıkması gazdan dolayı oluyor. SAbah bişey yokken akşam bariz göbek farklı oluyor :) son aylarda bağarsakları göğsümün hemen altında hissediyorum

20. haftada göbeğe çıkıyor ondan sonrada her hafta 1 cm yukarı çıkmaya başlıyor tatlım 38. haftaya kadar :) az kalmış göbüşüne çıkmasına ALLAH'ın izniyle :))

bızdende ıstedı doktor 3 lu test ne yapım ben sımdı yaa.ıkız bıde:26:

çoğul gebeliklerde 3lü testi doktorlar istemiyor diye biliyordum
çünkü sonuç yanlıs çıkabiliyormuş_?
doktorun neden istemiş ki iyice arastır bence,
bosuna 3lü testi yaptırıp da moralin bozulmasın

tecrübeli hamişler hamile yastığı aldınız mı acep?
benim gecelerim kabus olmaya devam ediyor sırt ağrısından uyuyamıyorum
bide s:44:lanlar varsa hangi marka aldınız azcık yardım lütfennnnnnn

tecrübeli hamişler hamile yastığı aldınız mı acep?
benim gecelerim kabus olmaya devam ediyor sırt ağrısından uyuyamıyorum
bide s:44:lanlar varsa hangi marka aldınız azcık yardım lütfennnnnnn

Bi ara dikmeye niyetlendim ama dikmedim. Başıma bi yastık, bacak arama bi yastık, Zaman geçtikçe öyle bi alıştımki bacak aramdaki yastığı elimle hiç düzeltmiyorum ayak hareketlerimlle istediğim gibi koyuyorum (hep yan yatıyorum) sırtımada bi yastık sırtıma destek veriyor ve daha rahat olmamı sağlıyor o şekilde uyuyorum. Eşim yoksa yatakta onun yastığınıda karnıma paralel çekip üstte kalan kolumu koyuyorum. ohh mis gibi uyuyorum. Ama artık sağdan sola dönmek zor olmaya başladı.

Sırt ağrısı için maden suyu iyi geliyor. Kalsiyumu bol bol al. zaten 26 da felan Dr magnezyum ilacı yazıyor ve vücut ağrılarını baya baya hafifletiyor. Ben bi kaç gün içmesem bacağıma krampların biri girip, biri çıkıyor.

canım arkadaşımdan istemişti doktorun biri eğer risk çıkarsa aldırmazsan ya senin tedavini bırakır yada sana riski bildiğini ama özürlü olsada bebeğini doğurmaya gönüllü olduğuna dair bir dilekçe imzalatır ki doğum yapınca ben bu doktora gittim banasölemedi deyip taminat talep etmesinler diye canım orda bütüngidişlerin kayıtlıdır zaten ama yaptırmanda bir sakınca yok bence ama kötü çıkarsada üzme kendinipek ciddiye alınmıyor3 lü test

saol canım bende 3 yastık artı yorganı kendime destek yaptım ama dün pes artık

arkadaşlar merhaba:)hepinizin adına cok sevindim...darısı benim ve tüm isteyenlerin başına olsun inşallah...transferden sonra neler yaptınız sürekli yattınız mı,neler yediniz,neler ictiniz?ne olur cevap verin.benimde ilk denemem olucak eylülde.çok heycanlıyım ve hıcbısey bilmiyorumm

Hakkınızda en hayırlısı olsun inş. canım. Ben transfere gitmeden evimi sildim süpürdüm bir iki günlük yemeğimi yaptım. Transfer sırsında sürekli fetik suresinin ilk ayetini okudum. eve gelince eşim yemekleri ısıttı yedik bulaşıkları makinaya bile koymadım. O gün genelde sol tarafım olmak üzere hep yattım. Sonraki günlerde sol ağarlıklı yattım, dinlendim. Yemek dışında hiç ir iş yapmadım ki hala yapmıyorum başka bişey yapmadım ben. olacağı varsa oluyor işte :81:

canım çok sevindim tekrar geldiğine
inşallah gelir benim minnoşlarda artık yarın 1ay olcak
ama daha ordalar gibi duruyo
aynen benimde senin gibi olmuştu doğal gebelik gelişmedi
ve 8haftalıkken kürtaj oldum çok zor çok iyi anlıyorum seni
benimde senin gibi aradan 1yıl geçince denedik ve tutundu çok şükür
inşallah seninkide tutacak içime öyle doğuyo sanki

ben ailemin yanına gidicem canım tüp bebek için...iş yapmam herhalde de ama evde gezinmek lazımmıs.ama hepsi boş tutuncagı varsa tututunur herhalde...neden sol tarafına yattın?bide fetih süresinin ilk ayetini yazrmısın bana...bu arada cevap için teşekkür ederim alalh razı olsun

aman bu iş uzadıkça canım sıkılmaya başladı biran önce yapılsa da kurtulsam.. olacak öleceğin önüne geçemem nasılsa..

Merhaba tatlım. İnşallah tedavin çok güzel sonuçlanır ve sen de kavuşursun meleğine...
Ben de tedavimi ailemin olduğu şehirde yaptırdım ve onların yanında kaldım. Sağolsunlar bana hiç bi iş yaptırmadılar. bol bol yatıp dinlendim. Beslenme açısından da hamilelik öncesi gibi düşün. hamileyken neleri tüketmemek gerek bilirsin. az pişmiş et, az pişmiş yumurta v.s.... olabildiğince kafaya takmamaya çalış... ben bir haftanın sonunda dışarı çıkmıştım. tahlili 11. gün yaptırmıştım ve tahlile de arabayla kendim gitmiştim. bu iş böyle. olacağı varsa oluyor. İnşallah nasibinde bu ay hamile kalmak vardır da, sen de tekrar tekrar uğraşmazsın...
He bi de,,, ben de bi cuma sela ile ezan arası taha suresine başlamıştım ve bir hafta boyunca hergün okumuştum taha suresini. bi haftanın sonunda yani yine cuma günü de okuyup dua etmiştim. bişiyler ada tabi ki... hani hayırlısıyla hamile kalır da yavruma kavuşursam diye... ben şimdiye dek bu taha suresini çok dileğim için okudum ve şimdiye dek hiç gerçekleşmeyen olmadı... Rabbim isterse oluyor elbette ama, sebeplere de yapışmalıyız biz diil mi?

Günaydın herkese canlar!
Bugün çok işim var... evimizi toparlamam ve hatta süpürge açmam lazım. eh bi de yemek tabi ki... veeee eşim hastane serbestse bana haber vericek kuzucuklarımızı görmeye gidicem :))) Ay nasıl heycanlıyım yaaa... inşallah herşey yolundadır!

Ayşecim bugün itibariyle 18. haftaya girdik balım

sanada günaydın tatlım kendine dikkat et yapabilirmiyim diye düşündüğün işe sakın bulaşma ailenden veya eşinin ailesinden müsait birilerini çağır bence toparlanmaya İNŞALLAH gider görürsün yavrularınıda bende çok özledim arefe günüde ALLAH nasip ederse benim kontrolüm var iple çekiyorum resmen askerler gibi şafak sayıyorum ya :))

ah canım ya, kimsem yokki yanımda. bi başımızayız biz... yapmazsam olmaz.:44:
inşallah gidebilirim evet. sen kaç haftada gidiyosun doktora? senin de daha çok varmış

''İnnâ fetahna leke fethanmmm mubinâ'' şizofren ev kedisi sana yazınca aklıma geldi. Bende tedaviye başlarken her gün bi tane fetih okudum ve arkasından bir duası var onu yaptım. Bunu 40 gün okuyorsun. Ben daha başka bir sürü şey yaptım. kalkabildiğim kadar teheccüte kalkıp dua ettim.9 yıllık evliyim bebek yüzünden değil başka şeylerden evliliğim ciddi anlamda tehlikeye girmişti. boşanmanın eşiğinden dönmüştük. o günleri hatırlamak bile istemiyorum. yavrum eski o kötü günleri unutturdu bize elh. halada her akşam ve sabah namazdan sonra hıfz, koruyucu duaları okuyup karnıma üflüyorum.Elimizden geleni yapıyoruz gerisinide Rabbime bırakıyoruz işte.

ayy canım sen evmi süpürüyorsun inanmıyorum. Daha bir kez bile ev süpürmedim, temizlik yapmadım ben. Durumunuz yokmu 2 haftada bir olsun kadın felan tutsan? süpürge beli çok zorluyor. ben bu riski göze alamam açıkcası

Kızlar içinizde tekmelerini hissetmeye başladığınızda günler daha çabuk geçiyor. Dr gitmeseniz bile tekmeleri size yetiyor :) az kaldı sabredin :) bende yarın sabah gidicem inş. artık aylık kontrollerim bitti Dr 15 de bir çağarıcak sanırım bu gecede ilk defa doğum sancısı hissettim

günaydın kızlar :) şizofrencim ne güzel göreceksin demek minişleri cnm:) valla bende gün sayıyorum sormayın kızlar.bizde 23 ünde gidicez salı günü inş. :)
bu ay bizim ev kalabalık olduğu için daha çabuk geçti sanki günler.evde yalnız olunca hiç geçmiyo.
testler falanda bitti sanırım artık dimi?bundan sonra şeker yüklemesi mi yapacaklar bize?

ah canım ya, kimsem yokki yanımda. bi başımızayız biz... yapmazsam olmaz.:44:
inşallah gidebilirim evet. sen kaç haftada gidiyosun doktora? senin de daha çok varmış

ayda bir çağırıyor beni kontrolden sonra bir hafta geçince benimde içim kaynıyor özlüyorum sırf özlem gidermek için başka bir doktor daha edinicem :))) olsun yavrum iyi olsunda ben biraz geç göreyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…