günaydın kızlar :) şizofrencim ne güzel göreceksin demek minişleri cnm:) valla bende gün sayıyorum sormayın kızlar.bizde 23 ünde gidicez salı günü inş. :)
bu ay bizim ev kalabalık olduğu için daha çabuk geçti sanki günler.evde yalnız olunca hiç geçmiyo.
testler falanda bitti sanırım artık dimi?bundan sonra şeker yüklemesi mi yapacaklar bize?
ayda bir çağırıyor beni kontrolden sonra bir hafta geçince benimde içim kaynıyor özlüyorum sırf özlem gidermek için başka bir doktor daha edinicem :))) olsun yavrum iyi olsunda ben biraz geç göreyim :)
22 de felan ayrıntılı ultrason var. çok keyifli tek tek parmaklarını sayıyorsunuz. böbreklerini gösüyorsunuz, midesini felan. evet şeker yüklemesi var :)
37 dede çatı muayenesi
aman bu iş uzadıkça canım sıkılmaya başladı biran önce yapılsa da kurtulsam.. olacak öleceğin önüne geçemem nasılsa..
22 de felan ayrıntılı ultrason var. çok keyifli tek tek parmaklarını sayıyorsunuz. böbreklerini gösüyorsunuz, midesini felan. evet şeker yüklemesi var :)
37 dede çatı muayenesi
ayy canım sen evmi süpürüyorsuninanmıyorum. Daha bir kez bile ev süpürmedim, temizlik yapmadım ben. Durumunuz yokmu 2 haftada bir olsun kadın felan tutsan? süpürge beli çok zorluyor. ben bu riski göze alamam açıkcası
günaydın kızlar :) şizofrencim ne güzel göreceksin demek minişleri cnm:) valla bende gün sayıyorum sormayın kızlar.bizde 23 ünde gidicez salı günü inş. :)
bu ay bizim ev kalabalık olduğu için daha çabuk geçti sanki günler.evde yalnız olunca hiç geçmiyo.
testler falanda bitti sanırım artık dimi?bundan sonra şeker yüklemesi mi yapacaklar bize?
ayda bir çağırıyor beni kontrolden sonra bir hafta geçince benimde içim kaynıyor özlüyorum sırf özlem gidermek için başka bir doktor daha edinicem :))) olsun yavrum iyi olsunda ben biraz geç göreyim :)
Tekil gebelikte normal olan oymuş canım. ayda bir... Ama durulmuyo ki işte dediğin gibi. insan gidip görim istiyo. hareketlerini hissetsek o kadar merak etmeyiz ama...
Normal süpürge diil ya. şarjlılar var ya hani hafif onlardan. öyle yorucu olmuyor. normalde eşim yapıyodu ama, oruçlu diye kıyamıyorum. kadın bulamıyorum olduğumuz yerde malesef. şimdi yaz diye hem de ramazan-ı şerif diye kimse temizliğe gelmiyor. şimdilik böyle idre edicez napalım...
Çok şükür ya gördüm geldim şimdi canparelerimizi... Yavrularımız büyümüşler teyzeleri :))) Sağdaki önden gidiyodu ama soldak, geçmiş onu. Sağdaki 183gr olmuş soldaki 194gr :) Kendimi çok iyi hissediyorum şimdi. onları görmeden en fazla 2 hafta tahammül edebiliyorum. malum çevreden de sürekli ikiz riskli muhabbeti olduğundan, 2 haftada bir görmek iyi geliyor...
Tekil gebelikte normal olan oymuş canım. ayda bir... Ama durulmuyo ki işte dediğin gibi. insan gidip görim istiyo. hareketlerini hissetsek o kadar merak etmeyiz ama...
ALLAH'a şükür ben hissediyorum aşağı yukarı 10 gündür arada tepikliyor :) ama yinede gidip görmek istiyorsun canım ya benim birde rahime doğruda çok tekmeliyor oda beni huzursuz ediyor eğer rahimde hissettiğimde kızımın tekmesiyse resmen aşağıyı tekmeliyor ya :) ALLAH korusun cümlemizin yavrularını İNŞALLAH.
çoğul gebeliklerde 3lü testi doktorlar istemiyor diye biliyordum
çünkü sonuç yanlıs çıkabiliyormuş_?
doktorun neden istemiş ki iyice arastır bence,
bosuna 3lü testi yaptırıp da moralin bozulmasın
arkadaşlar merhaba:)hepinizin adına cok sevindim...darısı benim ve tüm isteyenlerin başına olsun inşallah...transferden sonra neler yaptınız sürekli yattınız mı,neler yediniz,neler ictiniz?ne olur cevap verin.benimde ilk denemem olucak eylülde.çok heycanlıyım ve hıcbısey bilmiyorumm
arkadaşlar merhaba:)hepinizin adına cok sevindim...darısı benim ve tüm isteyenlerin başına olsun inşallah...transferden sonra neler yaptınız sürekli yattınız mı,neler yediniz,neler ictiniz?ne olur cevap verin.benimde ilk denemem olucak eylülde.çok heycanlıyım ve hıcbısey bilmiyorumm
Bende bu sabah Dr gittim. bebeğim iyiyidi elh. ilk defa uyuyordu sabahın köründe gidince...doğum pozisyonunu almış
42 cm olmuş, 2 kg olmuş :) çok tatlıydı yedim onun nanaklarını ekrandan resmen :)
Dr kızıyor 16 kilo aldım die. çokda tınömrüm diyet yapmakla geçti hamileykende canımın istediğini yiyemiyceksem ölim ben
öyle izleyip izleyip geldim. Sonrada eve gelir gelmez cd den izledim. Tatliş oğluşumu
ay çok güzel senin adınada çok sevindim ne güzel biri bebişini gördüğünde bende çok seviniyorum kendim görmüş gibi acaba bizim merkezde çekiyormu cd bu gidişimde sorucam bende istiyorum :))16 kilo aldın diye kızıyor ben ayda 1 kilodan fazla lamışım diye kızdı :) yarım kilonun lafımı olur :) ama her yemek yerken şimdi az yiyim yoksa yine doktorum kızar diyorum :)) oğluşunda iyiymiş ne güzel ALLAH daim etsin hayırlısıyla sağlıklısıyla kucağınada al İNŞALLAH ALLAH'ın izni ile az kalmış :)
herkese günaydın minişlerimizle iyi bir gün geçiririz İNŞALLAH. bende diyorum ayşe nerede diye kıyamam çokmu yoruldun olsun bugün dinlenirsin bugüne iş kalmamıştır :) şizofren sende evi taşıycam diye çok yorma kendini kimsen gelemiyorsa yavaş yavaş eşin yapsın canım ya
Bende bu sabah Dr gittim. bebeğim iyiyidi elh. ilk defa uyuyordu sabahın köründe gidince...doğum pozisyonunu almış
42 cm olmuş, 2 kg olmuş :) çok tatlıydı yedim onun nanaklarını ekrandan resmen :)
Dr kızıyor 16 kilo aldım die. çokda tınömrüm diyet yapmakla geçti hamileykende canımın istediğini yiyemiyceksem ölim ben
öyle izleyip izleyip geldim. Sonrada eve gelir gelmez cd den izledim. Tatliş oğluşumu
Günaydın tattlım!
Evi inşallah taşırız ya. daha taşınıp taşınmıcamız kesin diil... dua edin de, kurtulalım buralardan nolur!
Zaten taşınıcak olursak, benim tek yaptığım hurçlara yatak odasındaki kıyafetler v.s koymmak. mutfağa ve salona ellemiyorum bile. adamlar öyle güzel yapıyo ki :)
Hadi gözün aydın. Ne güzel ya maşallah onaBen de hadi şimdi iyiyim ama, sonra sonra acaba kaç kilo olurum kimbilir? Valla dün makarna vardı çekinerek yiyorum. eşim de diyor abartma onun da faydası var... bakalım nolucak :)
:) saol canım teş. ederiz. Ye gitsin yaa, o kadarda kasma. yarasın bebişlerine. Senin ikiz sanırım bide iki kat güzel besle annesi minnak yavrularını....
çok uykum var kızlar ben gidip yatayım bari.
kızlar bugün hiç kıpırdamadı yavrum hiç hissetmedim çok tedirginim korkuyorumnormalmi acaba benmi evham yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?