Canım senin tam olarak kaç haftalık?
Bende Kadın doğumcu Kaan Kocatepenin kitabı var orda 17-18. haftalarda hissediyorsanız bebeğinizi, sürekli olmadığında tedirgin olmayın diyodu. normalmiş...
Canım boşuna kuruntu yapma, anlıyorum kolay değil ama. İlk zamanlar her hareketini hissedemessin. 28. haftadan sonra sürekli hareketini hissediyorsun. ben 28 den önce felan çok yürüsem, yorulsam, misafir ağarlasam hiç kımıldamazdı bile. bende çok korkardım ama hepsi yersiz. Bazı günler çok hareket ederler, bazende hiç etmezler. Ama 28 den sonra en minik hareketini bile hissediyorsun nerdeyse :)kızlar bugün hiç kıpırdamadı yavrum hiç hissetmedim çok tedirginim korkuyorumnormalmi acaba benmi evham yapıyorum.
arkadaşlar merhaba biz 37 yi bitirioruz bugün dün doktordaydım 3250 gr olmuşuz boyunu sordum
bacakları bükülü olduğu için boyunu tam ölçemioruz dedi ama burdan bi arkadaş FL değeriyle boyunu
tahmin edebilioruz demişti bu nasıldı bilen var mı ? Bİde bende çatı muayenesi faln yapmadılar
Ayşe biz 37 yi bititrdik güncelleyebilir misin teşeşkkürler
hayırlı uğurlu olsun .. maşallah bebeğine ...kızlar rabbime şükürler olsun oğlumla evime geldim...salı günü sabah 10,30 da genel anestezi sezeryan ile 3100 gr. 49 cm mini mini bi oğluşum oldu ..Biraz sarılığımız var...Ve hiç sütümmm gelmio....Tavsiyeleriniz neler? Pompa aldık gene de yok....İçim parçalınıyo...
arkadaşlar merhaba biz 37 yi bitirioruz bugün dün doktordaydım 3250 gr olmuşuz boyunu sordum
bacakları bükülü olduğu için boyunu tam ölçemioruz dedi ama burdan bi arkadaş FL değeriyle boyunu
tahmin edebilioruz demişti bu nasıldı bilen var mı ? Bİde bende çatı muayenesi faln yapmadılar
kızlar bugün hiç kıpırdamadı yavrum hiç hissetmedim çok tedirginim korkuyorumnormalmi acaba benmi evham yapıyorum.
naber taze anneler ve anne adayları? benimyine işim başımdan aşkın üstelik deli gibi midem bulanıyor yine.. işlerim azıcık yoluna girsin haftalrınızı güncelliycem söz..
şizocuğum :))) dün limangoyu öğrendim senden acale tarafından hemen bir derece bir termometre bir de bebek telsizi aldım :))) bugün de unnadodan 2 emzirme sütyeni aldım.. offf kim ödeyecek benim kredi kartlarımııııı..
canım termometre okadar önemli değil bence ıvır zıvırdan önce önemlileri al mesela ateş ölçer al hem termometreli ateş ölçerler de var
merhabalar doktordan gelıyorum ve ıkı tane fıstıgım olcanı ogrendım Alllahın ıznıylehersey yolundaymıs sımdılık bı problem yok sukur ılk yuzlerı donuktu nazlı kızlarımın sonradan lafımı dınledıler ve donduler 3lu ıcın kan verdım yaptırmıcaktım ama doktor gereklı dedı bakalım hayırlısı artık.aysecım ikiz kız 15+4 gunlukmusuz
merhabalar doktordan gelıyorum ve ıkı tane fıstıgım olcanı ogrendım Alllahın ıznıylehersey yolundaymıs sımdılık bı problem yok sukur ılk yuzlerı donuktu nazlı kızlarımın sonradan lafımı dınledıler ve donduler 3lu ıcın kan verdım yaptırmıcaktım ama doktor gereklı dedı bakalım hayırlısı artık.aysecım ikiz kız 15+4 gunlukmusuz
Derece aldım diye de yazdım ya işte o dereceden kastım ateş ölçerdi aldım yani.. bizim bankanın doktoru çocuk doktoru ona sordum nasıl birşey alayım diye kulaktan ölçeni var kızılötesi olanı var hangisi iyi dedim.. kızılötesi olanlarda hata çok oluyor kulaktan ölçenler iyi ama onlar da yenidoğanın kulağına sığmıyor yumuşak uçlu dijital al dedi öyle aldım şimdilik kulağı büyüyünce kulaktan olanlarından alırım artık..
yumuşak uçlu digital nasılmış cnm?yani koltuk altından mı ölçüyosun?bide dereceli emzikler gördüm ben hepsiburda da indirimdeymiş.onlar nasıl acaba?
Derece aldım diye de yazdım ya işte o dereceden kastım ateş ölçerdi aldım yani.. bizim bankanın doktoru çocuk doktoru ona sordum nasıl birşey alayım diye kulaktan ölçeni var kızılötesi olanı var hangisi iyi dedim.. kızılötesi olanlarda hata çok oluyor kulaktan ölçenler iyi ama onlar da yenidoğanın kulağına sığmıyor yumuşak uçlu dijital al dedi öyle aldım şimdilik kulağı büyüyünce kulaktan olanlarından alırım artık..
burcuşafak yakınlarda doktora gittinmi ne diyor ne zaman geliyor bebiş normal doğummu yapacaksın iyisinizdir İNŞALLAH.
kızlar bugün hiç kıpırdamadı yavrum hiç hissetmedim çok tedirginim korkuyorumnormalmi acaba benmi evham yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?