Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Canım senin tam olarak kaç haftalık?
Bende Kadın doğumcu Kaan Kocatepenin kitabı var orda 17-18. haftalarda hissediyorsanız bebeğinizi, sürekli olmadığında tedirgin olmayın diyodu. normalmiş...

20.haftadayız canım bende uzman tv'de izlemiştim söylediğin doğru ama hissetmeye başladığımdan beri hiç böyle yapmamıştı diye tam yazdım sana tatlım sağdan çok hafif vurdu annesinin kızı yavrum benim ALLAH'ım sana çok şükür ALLAH'ım yavrularımızı bizlere bağışla YA RABBİM insan bilsede çok tedirgin oluyor tatlım ya.

manolyacım benimde sürekli hareket etmiyo hatta arada hissediyorum.sanırım ilk başlarda her zaman hissedilmiyo.
biraz yorulursam yada yemekten sonra şişince daha kolay hissediliyo ama bazen de gaz dolanıyo resmen karnımda :) ayırt etmeyi öğrenemedim daha ben sanırım :))
yiğenim bizde kalıyo dün akşam karnıma baktı baktı teyze sen çok mu yedin karnın kocaman olmuş dedi :))) yemeklerden sonra acayip şişiyoruz :))

arkadaşlar merhaba biz 37 yi bitirioruz bugün dün doktordaydım 3250 gr olmuşuz boyunu sordum
bacakları bükülü olduğu için boyunu tam ölçemioruz dedi ama burdan bi arkadaş FL değeriyle boyunu
tahmin edebilioruz demişti bu nasıldı bilen var mı ? Bİde bende çatı muayenesi faln yapmadılar

Ayşe biz 37 yi bititrdik güncelleyebilir misin teşeşkkürler

kızlar bugün hiç kıpırdamadı yavrum hiç hissetmedim çok tedirginim korkuyorum normalmi acaba benmi evham yapıyorum.
Canım boşuna kuruntu yapma, anlıyorum kolay değil ama. İlk zamanlar her hareketini hissedemessin. 28. haftadan sonra sürekli hareketini hissediyorsun. ben 28 den önce felan çok yürüsem, yorulsam, misafir ağarlasam hiç kımıldamazdı bile. bende çok korkardım ama hepsi yersiz. Bazı günler çok hareket ederler, bazende hiç etmezler. Ama 28 den sonra en minik hareketini bile hissediyorsun nerdeyse :)

Maş. kocamaaan olmuşsunuz. Rabbim sağlık afiyetle kurtarsın ikiniizde inş.

Fl yi 7 ile çarpıyorsun canım. Boyunu söylüyor

herkese merhaba kızlar .. geçmiş çok uzun du bakamadım 1-2 sayfaya bakabildim ..
herzamanseninleface den aldım haberini yazdım zaten .. canım kokluyorum yavrunu

hayırlı uğurlu olsun .. maşallah bebeğine ...
ben rezene çayı yapıp içmiştim süt artsın diye ..
hiç gelmiyor demişsin canım .. kardeşiminde 4-5 gün geç geldi sezeryanda ..pes etme .. sıcak ıslak havlu kompres yap göğsüne koy ıslakken .. süt toplasın derdi büyükler .. duş al göğsüne masaj .. birde hemşireler pompayla çek demişlerdi gelir belki diye ...
bir dene canım inş . gelir

maşallah ..
fl ile 7 yi çarpacaksın bebeğin boyu çıkıyor o şekilde

naber taze anneler ve anne adayları? benimyine işim başımdan aşkın üstelik deli gibi midem bulanıyor yine.. işlerim azıcık yoluna girsin haftalrınızı güncelliycem söz..
şizocuğum :))) dün limangoyu öğrendim senden acale tarafından hemen bir derece bir termometre bir de bebek telsizi aldım :))) bugün de unnadodan 2 emzirme sütyeni aldım.. offf kim ödeyecek benim kredi kartlarımııııı..

kızlar bugün hiç kıpırdamadı yavrum hiç hissetmedim çok tedirginim korkuyorum normalmi acaba benmi evham yapıyorum.

canım daha çok küçük hep oynamaz seninki şöle 22-23 olsun bi ozaman hergün oynar şimdi belki 1 hafta bişle oynamaz benim erken oynadı sonra bi durdu 9 ay oynatamadık kıxı habire doktora gidiyodum korkuma ilk gebeliğim ölümlü olduğu için ama meğer benim kız içerde keyfine bakmış şimdi enerji deposu hiç durmuyo merak etme oynar yine birkaç güne

canım termometre okadar önemli değil bence ıvır zıvırdan önce önemlileri al mesela ateş ölçer al hem termometreli ateş ölçerler de var

merhabalar doktordan gelıyorum ve ıkı tane fıstıgım olcanı ogrendım Alllahın ıznıylehersey yolundaymıs sımdılık bı problem yok sukurılk yuzlerı donuktu nazlı kızlarımın sonradan lafımı dınledıler ve donduler3lu ıcın kan verdım yaptırmıcaktım ama doktor gereklı dedı bakalım hayırlısı artık.aysecım ikiz kız 15+4 gunlukmusuz

canım termometre okadar önemli değil bence ıvır zıvırdan önce önemlileri al mesela ateş ölçer al hem termometreli ateş ölçerler de var

Derece aldım diye de yazdım ya işte o dereceden kastım ateş ölçerdi aldım yani.. bizim bankanın doktoru çocuk doktoru ona sordum nasıl birşey alayım diye kulaktan ölçeni var kızılötesi olanı var hangisi iyi dedim.. kızılötesi olanlarda hata çok oluyor kulaktan ölçenler iyi ama onlar da yenidoğanın kulağına sığmıyor yumuşak uçlu dijital al dedi öyle aldım şimdilik kulağı büyüyünce kulaktan olanlarından alırım artık..

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer----------------umut tüp bebek------------12.hafta
2-)sizofren_ev_kedisi------medicalpark---------------18.haftası -------2 ERKEK
5-) judith_mc-------------umut tüp bebek-----------24.hafta----------KIZ
6-) prizeprize-------------Ankara genart------------ -38.hafta----------ERKEK
7-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.----------20.hafta ---------ERKEK
Ayşe_URL-------------Doğal Gebelik------------17.hafta-------KIZ-------Elif Meryem
9-) melekkose------------Memorial--------------------21. hafta--------KIZ---------Almira
10-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
11-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
12-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
13-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------37.hafta----------kız
14-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
15-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------23.hafta------1KIZ--1ERKEK
16-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------20.hafta----------KIZ
17-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------16.hafta-------İKİZ KIZ
1ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
19-)sena81--------------Memorial------------------------12.hafta
20-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------24.hafta-----KIZ
21-)burcusafak08-------Avrupa Şafak Hst.--------------34.hafta------KIZ---Zeynep Ece
22-)acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
23-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------20.hafta-------KIZ
24-)nurtencb-----------Bahçeci kliniği--------------------7.hafta------İKİZ
25-)MİHRİMAH24-------Bursa Pembe mavi-----------------32.hafta----ERKEK----Muhammed Enes
26-)mersinli42---------Konya Eurofertil-------------------28.hafta----KIZ------Elif Gökçe

Son düzenleme:

canım benim ALLAH tamamına erdirsin İNŞALLAH benim kızıma arkadaşlar geliyor :)

burcuşafak yakınlarda doktora gittinmi ne diyor ne zaman geliyor bebiş normal doğummu yapacaksın iyisinizdir İNŞALLAH.

ay ne güzel çok sevindim cnm :)) bizim kızlar çoğaldı desene :)) şizofren senin oğlanlara talip çoğaldı cnm :))

Son düzenleme:

yumuşak uçlu digital nasılmış cnm?yani koltuk altından mı ölçüyosun?bide dereceli emzikler gördüm ben hepsiburda da indirimdeymiş.onlar nasıl acaba?

yumuşak uçlu digital nasılmış cnm?yani koltuk altından mı ölçüyosun?bide dereceli emzikler gördüm ben hepsiburda da indirimdeymiş.onlar nasıl acaba?

plastik yani en doğru ölçüm bebekte makattan yapılır dedi doktor.. sen doğur ben sana gösteririm diyor :)) en ucuna kadar plastik en ucu küçücük metal...

hııııııııııı termometre diyince ben sandım oda termometresi aldın desene derece diye :))))))))))) keşke sorsaydın bizede kulaktan ölçen aldım ben çok araştırdım doktorlarada sordum burda bebeği olanlarada satış elemanlarınada hepside kulaktan ölçeni ve braununkini tavsiye etti kulağınada sığıyor pahalıda değil güzel birşey kızılötesi olanlar doktorun dediği gibi hatalı oluyor :))))))))))) nese almışın madem yapcak bişi yok :)))))))))) kulaktan ölçeni braun al canım alırsan zaten bi yeşil bide mavisi var mavi olan hafızada tutuyor son ölçümü yeşili tutmuyo bi fark yok yani arada ama mavisi daha pahalı ama gereksiz bişi zaten ben ölçtüğüm ateşi unutmuyom neden 50- daha fazla verim

2 prensesin olcak he hadi gözün aydın Allahım sağlıkla doğurmayı nasip etsin :))))))))

burcuşafak yakınlarda doktora gittinmi ne diyor ne zaman geliyor bebiş normal doğummu yapacaksın iyisinizdir İNŞALLAH.

canım bugün gittim doktora çok şükür bebiş 2600 olmuş..suyum iyiymiş açılmada yokmuş ama plesantada beyazlama olduğu için 36+5 de 2 eylülde gelcek yavrum tabi allahın izniyle.
yani benim şafak 14:)
ben heycanla 12 saydım 14 olduğunu anlayınca sanki 2 ay fazla gibi geldi valla..
benim sezeryan olucak inşllh ama plesantadaki bu durum erken doğuma sebepmiş inşllh bekler..
sen ne yaptın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…