gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin ekliyorum hemen bide hangi merkezde tüp bebek yaptırdın
evet canım doktorda aynen senin dediğini dedi bugün:)annem ve ablamda da olmamış hiç bulantı ve kusma demekki ırsisğl cnm amin....bu arada bırak ne güzel bulanmıyo miden işte hiç bi sorun yoktur ne olacakki...benim ablamdada hiç bi bulantı kusma baş dönmesi olmadı yani kimi insan belirtileri yaşayamayabiliyor...
Meleğini bekleyenler
isimgidilen merkez gebelik haftası kız/erkek İisim
1-) nurcan306Haydarpaşa GATA 17. Hafta KIZ
2-) ela200813. Hafta
3-) hilye3513. Hafta
4-) espoir_frFransada Tüp Bebek yaptı 11.Hafta
5-) byn_zeynep14.Hafta ERKEK
6-) xtatlıkız29 .Hafta KIZ
7-) nazim83: emir_bebek: 33.HaftaKIZ nihal eda
minikmucizem 9.Hafta
9-) tok30.Hafta ERKEK
10-) fatmanur7.Hafta
11-) firstNimbusMaya Tüp Bebek Ankara 28.Hafta ERKEK Yahya Alp
12-) NEVRAABahçeci Tüp Bebek 21.Hafta KIZ :89:
13-) yasmin_077.Hafta
14-) nevaa10.Hafta
15-) Ah_kalBiM22.Hafta KIZ
16-) sabriyaYesilkoy İnternational Hastanesi 10.Hafta
17-) dilek23_41medicıne hospıtal asyada 9.Hafta
1herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 6.Hafta
19-) BilgemmmKavaklıdere Tüp Bebek merkezi-Ankara 6.Hafta
20-) ceydda10.Hafta Bursa Acıbadem Hastanesinde
21-) neyzen_x4.Hafta
22-) gozdemmmmmm4.hafta
23-) dilserseri25.Hafta KIZ :89:
24-) pare835.Hafta
25-) prizeprize3.Hafta
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))
Demek ki tek kafayı yiyen ben değilim..Eşimde tam tersi ultrason zararlı çok sık girme dio..Steteskop öyle kapsamlı olanlardan değil hani şu eski tansiyon aletleri varya onun kinden..Ben de arkadaşımın yalancısıyım..Bebek hareket etmeyince çok panik oluyomuş..Eşi böyle bir çözüm bulmuş...Valla ben deniycem...Hangisi benim kalbim, hangisi onun ki o muamma..Onu ayırt ediyosun zamanla dedi...
bugün itibariyle 5 haftalık olduk biz,kesemizi de gördük şükür darısı kalp atışına inş., değiştirirmisin nurcancım sana zahmet?şimdiden teşekkürler
bugün itibariyle 5 haftalık olduk biz,kesemizi de gördük şükür darısı kalp atışına inş., değiştirirmisin nurcancım sana zahmet?şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar merhaba,
Dondurulmuş embryo transferi olmuş ve tutan arkadaşlara bir sorum olacak.benim dün 15.günümdü.hcg değerim 1370 çıktı.Crinone jel, folbiol, coraspirin ve 3 adet estrofem içiyorum.Estrofem'i ne kadar daha içeçeğimi merak ettim? doktor 1 hafta sonra felan kese için doktora gidin dedi.O muayeneye göre ilaçları yeniden düzenleriz dedi.Geçen seferki transferimde 12. günden (gene tutmuştu ama 15.gün kanama başladı ve düştü) sonra estrofemi kesmişti diye hatırlıyorum.Sizler ne kadar daha devam ettiniz estrofeme?
Değerin çok güzel hayırlı olsun ... estrofem 12. haftaya kadar kullandım .. benimde dondurulmuştu ..Arkadaşlar merhaba,
Dondurulmuş embryo transferi olmuş ve tutan arkadaşlara bir sorum olacak.benim dün 15.günümdü.hcg değerim 1370 çıktı.Crinone jel, folbiol, coraspirin ve 3 adet estrofem içiyorum.Estrofem'i ne kadar daha içeçeğimi merak ettim? doktor 1 hafta sonra felan kese için doktora gidin dedi.O muayeneye göre ilaçları yeniden düzenleriz dedi.Geçen seferki transferimde 12. günden (gene tutmuştu ama 15.gün kanama başladı ve düştü) sonra estrofemi kesmişti diye hatırlıyorum.Sizler ne kadar daha devam ettiniz estrofeme?
bazı tüp bebek merkezleri yaşın 30 a yakınsa yada büyükse , yada olumsuz denemelerin olmuşsa transferi yapar yapmaz sulandırıcı iğneye başlar kalp atışlarını duyduktan sonra da coraspine devam ettirir(ya pıhtılaşman varsa .. bilip bilmeden iğne yapıp kesmek yanlış )arkadaşlar kan sulandırıcıyı (iğne veya hap) pıhtılaşma testi yapılmadan mı yoksa yapılarak mı kullanmaya başladınız? yapılmadan kullanıyorsanız hap kullanımı (böyle bi sorun varsa ) yeterli olur mu? (bunu şu nedenle soruyorum, ben pıhtılaşma testi yapılmadan claxenne iğne kullandım bi kısmı bu hafta sonu bitecek doktor bittikten sonra corasprin ile devam edicez dedi. (benim de endişem test yapılmadan corasprine geçildiği için, eğer pıhtılaşma sorunum varsa corasprin yetersiz mi olur diye düşünüorum nedersiniz)
Günaydin arkadaslar.
Bugün biz 12 hafta olduk.
Hayırlı olsun arkadaşımm kocaman olmuş minişin bir kaç hafta sonra cinsiyetini bile öğrenirsin inşşş..
Arkadaşlar bende coraspin 100 lük kullanıyorum biz bunu kan sulandırıcı olarak kullanıyoruz ama bu plesantanın tutunması içinde önemli bir ilaç.. Basit ama önemli..
Banada test yapılmadan kullanmaya başladım .. Kanama olmadığı sürece kullanmakta bir sakınca yok diye düşünüyorum..
İğne olarak kullanmak daha ileri bir boyut olarak geliyor ve bence onu gerçekten kan pıhtılaşması rahatsızığı olanlara verilemesi gerekir diye düşünüyorum .. belki yanlıştır düşüncem ..
Dr'unuza danışın bence ben yarın gittiğimde soracağım..
Sagol arkadasim benim melekler 2 tane ben ikiz annesiyim :)
Diger kontrolum 24 ocak o zaman 14 hafta oluruz bilmiyorum cinsiyetleri belli olur mu.
Ben 2,5 ay asid folik ve progesteron fitil kulandim hepsini geçen hafta son verdirdi doktorum.
Simdi ise ELEVIT vitamin B9 kullaniyorum.
arkadaşlar kan sulandırıcıyı (iğne veya hap) pıhtılaşma testi yapılmadan mı yoksa yapılarak mı kullanmaya başladınız? yapılmadan kullanıyorsanız hap kullanımı (böyle bi sorun varsa ) yeterli olur mu? (bunu şu nedenle soruyorum, ben pıhtılaşma testi yapılmadan claxenne iğne kullandım bi kısmı bu hafta sonu bitecek doktor bittikten sonra corasprin ile devam edicez dedi. (benim de endişem test yapılmadan corasprine geçildiği için, eğer pıhtılaşma sorunum varsa corasprin yetersiz mi olur diye düşünüorum nedersiniz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?