Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

sğl cnm amin....bu arada bırak ne güzel bulanmıyo miden işte hiç bi sorun yoktur ne olacakki...benim ablamdada hiç bi bulantı kusma baş dönmesi olmadı yani kimi insan belirtileri yaşayamayabiliyor...
evet canım doktorda aynen senin dediğini dedi bugün:)annem ve ablamda da olmamış hiç bulantı ve kusma demekki ırsi

bugün itibariyle 5 haftalık olduk biz,kesemizi de gördük şükür darısı kalp atışına inş., değiştirirmisin nurcancım sana zahmet?şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar merhaba,
Dondurulmuş embryo transferi olmuş ve tutan arkadaşlara bir sorum olacak.benim dün 15.günümdü.hcg değerim 1370 çıktı.Crinone jel, folbiol, coraspirin ve 3 adet estrofem içiyorum.Estrofem'i ne kadar daha içeçeğimi merak ettim? doktor 1 hafta sonra felan kese için doktora gidin dedi.O muayeneye göre ilaçları yeniden düzenleriz dedi.Geçen seferki transferimde 12. günden (gene tutmuştu ama 15.gün kanama başladı ve düştü) sonra estrofemi kesmişti diye hatırlıyorum.Sizler ne kadar daha devam ettiniz estrofeme?

çok teşekkür ederin arkadaşlar sağ olun rabbim hepimize sağlığıyla meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ben avrupa şafak hastanesinde gördüm tedavimi dr serdar işcan o süper bi hoca allah razı olsun ondan da ekibinden de...:26:

Meleğini bekleyenler

isim gidilen merkezgebelik haftasıkız/erkekİisim
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 17. Hafta KIZ
2-) ela2008 13. Hafta
3-) hilye35 13. Hafta
4-) espoir_fr Fransada Tüp Bebek yaptı 11.Hafta
5-) byn_zeynep Avrupa Şafak Hastanesinde 14.Hafta ERKEK
6-) xtatlıkız 29 .Hafta KIZ
7-) nazim83: emir_bebek: 33.Hafta KIZ nihal eda
minikmucizem 9.Hafta
9-) tok 30.Hafta ERKEK
10-) fatmanur 7.Hafta
11-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 28.Hafta ERKEK Yahya Alp
12-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 21.Hafta KIZ :89:
13-) yasmin_07 7.Hafta
14-) nevaa 10.Hafta
15-) Ah_kalBiM 22.Hafta KIZ
16-) sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 10.Hafta
17-) dilek23_41 medicıne hospıtal asyada 9.Hafta
1 herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 6.Hafta
19-) Bilgemmm Kavaklıdere Tüp Bebek merkezi-Ankara 6.Hafta
20-) ceydda Bursa Acıbadem Hastanesinde 10.Hafta
21-) neyzen_x 5.Hafta
22-) gozdemmmmmm doğal gebelik 4.hafta
23-) dilserseri 25.Hafta KIZ :89:
24-) pare83 5.Hafta
25-) prizeprize 3.Hafta
26-) handesb09 koza tüp bebek bursa 4.Hafta

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

Son düzenleme:

tbi bebek büyüdükçe onu ayırt ediyomuşsun ama ozamanda bebek zaten hareket ediyo sürekli büyüyünce hareketleri azalırsa bebekte bir sorrun var demektir zaten

bugün itibariyle 5 haftalık olduk biz,kesemizi de gördük şükür darısı kalp atışına inş., değiştirirmisin nurcancım sana zahmet?şimdiden teşekkürler

Canim öncelikle tebrik ederim ...

Allah saglikla , hayirla evladini kucagina aldigini da göstersin insallah ...Darisi bizlere insallah .

Ayrica tek derdin bulantinin olmamasi olsun...

Ama zaten bulantinin baslamasi icin cok erken bence ...

Ben de 2. hamileligimde acaba neden bulantim yok derken , 8. ila 9. haftalarda bulantiyla birlikte kusmalarim da baslamisti ..

Bebegin henüz cok minik . Büyüdükce varligini sana daha cok hissettirecek . Buna emin ol..

Cok güzel bir hamilelik diliyorum ..

Yojimbo seni de cani gönülden kutluyorum canim ..

Bebegini sorunsuz bir sekilde saglikla kucaklamani diliyorum ..

Canim normal transferde de , donmuslarla olan transferde de gebeligin 12. veya 16. haftalarina kadar bu ilaclari kullanman gerekli diye biliyorum ..

Eger ki kan sulandirici kullaniyorsan ( Clexane , Fragxiparin gibi ) hamileligin son haftalarina kadar kullanman gerekli ...

Zaten muayeneye gittiginde de sana bildireceklerdir ...

Cok güzel ve sorunsuz hamilelik süreci gecirmeni diliyorum ...

Çok teşekkür ederim.Haftaya muayeneden sonra doktoruma sorarım, bakalım ne diyecek:..

Yojimbo seni de cani gönülden kutluyorum canim ..

Bebegini sorunsuz bir sekilde saglikla kucaklamani diliyorum ..

Canim normal transferde de , donmuslarla olan transferde de gebeligin 12. veya 16. haftalarina kadar bu ilaclari kullanman gerekli diye biliyorum ..

Eger ki kan sulandirici kullaniyorsan ( Clexane , Fragxiparin gibi ) hamileligin son haftalarina kadar kullanman gerekli ...

Zaten muayeneye gittiginde de sana bildireceklerdir ...

Cok güzel ve sorunsuz hamilelik süreci gecirmeni diliyorum ...
[/QUOTE]

arkadaşlar kan sulandırıcıyı (iğne veya hap) pıhtılaşma testi yapılmadan mı yoksa yapılarak mı kullanmaya başladınız? yapılmadan kullanıyorsanız hap kullanımı (böyle bi sorun varsa ) yeterli olur mu? (bunu şu nedenle soruyorum, ben pıhtılaşma testi yapılmadan claxenne iğne kullandım bi kısmı bu hafta sonu bitecek doktor bittikten sonra corasprin ile devam edicez dedi. (benim de endişem test yapılmadan corasprine geçildiği için, eğer pıhtılaşma sorunum varsa corasprin yetersiz mi olur diye düşünüorum nedersiniz)

Ben kan sulandırıcı kullanmıyorum.Bir nevi kullanıyorum ama Coraspirin 100'lük.Bunu da ne kadar içeceğimi henüz bilmiyorum.Hele bi keseyi, kalp atışını duyalım bakalım doktorum ne diyecek.

Değerin çok güzel hayırlı olsun ... estrofem 12. haftaya kadar kullandım .. benimde dondurulmuştu ..
bazıları 10. haftada kestirebiliyor...
bazı tüp bebek merkezleri yaşın 30 a yakınsa yada büyükse , yada olumsuz denemelerin olmuşsa transferi yapar yapmaz sulandırıcı iğneye başlar kalp atışlarını duyduktan sonra da coraspine devam ettirir(ya pıhtılaşman varsa .. bilip bilmeden iğne yapıp kesmek yanlış )
. bu yanlış tabikiii .... doğrusu .. tüp bebek tedavisi sırasında Kardiyovasküler risk analizi adlı kan tahlili ile pıhtılaşma hastalığı varmı yokmu öğrenip , ona göre önlem alınıp iğnelere başlayıp doğuma kadar sürdürmek ....bu tahlil kan alınarak yapılıyor.. yeni hamilekalıncada yapılır için rahat etsin diye

Günaydin arkadaslar.
Bugün biz 12 hafta olduk.

Hayırlı olsun arkadaşımm kocaman olmuş minişin bir kaç hafta sonra cinsiyetini bile öğrenirsin inşşş..

Arkadaşlar bende coraspin 100 lük kullanıyorum biz bunu kan sulandırıcı olarak kullanıyoruz ama bu plesantanın tutunması içinde önemli bir ilaç.. Basit ama önemli..
Banada test yapılmadan kullanmaya başladım .. Kanama olmadığı sürece kullanmakta bir sakınca yok diye düşünüyorum..
İğne olarak kullanmak daha ileri bir boyut olarak geliyor ve bence onu gerçekten kan pıhtılaşması rahatsızığı olanlara verilemesi gerekir diye düşünüyorum .. belki yanlıştır düşüncem ..
Dr'unuza danışın bence ben yarın gittiğimde soracağım..

Sagol arkadasim benim melekler 2 tane ben ikiz annesiyim :)
Diger kontrolum 24 ocak o zaman 14 hafta oluruz bilmiyorum cinsiyetleri belli olur mu.

Ben 2,5 ay asid folik ve progesteron fitil kulandim hepsini geçen hafta son verdirdi doktorum.
Simdi ise ELEVIT vitamin B9 kullaniyorum.

slm kızlarrr,nasılsınız bugün bakalım ben 2 gündür sabahları yorgun kalkıyorum sonrada kendime gelemiyorum...mide bulantıların başladı sabahları kahvaltım geçe kalıyo yumurta sanki kokmaya başladı 2 sabahtır yiyemiyorum...olay bu canların dr canın yemek yemek isterse ye istemezse yeme dedi onada bi anlam veremedim ama bebişimi düşünüyorum yaaa
bilgemm yarın büyük gün cnm hadi güzel hbrlerini bekliyoruz...
bu arada bende coraspin 100lük kullanıyordum ama geçen hafta kanamam olunca drbırak dedi bıraktım..

mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım çok şükür 27 aralıkta aldım pozitif sonucu buraya ilk defa yazıyorum. daha kalp atışlarını dinlemedik o yüzden gebe kaldığıma bi türlü inanamıyorum. Rabbim inşallah onuda görmeyi nasip eder.

espoir maşallah canım tehlikeli dönemi atlatmışın ama ikiz olduğu için yinede çok dikkatli olman gerek Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.

prizeprize bende transferimden beri claxen kan sulandırıcı kullanıyorum ama bende düşük te olsa kan pıhtılaşması çıktı ondan dolayı tedbir amaçlı verdi doktorum. sanırım gebelik boyunca devam edecem.pıhtılaşma varsa coraspin yetersiz olur ama doktorununda vardır bi bildiği mutlaka.çok endişe ediyorsan ya test yaptır yada doktorunla paylaş bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…