Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

bazen oynamıyolar şekerli bişeyler ye sırt üstü yat işe yarıyo genelde..
sonra kıpraştımı bebişin:)

ay sonra okudum neyse oynamış maşalllah
benimde oynamadığı olmuştu bi kere ama o gün çok gezmiştim gece 12 de hastaneye gittik kadın ultrason aletini karnıma dokundurdu da ucunu hemde başladı oynamaya:))ama mahvetmiştim kendimi allah korusun hepimizin yavrularını..

arkadaşlar ateş ölçer konusunda yorumlar yazılmış .. tecrübeyle sabit ; kulaktan alın ... herbebek emzik almıyor ...emzikli tercih etmedim ben .. birde 2 yaşına gelince de mi emzikli ölçe
ceksiniz .. kulaktan olunca tüm aile kullanabilir ...
koltukaltı uygun değil durmuyor bebekler .. oraya buraya batıyor ..
popoya zaten ben korkarım sokmaya yan dönse makatına batar içten .. o kadar küçükki popo delikleri .. kullanamazsınız korkar insan zarar verir diye

burcuşafak maşallah bebişine ... plesanta eskimesi çok kişide oluyor cnm .. inş zamanında gelir bebişin .. artık gelişimi baya ilerlemiş . korkma ..

merhaba hayırlı olsun ..
16 haftalıksın ..ikiz olduklarını yeni mi öğrend,n .. belli değilmiydi yani şimdiye kadar??

Son düzenleme:
plastik yani en doğru ölçüm bebekte makattan yapılır dedi doktor.. sen doğur ben sana gösteririm diyor :)) en ucuna kadar plastik en ucu küçücük metal...

makattan zor olmaz mı aysecim ? gerçi göstrecekmiş doktor sana.bende kulaktan ölçülenlerden alıyım diyorum bakalım.

senin de az kalmış artık ne güzel :)) sağlıklıca kavuşun inş.:))
buarada zeynepela da kavuşmuş güzel kızına haber vereyim dedim :) onunda sezeryan olmuş,3400 kiloymuş cimcime :))

senin de az kalmış artık ne güzel :)) sağlıklıca kavuşun inş.:))
buarada zeynepela da kavuşmuş güzel kızına haber vereyim dedim :) onunda sezeryan olmuş,3400 kiloymuş cimcime :))

sağol evoevo amin hepimiz kavuşalım..
ay demek zeynep kavuşmuş çok sevindim merak ediyodum çok..maşallah kızına tombik cimcime:)eğer konuşursan bizden selam söyle.

nevra
dediğin gibi gelirse sorun olmaz diyo doktorum ama inşlh zamanında gelir.nekadar durursa okadar iyi deniyo ya..hayırlısı diyorum..
daha öncede sormuştum ama süt doğumdan sonra hemen gelmiyo sanırım nezaman geliyo.

ben 39. haftada doğum yaptığım için hemen geldi sütüm .. daha ayıldım yatağıma getirip bebeği memeye yapıştırdılar .. kız önce boş çekti 5-10 dk .sonra sıvı su geldi .damla damla . onu çeke çeke rengi dönerek beyaza doğru değişti ..

erken doğumlarda birazcık geç geliyor sezeryanlarda ..
kardeşim 36+4 de sezeryanla suyu patladığı için erken doğum yaptı ..
3 günü buldu sütünün gelmesi..
eve gidip banyo yap sonra gelir dediler .. banyodan sonra geldi ..

nerelerdesin kuzum sen yaaa özlettin kendini.. ne güzel bayramı da atlatacaksın hayırlısıyla...bana da günler çabuk geçse keşke hala hiç hareket hissetmedim ya da anlamıyorum gaz mı bebek mi bilmiyorum endişeleniyorum vakit hiç geçmiyor sanki perşembe gitmem lazım doktora ama arayıp erkene alıcam nedense içim çok huzursuz..
makattan zor olmaz mı aysecim ? gerçi göstrecekmiş doktor sana.bende kulaktan ölçülenlerden alıyım diyorum bakalım.

amaaan kadın al dedi aldım zaten bu aldığım ucuz 15 lira bir tane de kulaktan alırım sığarsa kullanırım..sığmazsa büyüyünce kullanırım.

evet kulaktan olan rahat hem dediğingibi bütün aile kullanabiiyor koruyucusu var herkez kullanıor bizdede :))))))) rahatta ben fitili bile ilk korkarak soktum valla hatta ilk arkadaşa sokturdum 2.3. yü ben soktum ateşlenmişti ineden
ben daha yolun başındayım. geçer mi bu bekleyiş

geçr geçer asıl doğunca geçmek bilmiyor insan benle oynasın konuşsun diyo ama onlar hep etrafla ilgileniyor :))))))))

burcu şafak canım sağ sağlim doğsunda 1-2 hafta çok önemli değil süt için bol su ve uyku iyi geliyor birda diğer arkqdaşlara sölemeyi unuttum nevra bana helva demişti ben helvada yemiştim sen erken yapacağın için birkaçgün geç gelebilir sana mamada verirler mutlaka mama vermeden önce boşta olsa 2 memenide emzir öle mamayı ver,

nurcan geçmiş olsun ateşlenmiş haa . kıyamam ... . bu ay aşı yok .. rota virüsü isteyen yaptırıyor ..
maşallah 3 ay oldu sayılır kuzun .. nasıı geçti .. daha dün ne konuşuyorduk bugün ne ..

Son düzenleme:
Nurcan ,Nevra! Bebişim kilo vermiş...Doktor az beslemişsin dio...Ne kadar emdiğini nerden bileyim ki...Şİmdi süt sağıp duruyorum ama sütüm azmış gerçekten......Sizde durumlar nasıl????? Nasıl artar bu süt(

canlarımmm
nasılsınız...
sizleri çok ihmal ettim ama mecburum buna çünkü kızımla uğraşıyorum sarılık oldu yavrum değer 3 günde düşüş gösterdi sonra yine çıktı yatırılacak kadar değil 13 küsürlerdeydi dünde dahada üstü olmadı ptesi tekrar ölçülecek eğer düşüşmemişse direk yatırıcaz yavrumu
canım çok sıkıldı bu sarılık olayına morelmen 0 ım ama yavrum için katlanıyorum annelik gerçekten başka bişimiş
sürekli ağlamalı bi halim var depresyona falan girmekten korkuyorum...bugn daha iyiyim
dr mama takviyesi yapın diyo mama veriyoruz kaşıkla almıyo biberonla alıyo böyle oluncada biberona alışıcak diye korkuyorum
çıkmazdayız biberon kaşık konususnda ama o kadar çok ağlarken kaşıkla vermek kolay değil
sabahları çok ağlıyo cimcimem sanki canı yanıyomuş gibi dayanamıyorum...
sizleride çok merak ediyorum
ayşem nasılsın cnm bi test demişsin ama atlaya atlaya baktım anlamadım ne olduğunu
nurcan cnm geçmiş olsun kızın rahatsızlanmış nazar deymiş olabilir çünkü güzelliği gözümn önnden gitmiyo maşallah yavruma
diğer kızlar burcu lila evoevo st manolya herkes umarım hepiniz iyisizndir

canim geçmis olsun. Canini sikma insallah kizin düzelecek. Neden mamayi biberonlar vermiyorsun benimkiler ikisinide aliyor merak etme alisipta senin gögüsünü birakmaz. Birde benimkiler emzik aliyor 3 farkli eme sekli hepsinin yeri farkli.

Nurcan senin prenseste hastalanmis çok geçmis olsun.

sağolcanım Allahtan bu ay yok ama bana rota aşısı demedi kimse o ne oluyor i oda ağlıyormu hep benimki ne salıncakta ne beşikte ne anakucağında hiçbirinde durmuyor 2 dakka durup ağlıyor
kız bana hiç geçmiyor gibi biliyormusun canım benim istiyorumki kızım bian önce benle oynasın benimkız sürekli ağlıyor hiç durmuyor artık gün bitsin akşam olsunda uyusun diyorum neden bukadar mutsuz anlamıyorum çok zor geçiyor günler senin kız nasıl geçiriyor günlerin
canım sürekli emzir o istemesede versen emer o ilk etapta çoğu bebek verir kilo üzülme sürekli emzir sürekli emzir ölenleride ailenden biri baksın mutlaka 1-2 saat uyuki sütün gelsin dinlenmezsen gelmez sütün bol su iç canım ve üsttede yazdım tahin helvası ye çaylar bi işe yaramıyor ama içim rahatlasın dersen iç

sağol canım sanada geçmiş olsun canım benimki ineden dolayı ateşlanmışti hemen hemen hepsi ateşleniyor 2. ay aşısı çok fazla ve ağır aşılar doğal olarak çocuğa ağır geliyor ateş yapıyor canım sarılık benimkindede vardı arkadaşımın bebeğindede sınırda idi sürekli emzir gerekirse uyandır zorla emzir biberon alcak diye korkma benimkide kaşık almadı midesi kalkıyor kaşıktan biberonla veriyorum suyu felan mamayıda biberonla almıştı ver biberonla sen bakma doktora canım kendinide sakın üzme bebeğin için güçlü olacaksın bak ben üzüldüm sütüm gitmişti biliyorsun bende neler çektim hala daha çekiyorum kızım 6 aylık olunca ameliyat olcak önemli bişi değil ama dediğin gibi annelik çok zor insanın içi gidiyor sakın kendini yıpratıp sütünü azaltma kızının sarılıktan kurtulması için sütüne ihtiyacıvar

sağol canım iğneden dolayı ateşlenmişti 2. ay iğnesi zor senin bebişler 2 tane ogün sakın tek kalma ailenin yanında ol ben öle yaptım

sağol canım iğneden dolayı ateşlenmişti 2. ay iğnesi zor senin bebişler 2 tane ogün sakın tek kalma ailenin yanında ol ben öle yaptım

Benimkilerin 2. ay ignesi haftaya cumartesi günü abalam 1 saat önce ates düsürücü ver dedi öyle yapicam insallah faydasi olur yoksa basa gelen çekilir. Esim yanimda ikimiz idare ederiz edebildigimiz kadar ailem yok.
Canim ateslenince kaç gün sürdü senin prensesin atesi ?

canım önce verme ateş düşürücü iğnenin etkisini azaltıyor dedi hemşire bana zaten yeni iğnelerle çoooooooook ateşlenmiyor azcık çıkınca hemen fitil veriyorsun zaten fitil 6 saat felan idare ediyor onu tabi fitili yarım veriyorsun bir gece oluyor ateş ertesi günde bikere daha verirsin fitili sonra rahatlıyor lar

nurcancım ne ameliyatı olacak kızın cnm hayırdır?

canım kızımın gözü doğduğundan beri çapak oluyordu sadece sol gözü genta diye bir damla var onu kullandık birkaçkez geçmedi meğer gözyaşı kanalları tıkalıymış genelde 1 ay içinde açılırmış bunlar bazı bebeklerinki 6 aylık olanakadar açılıyormuş ama çoğunun ilk ay açılıyormuş benim kız 3 aylık oldu nerdeyse göz doktoruna gitmiştik biz 2 hafta önce baktı gözüne kanallar açılmamış ilaç verdi gözünün içene kullanıyoruz birde göz masajı ama genede geçmiyor büyük ihtimalle operasyonla açılacak ama bebekken kolaymış ameliyatı eğer aile önemsemezse ilerleyen yaşlarda zor oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…