bazen oynamıyolar şekerli bişeyler ye sırt üstü yat işe yarıyo genelde..
sonra kıpraştımı bebişin:)
merhabalar doktordan gelıyorum ve ıkı tane fıstıgım olcanı ogrendım Alllahın ıznıylehersey yolundaymıs sımdılık bı problem yok sukur ılk yuzlerı donuktu nazlı kızlarımın sonradan lafımı dınledıler ve donduler 3lu ıcın kan verdım yaptırmıcaktım ama doktor gereklı dedı bakalım hayırlısı artık.aysecım ikiz kız 15+4 gunlukmusuz
plastik yani en doğru ölçüm bebekte makattan yapılır dedi doktor.. sen doğur ben sana gösteririm diyor :)) en ucuna kadar plastik en ucu küçücük metal...
canım bugün gittim doktora çok şükür bebiş 2600 olmuş..suyum iyiymiş açılmada yokmuş ama plesantada beyazlama olduğu için 36+5 de 2 eylülde gelcek yavrum tabi allahın izniyle.
yani benim şafak 14:)
ben heycanla 12 saydım 14 olduğunu anlayınca sanki 2 ay fazla gibi geldi valla..
benim sezeryan olucak inşllh ama plesantadaki bu durum erken doğuma sebepmiş inşllh bekler..
sen ne yaptın..
senin de az kalmış artık ne güzel :)) sağlıklıca kavuşun inş.:))
buarada zeynepela da kavuşmuş güzel kızına haber vereyim dedim :) onunda sezeryan olmuş,3400 kiloymuş cimcime :))
nevra
dediğin gibi gelirse sorun olmaz diyo doktorum ama inşlh zamanında gelir.nekadar durursa okadar iyi deniyo ya..hayırlısı diyorum..
daha öncede sormuştum ama süt doğumdan sonra hemen gelmiyo sanırım nezaman geliyo.
nerelerdesin kuzum sen yaaa özlettin kendini.. ne güzel bayramı da atlatacaksın hayırlısıyla...bana da günler çabuk geçse keşke hala hiç hareket hissetmedim ya da anlamıyorum gaz mı bebek mi bilmiyorum endişeleniyorum vakit hiç geçmiyor sanki perşembe gitmem lazım doktora ama arayıp erkene alıcam nedense içim çok huzursuz..canım bugün gittim doktora çok şükür bebiş 2600 olmuş..suyum iyiymiş açılmada yokmuş ama plesantada beyazlama olduğu için 36+5 de 2 eylülde gelcek yavrum tabi allahın izniyle.
yani benim şafak 14:)
ben heycanla 12 saydım 14 olduğunu anlayınca sanki 2 ay fazla gibi geldi valla..
benim sezeryan olucak inşllh ama plesantadaki bu durum erken doğuma sebepmiş inşllh bekler..
sen ne yaptın..
makattan zor olmaz mı aysecim ? gerçi göstrecekmiş doktor sana.bende kulaktan ölçülenlerden alıyım diyorum bakalım.
evet kulaktan olan rahat hem dediğingibi bütün aile kullanabiiyor koruyucusu var herkez kullanıor bizdede :))))))) rahatta ben fitili bile ilk korkarak soktum valla hatta ilk arkadaşa sokturdum 2.3. yü ben soktum ateşlenmişti inedenarkadaşlar ateş ölçer konusunda yorumlar yazılmış .. tecrübeyle sabit ; kulaktan alın ... herbebek emzik almıyor ...emzikli tercih etmedim ben .. birde 2 yaşına gelince de mi emzikli ölçe
ceksiniz .. kulaktan olunca tüm aile kullanabilir ...
koltukaltı uygun değil durmuyor bebekler .. oraya buraya batıyor ..
popoya zaten ben korkarım sokmaya yan dönse makatına batar içten .. o kadar küçükki popo delikleri .. kullanamazsınız korkar insan zarar verir diye
burcuşafak maşallah bebişine ... plesanta eskimesi çok kişide oluyor cnm .. inş zamanında gelir bebişin .. artık gelişimi baya ilerlemiş . korkma ..
merhaba hayırlı olsun ..
16 haftalıksın ..ikiz olduklarını yeni mi öğrend,n .. belli değilmiydi yani şimdiye kadar??
ben daha yolun başındayım. geçer mi bu bekleyiş
evet kulaktan olan rahat hem dediğingibi bütün aile kullanabiiyor koruyucusu var herkez kullanıor bizdede :))))))) rahatta ben fitili bile ilk korkarak soktum valla hatta ilk arkadaşa sokturdum 2.3. yü ben soktum ateşlenmişti ineden
,
canlarımmm
nasılsınız...
sizleri çok ihmal ettim ama mecburum buna çünkü kızımla uğraşıyorum sarılık oldu yavrum değer 3 günde düşüş gösterdi sonra yine çıktı yatırılacak kadar değil 13 küsürlerdeydi dünde dahada üstü olmadı ptesi tekrar ölçülecek eğer düşüşmemişse direk yatırıcaz yavrumu
canım çok sıkıldı bu sarılık olayına morelmen 0 ım ama yavrum için katlanıyorum annelik gerçekten başka bişimiş
sürekli ağlamalı bi halim var depresyona falan girmekten korkuyorum...bugn daha iyiyim
dr mama takviyesi yapın diyo mama veriyoruz kaşıkla almıyo biberonla alıyo böyle oluncada biberona alışıcak diye korkuyorum
çıkmazdayız biberon kaşık konususnda ama o kadar çok ağlarken kaşıkla vermek kolay değil
sabahları çok ağlıyo cimcimem sanki canı yanıyomuş gibi dayanamıyorum...
sizleride çok merak ediyorum
ayşem nasılsın cnm bi test demişsin ama atlaya atlaya baktım anlamadım ne olduğunu
nurcan cnm geçmiş olsun kızın rahatsızlanmış nazar deymiş olabilir çünkü güzelliği gözümn önnden gitmiyo maşallah yavruma
diğer kızlar burcu lila evoevo st manolya herkes umarım hepiniz iyisizndir
sağolcanım Allahtan bu ay yok ama bana rota aşısı demedi kimse o ne oluyor i oda ağlıyormu hep benimki ne salıncakta ne beşikte ne anakucağında hiçbirinde durmuyor 2 dakka durup ağlıyornurcan geçmiş olsun ateşlenmiş haa . kıyamam ... . bu ay aşı yok .. rota virüsü isteyen yaptırıyor ..
maşallah 3 ay oldu sayılır kuzun .. nasıı geçti .. daha dün ne konuşuyorduk bugün ne ..
canım sürekli emzir o istemesede versen emer o ilk etapta çoğu bebek verir kilo üzülme sürekli emzir sürekli emzir ölenleride ailenden biri baksın mutlaka 1-2 saat uyuki sütün gelsin dinlenmezsen gelmez sütün bol su iç canım ve üsttede yazdım tahin helvası ye çaylar bi işe yaramıyor ama içim rahatlasın dersen içNurcan ,Nevra! Bebişim kilo vermiş...Doktor az beslemişsin dio...Ne kadar emdiğini nerden bileyim ki...Şİmdi süt sağıp duruyorum ama sütüm azmış gerçekten......Sizde durumlar nasıl????? Nasıl artar bu süt(
sağol canım sanada geçmiş olsun canım benimki ineden dolayı ateşlanmışti hemen hemen hepsi ateşleniyor 2. ay aşısı çok fazla ve ağır aşılar doğal olarak çocuğa ağır geliyor ateş yapıyor canım sarılık benimkindede vardı arkadaşımın bebeğindede sınırda idi sürekli emzir gerekirse uyandır zorla emzir biberon alcak diye korkma benimkide kaşık almadı midesi kalkıyor kaşıktan biberonla veriyorum suyu felan mamayıda biberonla almıştı ver biberonla sen bakma doktora canım kendinide sakın üzme bebeğin için güçlü olacaksın bak ben üzüldüm sütüm gitmişti biliyorsun bende neler çektim hala daha çekiyorum kızım 6 aylık olunca ameliyat olcak önemli bişi değil ama dediğin gibi annelik çok zor insanın içi gidiyor sakın kendini yıpratıp sütünü azaltma kızının sarılıktan kurtulması için sütüne ihtiyacıvarcanlarımmm
nasılsınız...
sizleri çok ihmal ettim ama mecburum buna çünkü kızımla uğraşıyorum sarılık oldu yavrum değer 3 günde düşüş gösterdi sonra yine çıktı yatırılacak kadar değil 13 küsürlerdeydi dünde dahada üstü olmadı ptesi tekrar ölçülecek eğer düşüşmemişse direk yatırıcaz yavrumu
canım çok sıkıldı bu sarılık olayına morelmen 0 ım ama yavrum için katlanıyorum annelik gerçekten başka bişimiş
sürekli ağlamalı bi halim var depresyona falan girmekten korkuyorum...bugn daha iyiyim
dr mama takviyesi yapın diyo mama veriyoruz kaşıkla almıyo biberonla alıyo böyle oluncada biberona alışıcak diye korkuyorum
çıkmazdayız biberon kaşık konususnda ama o kadar çok ağlarken kaşıkla vermek kolay değil
sabahları çok ağlıyo cimcimem sanki canı yanıyomuş gibi dayanamıyorum...
sizleride çok merak ediyorum
ayşem nasılsın cnm bi test demişsin ama atlaya atlaya baktım anlamadım ne olduğunu
nurcan cnm geçmiş olsun kızın rahatsızlanmış nazar deymiş olabilir çünkü güzelliği gözümn önnden gitmiyo maşallah yavruma
diğer kızlar burcu lila evoevo st manolya herkes umarım hepiniz iyisizndir
canim geçmis olsun. Canini sikma insallah kizin düzelecek. Neden mamayi biberonlar vermiyorsun benimkiler ikisinide aliyor merak etme alisipta senin gögüsünü birakmaz. Birde benimkiler emzik aliyor 3 farkli eme sekli hepsinin yeri farkli.
Nurcan senin prenseste hastalanmis çok geçmis olsun.
sağol canım iğneden dolayı ateşlenmişti 2. ay iğnesi zor senin bebişler 2 tane ogün sakın tek kalma ailenin yanında ol ben öle yaptım
Benimkilerin 2. ay ignesi haftaya cumartesi günü abalam 1 saat önce ates düsürücü ver dedi öyle yapicam insallah faydasi olur yoksa basa gelen çekilir. Esim yanimda ikimiz idare ederiz edebildigimiz kadar ailem yok.
Canim ateslenince kaç gün sürdü senin prensesin atesi ?
nurcancım ne ameliyatı olacak kızın cnm hayırdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?