Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Benim bebişimde sarılık olunca doktor mama başlattı...Önce sağdığım sütü , sonra meme, sonra mama ver dedi doktor...Kendi bırakana kadar yesin dedi...Her üç saatte bir 60cc oluak şekilde beslememiz gerekirmiş...Memeden ne kadar geldiğini bilemezsin sarılık artar dedi korkudan mamayı dayadım...Başta çok üzülüyodum ama yapacak bişey yok...Rabbim dert vermesinde mama yesin...

Nurcan cım sana da geçmiş olsun canım..İnşallah açılırda operasyona falan gerek kalmaz.....

ayşecim okadar heycanlıyımki ne hissettiğimi bile arada karıştırıyorum..
bende günler hiç geçmiycek sanıyodum daha dün gibi 12 13 haftam var diyodum günler su gibi akıyo..bebek hareketleri ilk gaz gibi oluyo pıt pıtlar sonra bi kuduryolarki içerde uyandırıyolar valla..
aman tam hareketlerini anlayana kadar için rahat edicekse git sonra zaten hissedince o huzursuzluk kalkıyo..

nurcancım çok geçmiş olsun allahtan kolay bi operasyon ama çok minik oldukları için insan hiç kıyamıyo .
inşllh en kolayında atlatır.

canım hiç morelini sıfırlama allahın izniyle hemen atlatıyo sarılığı bebekler tabiki annelik bambaşka gözündeki yaşına kıyamaz insan..
sen mamasını ver aç kalmasın ceyda hem daha kolay atlatır sarılığını. zaten memeyid verirsin.
ben duyuyorum etraftan nekadar doğru hem meme hem mama vernleri.

cnm geçmiş olsun aman iyi olun da girersin yine.sık sık emzirmek gerekiyomuş bebişleri 2-3 saati geçmesin diyo dotorlar genelde.bende ablamdan biliyorum.yiğenimi uyandırıp emziriyoduk sürekli cnm.sen merak etme annesi emzirdikçe geçer :)

hay Allah kıyamam ben cimcimemize yaa ay inş.geçer de gerek kalmaz cnm.geçmiş olsun çok.

nurcancım çok geçmiş olsun allahtan kolay bi operasyon ama çok minik oldukları için insan hiç kıyamıyo .
inşllh en kolayında atlatır.

hay Allah kıyamam ben cimcimemize yaa ay inş.geçer de gerek kalmaz cnm.geçmiş olsun çok.

sağolun canlarım Allahım inşallah sizlerin bebişine dert hastalık vermesin :))))))))

tecrübeli arkadaslarım bebişlerinizin kesesini bebegi kalp atısıını ne zamn duydunuz bide kan degeriniz kactı

ACİLL !!!!!!!!! NESTLE FİRMASINDAN DUYURU!!!!!!!!!! .... Tüm ebeveynler için NestLe herkesten 2012 son kullanma tarihli Banana Bebek Mamalarının iadesini istedi, çünkü içinde cam olabilirmiş. Lütfen tüm bebeklerin güvenliği için bu yaZIyı kopyala&yapıştır yapınız. Eğer ebeveyn değilseniz bu postanın yönlendirilmesine yardım ediniz. Bir bebeğin hayatını kurtarabilirsiniz!!

tecrübeli arkadaslarım bebişlerinizin kesesini bebegi kalp atısıını ne zamn duydunuz bide kan degeriniz kactı
5 haftada kese 6 haftada kalp atışı duymuştum ama kalp atışı dahada geç duyulabiliyo.
ilk bthg tabi benim tek yumurta ikizi olarak başladığı için 8 gün 118 çıkmıştı..

yorumlarınıza ve desteğinize teşekkürler kızlar
bugün ilk kaşıkla mama denememmizi başarıyla sonlandırdık şükürler olsun ama çok zor oldu biberonlada verecem ara sıra artık napalım sarılık gidene kadar böyle
bugün dayanamadık eşimle tekrardan baktırdım sarılık değerine 13.7 çıktı başa döndük tekrar
dr umu aradım oda 10.günde iyi bi değer ona zararı olmaz dedi azda olsa rahatladım
nurcanım cnm kıznın ameliyatından hbrim yoktu cnm ya geçmiş olsun inş ameliyata gerek kamadan iyileşir prenses...
bizde son durumlar böyle zillim ağlıyo gitmem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…