yorumlarınıza ve desteğinize teşekkürler kızlar
bugün ilk kaşıkla mama denememmizi başarıyla sonlandırdık şükürler olsun ama çok zor oldu biberonlada verecem ara sıra artık napalım sarılık gidene kadar böyle
bugün dayanamadık eşimle tekrardan baktırdım sarılık değerine 13.7 çıktı başa döndük tekrar
dr umu aradım oda 10.günde iyi bi değer ona zararı olmaz dedi azda olsa rahatladım
nurcanım cnm kıznın ameliyatından hbrim yoktu cnm ya geçmiş olsun inş ameliyata gerek kamadan iyileşir prenses...
bizde son durumlar böyle zillim ağlıyo gitmem gerek
Eki Görüntüle 244622
kızlar ben park yatak aldım benim yATAk odamda olucak üstünede pamuk prenses ve 7 cücelerle süsliycem:)))
oda yapmama çok var..
sağol canım bende seni arıcaktım naptınız diye testi tekrarlıcaz demiştin bencede 13,7 çok kötü değil arkadaşımın oğluda o civarda idi hiç küvöze girmedi emzirerek atlattı şuan izmirde tatil yapıyolar
canım kıyamam ben ona .. mama takviyesi verseydi doktorum keşke .. normalde 2 saatte 1 emmesi lazım iyi kilo alması için ..Nurcan ,Nevra! Bebişim kilo vermiş...Doktor az beslemişsin dio...Ne kadar emdiğini nerden bileyim ki...Şİmdi süt sağıp duruyorum ama sütüm azmış gerçekten......Sizde durumlar nasıl????? Nasıl artar bu süt(
geçmiş olsun canım ..sarılık 12 sınır diye biliyorum .. bizim 12 çıkmıştı tam .. bolbol emzirerek atlatırsındemişti doktor ..canlarımmm
nasılsınız...
sizleri çok ihmal ettim ama mecburum buna çünkü kızımla uğraşıyorum sarılık oldu yavrum değer 3 günde düşüş gösterdi sonra yine çıktı yatırılacak kadar değil 13 küsürlerdeydi dünde dahada üstü olmadı ptesi tekrar ölçülecek eğer düşüşmemişse direk yatırıcaz yavrumu
canım çok sıkıldı bu sarılık olayına morelmen 0 ım ama yavrum için katlanıyorum annelik gerçekten başka bişimiş
sürekli ağlamalı bi halim var depresyona falan girmekten korkuyorum...bugn daha iyiyim
dr mama takviyesi yapın diyo mama veriyoruz kaşıkla almıyo biberonla alıyo böyle oluncada biberona alışıcak diye korkuyorum
çıkmazdayız biberon kaşık konususnda ama o kadar çok ağlarken kaşıkla vermek kolay değil
sabahları çok ağlıyo cimcimem sanki canı yanıyomuş gibi dayanamıyorum...
sizleride çok merak ediyorum
ayşem nasılsın cnm bi test demişsin ama atlaya atlaya baktım anlamadım ne olduğunu
nurcan cnm geçmiş olsun kızın rahatsızlanmış nazar deymiş olabilir çünkü güzelliği gözümn önnden gitmiyo maşallah yavruma
diğer kızlar burcu lila evoevo st manolya herkes umarım hepiniz iyisizndir
sağolcanım Allahtan bu ay yok ama bana rota aşısı demedi kimse o ne oluyor i oda ağlıyormu hep benimki ne salıncakta ne beşikte ne anakucağında hiçbirinde durmuyor 2 dakka durup ağlıyor
kız bana hiç geçmiyor gibi biliyormusun canım benim istiyorumki kızım bian önce benle oynasın benimkız sürekli ağlıyor hiç durmuyor artık gün bitsin akşam olsunda uyusun diyorum neden bukadar mutsuz anlamıyorum çok zor geçiyor günler senin kız nasıl geçiriyor günlerin
rota ; zehirli ishal aşısı .. ağızdan damlatılıyor ..sağlık ocağı yapmıyor .. özel bir aşı .. isteyen yaptırıyorcanım kızımın gözü doğduğundan beri çapak oluyordu sadece sol gözü genta diye bir damla var onu kullandık birkaçkez geçmedi meğer gözyaşı kanalları tıkalıymış genelde 1 ay içinde açılırmış bunlar bazı bebeklerinki 6 aylık olanakadar açılıyormuş ama çoğunun ilk ay açılıyormuş benim kız 3 aylık oldu nerdeyse göz doktoruna gitmiştik biz 2 hafta önce baktı gözüne kanallar açılmamış ilaç verdi gözünün içene kullanıyoruz birde göz masajı ama genede geçmiyor büyük ihtimalle operasyonla açılacak ama bebekken kolaymış ameliyatı eğer aile önemsemezse ilerleyen yaşlarda zor oluyormuş
he he çok cici olur ben çıkarmaları çok severim maalesef benim eve olmuyor kireç olduğu için tırtıklı duruyor aman bi ev bulsam uyguna taşınsam şu evden((((((((
15in altında yatış olmuyomuş zaten cnm
drda 10güne iyi bideğer dedi
14.gün tekrarlarız bi daha dedi
bakalım 4 gün sonra ne olacak
ayy bizde tatil günlerini görecezmi acaba
eşim kızıyla öyle konuşuyo kızım sen şu sarılığı atlat bi güzelce bak ben seni nerelere getirecem diye ama
bizim kız inat etti sarılığı düşereceğine çıkarıyo
hakkımızda hayırlısı
sağol canım ben kullandım hepsini rabbim negüzel şifasını vermiş bizimki ilaçlarla geçmior maalesef bakalım inşallah bu son 1-2 ayda geçerde gerek kalmaz operasyonaNurcancim geçmis olsun insallah atlatir ameliyata gerek kalmadan. Benim oglumdada çikmisti sol gozde hergun serumla temizledim doktor damla verdi ve gozun kenarina masaj yap demisti gerek kalmadi geçti
canm benim gidiceksin tabi dur bak kızımız daha negüzel kilolar alacak sarılığıda duşer bence sen emzir yeterki mamaya abanma sakın gülüm önce kedini emzir iki göğsünüde sonra mama ver bak nasıl toparlıcak ceydacık eşinde inşallah bol bol konuşur daha kızıyla bak bide gülücükler atsın babasına ozaman gör sen muhabbetleri gerçi benim eşim pek ilgilenmiyor ama bizdede ben çok seviniyorum her yeni harekete bidahaki yaz babasıyla denize bile girecek kızın gör bak :))))))) sen bide tekirdağdasın ooh sahil yakınsa ailene bol bol gidersiniz haftasonları :))))))))15in altında yatış olmuyomuş zaten cnm
drda 10güne iyi bideğer dedi
14.gün tekrarlarız bi daha dedi
bakalım 4 gün sonra ne olacak
ayy bizde tatil günlerini görecezmi acaba
eşim kızıyla öyle konuşuyo kızım sen şu sarılığı atlat bi güzelce bak ben seni nerelere getirecem diye ama
bizim kız inat etti sarılığı düşereceğine çıkarıyo
hakkımızda hayırlısı
hıııııııım sen yaptırdınmı canım ya ben yaptırimmiki bi zararı yoksa yaptırim dimi bende doktora gidicez bir haftaya sorimde yaptırim nme lazım yapılmış olsuncanım kıyamam ben ona .. mama takviyesi verseydi doktorum keşke .. normalde 2 saatte 1 emmesi lazım iyi kilo alması için ..
geçmiş olsun canım ..sarılık 12 sınır diye biliyorum .. bizim 12 çıkmıştı tam .. bolbol emzirerek atlatırsındemişti doktor ..
inş çabuk atlatır kuzun
rota ; zehirli ishal aşısı .. ağızdan damlatılıyor ..sağlık ocağı yapmıyor .. özel bir aşı .. isteyen yaptırıyor
bu arada ben yeni duydum çok çok geçmiş olsun nurcan .. inş canı yanmadan geçer biter
ah canım benim nerdeeeeeeeeee biz gidemedik oraya aslında lojman açıldı oraya ama benim eşim lojmanlar dolduktan sonra haberdar oldu o yüzden mecburen kaldık burda ben gaziosman paşadayım eşim burda askeriyede görevli o yüzden uzağa gidemiyoruz eğer ordaki lojmana girebilseydik serviş vardı ama kiralar pahalıymış orda biz brda 500 tl veriyoruz maddiyat bunda bile zorluyoray sağol bende çok severim hatta banyomda bile var:))
ne tarafta oturuyosun bizim buralara gel başakşehirdeyim ben:)
evet canım 10 gün önce falan yaptırdım bensağol canım ben kullandım hepsini rabbim negüzel şifasını vermiş bizimki ilaçlarla geçmior maalesef bakalım inşallah bu son 1-2 ayda geçerde gerek kalmaz operasyona
bide tekirdağdasın ooh sahil yakınsa ailene bol bol gidersiniz haftasonları :))))))))
hıııııııım sen yaptırdınmı canım ya ben yaptırimmiki bi zararı yoksa yaptırim dimi bende doktora gidicez bir haftaya sorimde yaptırim nme lazım yapılmış olsun
sağol canım sölemedim konuşamadıkya bayağıdır biliyon çapak oluyordu ama geçmedi maalesef
(((((((
sağol canım ben kullandım hepsini rabbim negüzel şifasını vermiş bizimki ilaçlarla geçmior maalesef bakalım inşallah bu son 1-2 ayda geçerde gerek kalmaz operasyona
canm benim gidiceksin tabi dur bak kızımız daha negüzel kilolar alacak sarılığıda duşer bence sen emzir yeterki mamaya abanma sakın gülüm önce kedini emzir iki göğsünüde sonra mama ver bak nasıl toparlıcak ceydacık eşinde inşallah bol bol konuşur daha kızıyla bak bide gülücükler atsın babasına ozaman gör sen muhabbetleri gerçi benim eşim pek ilgilenmiyor ama bizdede ben çok seviniyorum her yeni harekete bidahaki yaz babasıyla denize bile girecek kızın gör bak :))))))) sen bide tekirdağdasın ooh sahil yakınsa ailene bol bol gidersiniz haftasonları :))))))))
hıııııııım sen yaptırdınmı canım ya ben yaptırimmiki bi zararı yoksa yaptırim dimi bende doktora gidicez bir haftaya sorimde yaptırim nme lazım yapılmış olsun
sağol canım sölemedim konuşamadıkya bayağıdır biliyon çapak oluyordu ama geçmedi maalesef
ah canım benim nerdeeeeeeeeee biz gidemedik oraya aslında lojman açıldı oraya ama benim eşim lojmanlar dolduktan sonra haberdar oldu o yüzden mecburen kaldık burda ben gaziosman paşadayım eşim burda askeriyede görevli o yüzden uzağa gidemiyoruz eğer ordaki lojmana girebilseydik serviş vardı ama kiralar pahalıymış orda biz brda 500 tl veriyoruz maddiyat bunda bile zorluyor(((((((
tecrübeli arkadaslarım bebişlerinizin kesesini bebegi kalp atısıını ne zamn duydunuz bide kan degeriniz kactı
Eki Görüntüle 244622
kızlar ben park yatak aldım benim yATAk odamda olucak üstünede pamuk prenses ve 7 cücelerle süsliycem:)))
oda yapmama çok var..
Günaydıııııııııııın! :79:
Hafta sonu ablamlar geldiler. Epey yorucu olsa da benim için, bi değişiklik oldu. Çok güzel geçti. Yoksa bi hafta sonunu daha evde eşimle hiç bişiy yapmadan geçirseydim, sanırım kafayı sıyırırdımÖyle alışmışım ki miskin miskin kendi halimde vakit geçirmeye, birileri gelince canım çıkıyo yorgunluktan. Esasında öyle bi işte yapmıyorum ama...
Bayram programımız da belli oldu. Cumadan burdan çıkıyoruz ve ailemin yanına gidiyoruz inşalllah. Bayramın 2. günü akşamına da kayınvalidemlere.. Çok telaşlı geçicek eminim. sanırım bayramdan sonraya da taşınma işimiz belli olur. Bana bu sıra dinlenmek yok!
Hafta sonu gibi kısa bi zaman dilimi de olsa, özledim canlar sizi! Nasıl alışmışımSizlerden naber? nasıl gidiyo, bebekler nasıl?
hoşgeldin şizofrencim gözün aydın bu arada :) evde yalnız olamaya alışınca gerçekten çok zor oluyo birilerinin olması.bizde de annemler var,yiğenim de bizde 2 haftadır eğlenceli fakat yorucu oluyo aynen.bide ramazan olduğu için sahura kalkılıyo uyku düzeni şaştı bizimde.benim uykumda çok hafiftir zaten çıt sesine uyanıveriyorum hemen.bizimkilerde bayrama gidecekler biz evimizdeyiz bu bayram ilk defa hep şehir dışında olurduk bu sene dinlenmedeyiz,artık seneye acısını çıkartırız inş.:))
Hoşbuldum tatlım! :) Bi de bizim ev 2+1 her odadan biri çıkıyo. baya bi karıştık. Bizimkiler döndüler ama. Tadı damağında kalıyor insanın... Neyse ki bayrama ıcık kaldı :))) Nasıl heycanlıyım yahu! adeta çocuk gibiyim :) Gün sayıyorum.
Her sene bir olmuyor ki. Sen de seneye kuzucuğunla beraber tozunu attırırsın
aa ne güzel düşünmüşsün cnm :)) bende şirinleri düşünüyorum kızım için :)) bulabilirsem halısını şirineli almayı istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?