Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

sağol canım bende seni arıcaktım naptınız diye testi tekrarlıcaz demiştin bencede 13,7 çok kötü değil arkadaşımın oğluda o civarda idi hiç küvöze girmedi emzirerek atlattı şuan izmirde tatil yapıyolar

Eki Görüntüle 244622
kızlar ben park yatak aldım benim yATAk odamda olucak üstünede pamuk prenses ve 7 cücelerle süsliycem:)))
oda yapmama çok var..

he he çok cici olur ben çıkarmaları çok severim maalesef benim eve olmuyor kireç olduğu için tırtıklı duruyor aman bi ev bulsam uyguna taşınsam şu evden ((((((((

Nurcancim geçmis olsun insallah atlatir ameliyata gerek kalmadan. Benim oglumdada çikmisti sol gozde hergun serumla temizledim doktor damla verdi ve gozun kenarina masaj yap demisti gerek kalmadi geçti

15in altında yatış olmuyomuş zaten cnm
drda 10güne iyi bideğer dedi
14.gün tekrarlarız bi daha dedi
bakalım 4 gün sonra ne olacak
ayy bizde tatil günlerini görecezmi acaba
eşim kızıyla öyle konuşuyo kızım sen şu sarılığı atlat bi güzelce bak ben seni nerelere getirecem diye ama
bizim kız inat etti sarılığı düşereceğine çıkarıyo
hakkımızda hayırlısı

canım kıyamam ben ona .. mama takviyesi verseydi doktorum keşke .. normalde 2 saatte 1 emmesi lazım iyi kilo alması için ..
geçmiş olsun canım ..sarılık 12 sınır diye biliyorum .. bizim 12 çıkmıştı tam .. bolbol emzirerek atlatırsındemişti doktor ..
inş çabuk atlatır kuzun

rota ; zehirli ishal aşısı .. ağızdan damlatılıyor ..sağlık ocağı yapmıyor .. özel bir aşı .. isteyen yaptırıyor

bu arada ben yeni duydum çok çok geçmiş olsun nurcan .. inş canı yanmadan geçer biter

Geçmis olsun herzaman insallah minik prenses en kisa zamanda atlatir sariligi.

Nurcancim geçmis olsun insallah atlatir ameliyata gerek kalmadan. Benim oglumdada çikmisti sol gozde hergun serumla temizledim doktor damla verdi ve gozun kenarina masaj yap demisti gerek kalmadi geçti
sağol canım ben kullandım hepsini rabbim negüzel şifasını vermiş bizimki ilaçlarla geçmior maalesef bakalım inşallah bu son 1-2 ayda geçerde gerek kalmaz operasyona
canm benim gidiceksin tabi dur bak kızımız daha negüzel kilolar alacak sarılığıda duşer bence sen emzir yeterki mamaya abanma sakın gülüm önce kedini emzir iki göğsünüde sonra mama ver bak nasıl toparlıcak ceydacık eşinde inşallah bol bol konuşur daha kızıyla bak bide gülücükler atsın babasına ozaman gör sen muhabbetleri gerçi benim eşim pek ilgilenmiyor ama bizdede ben çok seviniyorum her yeni harekete bidahaki yaz babasıyla denize bile girecek kızın gör bak :))))))) sen bide tekirdağdasın ooh sahil yakınsa ailene bol bol gidersiniz haftasonları :))))))))
hıııııııım sen yaptırdınmı canım ya ben yaptırimmiki bi zararı yoksa yaptırim dimi bende doktora gidicez bir haftaya sorimde yaptırim nme lazım yapılmış olsun
sağol canım sölemedim konuşamadıkya bayağıdır biliyon çapak oluyordu ama geçmedi maalesef
ay sağol bende çok severim hatta banyomda bile var:))
ne tarafta oturuyosun bizim buralara gel başakşehirdeyim ben:)
ah canım benim nerdeeeeeeeeee biz gidemedik oraya aslında lojman açıldı oraya ama benim eşim lojmanlar dolduktan sonra haberdar oldu o yüzden mecburen kaldık burda ben gaziosman paşadayım eşim burda askeriyede görevli o yüzden uzağa gidemiyoruz eğer ordaki lojmana girebilseydik serviş vardı ama kiralar pahalıymış orda biz brda 500 tl veriyoruz maddiyat bunda bile zorluyor (((((((

evet canım 10 gün önce falan yaptırdım ben

yok be nurcan burdada 550 den başlıyo kiralar daresine göre pahalılanıyo..
bu erkekler zaten nezaman bi işin sonu gelir ozaman harekete geçer.

Günaydıııııııııııın! :79:

Hafta sonu ablamlar geldiler. Epey yorucu olsa da benim için, bi değişiklik oldu. Çok güzel geçti. Yoksa bi hafta sonunu daha evde eşimle hiç bişiy yapmadan geçirseydim, sanırım kafayı sıyırırdım Öyle alışmışım ki miskin miskin kendi halimde vakit geçirmeye, birileri gelince canım çıkıyo yorgunluktan. Esasında öyle bi işte yapmıyorum ama...
Bayram programımız da belli oldu. Cumadan burdan çıkıyoruz ve ailemin yanına gidiyoruz inşalllah. Bayramın 2. günü akşamına da kayınvalidemlere.. Çok telaşlı geçicek eminim. sanırım bayramdan sonraya da taşınma işimiz belli olur. Bana bu sıra dinlenmek yok!

Hafta sonu gibi kısa bi zaman dilimi de olsa, özledim canlar sizi! Nasıl alışmışım Sizlerden naber? nasıl gidiyo, bebekler nasıl?

hoşgeldin şizofrencim gözün aydın bu arada :) evde yalnız olamaya alışınca gerçekten çok zor oluyo birilerinin olması.bizde de annemler var,yiğenim de bizde 2 haftadır eğlenceli fakat yorucu oluyo aynen.bide ramazan olduğu için sahura kalkılıyo uyku düzeni şaştı bizimde.benim uykumda çok hafiftir zaten çıt sesine uyanıveriyorum hemen.bizimkilerde bayrama gidecekler biz evimizdeyiz bu bayram ilk defa hep şehir dışında olurduk bu sene dinlenmedeyiz,artık seneye acısını çıkartırız inş.:))

herkese günaydın. burcuşafak teşekkür ederim teyzesi oynadı evet cumartesi karnımın içinde yaptığı manevrayı dışardan banada izletti çok şükür :)) artistik bir takla attı sanırım yavrum ALLA'ım nazarlardan saklasın cümlemizinkinide seninde az kaldı kavuşmana İNŞALLAH hayırlısıyla kavuşursun tatlım.

herzaman_seninle öncelikle çok geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşir İNŞALLAH annesi bol bol emzir karnını tok tut iyileşir ALLAH'ın izni ile bizlerde iyiyiz çok şükür 29'unda arefe günü kontrolümüz var ALLAH'ın izni ile görücez yavrumuzu ALLAH bizlerinde kucağımıza aldığımız günleri gösterir İNŞALLAH.

nurcancım canım sanada geçmiş olsun canım ama aşıdan hep ateşleniyorlar tatlım korkulacak birşey yok ALLAH'ın izni ile İNŞALLAH amelyata gerek kalmadan ilaçlarla iyileşir yavrun annesi.

Hoşbuldum tatlım! :) Bi de bizim ev 2+1 her odadan biri çıkıyo. baya bi karıştık. Bizimkiler döndüler ama. Tadı damağında kalıyor insanın... Neyse ki bayrama ıcık kaldı :))) Nasıl heycanlıyım yahu! adeta çocuk gibiyim :) Gün sayıyorum.
Her sene bir olmuyor ki. Sen de seneye kuzucuğunla beraber tozunu attırırsın

evet seneye bizi bekleyen çok cnm.babannemiz,teyzemiz denize bekliyolar.ananemiz bahçeye bekliyo :)) inş. o günleri sabırsızlıkla bekliyoruz :))
bu sene şehrimizde bayram gezmesi yapıcaz komşulara ve arkadaşlara :)) ben de sabırsızlıkla bekliyorum bayramı

aa ne güzel düşünmüşsün cnm :)) bende şirinleri düşünüyorum kızım için :)) bulabilirsem halısını şirineli almayı istiyorum.

markofonide bi ara şirinler elele vardı alıcaktım çokda şirindiler arad bak istersen tekrar satışa çıkar..
halı almıyorum ben çünkü yatak odamıda iyice bebek odası gibi yapmıyım bari:)
ama çok güzel olur inşllh bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…