aa ne güzel düşünmüşsün cnm :)) bende şirinleri düşünüyorum kızım için :)) bulabilirsem halısını şirineli almayı istiyorum.
günaydınnn herkese .. hava miss dışarda . imkanı olanlar yürüyüşe çıksın benim yerime
herkese günaydın. burcuşafak teşekkür ederim teyzesi oynadı evet cumartesi karnımın içinde yaptığı manevrayı dışardan banada izletti çok şükür :)) artistik bir takla attı sanırım yavrum ALLA'ım nazarlardan saklasın cümlemizinkinide seninde az kaldı kavuşmana İNŞALLAH hayırlısıyla kavuşursun tatlım.
herzaman_seninle öncelikle çok geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşir İNŞALLAH annesi bol bol emzir karnını tok tut iyileşir ALLAH'ın izni ile bizlerde iyiyiz çok şükür 29'unda arefe günü kontrolümüz var ALLAH'ın izni ile görücez yavrumuzu ALLAH bizlerinde kucağımıza aldığımız günleri gösterir İNŞALLAH.
nurcancım canım sanada geçmiş olsun canım ama aşıdan hep ateşleniyorlar tatlım korkulacak birşey yok ALLAH'ın izni ile İNŞALLAH amelyata gerek kalmadan ilaçlarla iyileşir yavrun annesi.
kızlar kafam ve moralim hiç yerinde değil, yazmak bile zor geliyor.. bu haftanın bitmesini bekliyorum 2 hafta dinlenicem inşallah.. bu arada liste falan takip edemiycem kusura bakmayın, eylülün 12sinde tekrar iş başı yapıcam o zaman kendimi toplamış olursam o zaman devam ederim. şimdilik hoşçakalın, arada bakıyorum yazdıklarınıza..
markofonide bi ara şirinler elele vardı alıcaktım çokda şirindiler arad bak istersen tekrar satışa çıkar..
halı almıyorum ben çünkü yatak odamıda iyice bebek odası gibi yapmıyım bari:)
ama çok güzel olur inşllh bulursun.
çok şekermiş güle güle kullansın cimcime :) ölçüleri nasıl peki?bizim yatak odasıda küçük 60*100 falan olması gerek.
sorma bende senin zamanlarında üşeniyodum ..şimdi can atıyorum yürümeyeimkan var ama yürümeye niyetli kişi yok:))ay nasıl zor geliyo yürümek anlatamam aslında yürümemeiz çok iyiyymiş ama ben bi yerlerimi kaldırıcam diye ödüm patlıyo
sorma bende senin zamanlarında üşeniyodum ..şimdi can atıyorum yürümeye
güle güle yatsın kuzun .. bende bunlardan aldım süper kullanışlı
kızlar kafam ve moralim hiç yerinde değil, yazmak bile zor geliyor.. bu haftanın bitmesini bekliyorum 2 hafta dinlenicem inşallah.. bu arada liste falan takip edemiycem kusura bakmayın, eylülün 12sinde tekrar iş başı yapıcam o zaman kendimi toplamış olursam o zaman devam ederim. şimdilik hoşçakalın, arada bakıyorum yazdıklarınıza..
Hayırlı olsun tatlım. İnşallah sağlıkla güzel günlerde kullanırsınız. Ayyy az da kaldı sizin kavuşmanıza. Ne güzel...
Biz de taşınmayıp şimdiki evimizde kalırsak eğer, En Ucuz, En Gvenilir, En Hzl alveriin doru adresi... | rnn Byk Resmi bundan alıcaz inşallah. çünkü evimiz küçük ve odamız eksik. en azından 6 ile 8 ay kadar idare eder bizi...
Nasıl sizce?
sağol canım ben kullandım hepsini rabbim negüzel şifasını vermiş bizimki ilaçlarla geçmior maalesef bakalım inşallah bu son 1-2 ayda geçerde gerek kalmaz operasyona
canm benim gidiceksin tabi dur bak kızımız daha negüzel kilolar alacak sarılığıda duşer bence sen emzir yeterki mamaya abanma sakın gülüm önce kedini emzir iki göğsünüde sonra mama ver bak nasıl toparlıcak ceydacık eşinde inşallah bol bol konuşur daha kızıyla bak bide gülücükler atsın babasına ozaman gör sen muhabbetleri gerçi benim eşim pek ilgilenmiyor ama bizdede ben çok seviniyorum her yeni harekete bidahaki yaz babasıyla denize bile girecek kızın gör bak :))))))) sen bide tekirdağdasın ooh sahil yakınsa ailene bol bol gidersiniz haftasonları :))))))))
hıııııııım sen yaptırdınmı canım ya ben yaptırimmiki bi zararı yoksa yaptırim dimi bende doktora gidicez bir haftaya sorimde yaptırim nme lazım yapılmış olsun
sağol canım sölemedim konuşamadıkya bayağıdır biliyon çapak oluyordu ama geçmedi maalesef
ah canım benim nerdeeeeeeeeee biz gidemedik oraya aslında lojman açıldı oraya ama benim eşim lojmanlar dolduktan sonra haberdar oldu o yüzden mecburen kaldık burda ben gaziosman paşadayım eşim burda askeriyede görevli o yüzden uzağa gidemiyoruz eğer ordaki lojmana girebilseydik serviş vardı ama kiralar pahalıymış orda biz brda 500 tl veriyoruz maddiyat bunda bile zorluyor(((((((
Hayırlı olsun tatlım. İnşallah sağlıkla güzel günlerde kullanırsınız. Ayyy az da kaldı sizin kavuşmanıza. Ne güzel...
Biz de taşınmayıp şimdiki evimizde kalırsak eğer, En Ucuz, En Gvenilir, En Hzl alveriin doru adresi... | rnn Byk Resmi bundan alıcaz inşallah. çünkü evimiz küçük ve odamız eksik. en azından 6 ile 8 ay kadar idare eder bizi...
Nasıl sizce?
Kızlaaaar, İstanbul'a gidiyoruuuuzzzzzz!
kızlar biz bugünkü kontolümüzdende geldik...
bebeğimizde gelişmeler var kilomuz doğum kilomuzun 100 gr üstüne çıktı
doğduğundada 200 vermişti toplamda 300 gr almış güzel kızım...maşallah..
sarılığımızı dün 13.7 çıkmıştı bugün yine bakalım dedi dr gözle görülür bişi yok dedi tekrar deldiler yavruumu bu sefer gıkı çıkmadı alıştı kızım artık delinmeye ve sonucumuz 11.1 çıktı şükürler olsun...
göbek deliğimizde akıntı varmış o yüzden müdahale gerekti hemen acile indik göbeğini yaktılar artık nasıl yaptılar bilmiyorum bakamadım çünkü..
bugün 11 günlüğüz 14.günde yine gidecez kontrole,
bizden hbrler böyle...sizleri ve kuzularınız öpüyorum kokluyorum...
düştü cnm düştü sarılığımız
iki göğsmdende emziriyorum ondan sonra mam ve uyku..
ah sen şimdi gör sadece geceleri ama mamasını yediriyo gazını çıkarıyo güzel ilgileniyo ama alt değişme yok
kız senin adam ne bakmıyo kızına biz onlara kolay sahip olmadık
sen biliyonmu ayşenin nesi var cnm ya moreli vozuk epey sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?