Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

o ayıcıklar aklı erdikten sonra hayat kurtarıyor ..sakın çıkarma .. ayıcıklara bakıp konuşuyor . yatağına koyuyorum altını temizledikten sonra ..yarım saate yakın onlarla konuşuyor .. 3.5 aylık olduk biz daha yetişemiyor onlara ..

geçmiş olsun canım yaaa .çook sevindim sarılığp
ı düşmüş .. bizimde doğduğunda 12 idi .. emerek geçer demişlerdi ..bir daha tahl,l yapılmadı birşeyde olmadı şükür ...
gmöbeği gümüşnitratla yakıyorlarmış duydum ...inşallah canı yanmamıştır ..
bizimde akıntı vardı ..10 gündür kurutucu krem sürüyorum .. sanki daha iyi gibi .. tekrarlarsa bizimde yakaxcaklar ..
seninkini nerde yaptılar sizin hastanedemi .bizimkinde yapmıyorlarmış .

...

Masallah Ceyda'ya dahada toparlanacak sariligida düstü çok sükür.
Bende emziriyorum sonra esim mamalarini veriyor bende altlarini aliyorum simdilik esim sadece mamalarini veriyor altrlarina dokunmuyor.

senin işin bizden 2 katı zor ..
biri ağlayınca ne oluyor ötekini uyandırıyormu

senin işin bizden 2 katı zor ..
biri ağlayınca ne oluyor ötekini uyandırıyormu

hiç sorma nevracim hemde çok zor ((( emzirince dahada zor çünki ikisi ayni anda uyaninca o zaman ellimiz ayagimiza dolasiyor birde beklemiyorlar uyanir uyanmaz yemek istiyorlar. Artik ne zamana kadar dayanirim emzirmeyi bilmiyorum

İstanbulda fsmyi kazandı eşim. anadolu yakası. sanırım ataşehir falan o civardan ev bakıyoruz. Çok sağol tekrar...

trasferden sonra neler yaptınız.neler yedınız,neler içtiniz?gerçi cevap vermiyosunuz ama ben yınede yazayım dedim

Güzelim nasıl cevap vermiyoruz yahu?
Bak sen bunu sormuşsun:
hayalimmm kullanıcısından alıntı
arkadaşlar merhaba:)hepinizin adına cok sevindim...darısı benim ve tüm isteyenlerin başına olsun inşallah...transferden sonra neler yaptınız sürekli yattınız mı,neler yediniz,neler ictiniz?ne olur cevap verin.benimde ilk denemem olucak eylülde.çok heycanlıyım ve hıcbısey bilmiyorumm

Ben de bu cevabı vermişim mesela....

Merhaba tatlım. İnşallah tedavin çok güzel sonuçlanır ve sen de kavuşursun meleğine...
Ben de tedavimi ailemin olduğu şehirde yaptırdım ve onların yanında kaldım. Sağolsunlar bana hiç bi iş yaptırmadılar. bol bol yatıp dinlendim. Beslenme açısından da hamilelik öncesi gibi düşün. hamileyken neleri tüketmemek gerek bilirsin. az pişmiş et, az pişmiş yumurta v.s.... olabildiğince kafaya takmamaya çalış... ben bir haftanın sonunda dışarı çıkmıştım. tahlili 11. gün yaptırmıştım ve tahlile de arabayla kendim gitmiştim. bu iş böyle. olacağı varsa oluyor. İnşallah nasibinde bu ay hamile kalmak vardır da, sen de tekrar tekrar uğraşmazsın...
He bi de,,, ben de bi cuma sela ile ezan arası taha suresine başlamıştım ve bir hafta boyunca hergün okumuştum taha suresini. bi haftanın sonunda yani yine cuma günü de okuyup dua etmiştim. bişiyler ada tabi ki... hani hayırlısıyla hamile kalır da yavruma kavuşursam diye... ben şimdiye dek bu taha suresini çok dileğim için okudum ve şimdiye dek hiç gerçekleşmeyen olmadı... Rabbim isterse oluyor elbette ama, sebeplere de yapışmalıyız biz diil mi?

evet canım 10 gün önce falan yaptırdım ben
bende yaptirim ozaman ya kızıma bişi olmasın
yok be nurcan burdada 550 den başlıyo kiralar daresine göre pahalılanıyo..
bu erkekler zaten nezaman bi işin sonu gelir ozaman harekete geçer.
ay çok kötü değil ama işte servisin geçtiği yer önemli sen askiri lojmanları biliyormusun oraya yakınmısın
sağol canım benim çok teşekkürler
ayşem canım kardeşim noldu kuzum neden bozuk moralin bebeğimiz iyi inşallah
Eki Görüntüle 245316

hepsiburdadan istedim kurdum ama baya bi geniş gözükdüğü gibi küçük değil.
çok güzel rengi bende ilk böle alacaktım ama kaynanamlar aldı büyük beşik yatak olanlara bende küçüğe gerek duymadım almadım beşğinde uyuyor şimdi bende odasındaki koltukta ama yakında ayrılıcam yanından tek yatırıcam kameralı telsizlerden koyucam yatağına
canım oda yapacaksan ileriye dönük iyi o beşikler ama yatak odana koymaya iyi değil çoooooooooook büyükler
ay şükür bak bişiciği kalmıcak ceydacığımızın çok sevindim düşmesine ay kilo alır o bebeğim sen gör naısl toplıcak 1 ayda
canım benim eşim ağlıyomuş o ağlayınca eli ayağı dolanıyouş ondan bakmıyor bide benim kızın mide pek hassas çok kusuyor eşimde aniden refleks yapıyor korkuyor düşürücem diye
ayşemimn neyi var bilmiyorum yeni gördüm yazıyı ben maltepede ablama geldim dün bugün dönücem eve
hiç sorma nevracim hemde çok zor ((( emzirince dahada zor çünki ikisi ayni anda uyaninca o zaman ellimiz ayagimiza dolasiyor birde beklemiyorlar uyanir uyanmaz yemek istiyorlar. Artik ne zamana kadar dayanirim emzirmeyi bilmiyorum
ah canım yaaaaaaaaa ne zor ama emzirebildiğin kadar emzir anneleri yazık benim topiğimin uğur böceklerine
İstanbulda fsmyi kazandı eşim. anadolu yakası. sanırım ataşehir falan o civardan ev bakıyoruz. Çok sağol tekrar...
bak ben demiştim belki i,stanbula gelirsinizdiye :)))))))))) he he
trasferden sonra neler yaptınız.neler yedınız,neler içtiniz?gerçi cevap vermiyosunuz ama ben yınede yazayım dedim
canım bende cevap verdim hatırlıyorum ama yine sölim ben 3 gün felan yatargibi uzandım ama evde hareket ettim yani yürüdüm az az antep fıstığı fındık badem ve kabak çekirdeği yedim hergün biraz a birde ceviz ve kivi 3 günden sonra yavaş yavaş dışarı çıktım önce arkadaşlara kahveye gittim son zamanlara doğru alışveriş merkezlerinde gezdim ama yavaş adımlarla ve yorulunca kaldırım bile bulsam oturup dinlendim canım ve bence en önemlisi mutlu olmak ben bu süreci ailemin evinde geçirdim çok eğlenceli bi ailem vardır gülmekten ölüyodum

Günaydın herkeseeee!
Ben rüyadayım sanıyodum ama, cık diilmiş rüya. Sahiden istanbula gidiyomuşuz :) İşin şaşkınlık kısmı geçit ve ben şimdi nasıl edicem diye düşünmeye başladım ya...
Yavaştan yatak odamı toparlamaya başlıyorum. Bayram sonrası da annemle döner iki elden toparlarız inşallah. Bana dua edin e mi? sıkıntısız atlatalım şu süreci...

Eeeee sizler nasılsınız? Yavruşlar nasıl anneleriii?

sanada günaydın şekerim gözün aydın :) sen hiç bir şeyi elleme lütfen bak annende gelecekmiş nasıl olsa kendini yorma zorlama sakın eşin ve annen toparlasınlar taşındığınız evdede elleme birşeyi yavaş yavaş yapsınlar hakkınızda hayırlısı olsun İNŞALLAH.

günaydın canım daha önce istanbuldamı yaşıyodun bilmiyorum ama ataşehir tarafı çok güzel iyi günlerde oturun..
valla sakın kendini yorma nasılsa işler hallolur anlamadan..

nurcan askeri lojmanları tam bilmiyorum ama öğrenirim:))burası çocuklar için çok uygun her binanın çocuk parkı var nerdeyse inşllh bu tarafa gelirsin banada komşu olursun:)

ilrede çocuk odası yapıcam ama sanki 1 2 sene yanlız yatıramam gibi geliyo yatağı koydum mecbur yatak odama tabi çok masraflı olucak bizim için yatak odamda tv var ama tüplü ona yer kalmayınca mecbur duvara asılandan alıcaz küçük olandan ..oda şekilsiz olunca biraz güzelleşsin diye başka şeylerde yapıyım diyorum belki aldığım duvar süsleri falan yapışınca değişir.

Ayyy çok sağol tatlım. :) Ellemeden de nasıl dururum ben kimbilir. Ama yormamam lazım kendimi doğru diyosun. Tam olarak ne zaman gideriz bonu da bilmiyorum. Toparlanmış evde de yaşaması zor oluyor. Acele etmeyim en iyisi. Annecim yapsıın :)))

günaydın canım daha önce istanbuldamı yaşıyodun bilmiyorum ama ataşehir tarafı çok güzel iyi günlerde oturun..
valla sakın kendini yorma nasılsa işler hallolur anlamadan..

Evet canım İstanbuldaydık öncesinde de. Biliyorum oraları güzel yerler. inşallah uygun bi ev buluruz her açıdan. Netten baktıkta, kiralar çok uçuk... Ama ben de hastaneye yakın olması konusunda ısrarcıyım. ne olursa artık. eşime yakın oliim de...
İnşallah dediğiniz gibi kendimi yormamaya çalışıcam. Zaten en ufak ayakta kalmamda bu bacağımın çekmesi beni mahvediyor. o yüzden istesem de yapamam heralde...

cnm aman dikkat et heyecana kapılıp da yorma kendini.hayırlı olsun istanbul olması çok güzel olmuş :) zamanlama da çok iyi sen fazla ağırlaşmadan ne güzel yerleşirsiniz.
bizim bugün kontrolümüz var 3 te gidicez çok özledim kızımı :)) dün pek hareketliydi cimcimem o da heyecan yaptı galiba
varlığını hissetmek çok güzelmiş yaa rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

aman gülüm dikkat et bak ev eşya mühim değil sen bebişine bak sakın fazla eğilip kalkma yavru kuşu üzme toparlanır yavaş yavaş herşey
hayırlı uğurlu kolay olsun inşallah
ay keşke öle bir yerde yaşasam ne iyi olur benim oturduğum yerde mahallede parkvar ama ölenleri konfeksiyonda çalışan erkekler geliyor onlar gidiyor mahallenin serserileri geliyor eşimde benim kesinlikle yollamıyor zaten o yollasada ben birsürü adam görünce kendim girmiyorum (((((((
canım valla sana bir tavsiye verim çocuk 6 aydan sonra hala anne ile yatıyorrsa irdaha bırakmıyor etrafımda birsürü örneğim var misal bodrumda bi ablam var kızı ile yatıyordu kızı 7 yaşında hala ablamla eniştemle yatıyor sonra komşum var karşımda 1 kızı yanında yatıyordu şimdi yeni bi kızı daha oldu onuda yanında yatırıyo akıllanmadı büyük kızı 5, sınıfa geçti hala annesi ve babası ile aynı odada yatıyor ayırmaya kalktılarmı yırtıyor ortalığı doktora götürdüler doktor yapcak bişi yok alıştırmasaydınız tv lerde doktorlar bas bas bağırıyotr çocuklarınızza oda yapın kendi odalarında olmayı öğrensinler öz güvenleri artsın diye dedi
geçen bende bir profesöre danıştım oda akşam ışıkları bile söndür çocuk geceyi gündüzü bilsin dedi kızım bir haftadır ışılar sönük uyuyor ilk gün biraz ağladı sık uyandı şimdi gece birtek emeceği zaman ıh mıh diyo emzirince geri uyuyor sakın odanıza alıştırma okadar masraf yapacağına wiwelin 250 tl ye kameralı telsizleri var gece görüşlü koy kızının beşiğine ekrandan izle kızını yoksa hayatı boyunca pasif kalıyor çocuklar kendi odasına alışsın ille çok bi oda yapmana gerekyok masraf olmasın birden diyorsn yatak odana koyacaklarını başka odaya koy ilk 1-2 ay yanında odada yatır sonra ayır bak benim kız bugün 3 aylık olacak ben artık camerdan izlicem zaten kusmaları 2 aydan sonra uyurken olmuyor uyanıkkende çok az oluyor haddinden fazla emerse benim kız biraz aç gözlü tavuk gibi doyduğunu anlamıyor emiyor emiyor sonra çıkarıyo ben o bırakmadan bıraktırıyorum mecbur :))))))))

şafak 5 kızlar bu arada ayşden haber alan varmı aklım takıldı VALLAHİ umarım kötü birşey yoktur 3'lü tarama testine aklı karıştı gibime geliyor benim ama hayırlısı ALLAH'tan.

evet cnm bizim hastanede yapıldı acil bölümünde hemde..
şuan göbek deliği kapalı perşembe açacaklar inş gelişme vardır...
ya birde göğüs uçlarım çok fena benim hala ya hiç bi krem fayda etmio delircem emzirirken..

şafak 5 kızlar bu arada ayşden haber alan varmı aklım takıldı VALLAHİ umarım kötü birşey yoktur 3'lü tarama testine aklı karıştı gibime geliyor benim ama hayırlısı ALLAH'tan.

Ben de çok merak ediyorum Ayşeyi. Ama sesi soluğu çıkmıyo İnşallah önemli bişiy yoktur...

Bugün de annemle konuştum biraz sakinleştim :) diyince yaparız ederiz, oturdum ben yine... Hem zaten daha tarihi de kesin diil. toplayıp napıcaksam... huyum kurusun illa acele edicem ya :)))

Ne güzel görmüşsündür sen bugün yavrunu. Ben göreli kuzucuklarımı bi hafta oluyo ve çok özledim onları yine... hareketlerine gelince sanki ben de bişiyler hissediyorum :) hani böyle göz seyrimesi gibi oluyo ara ara... ama fazla da kaptırmak istemiyorum şimdiden kendimi. sonra ay hareket etti ay etmedi. yine kendimi sıkınıya sokarım :)

Güzel haberlerini bekliyoruuuuzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…