kızlar biz bugünkü kontolümüzdende geldik...
bebeğimizde gelişmeler var kilomuz doğum kilomuzun 100 gr üstüne çıktı
doğduğundada 200 vermişti toplamda 300 gr almış güzel kızım...maşallah..
sarılığımızı dün 13.7 çıkmıştı bugün yine bakalım dedi dr gözle görülür bişi yok dedi tekrar deldiler yavruumu bu sefer gıkı çıkmadı alıştı kızım artık delinmeye ve sonucumuz 11.1 çıktı şükürler olsun...
göbek deliğimizde akıntı varmış o yüzden müdahale gerekti hemen acile indik göbeğini yaktılar artık nasıl yaptılar bilmiyorum bakamadım çünkü..
bugün 11 günlüğüz 14.günde yine gidecez kontrole,
bizden hbrler böyle...sizleri ve kuzularınız öpüyorum kokluyorum...
Masallah Ceyda'ya dahada toparlanacak sariligida düstü çok sükür.
Bende emziriyorum sonra esim mamalarini veriyor bende altlarini aliyorum simdilik esim sadece mamalarini veriyor altrlarina dokunmuyor.
o ayıcıklar aklı erdikten sonra hayat kurtarıyor ..sakın çıkarma .. ayıcıklara bakıp konuşuyor . yatağına koyuyorum altını temizledikten sonra ..yarım saate yakın onlarla konuşuyor .. 3.5 aylık olduk biz daha yetişemiyor onlara ..ya çok sevindim çünkü bende hep park yatak kullanışlı diye okuyup istedim sonradan büyüyen beşikleri çok övmüşlerdi..neyseki sen kullandığın için içim rahatladı. içindeki ayıcıklar çok yakın sanki yattığı yere onları tutamaz dimi bi tek onlar korkuttu çıkarıcaktım hatta..
kızlar biz bugünkü kontolümüzdende geldik...
sarılığımızı dün 13.7 çıkmıştı bugün yine bakalım dedi dr gözle görülür bişi yok dedi tekrar deldiler yavruumu bu sefer gıkı çıkmadı alıştı kızım artık delinmeye ve sonucumuz 11.1 çıktı şükürler olsun...
göbek deliğimizde akıntı varmış o yüzden müdahale gerekti hemen acile indik göbeğini yaktılar artık nasıl yaptılar bilmiyorum bakamadım çünkü..
düştü cnm düştü sarılığımız
iki göğsmdende emziriyorum ondan sonra mam ve uyku..
ah sen şimdi gör sadece geceleri ama mamasını yediriyo gazını çıkarıyo güzel ilgileniyo ama alt değişme yok
kız senin adam ne bakmıyo kızına biz onlara kolay sahip olmadık
sen biliyonmu ayşenin nesi var cnm ya moreli vozuk epey sanırım
...
Masallah Ceyda'ya dahada toparlanacak sariligida düstü çok sükür.
Bende emziriyorum sonra esim mamalarini veriyor bende altlarini aliyorum simdilik esim sadece mamalarini veriyor altrlarina dokunmuyor.
senin işin bizden 2 katı zor ..
biri ağlayınca ne oluyor ötekini uyandırıyormu
ayy çok şirinlerr iki tane oluncada başka bi güzel oluyoo..
Hiç sorma. gerçi artık bundan almam sanırım. oda yaparız inşallah :)))
vayy neresine geliceksiniz acaba. tayin için dimi....çok sevindim artık netten almana gerek kalmadı:))hayırlı uğurlu olsun canım..
trasferden sonra neler yaptınız.neler yedınız,neler içtiniz?gerçi cevap vermiyosunuz ama ben yınede yazayım dedim
bende yaptirim ozaman ya kızıma bişi olmasınevet canım 10 gün önce falan yaptırdım ben
ay çok kötü değil ama işte servisin geçtiği yer önemli sen askiri lojmanları biliyormusun oraya yakınmısınyok be nurcan burdada 550 den başlıyo kiralar daresine göre pahalılanıyo..
bu erkekler zaten nezaman bi işin sonu gelir ozaman harekete geçer.
sağol canım benim çok teşekkürlerherkese günaydın. burcuşafak teşekkür ederim teyzesi oynadı evet cumartesi karnımın içinde yaptığı manevrayı dışardan banada izletti çok şükür :)) artistik bir takla attı sanırım yavrum ALLA'ım nazarlardan saklasın cümlemizinkinide seninde az kaldı kavuşmana İNŞALLAH hayırlısıyla kavuşursun tatlım.
herzaman_seninle öncelikle çok geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşir İNŞALLAH annesi bol bol emzir karnını tok tut iyileşir ALLAH'ın izni ile bizlerde iyiyiz çok şükür 29'unda arefe günü kontrolümüz var ALLAH'ın izni ile görücez yavrumuzu ALLAH bizlerinde kucağımıza aldığımız günleri gösterir İNŞALLAH.
nurcancım canım sanada geçmiş olsun canım ama aşıdan hep ateşleniyorlar tatlım korkulacak birşey yok ALLAH'ın izni ile İNŞALLAH amelyata gerek kalmadan ilaçlarla iyileşir yavrun annesi.
ayşem canım kardeşim noldu kuzum neden bozuk moralin bebeğimiz iyi inşallahkızlar kafam ve moralim hiç yerinde değil, yazmak bile zor geliyor.. bu haftanın bitmesini bekliyorum 2 hafta dinlenicem inşallah.. bu arada liste falan takip edemiycem kusura bakmayın, eylülün 12sinde tekrar iş başı yapıcam o zaman kendimi toplamış olursam o zaman devam ederim. şimdilik hoşçakalın, arada bakıyorum yazdıklarınıza..
çok güzel rengi bende ilk böle alacaktım ama kaynanamlar aldı büyük beşik yatak olanlara bende küçüğe gerek duymadım almadım beşğinde uyuyor şimdi bende odasındaki koltukta ama yakında ayrılıcam yanından tek yatırıcam kameralı telsizlerden koyucam yatağına
canım oda yapacaksan ileriye dönük iyi o beşikler ama yatak odana koymaya iyi değil çoooooooooook büyüklerya çok sevindim çünkü bende hep park yatak kullanışlı diye okuyup istedim sonradan büyüyen beşikleri çok övmüşlerdi..neyseki sen kullandığın için içim rahatladı. içindeki ayıcıklar çok yakın sanki yattığı yere onları tutamaz dimi bi tek onlar korkuttu çıkarıcaktım hatta..
ay şükür bak bişiciği kalmıcak ceydacığımızın çok sevindim düşmesine ay kilo alır o bebeğim sen gör naısl toplıcak 1 aydakızlar biz bugünkü kontolümüzdende geldik...
düştü cnm düştü sarılığımız
iki göğsmdende emziriyorum ondan sonra mam ve uyku..
ah sen şimdi gör sadece geceleri ama mamasını yediriyo gazını çıkarıyo güzel ilgileniyo ama alt değişme yok
kız senin adam ne bakmıyo kızına biz onlara kolay sahip olmadık
sen biliyonmu ayşenin nesi var cnm ya moreli vozuk epey sanırım
ah canım yaaaaaaaaa ne zor ama emzirebildiğin kadar emzir anneleri yazık benim topiğimin uğur böceklerinehiç sorma nevracim hemde çok zor((( emzirince dahada zor çünki ikisi ayni anda uyaninca o zaman ellimiz ayagimiza dolasiyor birde beklemiyorlar uyanir uyanmaz yemek istiyorlar. Artik ne zamana kadar dayanirim emzirmeyi bilmiyorum
bak ben demiştim belki i,stanbula gelirsinizdiye :)))))))))) he heİstanbulda fsmyi kazandı eşim. anadolu yakası. sanırım ataşehir falan o civardan ev bakıyoruz. Çok sağol tekrar...
canım bende cevap verdim hatırlıyorum ama yine sölim ben 3 gün felan yatargibi uzandım ama evde hareket ettim yani yürüdüm az az antep fıstığı fındık badem ve kabak çekirdeği yedim hergün biraz a birde ceviz ve kivi 3 günden sonra yavaş yavaş dışarı çıktım önce arkadaşlara kahveye gittim son zamanlara doğru alışveriş merkezlerinde gezdim ama yavaş adımlarla ve yorulunca kaldırım bile bulsam oturup dinlendim canım ve bence en önemlisi mutlu olmak ben bu süreci ailemin evinde geçirdim çok eğlenceli bi ailem vardır gülmekten ölüyodumtrasferden sonra neler yaptınız.neler yedınız,neler içtiniz?gerçi cevap vermiyosunuz ama ben yınede yazayım dedim
Günaydın herkeseeee!
Ben rüyadayım sanıyodum ama, cık diilmiş rüya. Sahiden istanbula gidiyomuşuz :) İşin şaşkınlık kısmı geçit ve ben şimdi nasıl edicem diye düşünmeye başladım ya...
Yavaştan yatak odamı toparlamaya başlıyorum. Bayram sonrası da annemle döner iki elden toparlarız inşallah. Bana dua edin e mi? sıkıntısız atlatalım şu süreci...
Eeeee sizler nasılsınız? Yavruşlar nasıl anneleriii?
Günaydın herkeseeee!
Ben rüyadayım sanıyodum ama, cık diilmiş rüya. Sahiden istanbula gidiyomuşuz :) İşin şaşkınlık kısmı geçit ve ben şimdi nasıl edicem diye düşünmeye başladım ya...
Yavaştan yatak odamı toparlamaya başlıyorum. Bayram sonrası da annemle döner iki elden toparlarız inşallah. Bana dua edin e mi? sıkıntısız atlatalım şu süreci...
sanada günaydın şekerim gözün aydın :) sen hiç bir şeyi elleme lütfen bak annende gelecekmiş nasıl olsa kendini yorma zorlama sakın eşin ve annen toparlasınlar taşındığınız evdede elleme birşeyi yavaş yavaş yapsınlar hakkınızda hayırlısı olsun İNŞALLAH.
günaydın canım daha önce istanbuldamı yaşıyodun bilmiyorum ama ataşehir tarafı çok güzel iyi günlerde oturun..
valla sakın kendini yorma nasılsa işler hallolur anlamadan..
trasferden sonra neler yaptınız.neler yedınız,neler içtiniz?gerçi cevap vermiyosunuz ama ben yınede yazayım dedim
Günaydın herkeseeee!
aman gülüm dikkat et bak ev eşya mühim değil sen bebişine bak sakın fazla eğilip kalkma yavru kuşu üzme toparlanır yavaş yavaş herşeyGünaydın herkeseeee!
ay keşke öle bir yerde yaşasam ne iyi olur benim oturduğum yerde mahallede parkvar ama ölenleri konfeksiyonda çalışan erkekler geliyor onlar gidiyor mahallenin serserileri geliyor eşimde benim kesinlikle yollamıyor zaten o yollasada ben birsürü adam görünce kendim girmiyorumnurcan askeri lojmanları tam bilmiyorum ama öğrenirim:))burası çocuklar için çok uygun her binanın çocuk parkı var nerdeyse inşllh bu tarafa gelirsin banada komşu olursun:)
ilrede çocuk odası yapıcam ama sanki 1 2 sene yanlız yatıramam gibi geliyo yatağı koydum mecbur yatak odama tabi çok masraflı olucak bizim için yatak odamda tv var ama tüplü ona yer kalmayınca mecbur duvara asılandan alıcaz küçük olandan ..oda şekilsiz olunca biraz güzelleşsin diye başka şeylerde yapıyım diyorum belki aldığım duvar süsleri falan yapışınca değişir.
sanırım ben yazmamıştım çünkü benim meleğim süpriz yapıp kendiliğinden geldi tedavilerden sonra..
o ayıcıklar aklı erdikten sonra hayat kurtarıyor ..sakın çıkarma .. ayıcıklara bakıp konuşuyor . yatağına koyuyorum altını temizledikten sonra ..yarım saate yakın onlarla konuşuyor .. 3.5 aylık olduk biz daha yetişemiyor onlara ..
geçmiş olsun canım yaaa .çook sevindim sarılığp
ı düşmüş .. bizimde doğduğunda 12 idi .. emerek geçer demişlerdi ..bir daha tahl,l yapılmadı birşeyde olmadı şükür ...
gmöbeği gümüşnitratla yakıyorlarmış duydum ...inşallah canı yanmamıştır ..
bizimde akıntı vardı ..10 gündür kurutucu krem sürüyorum .. sanki daha iyi gibi .. tekrarlarsa bizimde yakaxcaklar ..
seninkini nerde yaptılar sizin hastanedemi .bizimkinde yapmıyorlarmış .
şafak 5 kızlar bu arada ayşden haber alan varmı aklım takıldı VALLAHİ umarım kötü birşey yoktur 3'lü tarama testine aklı karıştı gibime geliyor benim ama hayırlısı ALLAH'tan.
cnm aman dikkat et heyecana kapılıp da yorma kendini.hayırlı olsun istanbul olması çok güzel olmuş :) zamanlama da çok iyi sen fazla ağırlaşmadan ne güzel yerleşirsiniz.
bizim bugün kontrolümüz var 3 te gidicez çok özledim kızımı :)) dün pek hareketliydi cimcimem o da heyecan yaptı galiba
varlığını hissetmek çok güzelmiş yaa rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?