bizimde göbek tekrar ederse sizin hastaneye geliriz..evet cnm bizim hastanede yapıldı acil bölümünde hemde..
şuan göbek deliği kapalı perşembe açacaklar inş gelişme vardır...
ya birde göğüs uçlarım çok fena benim hala ya hiç bi krem fayda etmio delircem emzirirken..
bizimde göbek tekrar ederse sizin hastaneye geliriz..
canım çok geçmiş olsun ..ama göğüs uçları doğumdan itibaren 25-30 gün ne yaparsan yap acıyor .. sonra sonra düzeliyor .. kendi sütünle sıvazla kapatırken göğüs padi kullan kremlerini sür .. birde çok doluyorsa arada sağ göğüslerini rahatlatsın .. çok dolu olunca da bebek emerken sızlar içten içe .. bende yaşadım ..1 aya yakın
biz geldik kontrolden kızlar çok şükür cimcimem iyiymiş 350 gr olmuş.ama uyuyodu ve suratı çok asıktı resmen kaşlarını çatmıştı yavrum.hep gülerken görüyodum çok şaşırdım bu sefer.hatta dokorda asık suratlı resmini çekmiş kızımın.belkide rahatsız olmuştur muayene ederken bu seferlik böyle oldu artık kızımın nazı tuttu napalım :)
aysecim bende merak ediyorum seni neden girmiyosun cnm?ne olduysa söyle yardımcı olalım tatlım.
herkese günaydın iyi, huzurlu, mutlu, hayırlı bir gün geçirmemiz dileği ile :)
Ay yesin teyzesi onu :) 350 gr. mı?Ayyy çok şeker ya maşallah.... Hadi gözün aydın ne güzel gördün miniğini...
Muayenede evet rahatsız olmuş olabilir. bi baskı hissediyor az çok. uyuyosa keyfini kaçırmışsınız siz de yahu :)
Suratı asık masık olsun. bi fotoğrafı daha var. hepsinin anısı ayrı sonuuçta. Ben de sadece iki fotoğraf var. birinde keseler, öbüründe de 12. haftada. belli belirsiz... malum burda girdiğim usg cihazının kağıdı yoktu. devlet baba hala göndericek :))) ama şükür ki, artık bizim de bi doktorumuz olucak İstanbulda. en çokta ona seviniyorum :)))
Sana da günaydın güzelciim! Ne güzel dilekler onlar öyle... ayyy inşallah inşallah. Hepimiz sıkıntısız gün diil günler yaşayalım inşallah bi ömür
herkese günaydın iyi, huzurlu, mutlu, hayırlı bir gün geçirmemiz dileği ile :)
Allah Allah ya benim 1 haftada yar alar geçmişti tabi hafif sızlamalar oluyordu ama acaba sürekli farklı şeler kullandığın için olmasıngelin cnm..ama inş tekrarlamaz nevranın göbüşü...
felaket bişekilde göğslerim ya yeni bi krem duydum onu kullanıcam bakalım inş o fayda edr..
hadi gizün aydın maaşallah büyüyor kızın :)))))))))biz geldik kontrolden kızlar çok şükür cimcimem iyiymiş 350 gr olmuş.ama uyuyodu ve suratı çok asıktı resmen kaşlarını çatmıştı yavrum.hep gülerken görüyodum çok şaşırdım bu sefer.hatta dokorda asık suratlı resmini çekmiş kızımın.belkide rahatsız olmuştur muayene ederken bu seferlik böyle oldu artık kızımın nazı tuttu napalım :)
aysecim bende merak ediyorum seni neden girmiyosun cnm?ne olduysa söyle yardımcı olalım tatlım.
Ay yesin teyzesi onu :) 350 gr. mı?Ayyy çok şeker ya maşallah.... Hadi gözün aydın ne güzel gördün miniğini...
Muayenede evet rahatsız olmuş olabilir. bi baskı hissediyor az çok. uyuyosa keyfini kaçırmışsınız siz de yahu :)
Suratı asık masık olsun. bi fotoğrafı daha var. hepsinin anısı ayrı sonuuçta. Ben de sadece iki fotoğraf var. birinde keseler, öbüründe de 12. haftada. belli belirsiz... malum burda girdiğim usg cihazının kağıdı yoktu. devlet baba hala göndericek :))) ama şükür ki, artık bizim de bi doktorumuz olucak İstanbulda. en çokta ona seviniyorum :)))
Sana da günaydın güzelciim! Ne güzel dilekler onlar öyle... ayyy inşallah inşallah. Hepimiz sıkıntısız gün diil günler yaşayalım inşallah bi ömür
saol cnm darısı senin başına ,oğluşlarının güzel güzel resimlerini çektirirsin artık istanbulda süper :) bizde detaylı için ankarada 18.haftada çektirdik çok netti hatta eşim dün ultrasonu beğenmedi ankaradaki ne güzeldi diyo :)) aslında bende renkli ultrason istiyorum son haftalara doğru bide onu araştıracağım şimdi :)
canım sen şuan nerde oturuyorsun böle
Topiğimiz ne kadar sakinleşti kızlar yaa
inşallah canım. Bu kadar doktorsuzluktan sonra ben de haftada giderim heralde İstanbula gidince doktora :) bol bol fotoğraf çıktısı alırım inşallah :)
Bizim de tam bayramda 20. hafta olucak. ayrıntılı usg zamanı. bakalım bayram zamanı doktor bulup gidebilicek miyiz?
Şebinkarahisardayım güzelim. Eşimin işinden dolayı gelmiştik istanbuldan. yine eşimin işinden dolayı dönüyoruz istanbula inşallah :)
evet canım katılıyorum sanabende yazacaktım aynı şeyi bugün sonra vaz geçtim yazmadım.
hıııııııım ok anladım canım benim nese iyi olmuş tayin zamanlama süper bebişle bir yeni birbaşlangıç yapıcaksınız
cnm ben ve bebek günlerimizin nasıl geçtiğini anlamıyoruz yaa 13.gün oldu bugünher zman canım çok merak ediyorum seni ve bebeğini
bebeğin fotosu varsa koysana albüme bakiiimmm
sen nasılsın göğüs ucun umarım yakında iyileşir ben pompa kullandığım için sıkıntı olmadı
ama bebeğin çekişi farklı oluyomuş galiba cok cok:))))
dikişlerin nasıl sen nasılsın taze annecik öpüyorum seni
burcu sen napıyosun seninde az kalmış gün sayıyosun galiba
ya ben çok yazamıyorum ama okuyorum sizi
Allah Allah ya benim 1 haftada yar alar geçmişti tabi hafif sızlamalar oluyordu ama acaba sürekli farklı şeler kullandığın için olmasın
hadi gizün aydın maaşallah büyüyor kızın :)))))))))
annesi naz yapacak tabi nasıl zor geldi o sıpa gobiinegelene kadar bile ne naz yaptı sen gör doğana büyüyene kadar ooooooooooooooo ooooooooooo neler yapacak size :)))))))))))
canım sen şuan nerde oturuyorsun böle
cnm ben ve bebek günlerimizin nasıl geçtiğini anlamıyoruz yaa 13.gün oldu bugün
geceleri mamasız dalmıyo uykuya buna morelim çok bozuk mama istediği için sadece foto koyarım cnm bi ara ama uzun bi msaitliğimin olması gerek
sen nasılsın bebişler nasıllar
ay cnm bilmiyorum yaa canıma tak etti inan
emzirmek işkenceye dönüşüyo
selam kızlar..bir kaç gündür iyi değildim içime evham bastı, üst üste hep kabuslar gördüm, ter içinde bağırarak uyandım, hep bebeğimi ölmüş gördüm.. iş yerinde de olağan dışı bir yoğunluk ve stres var, koca yaz geçti daha izin kullanmadım çok bunaldım.. çok şükür bugün gidip meleğimi gördüm, herşey yolundaydı ama doktor bile tatil önerdi..
beni merak etmişsiniz sağolun varolun.. haftaya bayram kısmetse memlekete gidicez sonraki hafta da tatile, ordan döner dönmez de ayrıntılı us için randevu aldım, inşallah hayırlı haberlerle dönerim de topiği boş bırakmam yine.. ama şu sıralar beni mazur görün olur mu canlarım? öpüyorum hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?