Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

tatlım benim belirtilerim oldu hemde bayağı yoğun ama kız kardeşimin hiçbir belirtisi olmadı sadece son ayında beli kasıkları ağırdı o kadar sorunsuz bir gebelik geçirdi anlayacağın ne mide bulantısı ne ağrı nede bir sızı ama MAŞALLAH yeğenim sağlıkla geldi çok şükür benim uyku en başından beri vardı ama diğer şikayetlerim 2. aydan sonra başladı canım boş yere üzme kendini belirti belirti diye belki kız kardeşim gibi rahat geçireceksin sende gebeliğini ne güzel

sağol canım inşallah dediğin gibi olacak bir önceki gebeliğimde uyku bulantı çok şiddetliydi o yüzden bu kadar sıkıntı yaptım kendime galiba.

Oh bee şükürler olsuun! Sesin çıktı ve çok şükür bi sıkıntın yokmuş. Çok korkuttun bizi Ayşecim ya. yapma bi daha böyle... Eşime bile diyorum bi arkadaşımız vardı bi anda canım sıkkın diyip kayboldu hepimiz çok merak ediyoruz... Neyse ki herşey yolundaymış. çok sevindim tatlım ya :)
Sen iyi bi tatili hakediyosun. sakin kafayla güzel güzel dinlenicen bi yere git. bi de doktorunu da götür bari yanında :)) yada bi usg cihazı kiralayalım senle ben :) elzem oldu artık yahu! nolucak bizim bu halimiz. ne kadar evhamlıyız yaaa...
Dikkat et kendine e mi? Ben de öptüm seni ve Elifini... ayyy yerim onu benn :)

Günaydıın cicim:) valla yaa kaldık mı senle başbaşa... neyse, şimdi tam bayram üstü ya ondan böyle bence. herkesin planları, programlarıııııı :))) bayram dönüşü coşarız inşallah yine. sen bayramda buralarda olucak mısın? ben yokum, sana emanet eğer buralardaysan :)))
sen hangi şehirdeydin canım? doğumlarımız yakın. hastanede bile ziyaret edebiliriz birbirimizi ne güzel olur :)

Merhaba güzelim. hiiiiiç canını sıkma e mi? benim de ikiz ve 19. haftaya girdik bugün. ben şimdiye dek hiç bi belirti yaşamadım. sadece bolca uyku hali ve nefes darlığı oluyodu o kadar. o da zaten 12. haftada kesildi. endişeliyiz hepimiz. malum geç geldi bizim yavrularımız. eee doğal olarakta stres yapıyoruz. ama unutma bebek üzerinde stresin çok büyük etkisi var. elinden geldiğince rahat olmaya çalış. dikkat et kendine

hop hop biz burdayız daha ölmedik :)))

herşey yolunda hayırlısıyla birini öldürmeden şu son iki iş gününü de atlatırsam sorun yok, gerçi hamile olunca ceza indirimi alırım sanırım :))) ahh keşke doktorum da gelse benimle tatile bir de portatif us cihazı... ama yok gelmesin sinir eder o beni yeme yeme yemeeee başka bişey dediği yok..
ayy dün elifimi bir görseydiniz ellerini oynatıp durdu açtı kapadı parmaklarını el salladı annesine kuzum

hanımlar bir sorum olcek..tüp bebk yaptırdıktan sonra 9 ay yatılıyormuş bişey olmasın diye.doğrumu ve herkeste geçerlimi.ben çalışıyorum nasıl olcak bu.işide bırakamam.

çok şükür ya :) var ya ben de bikaç gündür öyle sakinim ki... hiç bişiy umrumda diil. arkadaşlar arıyo, diyo nasıl toplanıcan-taşınıcan v.s v.s... burdaki arkadaşlar arıyıp ağlıyolar çok alıştık nasıl ayrılıcaz? herkesi ben teselli eder oldum :)))
Benim de aldığım kiloların toplamı 4ü buldu... şu sıralar yemek yerken ister istemez çekinir oldum ya. Normal mi sizce 4 kilo?

Ne güzel görmüşsün. selamlamış annesini bıdık yaaa :))) Maşallah ona. ne güzel. ayrıntılı için sen 2 hafta sonra mı gidiceksin? ben de şimdi annemlere gidince pazartesi günü gitsem mi diyodum. daha erken mi olur? ne dersin?

hanımlar bir sorum olcek..tüp bebk yaptırdıktan sonra 9 ay yatılıyormuş bişey olmasın diye.doğrumu ve herkeste geçerlimi.ben çalışıyorum nasıl olcak bu.işide bırakamam.

ay ne 9 ay yatması yahu? Bana tedaviyi uygulayan doktorum normal hamilelerden farkın olduğunu düşnme demişti. ama ben yine de düşünüp ilk 3 ay bolca dinlenmeye çalıştım:) hala da dikkat ediyorum ama, öyle 9 ay boyunca da yatılmıyo be tatlım. düşük riskin yoksa normal hayatında nasılsan, hamileykende öylesin. bu tüp olsun olmasın...

canım her gebelik bir olmuyor 2 gebelik geçirdim ikiside farklıydı
gülüm öle şeymi olur valla kim yapacak yemekleri ev işlerini he he burda birsürü htunda çalışıyo sadece her hamilelikte olduğu gibi ağır işler ve ani hareketler yapmıcaksın

teyzesi elini ısırır onun bak kuruntulu karı kızıma bişiler yakıştırıp durma (((((

aman sen üzme kendini de bırak herkes üzülsün :))
kilo benim hala 3 kilo eksikle devam ediyor ama doktor efendi ver diyor başka bişey demiyor da kuzum ben sizin gibi değilim ki 100kg kadınım tabi almamam lazım..
görmek çok iyi geliyor gerçekten, korka korka 3lü için de kan verdim çok mızırdandım yaptırmasak falan diye olmaz öyle şey yapıcaz dedi.. ama hata payı çok yüksekmiş boşu boşuna amniyosentez gerekiyormuş dedim yok öyle bişey gerekirse amniyosentez de yapılacak kaçmak yok dedi.. düştük delinin eline ama napıcan gönüllü düştüm ben onun eline, ne derse doğruymuş gibi geliyor :))
ayrıntılı için en uygun zaman 19.5 - 20 hafta başı gibidir kalbi en iyi o zaman görürler dedi ben de 9 eylüle randevu aldım.. o da pek pahalıymış yaa 500 tl.. neyse napalım sağlık olsun..
hoşgeldin ayşecik birşeyin olmadığına sevindim canım gel tabi ya bende ayşe gelsin sahipsiz bırakmasın topiği diye yazdım :))
çevir kazı yanmasıııın

evet tatlım tam olarakta öyle yaptım çevir kazı yanmasın :)) ayşecim ben doruğa gittiğimde doktor ayrıntılı usg diyince fiyatını sordum canım sigortalılara renksiz 70 renkli 90 dedi canım ya istersen oraya randevu al diğerini iptal et oraya git ne dersin canım boşuna o kadar ödeme yapmazsın başka bir ihtiyacını görürsün malum tatilede gidiyorsun tatlım tabi yinede sen bilirsin.

Son düzenleme:

bak ne çabuk geçmiş günler bizimde ctesi 40ımız çıkıyo hayırlısıyla
benimde süt gitti gitmek üzere heralde onlara yetişmicek napim ya herşeyi deniyorum
ama bize mama şart zaten ordada mamaları var büyük ihtimal benimkide kesilir onlar gelene kadar
ben biraz daha iyiym bebeklerin 2sinde gözde bi sorun var ama halledilmicek bişey diil galiba
bi iğneleri var ondan vurulacaklardı doktor 1haftadır erteliyo gelişme gördüğü için
ama hala yapılma ihtimali var inşallah gerek kalmaz
bağırsaklarıda gelişimini tamamlarsa eve getiricez yoksa daha ordalar
senin kız nasıl??? sende kendini toparladın mı üstünden epey yük kalktı dimi:)))

nurcan ve nvra sorum size
40 çıkarken ne yaptınız???
ben napcam bilmiyorum annemde bilmiyo
bi arkadaş aktarlarda bi yağ karışımı satılıyo hamama gidip onu sürüyosun demişti
bütün ağrını sızını atıyomuşun böylelikle siz yaptınız mı ???

yok canım doktorum özellikle orayı önerdi çok iyi yapıyorlar dedi zaten bizim özel sigorta gibi bişey var ya 450 sini falan geri alırım.. değmez başka yere gitmeye..

Kızlar size bişe sorcam.Ben dün 11. haftamı bitirdim.Cumartesi dr.dan randevu aldım 2'li test için.Sanırım yapılabiliyor bu zamanda.Çünkü daha sonra gitme şansım yok,şehir dışına çıkmam gerekiyor.Yardım ederseniz sevinirim:)

canım 11 -14 testi diye geçiyo zaten ben 13. haftada yaptırmıştım
yapılabilir bence

kızlar bugün odamızın siparişini verdik çok şükür
eylül sonu gelicek
ayşecim 26 hafta olmuşuz bize 100 den saymaya az kaldı
hiç geçmiycek gibi geliyodu zaman inanasım gelmiyo hala

evet canım yapılabilir ben tam 12. haftamda yaptırmıştım iyi sonuçlarla dön İNŞALLAH.

kızlar bugün odamızın siparişini verdik çok şükür
eylül sonu gelicek
ayşecim 26 hafta olmuşuz bize 100 den saymaya az kaldı
hiç geçmiycek gibi geliyodu zaman inanasım gelmiyo hala

güle güle güzel günlerde kullanırsınız İNŞALLAH sağlıkla. Darısı bizlerin başına bizede çabucak geçer ve alış-veriş yaparız İNŞALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…