meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----
1-)tahmer----------------umut tüp bebek------------12.hafta
2-)sizofren_ev_kedisi------medicalpark---------------18.haftası -------2 ERKEK
5-) judith_mc-------------umut tüp bebek-----------24.hafta----------KIZ
6-) prizeprize-------------Ankara genart------------ -33.hafta----------ERKEK
7-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.----------20.hafta ---------ERKEK
Ayşe_URL-------------Doğal Gebelik------------18.hafta-------KIZ-------Elif Meryem
9-) melekkose------------Memorial--------------------21. hafta--------KIZ---------Almira
10-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
11-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
12-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
13-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------37.hafta----------kız
14-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
15-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------23.hafta------1KIZ--1ERKEK
16-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------18.hafta----------KIZ
17-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------14.hafta
1ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
19-)sena81--------------Memorial------------------------12.hafta
20-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------24.hafta-----KIZ
21-)burcusafak08-------Avrupa Şafak Hst.--------------34.hafta------KIZ---Zeynep Ece
22-)acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
23-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------21.hafta-------KIZ
24-)nurtencb-----------Bahçeci kliniği--------------------7.hafta------İKİZ
25-)MİHRİMAH24-------Bursa Pembe mavi-----------------32.hafta----ERKEK----Muhammed Enes
26-)mersinli42---------Konya Eurofertil-------------------28.hafta----KIZ------Elif Gökçe
ooooooo yeni listemizde oluşmuş nede güzel olmuş şükür iyi ilerliyor gebelikler. ayşecim oynamaya başladımı canım bebişin hissediyormusun artık :)
hayıııırsen ne zaman hissetin ilk?
ay inşallah be güzelim nedense haftasonu içimi bir sıkıntı kapladı hala hissetmedim diye kesin bişey oldu diye ağla ağla içim çıktı... bir rahat edip sevinemedim kimerak etme tam zamanları yavaş yavaş birşeyler hissedersin acabamı dersin 19. ve 20. haftalarda daha net bir şekilde ayırırsın canım anlayacağın bende 2-3 haftadır hissediyorum az kalmış seninde miniğini hissetmeye hayırlarla hisset ve hissederiz İNŞALLAH tatlım benim. :)2-3 haftaya hissedersin sende ALLAH'ın izni ile.
Başkaaaa??? Kimler kaç olduuu??
ay inşallah be güzelim nedense haftasonu içimi bir sıkıntı kapladı hala hissetmedim diye kesin bişey oldu diye ağla ağla içim çıktı... bir rahat edip sevinemedim ki((
evoevoda 21. haftasında ayşecim bizim sat'lar aynı aynı gündede doğum yapıyormuşuz ne güzel olur :))
nurcan ve nvra sorum size
40 çıkarken ne yaptınız???
ben napcam bilmiyorum annemde bilmiyo
bi arkadaş aktarlarda bi yağ karışımı satılıyo hamama gidip onu sürüyosun demişti
bütün ağrını sızını atıyomuşun böylelikle siz yaptınız mı ???
bikaç gündür okumadım hareket yok fazla .. hemenceceik okudum geçmişi ..
ayşe seni merak etmiştik gerçekten .. kabus bende görüyordum hamileyken ç.ç hala da görüyorum ..bebeğimi kurtarmaya çalışıyorum rüyalarımda .. hep annelik iç güdüleri bunlar ..
sakın kafana takma
..
bizim de şizocuğumla 3 gün var aramızda ama aynı güne gelmesi zor onun ikiz belki erken gelir ya da benimki kız kızlar genelde erken geliyor, zaten sezaryen olursa 10 gün önce diyor doktorum.. senin beklenen doğum tarihi ne? benimki 30 ocak..
slmm ben geldim :) kızlar valla sürekli giremiyorum yiğenim annemler bizde olduğu için ev kalabalık bizim :))
manolyacım tam beni unutmuşsun 2 kişi kaldık bekçi yazmışsın dicektimki son anda hatırlayıp yazmışsın sevindim :92:
bakalım hangimiz önce doğurazağız bende merak ediyorum belkide aynı gün olur ne güzel :))
bende bel fıtığı var bide normal doğumdan korkuyorum bişey olur mu acaba diye?daha doktora sormadım bakalım son zamanlarda belli olur sanırım.
aysecim sevindim geldiğine cnm bizi sensiz bırakma emi ? :81:
benimde 9 ocak muhtemel doğum tarihim :)
bak ne çabuk geçmiş günler bizimde ctesi 40ımız çıkıyo hayırlısıyla
benimde süt gitti gitmek üzere heralde onlara yetişmicek napim ya herşeyi deniyorum
ama bize mama şart zaten ordada mamaları var büyük ihtimal benimkide kesilir onlar gelene kadar
ben biraz daha iyiym bebeklerin 2sinde gözde bi sorun var ama halledilmicek bişey diil galiba
bi iğneleri var ondan vurulacaklardı doktor 1haftadır erteliyo gelişme gördüğü için
ama hala yapılma ihtimali var inşallah gerek kalmaz
bağırsaklarıda gelişimini tamamlarsa eve getiricez yoksa daha ordalar
senin kız nasıl??? sende kendini toparladın mı üstünden epey yük kalktı dimi:)))
canım bir kovaya alyanslarımızı ve birkaç tane taş attık biz 40 tane değil birde bizde yaşı çıkana kadar banyo suyuna tuz atarlar teri kokmasın diye tuz attık ve dua okuduk nevra gibi sonra önce bebişi sonra kendimi yıkadım guzül aldım ve komşumuza gittik gittiğimiz evden bir yumurta ve biraz ekmek aldık tabi haşlıkta verdiler sebebi kızım tok gözlü olsun diye gelince eve o yumurtayı pişirip yedim sen 3 yumurta al :))))))nurcan ve nvra sorum size
40 çıkarken ne yaptınız???
ben napcam bilmiyorum annemde bilmiyo
bi arkadaş aktarlarda bi yağ karışımı satılıyo hamama gidip onu sürüyosun demişti
bütün ağrını sızını atıyomuşun böylelikle siz yaptınız mı ???
canım yapılıyor zaten geneline 12 de yapılıyoKızlar size bişe sorcam.Ben dün 11. haftamı bitirdim.Cumartesi dr.dan randevu aldım 2'li test için.Sanırım yapılabiliyor bu zamanda.Çünkü daha sonra gitme şansım yok,şehir dışına çıkmam gerekiyor.Yardım ederseniz sevinirim:)
kızlar bugün odamızın siparişini verdik çok şükür
eylül sonu gelicek
ayşecim 26 hafta olmuşuz bize 100 den saymaya az kaldı
hiç geçmiycek gibi geliyodu zaman inanasım gelmiyo hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?