Günaydın kaç zamandır ilk defa keyfim yerinde.. çok şükür 3lü sonuçlarımız da iyi çıktı, açıkçası rahatladım çok sıkmıştım kendimi...ohh hem de bugün cumaaaa
sanada günaydın ayşecim oh ne güzel test sonucunda iyi gelmiş keyfinde yerinde ALLAH bozmasın nazarlardan saklasın :)
anacım bu iş yerinde maksimum keyif süresi 5 dk.önce verdiler izni ptesi ve cuma için şimdi de bakalım duruma göre diyolar üffff..
verirler verirler sen içini ferah tut tatlım bende arefe günü gelicem işe kontrolüm olduğu için 10:30'da çıkıcam ALLAH'ın izni ile zaten yarım gün arefe cumada normal çalışma günü ama isteyene şefide uygun görürse yıllık izin kullandırıyorlar bende kullandım cumaya yıllık izin bugünde bir bitse hayırlısıyla tatil öncesi ya hiç çalışasım yok
aynen iki satır iş yapıyorum kırk saat etrafa bakınıyorum :)) biz devlet memuru olduğumuz için aslında idari izinliyiz ama asgari sayıda eleman bulundurulacak diye yazı gelmiş Ankaradan bakalım ben asgari sayıda mıyııım değil miyim görcez..
canlar ben sabah memlekete doğru uzanıyorum :))))))))))))) yani bayram tatilini geliboluda geçiricez ayın 1inde dönücez orda net yok giremicem öptüm hepinizi yarınki kadir geceniz mubarek olsun ve bayramınız kutlu olsun
selam kızlaaar!
Ne güzel ya maşallah herkesin keyfi yerine :) daim olsun canlar mutluluğunuz...
Ben de bu sabah sağlık ocağına gittim. kayıt mayıt işlemleri gerekiyomuş ya. onları hallettim. bi de hemen yakalamışken bana tatanos aşısı yaptılar:2: birazcık acıdı...
Şimdi de eve geldim çantamızı hazırlıycam :) malum yarın sabah yola çıkıyoruuuz memlekete doğru...
LİLA bak unuttum demeyi b,zde suya azcık tuz ve şeker attık .. hayatının tadı tuzu olsun diye ... ve ev gezmesine çıkarıp yumurta topladık .. ve hediyeee:)))canım bir kovaya alyanslarımızı ve birkaç tane taş attık biz 40 tane değil birde bizde yaşı çıkana kadar banyo suyuna tuz atarlar teri kokmasın diye tuz attık ve dua okuduk nevra gibi sonra önce bebişi sonra kendimi yıkadım guzül aldım ve komşumuza gittik gittiğimiz evden bir yumurta ve biraz ekmek aldık tabi haşlıkta verdiler sebebi kızım tok gözlü olsun diye gelince eve o yumurtayı pişirip yedim sen 3 yumurta al :))))))
canlar ben sabah memlekete doğru uzanıyorum :))))))))))))) yani bayram tatilini geliboluda geçiricez ayın 1inde dönücez orda net yok giremicem öptüm hepinizi yarınki kadir geceniz mubarek olsun ve bayramınız kutlu olsun
a.s dualarına AMİN :) seninde İNŞALLAH. benide bugün bekliyorlardı aşı için ama ben yaptırmıycam çünkü ben iş yerinde yaptırmak durumunda kalmıştım 2 sene önce 5 senede koruyuculuğu var doktorumlada görüştüm madem yaptırmışsın gerek yok dedi o yüzden yaptırmıycam. hayırlı yolculuklar iyi bir bayram geçirmen dileği ile ailenle birlikte dikkat et kendine :80:
kızım oluyor teyzeleri dün öğrendik.listemize bir kız daha eklendi.
ayşecim 3lü testinin iyi çıkmasına çok sevindim.ne zaman yaptırdın benim bayramdan sonraya kaldı.
bu arada 16 haftalık olduk.
birde ben sağlık ocağına hiç gitmedim.doktorda tetenoz aşısından hiç bahsetmedi.
merhaba kızlar geçmişi çok okuyamadım heycanlıyım..
dün akşam 1 2 damla kanamam oldu doktorumu aradım bu sabah için aç çağırdı neyse gittim açılmam biraz başlamış plesantam yaşlanmış ve suyumda azalmaya başladığı için aslında bugün alıcaktı ama apar topar olmasın dedi yarın allahında izniyle kızıma kavuşuyorum..
bebeğim 2910 gr mış doktorum 1 haftada önden gittiği bi probelem olmayıcağına söyledi..
duygularım çok karışık çok heycanlıyım ..
kadir geceniz hepiniz mübarek olsun..bu gece benim içinde dua edin kızlar..
herkesi öpüyorum inşallah sağlıkla kızıma kavuştuğumun haberinide yazarım...
merhaba tatlım kavuşma anı geldi çattı desene hayırlısıyla sağlıklısıyla kucağına alırsın inşallah yavrunu bugün bende seni düşünüyordum ne yaptı acaba diye çok sevindim ay bende çok heyecanlandım
ay çok sağol ne güzel burda birbirimiz için sevinip gözyaşı bile döküyoruz..
evet yarın ilk kucaklaşma zamanı gelmiş oluyo allah izin verirse ..allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...
hafiff bi koprkum var ama kızımı düşündüğümde geçiyo
bide ne oluyo anlamıyorum hep ağlamak geliyo içimden:)
merhaba kızlar geçmişi çok okuyamadım heycanlıyım..
dün akşam 1 2 damla kanamam oldu doktorumu aradım bu sabah için aç çağırdı neyse gittim açılmam biraz başlamış plesantam yaşlanmış ve suyumda azalmaya başladığı için aslında bugün alıcaktı ama apar topar olmasın dedi yarın allahında izniyle kızıma kavuşuyorum..
bebeğim 2910 gr mış doktorum 1 haftada önden gittiği bi probelem olmayıcağına söyledi..
duygularım çok karışık çok heycanlıyım ..
kadir geceniz hepiniz mübarek olsun..bu gece benim içinde dua edin kızlar..
herkesi öpüyorum inşallah sağlıkla kızıma kavuştuğumun haberinide yazarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?