Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Günaydın kaç zamandır ilk defa keyfim yerinde.. çok şükür 3lü sonuçlarımız da iyi çıktı, açıkçası rahatladım çok sıkmıştım kendimi...ohh hem de bugün cumaaaa

Günaydın kaç zamandır ilk defa keyfim yerinde.. çok şükür 3lü sonuçlarımız da iyi çıktı, açıkçası rahatladım çok sıkmıştım kendimi...ohh hem de bugün cumaaaa

sanada günaydın ayşecim oh ne güzel test sonucunda iyi gelmiş keyfinde yerinde ALLAH bozmasın nazarlardan saklasın :)

anacım bu iş yerinde maksimum keyif süresi 5 dk. önce verdiler izni ptesi ve cuma için şimdi de bakalım duruma göre diyolar üffff..

verirler verirler sen içini ferah tut tatlım bende arefe günü gelicem işe kontrolüm olduğu için 10:30'da çıkıcam ALLAH'ın izni ile zaten yarım gün arefe cumada normal çalışma günü ama isteyene şefide uygun görürse yıllık izin kullandırıyorlar bende kullandım cumaya yıllık izin bugünde bir bitse hayırlısıyla tatil öncesi ya hiç çalışasım yok

aynen iki satır iş yapıyorum kırk saat etrafa bakınıyorum :)) biz devlet memuru olduğumuz için aslında idari izinliyiz ama asgari sayıda eleman bulundurulacak diye yazı gelmiş Ankaradan bakalım ben asgari sayıda mıyııım değil miyim görcez..

ayşecim hangi şubedesin belki yolum düşerde sana bir sürpriz yaparım tanışmaya gelirim :)

selam kızlaaar!
Ne güzel ya maşallah herkesin keyfi yerine :) daim olsun canlar mutluluğunuz...
Ben de bu sabah sağlık ocağına gittim. kayıt mayıt işlemleri gerekiyomuş ya. onları hallettim. bi de hemen yakalamışken bana tatanos aşısı yaptılar:2: birazcık acıdı...
Şimdi de eve geldim çantamızı hazırlıycam :) malum yarın sabah yola çıkıyoruuuz memlekete doğru...

hayırlı yolculuklar ve iyi bayramlar geçirmeniz dileğiyle ailenle birlikte seninde kadir gecen mübarek olsun.:80:

a.s dualarına AMİN :) seninde İNŞALLAH. benide bugün bekliyorlardı aşı için ama ben yaptırmıycam çünkü ben iş yerinde yaptırmak durumunda kalmıştım 2 sene önce 5 senede koruyuculuğu var doktorumlada görüştüm madem yaptırmışsın gerek yok dedi o yüzden yaptırmıycam. hayırlı yolculuklar iyi bir bayram geçirmen dileği ile ailenle birlikte dikkat et kendine :80:

LİLA bak unuttum demeyi b,zde suya azcık tuz ve şeker attık .. hayatının tadı tuzu olsun diye ... ve ev gezmesine çıkarıp yumurta topladık .. ve hediyeee:)))

iyi yolculuklar
iyi tatiller
iyi bayramlar ..
hepsi toptan

kızım oluyor teyzeleri dün öğrendik.listemize bir kız daha eklendi.
ayşecim 3lü testinin iyi çıkmasına çok sevindim.ne zaman yaptırdın benim bayramdan sonraya kaldı.
bu arada 16 haftalık olduk.
birde ben sağlık ocağına hiç gitmedim.doktorda tetenoz aşısından hiç bahsetmedi.

Yaptırdıysan yakında gerek yokmuş. ben taaa ilkokulda yaptırdığımızı hatırlıyorum ondan tekrar edildi. ama çok duymuştum çok yakıyo, şişiyo ağrıyo falan diye. maşallah şimdilik bişiy yok. olmaz da inşallah...
Sağol canım, sen de güzel bi bayram geçirirsin inşalllah. Dikkat etmem miiii :) sen de dikkat et kendine ve meleğine tatlım

Hay maşallaaah yahu! Bi kızımız daha oluyor demek ki ne güzel yaaa inşallah sağlıkla kavuşursun güzelciim... hayırlı olsuun!
sağlık ocağına git ya. çok güzel ilgileniyolar. her ay çağırıyorlarmış. ben de ilk kez gittim. tetanoz da doğumda oluşabilicek komplikasyonlar için öneriliyor. tedbir amaçlı. gerçi eskisi gibi diil. hastaneler pırıl pırıl ama, yine de yapılıyo işte. hem sırf ameliyatta oluşabilir diye bişiy yok. Allah korusun bi çivi mivi... malum eskisi gibi diiliz. biz kendimize bakıcaz ki, bebeklerimiz de sağlıklı olsunlar

merhaba kızlar geçmişi çok okuyamadım heycanlıyım..
dün akşam 1 2 damla kanamam oldu doktorumu aradım bu sabah için aç çağırdı neyse gittim açılmam biraz başlamış plesantam yaşlanmış ve suyumda azalmaya başladığı için aslında bugün alıcaktı ama apar topar olmasın dedi yarın allahında izniyle kızıma kavuşuyorum..
bebeğim 2910 gr mış doktorum 1 haftada önden gittiği bi probelem olmayıcağına söyledi..
duygularım çok karışık çok heycanlıyım ..
kadir geceniz hepiniz mübarek olsun..bu gece benim içinde dua edin kızlar..
herkesi öpüyorum inşallah sağlıkla kızıma kavuştuğumun haberinide yazarım...

merhaba tatlım kavuşma anı geldi çattı desene hayırlısıyla sağlıklısıyla kucağına alırsın inşallah yavrunu bugün bende seni düşünüyordum ne yaptı acaba diye çok sevindim ay bende çok heyecanlandım

ay çok sağol ne güzel burda birbirimiz için sevinip gözyaşı bile döküyoruz..
evet yarın ilk kucaklaşma zamanı gelmiş oluyo allah izin verirse ..allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...
hafiff bi koprkum var ama kızımı düşündüğümde geçiyo
bide ne oluyo anlamıyorum hep ağlamak geliyo içimden:)

heyecandan tatlım eeeee kolaymı o kadar çok hevesle beklediğin şeyin yavrunun yüzünü göreceksin yarın İNŞALLAH evini şenlendirecek o kadar yıl bekledin okadar ay içinde büyüttün sevginle onun sevinci heyecanı tatlım ALLAH'ım eşine sana ve bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin bir nefeste kurtarsın İNŞALLAH

Son düzenleme:

Hiiiiiii ne güzeeeel yaa Rabbim sıkıntısız, sağlıkla kavuştursun canım sizi. Ay ben bile heycanlandım yahu :) inşallah herşey yolunda gider... maşallah prensesin kilosu da çok iyi Darısı bizlere hadi :)
Biz dua ederiz de, asıl sen de et bize dua. senin duan ne makbuldür şimdi....
Stres yapma sakın. rahat ol tatlım. düşünmesi bile ne hoş. karnında gidicen, kucağında dönüceen ayyyy

selam arkadaslar ben sonucumu daha 1hafta once ogrendim yani bu topige uygunmu bilmem cogunuz ilerlemis haftalardasiniz (masallah) ama bende pozitif sonucu aldim bekliyorum bebegimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…