merhaba kızlar geçmişi çok okuyamadım heycanlıyım..
dün akşam 1 2 damla kanamam oldu doktorumu aradım bu sabah için aç çağırdı neyse gittim açılmam biraz başlamış plesantam yaşlanmış ve suyumda azalmaya başladığı için aslında bugün alıcaktı ama apar topar olmasın dedi yarın allahında izniyle kızıma kavuşuyorum..
bebeğim 2910 gr mış doktorum 1 haftada önden gittiği bi probelem olmayıcağına söyledi..
duygularım çok karışık çok heycanlıyım ..
kadir geceniz hepiniz mübarek olsun..bu gece benim içinde dua edin kızlar..
herkesi öpüyorum inşallah sağlıkla kızıma kavuştuğumun haberinide yazarım...
hayırlı olsun gözünüz aydın, herkes doğurdu ben kaldım ya bugün itibariyle 37+5 iz yahu
Allah yardımcın olsun canım çok şükür bugünlere geldin sağlıkla, hayatının bundan sonrası çok daha anlamlı çok daha güzel olacak.. Allah evladının tüyüne zarar göstermesin, anaya babaya bağlı, sağlıklı, hayırlı evlat kılsın..merhaba kızlar geçmişi çok okuyamadım heycanlıyım..
dün akşam 1 2 damla kanamam oldu doktorumu aradım bu sabah için aç çağırdı neyse gittim açılmam biraz başlamış plesantam yaşlanmış ve suyumda azalmaya başladığı için aslında bugün alıcaktı ama apar topar olmasın dedi yarın allahında izniyle kızıma kavuşuyorum..
bebeğim 2910 gr mış doktorum 1 haftada önden gittiği bi probelem olmayıcağına söyledi..
ay ağla tabi benim bile ağlayasım geldi, tüm gözyaşların sevinçten olsun inşallah..ay çok sağol ne güzel burda birbirimiz için sevinip gözyaşı bile döküyoruz..
evet yarın ilk kucaklaşma zamanı gelmiş oluyo allah izin verirse ..allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...
hafiff bi koprkum var ama kızımı düşündüğümde geçiyo
bide ne oluyo anlamıyorum hep ağlamak geliyo içimden:)
Aysecım canım cok guzel bır cızelge yapmıssın tebrık ederım senıbende nisan ayında sizler gibi sevinçli haberimi almıstım bu lıstede olacaktım ama kısmet degılmıs bebegım gelısmedı ve kurtaj oldum.bu hayırlı ve mubarek gecede İnşallah tüm isteyenlerin ve benim dualarımız kabul olur bizde bebişlerimize tez zamanda saglıkla kavusuruz İnşallah Amin...
Hiiiiiii ne güzeeeel yaaRabbim sıkıntısız, sağlıkla kavuştursun canım sizi. Ay ben bile heycanlandım yahu :) inşallah herşey yolunda gider... maşallah prensesin kilosu da çok iyi Darısı bizlere hadi :)
Biz dua ederiz de, asıl sen de et bize dua. senin duan ne makbuldür şimdi....
Stres yapma sakın. rahat ol tatlım. düşünmesi bile ne hoş. karnında gidicen, kucağında dönüceen ayyyy
Arkadaslar Kadir Geceniz Mübarek Olsun dualariniz kabul osun.
Burcusafak sende bebegine kavusuyorsun yarin Allah yardimcin olsun dualarimiz seninle.
Nurcancim sanada iyi tatiller.
hayırlı olsun gözünüz aydın, herkes doğurdu ben kaldım ya bugün itibariyle 37+5 iz yahu
Allah yardımcın olsun canım çok şükür bugünlere geldin sağlıkla, hayatının bundan sonrası çok daha anlamlı çok daha güzel olacak.. Allah evladının tüyüne zarar göstermesin, anaya babaya bağlı, sağlıklı, hayırlı evlat kılsın..
ay ağla tabi benim bile ağlayasım geldi, tüm gözyaşların sevinçten olsun inşallah..
kızlar hepinize çok teşekkür ederim...allah hepimize hayırlı doğum nasip etsin..hepinizi çook kocaman öpüyorum.sizleri görmesemde hepinizi seviyorum...
Ne kadar güzel ifade etmişsin canım duygularını.Çok teşekkur ederim Ayşeciğim.Amin İnşallah bende sizlerden devralırım bu güzel görevi sıklıkla takip edeyim artık burayı bende.Sizlerin sevinçli haberleri bzileri de mutlu ediyor zaten.Bu zorlu mücadelede alınan tüm zaferler paylaşılmalı hep birlikte ben böyle düşünüyor ve bebeklerinizi en sağlıklı şekilde kucaklarınıza almanızı diliyorum bu hayırlı gecede
canım her gebelik bir olmuyor 2 gebelik geçirdim ikiside farklıydı
doktorda senin gibi söyledi Allahım hepimizin hamileliğini tamamına erdirsin bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
burcuuuu canım çok sevindim inşallah bugün artık evinize gelmişinizdir sağ salim
kızlar cuma günü oğlumu emzirdim ve yarın evimize geliyo çok mutluyum
ama kızlarım bi süre daha ordalar olsun ya sağlıklı olsunlarda önemli diil
burcuuuu canım çok sevindim inşallah bugün artık evinize gelmişinizdir sağ salim
kızlar cuma günü oğlumu emzirdim ve yarın evimize geliyo çok mutluyum
ama kızlarım bi süre daha ordalar olsun ya sağlıklı olsunlarda önemli diil
Kizlar merhaba bugün bebeklerim 2 ayik oldular. Dünde asilari vurundu çok sükür atesleri çikmadi. Gelismeleri iyi hersey yolunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?