Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Arkadaslar Kadir Geceniz Mübarek Olsun dualariniz kabul osun.

Burcusafak sende bebegine kavusuyorsun yarin Allah yardimcin olsun dualarimiz seninle.

Nurcancim sanada iyi tatiller.

hayırlı olsun gözünüz aydın, herkes doğurdu ben kaldım ya bugün itibariyle 37+5 iz yahu

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer----------------umut tüp bebek------------12.hafta
2-)sizofren_ev_kedisi------medicalpark---------------18.haftası -------2 ERKEK
5-) judith_mc-------------umut tüp bebek-----------24.hafta----------KIZ
6-) prizeprize-------------Ankara genart------------ -38.hafta----------ERKEK
7-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.----------20.hafta ---------ERKEK
Ayşe_URL-------------Doğal Gebelik------------18.hafta-------KIZ-------Elif Meryem
9-) melekkose------------Memorial--------------------21. hafta--------KIZ---------Almira
10-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
11-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
12-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
13-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------37.hafta----------kız
14-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
15-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------23.hafta------1KIZ--1ERKEK
16-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------21.hafta----------KIZ
17-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------14.hafta
1ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
19-)sena81--------------Memorial------------------------16.hafta-----KIZ
20-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------26.hafta-----KIZ
21-)burcusafak08-------Avrupa Şafak Hst.--------------34.hafta------KIZ---Zeynep Ece
22-)acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
23-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------21.hafta-------KIZ
24-)nurtencb-----------Bahçeci kliniği--------------------7.hafta------İKİZ
25-)MİHRİMAH24-------Bursa Pembe mavi-----------------32.hafta----ERKEK----Muhammed Enes
26-)mersinli42---------Konya Eurofertil-------------------28.hafta----KIZ------Elif Gökçe

Son düzenleme:
Aysecım canım cok guzel bır cızelge yapmıssın tebrık ederım senıbende nisan ayında sizler gibi sevinçli haberimi almıstım bu lıstede olacaktım ama kısmet degılmıs bebegım gelısmedı ve kurtaj oldum.bu hayırlı ve mubarek gecede İnşallah tüm isteyenlerin ve benim dualarımız kabul olur bizde bebişlerimize tez zamanda saglıkla kavusuruz İnşallah Amin...

Allah yardımcın olsun canım çok şükür bugünlere geldin sağlıkla, hayatının bundan sonrası çok daha anlamlı çok daha güzel olacak.. Allah evladının tüyüne zarar göstermesin, anaya babaya bağlı, sağlıklı, hayırlı evlat kılsın..
ay ağla tabi benim bile ağlayasım geldi, tüm gözyaşların sevinçten olsun inşallah..

çok acı bir durum ama biliyoruz ki bir bebek ana karnında yaşamıyorsa sağlıklı olarak dünyaya gelemeyeceği için yaşamıyor.. şer sandığımız herşeyin arkasında ilk bakışta göremediğimiz bir hayır mutlaka vardır.. inşallah sen de hakkında hayırlı olacak evladın haberini tez zamanda alırsın inan o zaman tüm üzüntülerini unutacaksın..
bu arada listemiz bayrak yarışı gibi daha önce başka arkadaşlar takip ediyordu onlar artık birer güzel anne oldular ben devraldım listeyi, kısmet bakarsın ben de sana devrederim aralık ayında

Arkadaslar Kadir Geceniz Mübarek Olsun dualariniz kabul osun.

Burcusafak sende bebegine kavusuyorsun yarin Allah yardimcin olsun dualarimiz seninle.

Nurcancim sanada iyi tatiller.

hayırlı olsun gözünüz aydın, herkes doğurdu ben kaldım ya bugün itibariyle 37+5 iz yahu

kızlar hepinize çok teşekkür ederim...allah hepimize hayırlı doğum nasip etsin..hepinizi çook kocaman öpüyorum.sizleri görmesemde hepinizi seviyorum...

canım demek zaman geldi desene :) sağlıklıca kavuşun inş.rabbim kolay doğumlar nasip etsin,dualarım seninle..

Ne kadar güzel ifade etmişsin canım duygularını.Çok teşekkur ederim Ayşeciğim.Amin İnşallah bende sizlerden devralırım bu güzel görevi sıklıkla takip edeyim artık burayı bende.Sizlerin sevinçli haberleri bzileri de mutlu ediyor zaten.Bu zorlu mücadelede alınan tüm zaferler paylaşılmalı hep birlikte ben böyle düşünüyor ve bebeklerinizi en sağlıklı şekilde kucaklarınıza almanızı diliyorum bu hayırlı gecede

aa gel tabi bak bu topik sana da moral olur hem.. sonuçta bizler de mücadele etmiş ve başarmış kadınlarız...
amin canım Allah hepimize sağlıkla hayırla kucaklamayı nassip etsin..

hayırlı olsun canım ..mesajını yeni okudum ..sabah girdiysen erken şu saatlerde meleğine yeni kavuşmuşsundur sanırım .. Allah analaı babalı büyütsün .. senin ufaklık bayramı anne kollarında geçirmek istemiş demekki ..inş tez zamanda toparlar ayğa kalkarsın

Merhaba güzelim. hiiiiiç canını sıkma e mi? benim de ikiz ve 19. haftaya girdik bugün. ben şimdiye dek hiç bi belirti yaşamadım. sadece bolca uyku hali ve nefes darlığı oluyodu o kadar. o da zaten 12. haftada kesildi. endişeliyiz hepimiz. malum geç geldi bizim yavrularımız. eee doğal olarakta stres yapıyoruz. ama unutma bebek üzerinde stresin çok büyük etkisi var. elinden geldiğince rahat olmaya çalış. dikkat et kendine [/QUOTE]
transferden bi 13 gün kadar sonra 6 saat uzaktaki evime geldiğimde galiba yolculuk yüzünden çamaşırımda kahverengi bir leke olmuştu doktorum bolbol istirahat dedi bunun üzerine genelde yatıyorum biraz kalkıp bir şeyler yapsam eski günlerimi özleyip, hemen kuyruk sokumum ve belim kasıklarım ağrımaya başlıyo tabi beni bir korku alıyo ozaman. yatar kende sürekli endişelenip strese giriyorum. hiç bir yerim ağrımasa neden ağrımıyor diye endişeleniyorum çünki benimle beraber transferi olup gebe olan arkların şiddetli kasık ağrıları bulantıları oluyo, yada ağrım olsa düşükmü yapıyorum diye korkuyorum neden harekt ettim bir şeyler kaldırdım diye kızıyorum kendime. Çok çekilmez bir deli oldum sağolsun annemle babam geldi bakıyolar bana akşama kadar orası ağrıdı burası sızladı diye başlarının etini yiyorum hiç memnun değilim bu hallerimden dediğin gibi bunca stresli halim bebişlerime zarar vermez inşallah.
canım her gebelik bir olmuyor 2 gebelik geçirdim ikiside farklıydı
doktorda senin gibi söyledi Allahım hepimizin hamileliğini tamamına erdirsin bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Son düzenleme:
burcuuuu canım çok sevindim inşallah bugün artık evinize gelmişinizdir sağ salim
kızlar cuma günü oğlumu emzirdim ve yarın evimize geliyo çok mutluyum
ama kızlarım bi süre daha ordalar olsun ya sağlıklı olsunlarda önemli diil

Hadi gözün aydin oglun evine geliyor. Insallah minik prenseslerinde en kisa zamanda gelirler yeterki sagliklari yerinde olsun.

Kizlar merhaba bugün bebeklerim 2 ayik oldular. Dünde asilari vurundu çok sükür atesleri çikmadi. Gelismeleri iyi hersey yolunda.

Kizlar merhaba bugün bebeklerim 2 ayik oldular. Dünde asilari vurundu çok sükür atesleri çikmadi. Gelismeleri iyi hersey yolunda.

ne güzel haberler bunlar çok şükür.. lilacığım hele seninkiler bayramda evine geliyor demek ne güzel, en unutulmaz bayramın olacak.. Allah bu mutluluğunuzu bozmasın kızlar... maaşallah

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)sizofren_ev_kedisi------medicalpark---------------19.haftası -------2 ERKEK
2-) prizeprize-------------Ankara genart------------ -38.hafta----------ERKEK
3-) Ayşe_URL-------------Doğal Gebelik------------19.hafta-------KIZ-------Elif Meryem
4-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------21.hafta----------KIZ
5-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------14.hafta
6-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
7-)sena81--------------Memorial------------------------16.hafta-----KIZ
Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------26.hafta-----KIZ
9-)acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
10-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------21.hafta-------KIZ
11-)nurtencb-----------Bahçeci kliniği--------------------7.hafta------İKİZ
12-)MİHRİMAH24-------Bursa Pembe mavi-----------------32.hafta----ERKEK----Muhammed Enes
13-)mersinli42---------Konya Eurofertil-------------------28.hafta----KIZ------Elif Gökçe

günaydıııın arife böcekleri bayram köçekleri :)))
listede kıyım yaptım yine uzun zamandır gelmeyenleri sildim bir de burcu ile zeynepelayı sildim onları güzel anneler listesine ekliycem artık..
herkes memleketine yada tatile gitti ama ben şimdilik burdayım korkmayın topiği beklerim.. biz bayramın ikinci günü gidicez memlekete sonra da pazar günü de tatile gidicez yine de girerim ben arada dayanamam..
dün biz kocamla çok saçma bişey yaptık daha çooook erken ama dayanamadık işte... çok indirim vardı ama çok çok indirim vardı biz de bebek odası takımı aldık... biz izinden dönünce getirecekler.. üff şimdiden dünya kadar şey aldım allah sonumu hayır getirsin inşallah bakıp bakıp ağlamam aldıklarıma.. bir de ev tipi anakucağı mı alsam salıncak mı alsam diyordum ikisi bir arada olan bişey bulduk onu da aldık.. biz var ya battık battık çocuğum doğunca parasızlıktan komşuların getirdikleriyle beslenicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…