Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

gunaydin arkadaslar size bisey sorabilirmiyim ikiz olup olmadigi ilk muayenede belli oluyormu? benim ilk muaynem 7+4 haftalikken olacak merak icindeyim daha besinci haftadayim insallah hersey yolundadir beklemek cok zor ben yurtdisindayim maalesef burda en erken 7.5-8 haftada randevu veriyorlar:18:

gule gule kullansin yavrucun insallah, Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.

cnm beni eklemiştin ama silindi herhalde Gürgan Klinik 12. hafta eklersen sevinirim

Benim 5+2 de kese görünmüştü.Tabi bebek hemen görünmüyo.6+5 te de bebek göründü.Yalnız karından değil de vajinadan bakıldı,çünkü karnımdan görülmedi.eğer ikizse 2 kese görülür veya 2 bebek aynı kesenin içinde görülür.Büyük ihtmalle de 7+4 te görülür seninde.İçin rahat olsun.Hayırlısıyla bunu da atlatıp çocuklarımıı kucağımıza alıcaz inşallah:)

insallah amin su ilk randevuyu atlatsam icim daha da rahatliyacak gecen sene bos gebelik gecirmistim 8 haftalikkendi ilk randevum simdi korkuyorum gerci ilki dogal gebelikti ve o ay rontgen cektirmistim bilmeden belki ondan olabilir diye konusmustuk doktorla bu sefer tupbebekle hamile kaldim 5.gun embriyosuydu dikkatte ettim insallah bisey cikmaz hersey yolundadir....

mrb kızlar sizleri çok ihmal ediyorum ama kızım çok ilgi bekliyo malesef
gazlı bi kızım var ve sürekli pış pışlanmak istiyo...
sizleride çok merak ediyorum ama yapacak bişi yok dün tam kk yı açtım niki girecem ağlamaya başladı giremedim sonrasındada devamı geldi zaten
annem gitti ctesi günü kızımla artık başbaşayız
gündüzleri güzel emip uyuyo ama geceye sütüm azalıyo ve mama takviyesi yapıyoruz
gazı için dr umuz sap simplez verdi onu kullanıyorum 2 gündür sanki biraz iyi gibi
bu bayram evimizdeyiz annemlere tdağa gidemiyoruz küçük bebeğim daha korkuyorum annemde gelmeyin kzım evinizde daha rahat edersiniz dedi sonra gelirsiniz dedi
eşimin ananesine gideriz 2dk mesafede herkesi orada görürüz olur biter
yarın 19 günlüğüz teyzoşlar yarı kırkımız geliyo bakalım hayırlısıyla
ayşecim cnm aldıklarınızı gle güle kullanın erkende sayılmaz pek mobilya için gelmesi kokunun çıkması epey zaman alıyo anca yetişir cnm zamanla
merak etme bebeğin kızmetiyle gelir bizimki öyle oldu babasına ekstrdan hiç zaman ayırmayacağı bi iş getirdi prensesim..
hepinizi çok öpüyorum...

hehehe bu çoook çok çok indirimlerden faydalanmışsınız işte canım fenamı.Rabbim içinide doldursun zamanı gelince inş.

ben 34. haftadayım canım değişmemişsin ama neyse bakalım :) ara ara yalancı doğum sancılarım başladı bile. Benim bebik erkenmi gelicek nedir :))

5+2 de keseyi gördüm. Eğer ikiz olsaydı anlaşılırdı. Ve Dr yolk sac mıdır nedir öyle bir ismi var yani kesenin içi dolu demek öyle bişey demişti.. 7+2 de tekrar gittiğimdede bebeği görmüştü elh. ilk muayenede çıkar sanırım canım sen içini ferah tut. Benimde ilk gebeliğim 2 yıl önceydi doğaldı ve 6 haftalıkke biyokimyasal gebelik olduğundan kürtaj oldum. Şimdi elh. tüp bebek ve sağlıklı. Tr de artık tek embriyo koyuyolar. Aslında ikiz gebelik kan tahlil sonucuna görede biraz çıkıyor. tahlil sonucun çok yüksekse çoğul ihtimali yğkseliyor. Rabbim tamamına erdirsin canım hepimizi inş.

oy oy oy maş. kuzucuğunaa :) boşver canım sen burayı bebeğinle, canının içiyle ilgilen. Azmı bekledik biz bu kuuzlarda ihmal edelim depğilmi?... Sen bebişinle dya dpya vakit geçir. oh maş. yarı kırkı bile olmuş yavrunun. Darısı bizlerin başına inş. :) zaman ne çabuk geçiyor yaa. Rabbim sağ salim hepimize yavrularımıza sağlıkla kavuştuğumuz günleri göstersin inş. Aminnn

mecburen sizi ihmal ediyorum cnm
eşimle ona bakıp bakıp tedavi sürecimiz aklımıza geliyo şükrediyoruz Allah her isteyene nasip etsin çok uğraştırmadan...
zaman çabuk geçiyo inan saati takip edemiyorum valla ezanı duyurorum aa saat şu olmuş diyorum o kadar
evet yarı kırkımız oldu sayılır...
inş seninde az kalmış sağ salim sorunsuz kavuşursun meleğine..

kızım artık 30.haftasında teyzesi

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)sizofren_ev_kedisi------medicalpark---------------19.haftası -------2 ERKEK
2-) prizeprize-------------Ankara genart------------ -38.hafta----------ERKEK
3-) Ayşe_URL-------------Doğal Gebelik------------19.hafta-------KIZ-------Elif Meryem
4-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------21.hafta----------KIZ
5-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------14.hafta
6-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
7-)sena81--------------Memorial------------------------16.hafta-----KIZ
Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------26.hafta-----KIZ
9-)acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
10-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------21.hafta-------KIZ
11-)nurtencb-----------Bahçeci kliniği--------------------7.hafta------İKİZ
12-)MİHRİMAH24-------Bursa Pembe mavi-----------------34.hafta----ERKEK----Muhammed Enes
13-)mersinli42---------Konya Eurofertil-------------------30.hafta----KIZ------Elif Gökçe
12-)niles_ts-----------Gürgan Klinik-----------------------12.hafta

tatlım ben değiştirmiyorum siz bana haber verirseniz güncelliyorum haftalarınızı..

nilescim seni de uçurmuşum özür dilerim

Güzel serin bir bayram sabahına uyandık çok şükür Allah hepimizi ailelerimizle nice güzel bayramlara eriştirsin en önemlisi bundan sonraki her bayramımız evlatlarımızla olsun inşallah...
Herzamancığım sen burayı boşver kızın büyüsün daha çok muhabbet ederiz, arada iyiyim desen yeter bize.. İnşallah mobilyalarımızı iyi günlerde kullanmak nasip olur düşündüm de doğru söylüyorsun çok da erken değil zaten ay sonunda gelecek boya badana ancak yerleşir.. inşallah kızım kısmetiyle gelir dediğin gibi eşim bayram sonrası yeni bir işe başlıyor umarım hakkımızda hayırlı olur..

maşallah yarıkırkı çıkıyor diyorsun .dün gibi doğumun ..

cok tesekkur ederim cevap yazdigin icin, amin insallah Allah tamamina erdirir, 6.haftadayim bi belirti yok onun icin korkuyorum biraz:18: 12.gun sonuc 609,95 ti acaba 5.gun embriyosu diye biraz yuksek cikmis olabilirmi...

canım arkadaşlarık giremedim çok zor bi üç gün geçirdim neler yaşadım bilemezsiniz..27 ağustos cumartesi saat 11 de minik meleğim dünyaya geldi.35+5 mişim.2950 gr 50 cm..sezeryandan bi çıktım kızım yok solunumunda problem olduğu için yoğun bakım küvezine almışlar odama geldim önce doğumda ağlamadı denmiş biz içeri kamera vermiştik direk çıkınca ağlıyo dışarda bbabası ve ablamla yukarı geliyo yıkanıyo ve bi anda küveze alıyolar ..kucağıma alamdım amaliyattan çıktım çok ağdım vardı onu görmek için ayaklandım aşağı indim neyse heryeri hortumlu çok üzüldüm..hastaneden çıkana kadar yavrumu kucağıma alamadım.neyse güzel haberler neyseki hergün iyiye gitti kuşum ama hala hastanade ama sağlığı maşallah iyi cumartesi geliyo kuzum şimdi pompa aldık hergün sağıp götürüyorum..kızıma dün gül diyorum güldü..sessimi duydu gözlerini açtıcuma hemşire ablasıyla yıkıycaz orda oda ayarladılar o akşam nasıl emziriceğimi öğreticekler ve allahında izniyle alıp gelicem..
yüzü gözümde her girdiğimde bi sürü fot çektim kameraya çok güzel bi duygu allahım herkese tattırsın kimseyi evclet acısıyla sınamasın..
genelde yeni doğan küçük haftalı ve sezeryan baebekler yaşarmış bu sorunu ama çok şükür sübahannallah iyi..:)
veeee
cmts günü doğuma giderken annmin apandisti patladı acil amğliyata alındı 5 saat sürdü herkes bi yerlere dağıldı yani doğummu yaptım anlamadımama çok şükür annemde iyi evdeyiz..şimdi amcamlar herkes karar verildi bebeğimi aldığım gün lohusa partısi yapıcaklar bana:))
evet gelelim sezeryanda öyle kolay değilmiş iki kere düşünmek lazım benceL)hala ağrılarım var..gaz sancısı zorladı beni ama gün gün iyileşiyorum tabi bebeişimde olmadığı için yanımda belki daha fazla hissetmişimdir onun yanından çıkınca kendimi bomba gibi hissediyorum..
aa burada suyum çok azalmış ve bebeğim sıkışmış narkozdanda etkilenmiş..
ay kızlar gecelikler süsüler hepsi yalanmış alah yeterki sağlık versin...
benden bukadar ecrincim çok şükür çağan geldi benim için yavrunuz kokla..
zambakcım hadı hayırlı sağlıklı bi doğumla al bebeğini muhakkak açık renk çamaşır giy ..
herzaman oh 20 si çıktı şükür ceydayıda öp tamamıı
hepinizin bayramı mübarek olsun bidahaki bayrama hepimiz yavrularımızla sağlıkla girelim inşallahh..
hepinizi bol bol öpüyorumm..

cok cok tebrik ederim cok sukur atlatmissiniz Allah uzun omur versin, annenizede gecmis olsun. omur boyu saglikli mutlu yasayin insallah darisi basimiza insallah bizde saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz yavrularimizi....

kızlar bu ne yaaa 2 gün girmedim topik 2 sayfa ilerlemiş ne kadar boş bırakmışınız topiği
herkesin bayramını tebrik ederim
bugün 20 günlüğz kızlar yarı kırkımız oldu cuma günü dr a gidecez göbeğimizden sebep bağladıkları ip hala düşmedi akıntıda devam ediyo az az
1 aylık kontrolünden çok korkuyorum kalça usg sinden dr spinal çektirelim dedi o ne dedim bişi demedi ondan korkuyorum
bebeğim emmeye alıştı şükürler olsunki...ama gece uykuya mamasız hala dalamıyo mamayı nasıl bıraktıracam bilmiyorum
burcuu cnm ne zorlu bi süreç geçirmişsin tatlım yaaa Allah meleğini en kısa zamanda evine getirmeni nasip etsin sağlıkla iş anneciğinede geçmişler olsun...
hepinizi çok öptüm kızımla şuan uyuyoda sizlere bakabildim az bi izin verdi prenses

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…