Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Allah razı olsun. İnş. sağlıkla kavuşuruz meleklerimize inş. inş.

Tmm canım bundan sonra haber veririm şu kadara girdik die :) bende arada gelemiyorum. Bazende vijdan azabı çekiyorum acaba bilg. başında durunca radyasyon çok yayıyormuudr die. Gerçi herkez zararı yok diyor ama. İçimi de kemirmiyor değil. Yoksa hiç çıkmıycam netten

cok tesekkur ederim cevap yazdigin icin, amin insallah Allah tamamina erdirir, 6.haftadayim bi belirti yok onun icin korkuyorum biraz:18: 12.gun sonuc 609,95 ti acaba 5.gun embriyosu diye biraz yuksek cikmis olabilirmi...

Ben teş. ederim canım ne demek :) ben yanlış hatırlamıyorsam ki 5 . gün embriyosuydu 10. gün 250 12. gün 570 çıkmıştı. Seninde gayet sağlıklı gözüküyor canım. İçini ferah tut. Rabbine sığın inş. Sağlıkla kucağımıza alıcaz inş. Ben 5 haftalıkken felan günler hiç geçmez diyordm ama inanamıyorum şu an 30 u devirdiğime. Rabbim sağ salim kucaklarımızı doldursun inş. acılarını göstermesin

İnş. en kısa zamanda yavrunla, sağlıkla evine dönersin canım. Sen kendini mutlu et sütün bol gelsin bebeğini iyi besle oda hemencik büyür iyileşir inş. canım

ahhh kıyamam ben sana da o minik kuzuya da.. anneciğine de çok geçmiş olsun.. ama şükür kimsenin ciddi bişeysi yokmuş Allah hepinize huzur sağlık versin canım... siz partiyi falan yapın tabi de bebişin eve gelince ikinizin başından da ekmekle tuz çevirip fakire verin hatta bir kurban kesin Allah bir daha göstermesin canım benim..
valla cicim ben boş bırakmamaya çalıştım ama tek başıma nereye kadar dimi???
demek 20 günlük oldunuz yirmi kere yesin teyzesi :))) korkma sen 1 aylıkta da bişey olmaaz 1 yaşında da sağlıkla büyüyecek o melek..

ay yok canııım nolur nete girmekten ben napayım çalışıyorum sabah sekiz akşam altı bilgisayar başındayım rahat ol bişey olmaz bence yoksa çalışan hiç bir kadının sağlıklı çocuğu olmazdı..

ayşeçik cnm inş inş sorunsuz geçiririz aylık kontrolümüzüde
cnmm ya çizelgene baktımda 19a girmişin sende yolu yarıladın sayılır maşallah valla Allahım şimdiden sonrasınıda sağlıklı sorunuz geçmesini nasip eder inş..
karnımızdayken ayrı bi düşünce kucağımızdayken ayrı bi düşünce
hep bebeğimi besleyemezsem diye düşünüyodum hamileyken
şimdi ise gece verdiğim 2 3 mama için bile vicdan azabı çekiyorum
oysa stüm güzel ama zilli gece mamayı emmeden uyumuyo
göğs kalkanı diye bişi var kızlar hamileler tavsiye ederim 1 damla bile sütümü ziyan etmiyorum onu takıyorum göğsüme ve göğüs pedine birikecek sütümü göğüs kalkanında toplayıp dolapta bekletip gün içinde akşamları gece bebeğime veriyorum...inanılmaz süt birikiyo
tavsiye ederim sizlerede muhakkak göğüs kalkanı alın doğumdan önce...

valla çabuk geçiyormuş zaman daha dün gibi nisandaki hüsranım.. doktor da geçen gittiğimde zaten kaç kadın 40 haftayı tamamlıyor sen yolun yarısını geçtim de artık demişti, insan heyecanlanıyor..
göğüs kalkanını duymuştum ama içinde süt birikeceğini tahmin etmezdim bak söylediğin iyi oldu.. bir de güzel anneler size iki şey sorucam biri pompa aldınız mı aldıysanız ne marka aldınız? benim kışın doğum yapan arkadaşım mutlaka al sağmak sütü arttırıyor hem de ek gıdalara geçince sütün memede kalıyor ağrı yapıyor dedi, o sağıp dolapta saklıyormuş bebeğin mamalarını kendi sütüyle hazırlıyormuş sizin de aklınızda olsun..
ikinci soracağım da buhar cihazı bizim çocuk doktoru kışın doğacak al bulunsun rahatlatır bebeği dedi ama marka söylemedi siz aldınız mı hangisini aldınız?

burcu sana annene bebeğine geçmiş olsun .. gözünaydın canım .. neyseki atlatmışsınız..Allah acısını göstermesin

hayırlı olsun yarıkırkınız . maşallah ... göbeğindeki ip düşmedi derken??? anlamadım ..göbeği mi düşmedi daha

spinal ultrason bizde çektirdik ekstradan omurgalarında falan dolaştırıyor ultrason aletini . birşey yok yani ..

cnm çok geçmiş olsun çok şükür sağlıklısınız ikinizde :) inan okurken çok heyecanlandım.biran önce kavuşup doya doya emişin inş.annesi :)

aysecim hayırlı olsun oda takımınız cnm :) resmini koysana bizde bakalım merak ettim :) bende beğendim mobilyasını ama almadık henüz.kasımda alalım diyorum.bebişin odası boyanacak balkonu kapatıcaz sıcak olsun diye.ondan sonra alalım dedik.hayırlısı bakalım.
herzamancım valla bayram yoğunluğu giremiyoruz sorma bide tatilciler de yok tabi boş kaldı buralar :)
hepinizin bayramını kutluyorum kızlar kenidinize iyi bakın :)

benim kız uyudu ilk defa yemeğimi yaptım bugün kendimi bi rahat hissettim
evimi süpürdüm sildim çamaşır yıkadım astım
bi ayrı pozitifim bugün kızımında tırnaklarını kesitim yemeğimi yedim sizlere bakim dedim
ayy insan günlük işlerini yapınca bebeğiyle ilgilenmenin yanında ne kadar rahatlıyomuş meğerse...
cnm göğüs kalkanında süt birikiyo bide en önemlisi ilk zamanlar bebek emince göğüs uçları felaket dayanılmaz bi yara oluyo o yaraylada bebek emdikçe sürekli tahriş oluyo ve dayanılmaz bi acı oluşuyo göğüs kalkanı hem yara olan göğüs ucunun hava almasını sağlıyo hemde süt onun içine damlıyo ve birikiyo almanı şiddetle tavsiye ederim
benimki chicco ablam verdi ama aventinkide çok iyiymiş hepsi aynı işi görüyo nasılsa
süt sağma makinasına gelince bana ablam kendi kullanmak için aldığı manuel sağma elle sağma mak vermişti hiç bi işe yaramıyo elimle sağdım bikaç kez eşim halimi gördü üzüldü
hastaneden getirti elektrikli aman Allahım ne süper oldu bilemezsin sütüm fışkırdı elektriklide neredeyse
benim kullandığım elektrikli medela,araştırdım en iyisi medela imiş
makina suan hala evde götürmedik isteyene kadar dursun dedi eşim sonra alırız
medela tavsiye ederim
buhar cihazına gelince benim doğum yazın olduğu için hava zaten nemli
ama kışa doğru eğer ihtiyaç duyarsam alıcam
onuda araştırdım wewell iyiyymiş ama sen yinede alırken mağazadaki elemanlara en iyisi hangisi en çok hangisi satılıyo diyerek karar verebilirsin cnm...
eksiklerini tamamla son zamana bırakma son zamanda çok ağırlaşıyo insan bişi yapamıyon
ben avm ye gidiyodum alışveriş yapmaya son zamanlar wc den çıkamıyodunki alışveriş yapayım
hazır vaktin varken tamamla eksiklerii
eksiklerini yaz bikağıda yavaş yavaş alırsın para durumuna göre cnm...

cnm yaa dr yakalım demişti ya ben bakamamıştım dr orayı ilk gün yakmamış i bağlamış neden bilmiyorum... o ip dşmesi gerekiyomuş ama düşmedi
yakıldımı yakılmadımı onuda bilmiyorum o nasıl bişi bilmediğim için
yarın göbeği için gidecem dr a bakalım neymiş ne değilmiş..
göbeğimiz haftasına düştü ama akıntı vardı ondan sebep bu durumlara düştk
spinal usg kötü bişi değil yani korkmuştum inl benim kuzumdada bişi çıkmaz....

selam kızlaaarrr oğlum geldi pazartesi günü
her zaman senin kız çok fenaymış oğluma almicam kusura bakma:)))
benim oğlum çok akıllı gaz probleminden korkmuştum ama çok rahatız şimdilik
ağlayamaya mecali bile yok yavrumun kedi gibi miyavlıyo
sanki ben onu diil o beni taşımış 7buçuk ay boyunca:)))
burcu canım benimkilerle kıyaslanınca seninkinin durumu çok iyi maşallah
en kısa zamanda kavuşursun minnoşa merak etme
kızlar kusura bakmayın ama heralde artık pek giremicem
yarın kızımda geliyo vakit buldukça gelirim artık hepinizi öpüyorum

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çabuk toparlanıyolar korkma sakın

slm canlar ben gldim hepinize iyi bayramlar nasılsınız geçmişi okuyamadım
hoşgeldin ..sanada iyi bayramlar

Gözünzydın ... Yavaş yavaş alışıyorsun evde bebek olmasına böylece .. Allah ayırmasın

sağol canım inşallah dah güzellerini sizler alırsınız.. biz bu pazar tatile gidiyoruz tatil dönüşü getirecekler eşyaları, gelsin yerlestirip çekerim resimlerini..

nurcancııım hoşgeldiiiin..

slm canlar ben gldim hepinize iyi bayramlar nasılsınız geçmişi okuyamadım

Hosgeldin nurcancim ilk bayram tatiliniz nasil geçti kizinla beraber. Iyi bayramlar sizede.

Lilacim gözün aydin oglun geldi kizlarinda gelir insallah iyi geçer. Ilk zaman zor oluyor sonra yavas yavas alisirsin.

iyi akşamlar kızlar hatırlanır mıyım bilmiyorum ama yazmak istedim nasılsınız her zaman ve bazı arkadaşlar doğumlarını yapmışlar çok sevindim ALLAH analı babalı büyütsün.ben ve kızım iyiyiz çok şükür memleketteyim babamın akciğer kanseri beyin metestazı yaptı ve doktorların dediğine göre sayılı günleri var çok zor ve kötü günler yaşıyorum yüzümü güldüren tek şey kızım ama onun hiç bir hazırlığına başlayamamak beni çok üzüyor işte böyle kızlar sizleri çookk özledim artık ara sıra girerim inşallah ne olur babama dua edin geçmişi fazla okuyamadım inşallah herkes iyidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…