mecburen sizi ihmal ediyorum cnm
eşimle ona bakıp bakıp tedavi sürecimiz aklımıza geliyo şükrediyoruz Allah her isteyene nasip etsin çok uğraştırmadan...
zaman çabuk geçiyo inan saati takip edemiyorum valla ezanı duyurorum aa saat şu olmuş diyorum o kadar
evet yarı kırkımız oldu sayılır...
inş seninde az kalmış sağ salim sorunsuz kavuşursun meleğine..
Allah razı olsun. İnş. sağlıkla kavuşuruz meleklerimize inş. inş.
meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----
1-)sizofren_ev_kedisi------medicalpark---------------19.haftası -------2 ERKEK
2-) prizeprize-------------Ankara genart------------ -38.hafta----------ERKEK
3-) Ayşe_URL-------------Doğal Gebelik------------19.hafta-------KIZ-------Elif Meryem
4-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------21.hafta----------KIZ
5-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------14.hafta
6-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
7-)sena81--------------Memorial------------------------16.hafta-----KIZ
Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------26.hafta-----KIZ
9-)acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
10-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------21.hafta-------KIZ
11-)nurtencb-----------Bahçeci kliniği--------------------7.hafta------İKİZ
12-)MİHRİMAH24-------Bursa Pembe mavi-----------------34.hafta----ERKEK----Muhammed Enes
13-)mersinli42---------Konya Eurofertil-------------------30.hafta----KIZ------Elif Gökçe
12-)niles_ts-----------Gürgan Klinik-----------------------12.hafta
tatlım ben değiştirmiyorum siz bana haber verirseniz güncelliyorum haftalarınızı..
nilescim seni de uçurmuşum özür dilerim
Tmm canım bundan sonra haber veririm şu kadara girdik die :) bende arada gelemiyorum. Bazende vijdan azabı çekiyorum acaba bilg. başında durunca radyasyon çok yayıyormuudr die. Gerçi herkez zararı yok diyor ama. İçimi de kemirmiyor değil. Yoksa hiç çıkmıycam netten
cok tesekkur ederim cevap yazdigin icin, amin insallah Allah tamamina erdirir, 6.haftadayim bi belirti yok onun icin korkuyorum biraz:18: 12.gun sonuc 609,95 ti acaba 5.gun embriyosu diye biraz yuksek cikmis olabilirmi...
Ben teş. ederim canım ne demek :) ben yanlış hatırlamıyorsam ki 5 . gün embriyosuydu 10. gün 250 12. gün 570 çıkmıştı. Seninde gayet sağlıklı gözüküyor canım. İçini ferah tut. Rabbine sığın inş. Sağlıkla kucağımıza alıcaz inş. Ben 5 haftalıkken felan günler hiç geçmez diyordm ama inanamıyorum şu an 30 u devirdiğime. Rabbim sağ salim kucaklarımızı doldursun inş. acılarını göstermesin
canım arkadaşlarık giremedim çok zor bi üç gün geçirdim neler yaşadım bilemezsiniz..27 ağustos cumartesi saat 11 de minik meleğim dünyaya geldi.35+5 mişim.2950 gr 50 cm..sezeryandan bi çıktım kızım yok solunumunda problem olduğu için yoğun bakım küvezine almışlarodama geldim önce doğumda ağlamadı denmiş biz içeri kamera vermiştik direk çıkınca ağlıyo dışarda bbabası ve ablamla yukarı geliyo yıkanıyo ve bi anda küveze alıyolar ..kucağıma alamdım amaliyattan çıktım çok ağdım vardı onu görmek için ayaklandım aşağı indim neyse heryeri hortumlu çok üzüldüm..hastaneden çıkana kadar yavrumu kucağıma alamadım.neyse güzel haberler neyseki hergün iyiye gitti kuşum ama hala hastanade ama sağlığı maşallah iyi cumartesi geliyo kuzum şimdi pompa aldık hergün sağıp götürüyorum..kızıma dün gül diyorum güldü..sessimi duydu gözlerini açtıcuma hemşire ablasıyla yıkıycaz orda oda ayarladılar o akşam nasıl emziriceğimi öğreticekler ve allahında izniyle alıp gelicem..
yüzü gözümde her girdiğimde bi sürü fot çektim kameraya çok güzel bi duygu allahım herkese tattırsın kimseyi evclet acısıyla sınamasın..
genelde yeni doğan küçük haftalı ve sezeryan baebekler yaşarmış bu sorunu ama çok şükür sübahannallah iyi..:)
veeee
cmts günü doğuma giderken annmin apandisti patladı acil amğliyata alındı 5 saat sürdü herkes bi yerlere dağıldı yani doğummu yaptım anlamadımama çok şükür annemde iyi evdeyiz..şimdi amcamlar herkes karar verildi bebeğimi aldığım gün lohusa partısi yapıcaklar bana:))
evet gelelim sezeryanda öyle kolay değilmiş iki kere düşünmek lazım benceL)hala ağrılarım var..gaz sancısı zorladı beni ama gün gün iyileşiyorum tabi bebeişimde olmadığı için yanımda belki daha fazla hissetmişimdir onun yanından çıkınca kendimi bomba gibi hissediyorum..
aa burada suyum çok azalmış ve bebeğim sıkışmış narkozdanda etkilenmiş..
ay kızlar gecelikler süsüler hepsi yalanmış alah yeterki sağlık versin...
benden bukadar ecrincim çok şükür çağan geldi benim için yavrunuz kokla..
zambakcım hadı hayırlı sağlıklı bi doğumla al bebeğini muhakkak açık renk çamaşır giy ..
herzaman oh 20 si çıktı şükür ceydayıda öp tamamıı
hepinizin bayramı mübarek olsun bidahaki bayrama hepimiz yavrularımızla sağlıkla girelim inşallahh..
hepinizi bol bol öpüyorumm..
İnş. en kısa zamanda yavrunla, sağlıkla evine dönersin canım. Sen kendini mutlu et sütün bol gelsin bebeğini iyi besle oda hemencik büyür iyileşir inş. canım