Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

hatırladık tabi pipirikli anne adayı :)))))

babana çok geçmiş olsun .. moral çok önemli .. uzun uzadıya konuya girmeyeceğim ama annemde yaşadık zor bir hastalık ..Allah yardımcınız olsun

son göbek pansumanımızda yapıldı
nevra kız yakma işlemi çok basit bişimiş kalem gibi bişile bastırıp çeviriyo acı falan yok ama ip bağlamada çok ağlamıtı kızım...
burnu tıkalıydı epey ben görünümü temizliyodum ama meğer derinleri full doluymuş hemen otri bebe suyu ve aspiratörü aldırdık ve kuzum rahat nefes almaya başladı
ceydam 3500olmuş teyzeleri verdiğinle beraber 22 günde 600 gr almış
dr su haftkızlar bugün dr amcamıza gittik bu dr u daha çok beğendim buna devam edeceğiz büyük ihtimal daha güzel ilgilendi
a 250de alırsak güzel olur dedi
son haftada 200 almışız...mamayı kesmeye çalış bakalım sadece anne sütüyle alacakmı dedi ona göre mamayı kesip kesmeyeceğimize bakalım dedi...
banada süt arttırıcı özelliği olan metpamid(mide bulantısı ilacı)verdi...
kuzuma sonra bi test istedi kan aldılar elinden çok ağladı yavrum...
bide idrar testi istedi dr alt bölgemize poşet gibi bişi bağladılar ama benim inat kız 2 saat boyunca yapmadı bende rahatsız oldu diye çıkardım sonra baktım full yapmış...
haftaya kilo kontrolü için tekrar gidecez..bide biraz pişiğimiz var onun içinde bepanten merhem aldık...
şuanda koynumda uyuyo dalmasını bekliyorum yatağına yatıracam
bakalım mamasız gecemiz nasıl geçecek...

transferimin 10. günü ve çok hafif hem sabah hem akşam üzeri lekenme yaşıorum başına gelenler lütfen bir bilgi versin

canım çok geçmiş olsun Allahım kolaylık versin sizlere zor günler
oh oh ne güzel topladdı ceydamız alır alır memeylede k,ilo ninşallah sık sık emzir onun ağlamasını bekleme canım pişik niçinde bepanten değildde nivea nın pişik kremi çok iyi geldi bize bütün yaz kızım hiç pişik olmadı azcık kızarınca bi süryom hemen geçiriyo tavsiye ederim
transferimin 10. günü ve çok hafif hem sabah hem akşam üzeri lekenme yaşıorum başına gelenler lütfen bir bilgi versin

canım lekelenmeler oluyor çoğu insanda korkma

sağol canım inşallah dah güzellerini sizler alırsınız.. biz bu pazar tatile gidiyoruz tatil dönüşü getirecekler eşyaları, gelsin yerlestirip çekerim resimlerini..

nurcancııım hoşgeldiiiin..
sağol canım benim
Hosgeldin nurcancim ilk bayram tatiliniz nasil geçti kizinla beraber. Iyi bayramlar sizede.

Lilacim gözün aydin oglun geldi kizlarinda gelir insallah iyi geçer. Ilk zaman zor oluyor sonra yavas yavas alisirsin.

güzeldi gülüm yaz tatilibi yapamamıştık hep ağlamıştı dönmekzorunda kalmıştık bayram tatilinde durdu ama hrkezden kaçtı ilk gördüğü herkeze çığlık çığlığa ağladı

kızlar mamasız gecemiz diyemeyeceğim çünkü en fazla sabah namazına kadar dayanabildim 11den sabah 5e kadar vıyakladı durdu pışpışlasamda uyumadı hep mırıldandı
en son dayanamadımm 60lık mama verdim ve uyudu
göğsmden süt fışkırıyodu ama emmedi işte o mamayı emmeden uyumam abi diyenlerden benim kız
hangi dr ne derse desin mamayı kesemeyeceğiz kızımın ağlaması daha kötü benim için
tamam mama iyi bişi değil ama ağlamasına hiç dayanamıyorum
gündüzleri mama istemiyo zaten emiyo uyuyo derin derin ama gece oldumu mamasız yapamıyo
bununda bi çaresi yok artık napalım geceleri mama ile uykuya daldıracağım artık

canım fırst nimbusta mama kullandı istersen bi onla yazış bizx ne desek yalan olur sana kızını ağlatta diyemeyiz mama verde diyemeyiz ben kestim mamayı ama benimki 2-3 gece ağladı sonra pes etti bende dayanamıyodum ağlamasınma onunla bir ağlıyordum ama doktorkes mama yiyen bebek kof olur dedi sağlıksız olurda demişti ama tabi sütüm geldi öle kestim ilk basş sütüm yoktu ama dediğim gibi bizim pek bilgimiz yok yajya paşamız mama bebişi ama sağlıklı gözüküyor maaşallah nazar değmesin

Son düzenleme:

cnm yaa ne bilim kafam durdu iyice
ama ben sırf mamada vermiyorum gece 2 en fazla taş çatlasın 3ü bulmuyo zaten
bugün sütümü sağdım gece onu verip deneyeceğim
denemelerle işi çözsem buna bile razıyım napim
akşam netten sağma makinası araştırdık eşimle oda bugün gitmiş almış süpriz yaptı bana
süt sağma makinasına bu kadar sevineceğimi tahmin bile edemezdim
bide kızıma aylardır göz yedirdiğim tiny love prenses dönence vardı onuda almış bugn acaip bi mutluyum
aldıklarının bana bi faydası yok ama kızım için olunca mutluluk paha biçilemez oluyo...
senin cimcimeden ne hbr sen sütün artsın diye bişiler yaptınmı?

bugun doktoruma gittim lekenmeden dolayi 10. gün bugun normaldir dedi ama sonuc soylemedi daha belli belli olmaz dedi ultrasondan bakıpda perşembe tahlilim var bekleyip gorecem inş

canım ben daha öncede yazmıştım sütüm için sürekli su içtim 3 litreyi geçerdi az olmaazdı çoğu zaman birde tahin helvası yedim ara ara ama abartmadım çaylar bir işe yaramıyor daha öncede yazmıştım fayda göreni hiç duymadım birde uyku kızın uyudummu iş yapma hemen sende uyuki süt olsun göğüslerin dolsun
eşin çok düşünceli negüzel bide öle dene bence gecede 2-3 mama çok fazla ben 1 kere 30 ml. verdiğim halde doktor kes demişti gatada

salı günü bakırköy devlet araştırma hast. rand. eldık götüreceğiz .göbek akıntısı ilaç süre süre azaldı ama kıpkırmızı hala içi ..orda çocuk cerrahisi varmış .ona göstermek gerekiyormuş ..bakalım ne diyecek
maşallah kilosuna kuzunun..
canım bizimde o zamnalar çok pişiğimiz oldu . bepanten tam tedavi değil .. eczaneden kremsera ilaçlı krem aldık . o geçirdi sadece . 8tl bişey .. çom kaka yaparsa yıka iyicene kurusun altı . bu ilacı sür kapa .. geçer inş ..

benimkide çok ağlıyordu geceleri sabahlara kadar uymadım 2 ay . ama çok inat ettim mama vermedim .saatlerce emzirme gayreti içinde idim . göğsüm acısada devam ettim . 4 aylık olduk hala da mama vermiyorum .. sen bilirsin ama . anne sütü doyurur bence ..
gece derin düzgün ağlamadan uyuması imkansız zaten . mama kolay çözüm ..ama çok mecbur kalmadıkça verme .. gaz sancısı varsa onu geçirmeye bak .. gaz oldumu emmek istemez ağlar uyumak istemez .

Son düzenleme:

Canım sütünü sağ bakalım her iki saatte bir ne kadar geliyor...Benim onu doyurana kadar sütüm yetmiyor mecbur mama veriyorum...Doktor metabolizması bozulur aç kalırsa ,mama yemesin diye çocuğu aç bırakamazsın dedi...Senim kide aç demek ki , mama yiyince uyuduğuna göre....Napaım elimizden geleni yapıoruz......Sağlıklı olsunlarda ....

merhaba arkadaşlar..bana biriniz kısaca tüp bebegi anlatır mısınız cok okudum ama sizler yaptınız sonucta..
hep kötü şeyler duydum ben çok kilo alınıyormuş tedavide, cok acı cekersin dediler,git gel bitmezmiş,kaç ay sürüyor doğru mu zor oldugu bu tedavinin..bende de eşimde de sorun yok iltihap var dediler tedavideyiz ama 3aydan fazla beklemicem olmazsa aşılama da istemem direkt tüp bebek istiyorum sizce kaç lira harcrız?

günde 3 hatta 4 litreyi buluyo su içmem cnm
uyumayada çalışıyorum bugün sütümü biriktiriyorum gece için bakalım gece vermeye niyetim var bu gecemiz nasıl geçecek..
akşam 30ml verdim mama yine
mememi ittiriyo zilli yaa ağzına koyuyorum o çıkarıyo başlıyo ağlamaya

çok çıkmıyo sütüm cnm yaa,az az çıkıyo hep 50ml mi bile bulamıyorum ikisindende
ama ben hep emzirdikten sonra sağıyorum ondan mı az çıkıyo acaba
ama bu hafta inat ettim diğer haftalara göre daha az mama verecem bakalım kim başarılı çıkacak

ben akşam bantı çıkardım sabahta baktım çamaşırına akıntı belşrtisi kalmamıştı
bugünde yıkadım kuzumu gzelce emzirdim uyuttum
inş sizinkide hemen hallolur cnm yaa zor göbek işi
benimde bebekken göbeğim sorunluymuş 23 gnde düşmüş göbeğim
pişik için dr bide travasol diye bişi yazdı 3 4 oldu sürdüm gözle görülür iyileşme oldu
mama vermemede bende inatlıyım cnm ama kızım mememi atıyo eliyle bile itiyo dahada zorlarsam basıyo vıyaklamaları
zor durumda kaldığım için veriyorum ama bu hafta az vermede inatlıyım bakalım sonuç ne olacak

Bi kere de emzirmeden sağ...O zaman garanti olur:)) Bakalım ne kadar çıkacak....Bide malt içeceği iç... Ben faydasını gördüm....Hoş hala yeteri kadar süt yok ama....Heralde normal biri pompayla bu kadar süt çektirse onun bile sütü gelirdi:)))Bende hala tık yok(

herkese selamm geçmiş bayramınız kutlu olsun kızlar :))
hoşgeldin manolyacım nasıldı tatiliniz cnm?
biz bol bol gezdik,bayramlaştık.2.günü havuza gittik sonunda ikna ettim eşimi :)) tertemizdi kimseler yoktu rahat rahat yüzdük kızımla :))
bugün sabahta 2.tetanoz aşımızı olduk.şimdi dinlenmedeyiz evde oturuyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…