ben akşam bantı çıkardım sabahta baktım çamaşırına akıntı belşrtisi kalmamıştı
bugünde yıkadım kuzumu gzelce emzirdim uyuttum
inş sizinkide hemen hallolur cnm yaa zor göbek işi
benimde bebekken göbeğim sorunluymuş 23 gnde düşmüş göbeğim
pişik için dr bide travasol diye bişi yazdı 3 4 oldu sürdüm gözle görülür iyileşme oldu
mama vermemede bende inatlıyım cnm ama kızım mememi atıyo eliyle bile itiyo dahada zorlarsam basıyo vıyaklamaları
zor durumda kaldığım için veriyorum ama bu hafta az vermede inatlıyım bakalım sonuç ne olacak
herkese selamm geçmiş bayramınız kutlu olsun kızlar :))
hoşgeldin manolyacım nasıldı tatiliniz cnm?
biz bol bol gezdik,bayramlaştık.2.günü havuza gittik sonunda ikna ettim eşimi :)) tertemizdi kimseler yoktu rahat rahat yüzdük kızımla :))
bugün sabahta 2.tetanoz aşımızı olduk.şimdi dinlenmedeyiz evde oturuyoruz..
senin ve herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun canım malum bugün işbaşı ve çok yoğun yemekten sonra anca fırsat buldum geç cevap için kusura bakma tatlımtatil güzeldi çok şükür bursadaydık yine başka bir yere gitmedik :) bol bol gezdik bizde benim tetanoz aşım var tatlım 5 yılda koruyuculuğu var doktorumlada konuştum yaptırmana gerek yok dedi benide çağırdılar ama yaptırmıyorum canım ben hareketleri nasıl bebeğinin
canım tüp bebek seni orkuttukarı kadar zorlu bir sürek değil ama maddiyatı biraz ağır benim 15 gün feln sürdü tedvi süreci toplamında testler açlar felan 5 000 tl yi gçti biz özel laboratuvarda ptırdı bütün testleri sigrtamızda karşılmıyordu aseri sigorta olduğ için ozaman bence senin sorunun ciddi birşey deği iyi bir adın doğumcnun tedavisi ile birkaç aya haiş alırsın ama doktoruna gebe kalmak istediğinide söle sana destek ilaçlar verebilir beli bu arada folicasite bşla gebe kalmayı pillayınca başlaıyormerhaba arkadaşlar..bana biriniz kısaca tüp bebegi anlatır mısınız cok okudum ama sizler yaptınız sonucta..
hep kötü şeyler duydum ben çok kilo alınıyormuş tedavide, cok acı cekersin dediler,git gel bitmezmiş,kaç ay sürüyor doğru mu zor oldugu bu tedavinin..bende de eşimde de sorun yok iltihap var dediler tedavideyiz ama 3aydan fazla beklemicem olmazsa aşılama da istemem direkt tüp bebek istiyorum sizce kaç lira harcrız?
canım bazı bebekler sütü olsada annesini emmek istemezler ama desteği isterler bazı anneleri sütüde yağlı olmaz bebeği doyurmaz mecburen mama desteği ister bebek 50 l bence emziditen sonrsı için çok iyi sütün az değil senin bence bebeğin sütünü istemiyor ya oymuyor yada mama kolaına geliyor kendini emerek yormak istemiyor :)))))))))) eğer sağdığında sütü içiyorsa biberonla alaki kızın kolaycı ama yiede doymuyorsa zaaman sütün ğsız kızına yaramıyr ozaman cedacığı ağlatma mama vergünde 3 hatta 4 litreyi buluyo su içmem cnm
uyumayada çalışıyorum bugün sütümü biriktiriyorum gece için bakalım gece vermeye niyetim var bu gecemiz nasıl geçecek..
akşam 30ml verdim mama yine
mememi ittiriyo zilli yaa ağzına koyuyorum o çıkarıyo başlıyo ağlamaya
çok çıkmıyo sütüm cnm yaa,az az çıkıyo hep 50ml mi bile bulamıyorum ikisindende
ama ben hep emzirdikten sonra sağıyorum ondan mı az çıkıyo acaba
ama bu hafta inat ettim diğer haftalara göre daha az mama verecem bakalım kim başarılı çıkacak
ben akşam bantı çıkardım sabahta baktım çamaşırına akıntı belşrtisi kalmamıştı
bugünde yıkadım kuzumu gzelce emzirdim uyuttum
inş sizinkide hemen hallolur cnm yaa zor göbek işi
benimde bebekken göbeğim sorunluymuş 23 gnde düşmüş göbeğim
pişik için dr bide travasol diye bişi yazdı 3 4 oldu sürdüm gözle görülür iyileşme oldu
mama vermemede bende inatlıyım cnm ama kızım mememi atıyo eliyle bile itiyo dahada zorlarsam basıyo vıyaklamaları
zor durumda kaldığım için veriyorum ama bu hafta az vermede inatlıyım bakalım sonuç ne olacak
bebiş bu hafta daha da hareketliydi.meyveyi çok sevicez sanırım yer yemez hareketleniyoruz.bazen uykudan uyandırıyo önce korkuyorum noluyo diye sonra bir gülme alıyoki sorma :)) rabbim dileyen herkese yaşatsın bu duyguları.
bana da kıyafetlerim olmuyo hiç sorma.2-3 tane bluz ve tayt dışında bişey giyemez oldum.onları da L beden almıştım zaten yazlıktı.şimdi pantolon ihtiyacımız var kendime göre bişey bulamıyorum.h.sonu bahçıvan pantolon baktım bulamadım.1 tane vardı o da çok pahalıydı.lcw ye baktık orda da yazlıklar vardı hala.kıyafet bulamaz olduk analayacağın.bide şimdiden yorulmaya başladım ben,gezemiyorum öyle eskisi gibi.nefes nefese kalıyorum.biran önce bişeyler alabilsem iyi olacak.
canım bende hamile kaldığımda 40 bedendim kumaş pantolon dediğim aslında hamile pantolonu tatlım hemde 1 beden büyük aldım 42 ama çok kilo aldım galiba ya aslında beden olarak oluyorda kumaşla penyenin olduğu yeri yani küçük karın denilen yeri rahatsız ediyor evet ya bende baktım bahçıvan pantolon bulamadım sen yine becerikliymişsin ben hiç bulamadım lcw'den elbise aldım bende yarın onu giymeyi düşünüyorum topuklu giymiyorum elbiseye uygun birde babet tarzı birşey alırım bu akşam kısmetse yarın rahat rahat giyerim böyle hayal edip rahatlıyorum kendimi teselli ediyorum yoksa çıkışa daha 3 saat var sıyırıcam :)) bende çok yoruluyorum o eski halimden eser yok şimdi :))))) sanki bana yazılmış yahu :) ya arkadaşlar birşey sorucam hamile taytı varmı yoksa benmi uyduruyorum almak için arıyorum eşim yoktur öyle birşey diyor ama bence vardır bilen varmı?
kızlar size bişey soracağım.görümcem cumartesi günü doğum yapacak bugün kontrolü vardı.doktor oğluşunun testislerinde iltihap var demiş.çok morali bozulmuş tabi.böyle bişey duyan oldu mu içinizde?merak ediyorum bende üzüldüm inş.kötü bir durum değildir
hiç duymadım . çok geçmiş olsun ..ama vardır bir çaresi mutlaka .inş çabuk geçer
meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----
1-)tahmer----------------umut tüp bebek------------12.hafta
2-)sizofren_ev_kedisi------medicalpark---------------17.haftası -------2 ERKEK
5-) judith_mc-------------umut tüp bebek-----------24.hafta----------KIZ
6-) prizeprize-------------Ankara genart------------ -33.hafta----------ERKEK
7-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.----------20.hafta ---------ERKEK
Ayşe_URL-------------Doğal Gebelik------------16.hafta-------KIZ-------Elif Meryem
9-) melekkose------------Memorial--------------------21. hafta--------KIZ---------Almira
10-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
11-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
12-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
13-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------37.hafta----------kız
14-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
15-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------17.hafta------1KIZ--1ERKEK
16-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------18.hafta----------KIZ
17-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------14.hafta
1ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
19-)sena81--------------Memorial------------------------12.hafta
20-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------24.hafta-----KIZ
21-)burcusafak08-------Avrupa Şafak Hst.--------------34.hafta------KIZ---Zeynep Ece
22-)acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
23-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------19.hafta-------KIZ
24-)nurtencb-----------Bahçeci kliniği--------------------7.hafta------İKİZ
herkese merhaba bende aranıza yeni katılıyorum abone oldum hataydan 11.haftamdayım hepimize hayırlı doğumlar olur işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?