Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

kızlar bu arada unnadoda canbebenin kampanyası var.alt açma 3 lü set 21 tl miş.bana ucuz geldi almak isteyen olursa

aman geçmiş olsun göbişi ..
nevramın göbepği 10. gün düştü . onda probl olmadı .. bu olay sonradan çıktı .. dur bakalım yarın sabah randevünmüz doktor ne diyecek ...

demek sizin pişik bayaa ilerlemiş travasol benim dediğim ilaçtan daha etkili mantara dönüşen pişikler için o ... geçmesine sevindim . inş. tekrarlamaz birdaha..ama yenidoğan çok sık ve çok sulu kaka yaptığı için pişik olur ilk zamanlar ..

inş memeyi bırakmaz.. daha çok minik eliyle itmesi enteresan .. bak sen şu kuzuya ..

senin ve herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun canım malum bugün işbaşı ve çok yoğun yemekten sonra anca fırsat buldum geç cevap için kusura bakma tatlımtatil güzeldi çok şükür bursadaydık yine başka bir yere gitmedik :) bol bol gezdik bizde benim tetanoz aşım var tatlım 5 yılda koruyuculuğu var doktorumlada konuştum yaptırmana gerek yok dedi benide çağırdılar ama yaptırmıyorum canım ben hareketleri nasıl bebeğinin

ya bende evde olup bol bol dinlenmek istiyorum
bir hafta oldu kumaş pantolonumu giymeyeli bugün giydim işe gelirken sıkıyor rahatsız ediyor beni onada daraldım biraz gözüm ev çekiyor iyice :)) hulk gibi parçalayıp çıkarıcam üstümden neredeyse

ya bende evde olup bol bol dinlenmek istiyorum
bir hafta oldu kumaş pantolonumu giymeyeli bugün giydim işe gelirken sıkıyor rahatsız ediyor beni onada daraldım biraz gözüm ev çekiyor iyice :)) hulk gibi parçalayıp çıkarıcam üstümden neredeyse bayramda çok yiyip genişledim herhalde :))

bebiş bu hafta daha da hareketliydi.meyveyi çok sevicez sanırım yer yemez hareketleniyoruz.bazen uykudan uyandırıyo önce korkuyorum noluyo diye sonra bir gülme alıyoki sorma :)) rabbim dileyen herkese yaşatsın bu duyguları.
bana da kıyafetlerim olmuyo hiç sorma.2-3 tane bluz ve tayt dışında bişey giyemez oldum.onları da L beden almıştım zaten yazlıktı.şimdi pantolon ihtiyacımız var kendime göre bişey bulamıyorum.h.sonu bahçıvan pantolon baktım bulamadım.1 tane vardı o da çok pahalıydı.lcw ye baktık orda da yazlıklar vardı hala.kıyafet bulamaz olduk analayacağın.bide şimdiden yorulmaya başladım ben,gezemiyorum öyle eskisi gibi.nefes nefese kalıyorum.biran önce bişeyler alabilsem iyi olacak.

canım tüp bebek seni orkuttukarı kadar zorlu bir sürek değil ama maddiyatı biraz ağır benim 15 gün feln sürdü tedvi süreci toplamında testler açlar felan 5 000 tl yi gçti biz özel laboratuvarda ptırdı bütün testleri sigrtamızda karşılmıyordu aseri sigorta olduğ için ozaman bence senin sorunun ciddi birşey deği iyi bir adın doğumcnun tedavisi ile birkaç aya haiş alırsın ama doktoruna gebe kalmak istediğinide söle sana destek ilaçlar verebilir beli bu arada folicasite bşla gebe kalmayı pillayınca başlaıyor
canım bazı bebekler sütü olsada annesini emmek istemezler ama desteği isterler bazı anneleri sütüde yağlı olmaz bebeği doyurmaz mecburen mama desteği ister bebek 50 l bence emziditen sonrsı için çok iyi sütün az değil senin bence bebeğin sütünü istemiyor ya oymuyor yada mama kolaına geliyor kendini emerek yormak istemiyor :)))))))))) eğer sağdığında sütü içiyorsa biberonla alaki kızın kolaycı ama yiede doymuyorsa zaaman sütün ğsız kızına yaramıyr ozaman cedacığı ağlatma mama ver

canım senin pişik fenamış kız çocuklarına ıslak mendil felan kullanmak iyi değil 2 tane umşak bez ayarla pamuklu biriyle ıslat sil diğeri ilede krula ıslakken altını bağama kızımızın ıslak sildiğin bezide her silmede hacısakirin beyaz sabunarı ile yıka caım biz hiç pişik olmadık bütün yaz şükür gittiğim yerede bezini götürüyordum sabunluk aldım ıslatıp onun içine koyuyordum bezini gideceğim zaman biyere birde bazı bebeklerin çişi asili olur sı sık değiştir altını aaaaaaaa bide bezde yapar her bezi her bebek kullanmaz benimki molfiks kullanamıyor primanın kullanabiliyor oda üçük olıcak koca koca bezleri takıyorum azcık dar olunca ağlıyor 7-11 takıyrum şimdi onada mızırdanıyor 7-18 alıcam :))))))))))))

canım bende hamile kaldığımda 40 bedendim kumaş pantolon dediğim aslında hamile pantolonu tatlım hemde 1 beden büyük aldım 42 ama çok kilo aldım galiba ya aslında beden olarak oluyorda kumaşla penyenin olduğu yeri yani küçük karın denilen yeri rahatsız ediyor evet ya bende baktım bahçıvan pantolon bulamadım sen yine becerikliymişsin ben hiç bulamadım lcw'den elbise aldım bende yarın onu giymeyi düşünüyorum topuklu giymiyorum elbiseye uygun birde babet tarzı birşey alırım bu akşam kısmetse yarın rahat rahat giyerim böyle hayal edip rahatlıyorum kendimi teselli ediyorum yoksa çıkışa daha 3 saat var sıyırıcam :)) bende çok yoruluyorum o eski halimden eser yok şimdi :))))) sanki bana yazılmış yahu :) ya arkadaşlar birşey sorucam hamile taytı varmı yoksa benmi uyduruyorum almak için arıyorum eşim yoktur öyle birşey diyor ama bence vardır bilen varmı?

ben taytımı lcwdan aldım cnm.baya büyük almıştım bitek o oluyo zaten :)) ama hamile taytı da var internette görüyorum bazen.iyiki lcw varmış yoksa napardık bilmem :))

kızlar size bişey soracağım.görümcem cumartesi günü doğum yapacak bugün kontrolü vardı.doktor oğluşunun testislerinde iltihap var demiş.çok morali bozulmuş tabi.böyle bişey duyan oldu mu içinizde?merak ediyorum bende üzüldüm inş.kötü bir durum değildir

hiç duymadım . çok geçmiş olsun ..ama vardır bir çaresi mutlaka .inş çabuk geçer

kızlar merhaba bende 11 .haftadayım yaşadıklarımızı paylaşmak dileğiyle

herkese merhaba bende aranıza yeni katılıyorum abone oldum hataydan 11.haftamdayım hepimize hayırlı doğumlar olur işallah

selaaam ben yokum uzaklara geldim tatildeyim zar zor net buldum haber vereyim dedim.. çok yüzdüm bugün yanmışım pespembe oldum perşembe akşamı dönücem eve liste işlerine o zaman bakarım artık kusura bakmayın... öptüüüm..:79:

slm kızlar son adet tarihim 15 temmuz tüp bebek yaptırdım transfer tarihimde 8 ağustos embryo 5. günnde transfer oldu 26 ağustosta kontrolde kese 5.2 mm çıkmıştı hcg değerm düzenli katlandı bugün başka hastaneye kontrole gittiğimde kesenin boyu 1.48cm çıktı ama bebeği göremedik ve dr um bana boş gebelik olabileceğini söyledi 10 gün sonra bakalım dedi sizdede böle bişey olmuşmuydu sizce daha erkenmi böyle olupta sonradan bebği gören varmı ?

19 ağustosta yumurtalarım toplandı.sadece teki embriyo haline geldi.2.gün transfer edildi.ve bekleme süreci...ummutsuz ama dualarla.ve 12.gün akşamı kan değerim;89 doktorum hala amilesin demek için temknli davranıyor.15.gün tahlili,229 ve doktorumun gebesin açıklamasının ardından derin bir boşluk...şimdi ne oldu.ben 7 yıl boyunca bunun için uğraşmamışmıydım.6 kez tüp bebeği sadece bu sonucu duymak için yaptırmamışmıydım.çok sevinmem gerekiyor ama ben böyle hissetmiyorum.endişeli ve korku verici daha sıkıntılı bir süreç başladı benim için.....

[sıze=2][/sıze]
[sıze=3]kızlar merhaba size birşey sormak istiyorum siz kaçıncı tüp bebek denemenizde gebe kalabildiniz. Bunları paylaşırsanız çok sevinirim. Bu arada benim ilk denemem olacak. Tedaviye yeni başladım sayılır.[/sıze]

selam kızlar buraya yazmıştım üçlü test sonucum kötü çıkıtğı için amniyo sentez yaptırmıştım
ve elim yüreğimde sonuç bekliyordum
çok sükür sonucum olumlu çıktı paylasmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…