Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

sorma ya istemiyosa meme eliyle itiyo zillim,çok ciddi bi ğişik değildi aslında neden o kremi verdi bilmiyorum her altını açtığımda hala sürüyorum bolbol
doyurmuyo olabilir cnm haklısın bende düşndüm bunu
napalım mama destekli büyüsün kızım doymuyosa zorlamaya gerek yok yapacağım elimden gelen bişide yok
bi yöntem buldum sütü çoğaltıcı deniyorum gün gün sanki çoğalıyo inş böyle devam eder...
cnm ben ıslak mendil kulanıyorum ama yenidoğan ıslak mendil bu sadece su ve mendilden ibaret kolonyalı değil yani
bezimi iyiydi bezden desem ilk günden başlardı pişik öyle değilmi
sağdığım sütü içiyo zilli
gündüz beni emiyo gece olunca yoruluyomu anlamıyorum biberon istiyo
huyunu sevdiğim güzel kızım şimdiden anasını babasını kıvrandırıyo peşinde
eşimde tutturdu yakın biyere tatile gidelm 3 5 gnlüğüne orada temiz hava iyi gelir diyo ama ben bu ağlamalı zillimle hiçbiyere gidemem
bu sene ev hapsiz seneye bol gezriz artık
evde çok bunaldım ama kızım için değer değecek

göznaydın cnm

bazen 10. haftaya kadar kalp atışlarının duyulmayabileceğini buradan okumuştum ama değerinde düzenli artmış İNŞALLAH seninledir yavrun, hayırlısı tatlım.

gözün aydın tatlım hoşgeldin aramıza bu endişeli ve korku dolu süreçten hepimiz geçtik geçiyoruzda çok normal böyle düşünmen kese görülecekmi, kese görüldü bebek görülecekmi, kalp atışışını duyacakmıyız e onuda duyduk ama büyüdü hala niye oynamıyor veya hissetmiyorum, bugün hiç oynamadı ne oldu acaba çok korkuyorum gebeliğimiz sağlıklı ilerlesede kucağımıza alsak gibi endişelerle dolu kucağına alana kadarda hiç bitmeyecek endişelerin eeeee kolaymı o kadar yıl bekle sabırla sonra çok meşakatli bir tedavi sürecinden geç hemde 6 kere çok normal böyle hissetmen canım ama oynamaya başladığını hissettiğinde biraz daha azalacak ve daha zevkli bir hal almaya başlayacak tatlım hayırlısıyla sağlıklısıyla hepimiz evlatlarımızı kucaklarımıza alırız İNŞALLAH.

yok tatlım ya tabikide kötü birşey değil doğduktan sonra ilaç takviyesi ile düzelecektir sen üzme kendini hayırlısıyla sağlıklısıyla bir nefeste kucağına alır İNŞALLAH darısı bizlerin başına bizlerde gelelim o günlere İNŞALLAH

yarasın arkadaşıma endişelenmedimde değil yani kolla kendini güneşten fazla yorulma çabuk dön özledim seni ve muhabbetini :)

çok sevindim tatlım ama tahmin ediyordum birşey olmayacağını çünkü üçlünün yanılma payı çok neyse rahatlamışsındır ALLAH'ım bir daha böyle endişeli bekletmesin İNŞALLAH cümlemizide. nerelerdesin gelsene arada birde olsa

İNŞALLAH önemli birşeyi yoktur yavrunun hemen iyileşir kontrolünüzde iyi geçer İNŞALLAH hayırlı haberle dön bekliyoruz ALLAH'ım bir daha hastalık yüzü göstermesin İNŞALLAH nevrayada başka bebeklerede :)

bugun doktoruma gittim lekenmeden dolayi 10. gün bugun normaldir dedi ama sonuc soylemedi daha belli belli olmaz dedi ultrasondan bakıpda perşembe tahlilim var bekleyip gorecem inş

İNŞALLAH hayırlı haberlerle dönersin tatlım 27. gün bendede olmuştu lekelenme o yüzden hala iğne kullanıyorum canım korkmana gerek yok çok kişiden de okudum burada oluyormuş kendini üzme olurmu ALLAH'ın izni ile birşeycikler olmaz endişe etme.

korkmana gerek yok tatlım transferde dahil 16 gün sürdü çok kilo almıyorsun korkutulduğu kadarda acı verici değil opuda zaten narkozlusun transferde hiç acı yok desem yeridir sadece idrara sıkışık olacağın için biraz zorlanırsın beklerken ama transferden sonra idrarınıda alıyorlar zaten kişiden kişiye farklılık gösteriyor ama korkmana gerek yok bence ALLAH yardımcın olsun tamamına erdirsin mutlu sonu göstersin İNŞALLAH

ALLAH acil şifa ve uzun ömür versin İNŞALLAH tatlım sanada sabır çok iyi anlıyorum seni dualarım seninle canım gel tabi bizlerde seni özledik :)

çok geçmiş olsun tatlım annenede sanada yavrun yanında şimdi çok şükür ALLAH'ım sağlık sıhhat versin analı babalı büyütsün İNŞALLAH nazarlardan korusun bizlerde seni öpüyoruz kendine ve minişine iyi bak

inanki dün aklıma geldin seni bulup sorayım dedim çok merak ediyodum sonucunu.çok şükür iyi haberler almışsın cnm,çok sevindim :))

aysecim bizim yerimize de yüz cnm oh serin serin :)) ama güneşe dikkat et koruyucu sürmeden çıkma hatta mümkünse hiç çıkma gölgede bile yanıyo insan çünkü.iyi tatiller cnm :))

herkese günaydın uhde hoşgeldin canım nasılsın bayağıdır diğer topiğede geliyorum göremiyordum seni

saol cnm dün akşam tekrar görüştük çocuk doktoruna sormuşlar o da önemli değil demiş.her 20 bebekten 1 inde görülürmüş ve kendiliğinden geçermiş şükürler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…