sorma ya istemiyosa meme eliyle itiyo zillim,çok ciddi bi ğişik değildi aslında neden o kremi verdi bilmiyorum her altını açtığımda hala sürüyorum bolbolaman geçmiş olsun göbişi ..
nevramın göbepği 10. gün düştü . onda probl olmadı .. bu olay sonradan çıktı .. dur bakalım yarın sabah randevünmüz doktor ne diyecek ...
demek sizin pişik bayaa ilerlemiş travasol benim dediğim ilaçtan daha etkili mantara dönüşen pişikler için o ... geçmesine sevindim . inş. tekrarlamaz birdaha..ama yenidoğan çok sık ve çok sulu kaka yaptığı için pişik olur ilk zamanlar ..
inş memeyi bırakmaz.. daha çok minik eliyle itmesi enteresan.. bak sen şu kuzuya ..
doyurmuyo olabilir cnm haklısın bende düşndüm bunucanım tüp bebek seni orkuttukarı kadar zorlu bir sürek değil ama maddiyatı biraz ağır benim 15 gün feln sürdü tedvi süreci toplamında testler açlar felan 5 000 tl yi gçti biz özel laboratuvarda ptırdı bütün testleri sigrtamızda karşılmıyordu aseri sigorta olduğ için ozaman bence senin sorunun ciddi birşey deği iyi bir adın doğumcnun tedavisi ile birkaç aya haiş alırsın ama doktoruna gebe kalmak istediğinide söle sana destek ilaçlar verebilir beli bu arada folicasite bşla gebe kalmayı pillayınca başlaıyor
canım bazı bebekler sütü olsada annesini emmek istemezler ama desteği isterler bazı anneleri sütüde yağlı olmaz bebeği doyurmaz mecburen mama desteği ister bebek 50 l bence emziditen sonrsı için çok iyi sütün az değil senin bence bebeğin sütünü istemiyor ya oymuyor yada mama kolaına geliyor kendini emerek yormak istemiyor :)))))))))) eğer sağdığında sütü içiyorsa biberonla alaki kızın kolaycı ama yiede doymuyorsa zaaman sütün ğsız kızına yaramıyr ozaman cedacığı ağlatma mama ver
canım senin pişik fenamış kız çocuklarına ıslak mendil felan kullanmak iyi değil 2 tane umşak bez ayarla pamuklu biriyle ıslat sil diğeri ilede krula ıslakken altını bağama kızımızın ıslak sildiğin bezide her silmede hacısakirin beyaz sabunarı ile yıka caım biz hiç pişik olmadık bütün yaz şükür gittiğim yerede bezini götürüyordum sabunluk aldım ıslatıp onun içine koyuyordum bezini gideceğim zaman biyere birde bazı bebeklerin çişi asili olur sı sık değiştir altını aaaaaaaa bide bezde yapar her bezi her bebek kullanmaz benimki molfiks kullanamıyor primanın kullanabiliyor oda üçük olıcak koca koca bezleri takıyorum azcık dar olunca ağlıyor 7-11 takıyrum şimdi onada mızırdanıyor 7-18 alıcam :))))))))))))
19 ağustosta yumurtalarım toplandı.sadece teki embriyo haline geldi.2.gün transfer edildi.ve bekleme süreci...ummutsuz ama dualarla.ve 12.gün akşamı kan değerim;89 doktorum hala amilesin demek için temknli davranıyor.15.gün tahlili,229 ve doktorumun gebesin açıklamasının ardından derin bir boşluk...şimdi ne oldu.ben 7 yıl boyunca bunun için uğraşmamışmıydım.6 kez tüp bebeği sadece bu sonucu duymak için yaptırmamışmıydım.çok sevinmem gerekiyor ama ben böyle hissetmiyorum.endişeli ve korku verici daha sıkıntılı bir süreç başladı benim için.....
herkese merhaba bende aranıza yeni katılıyorum abone oldum hataydan 11.haftamdayım hepimize hayırlı doğumlar olur işallah
slm kızlar son adet tarihim 15 temmuz tüp bebek yaptırdım transfer tarihimde 8 ağustos embryo 5. günnde transfer oldu 26 ağustosta kontrolde kese 5.2 mm çıkmıştı hcg değerm düzenli katlandı bugün başka hastaneye kontrole gittiğimde kesenin boyu 1.48cm çıktı ama bebeği göremedik ve dr um bana boş gebelik olabileceğini söyledi 10 gün sonra bakalım dedi sizdede böle bişey olmuşmuydu sizce daha erkenmi böyle olupta sonradan bebği gören varmı ?
19 ağustosta yumurtalarım toplandı.sadece teki embriyo haline geldi.2.gün transfer edildi.ve bekleme süreci...ummutsuz ama dualarla.ve 12.gün akşamı kan değerim;89 doktorum hala amilesin demek için temknli davranıyor.15.gün tahlili,229 ve doktorumun gebesin açıklamasının ardından derin bir boşluk...şimdi ne oldu.ben 7 yıl boyunca bunun için uğraşmamışmıydım.6 kez tüp bebeği sadece bu sonucu duymak için yaptırmamışmıydım.çok sevinmem gerekiyor ama ben böyle hissetmiyorum.endişeli ve korku verici daha sıkıntılı bir süreç başladı benim için.....
kızlar size bişey soracağım.görümcem cumartesi günü doğum yapacak bugün kontrolü vardı.doktor oğluşunun testislerinde iltihap var demiş.çok morali bozulmuş tabi.böyle bişey duyan oldu mu içinizde?merak ediyorum bende üzüldüm inş.kötü bir durum değildir
selaaam ben yokum uzaklara geldim tatildeyim zar zor net buldum haber vereyim dedim.. çok yüzdüm bugün yanmışım pespembe oldumperşembe akşamı dönücem eve liste işlerine o zaman bakarım artık kusura bakmayın... öptüüüm..:79:
selam kızlar buraya yazmıştım üçlü test sonucum kötü çıkıtğı için amniyo sentez yaptırmıştım
ve elim yüreğimde sonuç bekliyordum
çok sükür sonucum olumlu çıktı paylasmak istedim
sorma ya istemiyosa meme eliyle itiyo zillim,çok ciddi bi ğişik değildi aslında neden o kremi verdi bilmiyorum her altını açtığımda hala sürüyorum bolbol
doyurmuyo olabilir cnm haklısın bende düşndüm bunu
napalım mama destekli büyüsün kızım doymuyosa zorlamaya gerek yok yapacağım elimden gelen bişide yok
bi yöntem buldum sütü çoğaltıcı deniyorum gün gün sanki çoğalıyo inş böyle devam eder...
cnm ben ıslak mendil kulanıyorum ama yenidoğan ıslak mendil bu sadece su ve mendilden ibaret kolonyalı değil yani
bezimi iyiydi bezden desem ilk günden başlardı pişik öyle değilmi
sağdığım sütü içiyo zilli
gündüz beni emiyo gece olunca yoruluyomu anlamıyorum biberon istiyo
huyunu sevdiğim güzel kızım şimdiden anasını babasını kıvrandırıyo peşinde
eşimde tutturdu yakın biyere tatile gidelm 3 5 gnlüğüne orada temiz hava iyi gelir diyo ama ben bu ağlamalı zillimle hiçbiyere gidemem
bu sene ev hapsiz seneye bol gezriz artık
evde çok bunaldım ama kızım için değer değecek
yerim ben onu ya demek sağdığını içiyor sevindim içsinde sağılmış içsin değilmi :) gece uykulu uykulu kalkıpta birde emmeklemi uğraşacak annesi sende tatlım benim sağlıkla sıhhatle sizleri üzmeden çabucak büyüsünler İNŞALLAH ALLAH nazarlardan korusun
aman geçmiş olsun göbişi ..
nevramın göbepği 10. gün düştü . onda probl olmadı .. bu olay sonradan çıktı .. dur bakalım yarın sabah randevünmüz doktor ne diyecek ...
demek sizin pişik bayaa ilerlemiş travasol benim dediğim ilaçtan daha etkili mantara dönüşen pişikler için o ... geçmesine sevindim . inş. tekrarlamaz birdaha..ama yenidoğan çok sık ve çok sulu kaka yaptığı için pişik olur ilk zamanlar ..
inş memeyi bırakmaz.. daha çok minik eliyle itmesi enteresan.. bak sen şu kuzuya ..
bugun doktoruma gittim lekenmeden dolayi 10. gün bugun normaldir dedi ama sonuc soylemedi daha belli belli olmaz dedi ultrasondan bakıpda perşembe tahlilim var bekleyip gorecem inş
merhaba arkadaşlar..bana biriniz kısaca tüp bebegi anlatır mısınız cok okudum ama sizler yaptınız sonucta..
hep kötü şeyler duydum ben çok kilo alınıyormuş tedavide, cok acı cekersin dediler,git gel bitmezmiş,kaç ay sürüyor doğru mu zor oldugu bu tedavinin..bende de eşimde de sorun yok iltihap var dediler tedavideyiz ama 3aydan fazla beklemicem olmazsa aşılama da istemem direkt tüp bebek istiyorum sizce kaç lira harcrız?
iyi akşamlar kızlar hatırlanır mıyım bilmiyorum ama yazmak istedim nasılsınız her zaman ve bazı arkadaşlar doğumlarını yapmışlar çok sevindim ALLAH analı babalı büyütsün.ben ve kızım iyiyiz çok şükür memleketteyim babamın akciğer kanseri beyin metestazı yaptı ve doktorların dediğine göre sayılı günleri var çok zor ve kötü günler yaşıyorum yüzümü güldüren tek şey kızım ama onun hiç bir hazırlığına başlayamamak beni çok üzüyor işte böyle kızlar sizleri çookk özledim artık ara sıra girerim inşallah ne olur babama dua edin geçmişi fazla okuyamadım inşallah herkes iyidir...
canım arkadaşlarık giremedim çok zor bi üç gün geçirdim neler yaşadım bilemezsiniz..27 ağustos cumartesi saat 11 de minik meleğim dünyaya geldi.35+5 mişim.2950 gr 50 cm..sezeryandan bi çıktım kızım yok solunumunda problem olduğu için yoğun bakım küvezine almışlarodama geldim önce doğumda ağlamadı denmiş biz içeri kamera vermiştik direk çıkınca ağlıyo dışarda bbabası ve ablamla yukarı geliyo yıkanıyo ve bi anda küveze alıyolar ..kucağıma alamdım amaliyattan çıktım çok ağdım vardı onu görmek için ayaklandım aşağı indim neyse heryeri hortumlu çok üzüldüm..hastaneden çıkana kadar yavrumu kucağıma alamadım.neyse güzel haberler neyseki hergün iyiye gitti kuşum ama hala hastanade ama sağlığı maşallah iyi cumartesi geliyo kuzum şimdi pompa aldık hergün sağıp götürüyorum..kızıma dün gül diyorum güldü..sessimi duydu gözlerini açtıcuma hemşire ablasıyla yıkıycaz orda oda ayarladılar o akşam nasıl emziriceğimi öğreticekler ve allahında izniyle alıp gelicem..
yüzü gözümde her girdiğimde bi sürü fot çektim kameraya çok güzel bi duygu allahım herkese tattırsın kimseyi evclet acısıyla sınamasın..
genelde yeni doğan küçük haftalı ve sezeryan baebekler yaşarmış bu sorunu ama çok şükür sübahannallah iyi..:)
veeee
cmts günü doğuma giderken annmin apandisti patladı acil amğliyata alındı 5 saat sürdü herkes bi yerlere dağıldı yani doğummu yaptım anlamadımama çok şükür annemde iyi evdeyiz..şimdi amcamlar herkes karar verildi bebeğimi aldığım gün lohusa partısi yapıcaklar bana:))
evet gelelim sezeryanda öyle kolay değilmiş iki kere düşünmek lazım benceL)hala ağrılarım var..gaz sancısı zorladı beni ama gün gün iyileşiyorum tabi bebeişimde olmadığı için yanımda belki daha fazla hissetmişimdir onun yanından çıkınca kendimi bomba gibi hissediyorum..
aa burada suyum çok azalmış ve bebeğim sıkışmış narkozdanda etkilenmiş..
ay kızlar gecelikler süsüler hepsi yalanmış alah yeterki sağlık versin...
benden bukadar ecrincim çok şükür çağan geldi benim için yavrunuz kokla..
zambakcım hadı hayırlı sağlıklı bi doğumla al bebeğini muhakkak açık renk çamaşır giy ..
herzaman oh 20 si çıktı şükür ceydayıda öp tamamıı
hepinizin bayramı mübarek olsun bidahaki bayrama hepimiz yavrularımızla sağlıkla girelim inşallahh..
hepinizi bol bol öpüyorumm..
selam kızlar buraya yazmıştım üçlü test sonucum kötü çıkıtğı için amniyo sentez yaptırmıştım
ve elim yüreğimde sonuç bekliyordum
çok sükür sonucum olumlu çıktı paylasmak istedim
selaaam ben yokum uzaklara geldim tatildeyim zar zor net buldum haber vereyim dedim.. çok yüzdüm bugün yanmışım pespembe oldumperşembe akşamı dönücem eve liste işlerine o zaman bakarım artık kusura bakmayın... öptüüüm..:79:
yok tatlım ya tabikide kötü birşey değil doğduktan sonra ilaç takviyesi ile düzelecektir sen üzme kendini hayırlısıyla sağlıklısıyla bir nefeste kucağına alır İNŞALLAH darısı bizlerin başına bizlerde gelelim o günlere İNŞALLAH
evoevo nasılsın tatlım bugün ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?