Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

cnm iyiyim valla sen nasılsın?bugün annem gelecek onu bekliyorum.bayram gezmelerine alıştık şimdi evde sıkılıyoruz valla :)

bende iyiyim tatlım teşekkür ederim ne güzel demek annen geliyor ne güzel benim benden kara yolu ile 24 saat uzaklıkta nasip kısmet olur İNŞALLAH doğumuma gelecek :)

bende iyiyim tatlım teşekkür ederim ne güzel demek annen geliyor ne güzel benim benden kara yolu ile 24 saat uzaklıkta nasip kısmet olur İNŞALLAH doğumuma gelecek :)

benimkide hızlı trenle 1.5 saat yakınız yani o yüzden gidip geliyo cnm.13.haftada kanamam olunca artık ben sende kalırım dedi annem.zaten başka gelecek kimse de yok burda.k.validem daha da uzak bide görümce de hamile olunca gelemez oldu.burdaki arkadaşlarım hem annesine hem k.validesine yakın iş çıkışı hazır yemeğe gidiyolar çok imreniyorum inanki.
ben artık ev işi yapamaz oldum sen de öyle misin?kocaman göbüşümüs olduğu için eğilemiyorum valla :)

bu arada tecrübeli anneler bebişler için neler aldınız?mümkünse müsait zamanda bir liste yapsanız bize de fikir olsa.neler kullanışlı oluyo neler gereksiz?bide fazla almayın diyolar bebişler hemen büyüyomuş.kıyafetler,bakım ürünleri,bezler hangi markaları kullanıyosunuz?

VALLAHİ ne yalan söyliyim bende imreniyorum :) ben en başından beri yapmıyorum ama yapıyor olsaydım artık yapamazdım herhalde bende eğilemiyorum düşün ayak tırnaklarımı bile eşim kesiyor :)) biraz abartıyormuyum ne ama gerçekten eğilemiyorum

kızlar size bir sorum olacak,

Ben hamilelik başladığında vücut ısısının yükseldiğini biliyorum. normal ısından bir kaç derece yükseliyor. Siz hiç buna dikkat ettiniz mi? transferden test gününe kadar ölçen oldu mu? ve hamiş olduğunu anlayan oldu mu?

veriler vücut ısısının yükseldiğini söylüyor ama zannetmiyorum kimsenin buna dikkat ettiğini çünkü idrar testine yöneliyor herkes çok merak ettiğinde tatlım mesela bende beta hcg bakılacağı gün idrar tahlili yapmıştım sabrettim sabrettim hasteneden gelecek telefonu beklerken idrar tahlili yaptım ama erken idrar tahlilide yanıltabiliyor bazı kişilerde idrara geç çıkıyor en iyisi kan tahlili canım.

tinycim en kesin yöntem kan tahlili cnm.onca yılki tecrübelerime dayanarak söylüyorum.boşuna kafa yormaya değmez yani.

tinycim en kesin yöntem kan tahlili cnm.onca yılki tecrübelerime dayanarak söylüyorum.boşuna kafa yormaya değmez yani.

evoevo arkadaşım, cevabın için teşekkür ederim. allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım.
ben daha önceleri düzenli ateşimi ölçtüğüm için az çok biliyorum. forumlarıda incelediğimde yükselmeler bariz belli. transferin 5. günündeyim. adetimin 21. günü. ölçüyorum düzenli aynı gidiyor yani bir yükseliş yok.hiç ağrı sancı yok. bir önceki denemem gibi, tabi buda umutsuzluğa sürüklüyor insanı. sabır diyorum ama günler geçmiyorr

amin cnm çok saol rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.ben 3 kez tüp bebek tedavisi gördüm ve sadece sonuncuda kimyasal oldu değerim.her seferinde belirti aradım ama hiç bir belirti de yaşamadım.sonra bebeğim kendiliğinden geldi onca tedaviden sonra.kafa rahatlığı çok önemli cnm rahat olmaya çalış.inş.meleğin sımsıkı tutunmuştur sana.

bebişlerin diyelim :))) 2 tane transfer edildi. zaten o kadar çıktı. 5. gün transfer edildi. aminnnnn diyorum. allah tüm isteyenlere nasip etsin canım

slm kıslar benim üç minnoşda geldi evimize şükür
ve saatler çok hızlı geçiyo kim ne zaman yedi ne zaman karışıyo tabi
her zman nevra ve nurcan benim sütüm yetmiyo ya çok canım sıkılıyo
zaten üçüne yetmesi imkansız ama biri bile doymuyo hemen ardından mama veriyorum
kızlar çok gazlılar zaten gece çok derin uyumuyolar
sağma makinesiyle 20cc bile omuyo yani düşünün
burcu sen nerelerdesin kıslar çok vaktim olmuyo yazamıyorum pek şimdi uyuyolar

gözün aydın tatlım üçüde yanında senden mutlusu yoktur şimdi ALLAH sağlıkla sıhhatle büyümelerini nasip etsin eşin ve sende başlarında İNŞALLAH biraz mam biraz süt idare ediceksin artık minişlerini annesi ALLAH nazarlardan saklasın yavrularım benim :)

bebişlerin diyelim :))) 2 tane transfer edildi. zaten o kadar çıktı. 5. gün transfer edildi. aminnnnn diyorum. allah tüm isteyenlere nasip etsin canım

İNŞALLAH seninledirler üzülme bendende 3 yumurta toplandı 2'si döllendi ve 2 transfer ama biri tuttu yumurta azdı öyleydi böyleydi diye kafana takma rahat ol kısacası güzel MEVLAM nasip ettiyse yolluyor tatlım İNŞALLAH sımsıkı tutunmuşlardır sana

Sağol canım , moral oluyorsunuz çok teşekkürler. anne adaylarına allah sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin

çok sükür,gerçekten o kadar rahatladım ki,
rabbim hiçbirimize yaşatmasın böyle şeyler

beni listeye ekler misiniz, daha sık uğrycam bundan sonraaa

çok sükür,gerçekten o kadar rahatladım ki,
rabbim hiçbirimize yaşatmasın böyle şeyler

beni listeye ekler misiniz, daha sık uğrycam bundan sonraaa

ayşe yapıyor canım listedeki değişiklikleri perşembe dönecekmiş tatilden ekler o zaman senide olurmu :)

Geçmiş sayfalarda arkadaslardan birisi sormuş,
alışveriş listesi konusunda bize yardımcı olsanız
neler gerekli neler gereksiz sade yalın bir liste hazırlasak kendimize?
tecrübeli annişler yardımcı olurmu acaba bize?

lilacım gözün aydın cnm :)) koşturmaca başlamış anlaşılan :) rabbim kolaylıklar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…