Geçmiş sayfalarda arkadaslardan birisi sormuş,
alışveriş listesi konusunda bize yardımcı olsanız
neler gerekli neler gereksiz sade yalın bir liste hazırlasak kendimize?
tecrübeli annişler yardımcı olurmu acaba bize?
çok geçmişler olsun Allahım şifas versin canımkızlar size bişey soracağım.görümcem cumartesi günü doğum yapacak bugün kontrolü vardı.doktor oğluşunun testislerinde iltihap var demiş.çok morali bozulmuş tabi.böyle bişey duyan oldu mu içinizde?merak ediyorum bende üzüldüm inş.kötü bir durum değildir
hoşgeldin canım analı babalı sağ sağlimolsun evladınherkese merhaba bende aranıza yeni katılıyorum abone oldum hataydan 11.haftamdayım hepimize hayırlı doğumlar olur işallah
ooooooooooooooh cadılara bak geziyolar deniz kumselaaam ben yokum uzaklara geldim tatildeyim zar zor net buldum haber vereyim dedim.. çok yüzdüm bugün yanmışım pespembe oldumperşembe akşamı dönücem eve liste işlerine o zaman bakarım artık kusura bakmayın... öptüüüm..:79:
canım bence doktora daha git ilk gebeliğimde doktor oğlumu görmemiş boş gebelik deyip beni kürtaja çağırmıştı 10 gün sonraya 10 gün sponra gitttiğimde jineko9loji doktorumla karşıolaştım durumumu söledim gel bi bakim dedi meğer oğlum karnımdaymış bence emin olmadan sakın bişi yaptırmaslm kızlar son adet tarihim 15 temmuz tüp bebek yaptırdım transfer tarihimde 8 ağustos embryo 5. günnde transfer oldu 26 ağustosta kontrolde kese 5.2 mm çıkmıştı hcg değerm düzenli katlandı bugün başka hastaneye kontrole gittiğimde kesenin boyu 1.48cm çıktı ama bebeği göremedik ve dr um bana boş gebelik olabileceğini söyledi 10 gün sonra bakalım dedi sizdede böle bişey olmuşmuydu sizce daha erkenmi böyle olupta sonradan bebği gören varmı ?
canım merak etme alışacaksın şuan çok şaşkınsın19 ağustosta yumurtalarım toplandı.sadece teki embriyo haline geldi.2.gün transfer edildi.ve bekleme süreci...ummutsuz ama dualarla.ve 12.gün akşamı kan değerim;89 doktorum hala amilesin demek için temknli davranıyor.15.gün tahlili,229 ve doktorumun gebesin açıklamasının ardından derin bir boşluk...şimdi ne oldu.ben 7 yıl boyunca bunun için uğraşmamışmıydım.6 kez tüp bebeği sadece bu sonucu duymak için yaptırmamışmıydım.çok sevinmem gerekiyor ama ben böyle hissetmiyorum.endişeli ve korku verici daha sıkıntılı bir süreç başladı benim için.....
canım ben 1 de tuttu tek embrio ile3, gün embriosu[sıze=2][/sıze]
[sıze=3]kızlar merhaba size birşey sormak istiyorum siz kaçıncı tüp bebek denemenizde gebe kalabildiniz. Bunları paylaşırsanız çok sevinirim. Bu arada benim ilk denemem olacak. Tedaviye yeni başladım sayılır.[/sıze]
ben biliyodum ondan hiç merak etmemiştişm gözün aydın canımselam kızlar buraya yazmıştım üçlü test sonucum kötü çıkıtğı için amniyo sentez yaptırmıştım
ve elim yüreğimde sonuç bekliyordum
çok sükür sonucum olumlu çıktı paylasmak istedim
canım benim kuruluyormusun peki altını sildikten sonrabirde kızını gün aşırı yıka yıkamakta iyi geliyorsorma ya istemiyosa meme eliyle itiyo zillim,çok ciddi bi ğişik değildi aslında neden o kremi verdi bilmiyorum her altını açtığımda hala sürüyorum bolbol
doyurmuyo olabilir cnm haklısın bende düşndüm bunu
napalım mama destekli büyüsün kızım doymuyosa zorlamaya gerek yok yapacağım elimden gelen bişide yok
bi yöntem buldum sütü çoğaltıcı deniyorum gün gün sanki çoğalıyo inş böyle devam eder...
cnm ben ıslak mendil kulanıyorum ama yenidoğan ıslak mendil bu sadece su ve mendilden ibaret kolonyalı değil yani
bezimi iyiydi bezden desem ilk günden başlardı pişik öyle değilmi
sağdığım sütü içiyo zilli
gündüz beni emiyo gece olunca yoruluyomu anlamıyorum biberon istiyo
huyunu sevdiğim güzel kızım şimdiden anasını babasını kıvrandırıyo peşinde
eşimde tutturdu yakın biyere tatile gidelm 3 5 gnlüğüne orada temiz hava iyi gelir diyo ama ben bu ağlamalı zillimle hiçbiyere gidemem
bu sene ev hapsiz seneye bol gezriz artık
evde çok bunaldım ama kızım için değer değecek
göznaydın cnm
canım ben nolur nolmaz diye bir battaniye götürmüştüm örgü ki doğum yaptığım gün yağmur yağdı akşam çok soğuk oldu birde çarşaf kundak götürmüştüm yatırdığım yer terletmesin diye sonra 2 adet takım götürdüm alt üst takımlar oluyor hastane çıkışlarındaki gibi ama ben ayrı olarak almıştım 2 tane sonra çıtçıtlı badi götürdüm 3-4 tanebu arada tecrübeli anneler bebişler için neler aldınız?mümkünse müsait zamanda bir liste yapsanız bize de fikir olsa.neler kullanışlı oluyo neler gereksiz?bide fazla almayın diyolar bebişler hemen büyüyomuş.kıyafetler,bakım ürünleri,bezler hangi markaları kullanıyosunuz?
gözün aydın canım benim ama sütün okadar azsa yapacak bişeyin yok senin şimdiye kadar gelmesi lağzımdı sağmıyormuydun göğüslerini hastanede acaba kesildimi emzirmezsen sağmazsan bazılarınınki hemen kesiliyoslm kıslar benim üç minnoşda geldi evimize şükür
ve saatler çok hızlı geçiyo kim ne zaman yedi ne zaman karışıyo tabi
her zman nevra ve nurcan benim sütüm yetmiyo ya çok canım sıkılıyo
zaten üçüne yetmesi imkansız ama biri bile doymuyo hemen ardından mama veriyorum
kızlar çok gazlılar zaten gece çok derin uyumuyolar
sağma makinesiyle 20cc bile omuyo yani düşünün
burcu sen nerelerdesin kıslar çok vaktim olmuyo yazamıyorum pek şimdi uyuyolar
kızlar benden size tavsiye süt sağma makinası ve göğüs kalkanını ben gereksiz buluyodum ama doğumdan sonra çok gerekli olduğunu hissettim bence kesinlikle alın
ilk zamanlar süt az geliyo süt sağma makinası ile sütünüzü çoğaltabilirsiniz sürekli sağarak
kızlar merhaba size birşey sormak istiyorum siz kaçıncı tüp bebek denemenizde gebe kalabildiniz. Hangi merkezde denediz?Bunları paylaşırsanız çok sevinirim. Bu arada benim ilk denemem olacak. Tedaviye yeni başladım sayılır.
slm kıslar benim üç minnoşda geldi evimize şükür
ve saatler çok hızlı geçiyo kim ne zaman yedi ne zaman karışıyo tabi
her zman nevra ve nurcan benim sütüm yetmiyo ya çok canım sıkılıyo
zaten üçüne yetmesi imkansız ama biri bile doymuyo hemen ardından mama veriyorum
kızlar çok gazlılar zaten gece çok derin uyumuyolar
sağma makinesiyle 20cc bile omuyo yani düşünün
burcu sen nerelerdesin kıslar çok vaktim olmuyo yazamıyorum pek şimdi uyuyolar
canım yukarıada yazmıştım ama yine yazayım ilk seferde 3.gün embriosu ile tek embrio konuldu gebe kaldım haydarpaşa gata da tedavi oldumkızlar merhaba size birşey sormak istiyorum siz kaçıncı tüp bebek denemenizde gebe kalabildiniz. Hangi merkeze gittiniz? Bunları paylaşırsanız çok sevinirim. Bu arada benim ilk denemem olacak. Tedaviye yeni başladım sayılır.
merhaba lilacim. Gözün aydin 3 bebisinde evde günlerin nasil geçiyor. Nasil bakiyorsun bebeklerine tek misin yoksa yardim edenin var mi ?
Canim bende mama veriyorum canini sikma ellimizden geldigi kadar karinlarini doyurmaya çalisiyoruz. Ilk zamanlar bende çok üzülüyordum gece gündüz agliyordum. Ama artik kabulleniyorum. Senin ve benim için mama takviyesi sart.
kızlar merhaba size birşey sormak istiyorum siz kaçıncı tüp bebek denemenizde gebe kalabildiniz. Hangi merkeze gittiniz? Bunları paylaşırsanız çok sevinirim. Bu arada benim ilk denemem olacak. Tedaviye yeni başladım sayılır.
benim 3 kez tüp bebek denedikten sonra kendiliğinden süpriz yapıp geldi meleğim :) inş.senin ilk denemede tutar cnm.
canım yukarıada yazmıştım ama yine yazayım ilk seferde 3.gün embriosu ile tek embrio konuldu gebe kaldım haydarpaşa gata da tedavi oldum
canlarım sizlerin bebekleri bir tane değil üzmeyin kendinizi yapacak bir şey yok
nurcanıcım herzamancım çok sağolun valla tecrübelilere sormak iyi oluyo böyle :)
ben de kış bebeği olacak diye battaniye ve uyku tulumu örmeyi düşünüyorum.hem zamanda çabuk geçer diyorum evde.
sizin ördüğünüz varsa resmini koyarsanız sevinirim kızlar.
herkese günaydın. kızlar benim ayaklarım şişiyor ayakları şişen varmı? sabah kalktığımda şiş oluyor ama işten eve girdiğimde kütük gibi olmuş oluyor evde istirahat halindeyken bu kadar kötü olmuyor birde ağrı yapmaya başladı artık
birde benden ayrıntılı usg istemedi doktorum acaba randevu alıp yaptırsammı bir dahaki randevumda tahliller yapılacakmış kan sayımı, şeker v.b. aç karnına gel dedi bir dahaki kontrolümde 25+2 olucam İNŞALLAH ALLAH'ın izni ile.
tatlım deniyorum deniyorum bir türlü koyamadım sana örgü battaniye modelleri nasıl olacağını söylersen koyayım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?