Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

evet bende gördüm onu yine de kendimiz bir liste yapalım istiyorum sanki daha güzel olur gibi :)

kızlar benden size tavsiye süt sağma makinası ve göğüs kalkanını ben gereksiz buluyodum ama doğumdan sonra çok gerekli olduğunu hissettim bence kesinlikle alın
ilk zamanlar süt az geliyo süt sağma makinası ile sütünüzü çoğaltabilirsiniz sürekli sağarak

çok geçmişler olsun Allahım şifas versin canım
herkese merhaba bende aranıza yeni katılıyorum abone oldum hataydan 11.haftamdayım hepimize hayırlı doğumlar olur işallah
hoşgeldin canım analı babalı sağ sağlimolsun evladın
ooooooooooooooh cadılara bak geziyolar deniz kum
canım bence doktora daha git ilk gebeliğimde doktor oğlumu görmemiş boş gebelik deyip beni kürtaja çağırmıştı 10 gün sonraya 10 gün sponra gitttiğimde jineko9loji doktorumla karşıolaştım durumumu söledim gel bi bakim dedi meğer oğlum karnımdaymış bence emin olmadan sakın bişi yaptırma
canım merak etme alışacaksın şuan çok şaşkınsın
canım ben 1 de tuttu tek embrio ile3, gün embriosu
ben biliyodum ondan hiç merak etmemiştişm gözün aydın canım
canım benim kuruluyormusun peki altını sildikten sonrabirde kızını gün aşırı yıka yıkamakta iyi geliyor
eğer sağdığın sütü içiyorsa ve uyuyorsa sakın mama verme cenım benim al bir makine sağ yazık ceydacık mama ile büyümesin ama genede doymuyosa tabiki yapacak bişi yok
tatile beencede gitme bebekler çok sıkıntı veriyor sıcvaktan dolayı tatilde
canım ben nolur nolmaz diye bir battaniye götürmüştüm örgü ki doğum yaptığım gün yağmur yağdı akşam çok soğuk oldu birde çarşaf kundak götürmüştüm yatırdığım yer terletmesin diye sonra 2 adet takım götürdüm alt üst takımlar oluyor hastane çıkışlarındaki gibi ama ben ayrı olarak almıştım 2 tane sonra çıtçıtlı badi götürdüm 3-4 tane
çorap götürdüm eldiven takımlarının vardı ayrı bir şapka aldım takımların şapkaları genelde küçük geliyor sıkıyor
kendime 2gecelik 2 sabahlık götrürdüm emzirme südyenlerini kullanamadım beni çok zorladılar normal südyenimi taktım göğüsleri küçük olan südyen takmasada olur atleti tutar
mendil götürdüm beyaz tülbent meniller ki benim kız fena kusuyordu
aklıma gelenler bunlar aaaaaaa bide terlik götürdüm
ıslakmendil götürdüm
kullandığım bez pirima ıslak mendilde hagıs in bebekler için mendilivar alkolsüz onu kullandım yıkamak için kızıma avonun barbili şampuanları var ve vücut losyonu onları alıyorum
ayriyeten merak ettiğiniz bişi varsa alacağınız sorun benim aklıma bunlar geldi ama alışverişi abartmayın doğunca lazım olursa zaten alırsınız ilk zamanlar bebişler ağlamıyor fazla alın çıkın bi alışveriş merkezine emzirme odalarıda oluyo gezin durun öle 40 çıksın felan diye beklemeyin 40 çıkınca bağırıp ağlamalar başlıyor hiç biryere çıkamıyosun rahatlıkla
gözün aydın canım benim ama sütün okadar azsa yapacak bişeyin yok senin şimdiye kadar gelmesi lağzımdı sağmıyormuydun göğüslerini hastanede acaba kesildimi emzirmezsen sağmazsan bazılarınınki hemen kesiliyo

bencede özellikle sütü az olanlar için

kızlar merhaba size birşey sormak istiyorum siz kaçıncı tüp bebek denemenizde gebe kalabildiniz. Hangi merkeze gittiniz? Bunları paylaşırsanız çok sevinirim. Bu arada benim ilk denemem olacak. Tedaviye yeni başladım sayılır.

kızlar merhaba size birşey sormak istiyorum siz kaçıncı tüp bebek denemenizde gebe kalabildiniz. Hangi merkezde denediz?Bunları paylaşırsanız çok sevinirim. Bu arada benim ilk denemem olacak. Tedaviye yeni başladım sayılır.

benim ilk denememde oldu canım bursa jinemed tüp bebek merkezinde yaptırdım. İNŞALLAH hayırlısıyla gelir senin minişlerinde ilk denemende tutar veya tutarlar :))

merhaba lilacim. Gözün aydin 3 bebisinde evde günlerin nasil geçiyor. Nasil bakiyorsun bebeklerine tek misin yoksa yardim edenin var mi ?
Canim bende mama veriyorum canini sikma ellimizden geldigi kadar karinlarini doyurmaya çalisiyoruz. Ilk zamanlar bende çok üzülüyordum gece gündüz agliyordum. Ama artik kabulleniyorum. Senin ve benim için mama takviyesi sart.

canım yukarıada yazmıştım ama yine yazayım ilk seferde 3.gün embriosu ile tek embrio konuldu gebe kaldım haydarpaşa gata da tedavi oldum

canlarım sizlerin bebekleri bir tane değil üzmeyin kendinizi yapacak bir şey yok

benim 3 kez tüp bebek denedikten sonra kendiliğinden süpriz yapıp geldi meleğim :) inş.senin ilk denemede tutar cnm.

nurcanıcım herzamancım çok sağolun valla tecrübelilere sormak iyi oluyo böyle :)
ben de kış bebeği olacak diye battaniye ve uyku tulumu örmeyi düşünüyorum.hem zamanda çabuk geçer diyorum evde.
sizin ördüğünüz varsa resmini koyarsanız sevinirim kızlar.

nurcancım bide geceliği nasıl aldın cnm uzun kollu mu kısa kollu mu? benimde kışa geliyo ama kısa kollu daha rahat diyolar.

ne kadar güzel bunları duyunca çok seviniyorum. Benimde ilk seferinde olacak gibime geliyor rabbim nasip ederse inşallah. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına almayıda nasip eder.

herkese günaydın. kızlar benim ayaklarım şişiyor ayakları şişen varmı? sabah kalktığımda şiş oluyor ama işten eve girdiğimde kütük gibi olmuş oluyor evde istirahat halindeyken bu kadar kötü olmuyor birde ağrı yapmaya başladı artık
birde benden ayrıntılı usg istemedi doktorum acaba randevu alıp yaptırsammı bir dahaki randevumda tahliller yapılacakmış kan sayımı, şeker v.b. aç karnına gel dedi bir dahaki kontrolümde 25+2 olucam İNŞALLAH ALLAH'ın izni ile.

Son düzenleme:

tatlım deniyorum deniyorum bir türlü koyamadım sana örgü battaniye modelleri nasıl olacağını söylersen koyayım :))

DSCF7151-vert.jpg97 KB
imageshack'tan yapmaya çalışıyorum olmuyor yine olmuyor kopyala yapıştır olmuyor senin bildiğin veya sizlerden birinin bildiği bir yol varsa anlatırmı kafama taktım şimdi evocum hemde çok güzel modellerdi ya

Son düzenleme:

ayrıntılıyı bana da zorunlu değil yaptırmasan da olur demişti cnm.ama sonradan amniyosentez önerince biz mecburen gittik.aslında yaptırmanda fayda var bence git derim.şeker hakkında bişey demedi bana da.21 inde gidicem bende bakalım ne dicek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…