manolyacım battaniyenin internet adresini yapıştırsana buraya ordan bakayım cnm.
bende kayıtlı bu örnekler tatlım beğenip kayıt ediyorum adresleri yok
öğreniriz bilen birinden o zaman koyarım ayşe gelsin biliyordur bence.
burdada ben tedavideyken tanıştığım arkadaşların aldıkları var kızlar.hatta listeye de ordan baktım.çok güzel sayfa yapmışlar :)
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeg...annelerinin-gobusleri-bebisleri-cicileri.html
bende bu topiği baştan sona okuyup bitirmiştim bencede çok güzel şeyler paylaşmışlar :) İNŞALLAH bizlerde birgün evlatlarımızla birlikte bakarız topiğimize ayyyy hayali bile çok güzel ALLAH'ım nazarlardan saklasın cümlemizi
canım benim pattaniyeyi kaynanam ördü oğluma ama resim koymöayı bilmiyorumnurcanıcım herzamancım çok sağolun valla tecrübelilere sormak iyi oluyo böyle :)
ben de kış bebeği olacak diye battaniye ve uyku tulumu örmeyi düşünüyorum.hem zamanda çabuk geçer diyorum evde.
sizin ördüğünüz varsa resmini koyarsanız sevinirim kızlar.
canım ben 1 kısa 2 uzun kollu götürdüm ev için kısa kollular iyi ama hastane için uzun kollu iyi geliyo bana odalar soğuk oluyor yada kan kaybettiğimiz için biz üşüyoruznurcancım bide geceliği nasıl aldın cnm uzun kollu mu kısa kollu mu? benimde kışa geliyo ama kısa kollu daha rahat diyolar.
ne kadar güzel bunları duyunca çok seviniyorum. Benimde ilk seferinde olacak gibime geliyor rabbim nasip ederse inşallah. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına almayıda nasip eder.
kızlar ben evimdeyim cuma gününden beri kızımlayım çok şükür ikimizde iyiyiz..bilg bozulduğu için giremiyorum ama telde okuyorum
lilacım çok sevindim bebeklerini almışsın çok sevindim benim için üçünüde öp:)))bizde küveze girdiğimiz için prosedür gereğide olsa göz kontrolü yapılcakmış sende yaptırıcakmısın
kızlar ben evimdeyim cuma gününden beri kızımlayım çok şükür ikimizde iyiyiz..bilg bozulduğu için giremiyorum ama telde okuyorum
lilacım çok sevindim bebeklerini almışsın çok sevindim benim için üçünüde öp:)))bizde küveze girdiğimiz için prosedür gereğide olsa göz kontrolü yapılcakmış sende yaptırıcakmısın
Allahıma çok şükür pozitif sonucumu aldım ve 7 haftalık hamişimmmm.Rabbim olmayanlara da versin.Gerçekten dünyanın en güzel duygusuymuş. 2 yıllık hatta 3. yılıma girdim mücadeleden sonra hamiş kalanlardanım.Kendim pco hastasıyım inanın artık hiçç regli olmuyordum.Rabbimin mucizesi 1. aşılamamda hamile kaldım..
hayırlı olsun.sağlıkla doğduğunu da örürsün inşaallah.allah olmayan ve isteyen herkese nasip etsin.
Allahıma çok şükür pozitif sonucumu aldım ve 7 haftalık hamişimmmm.Rabbim olmayanlara da versin.Gerçekten dünyanın en güzel duygusuymuş. 2 yıllık hatta 3. yılıma girdim mücadeleden sonra hamiş kalanlardanım.Kendim pco hastasıyım inanın artık hiçç regli olmuyordum.Rabbimin mucizesi 1. aşılamamda hamile kaldım..
2.de tuttu .. hayırlısı olsun seninde[sıze=2][/sıze]
[sıze=3]kızlar merhaba size birşey sormak istiyorum siz kaçıncı tüp bebek denemenizde gebe kalabildiniz. Bunları paylaşırsanız çok sevinirim. Bu arada benim ilk denemem olacak. Tedaviye yeni başladım sayılır.[/sıze]
hayırlı olsun çok sevindim maşallahselam kızlar buraya yazmıştım üçlü test sonucum kötü çıkıtğı için amniyo sentez yaptırmıştım
ve elim yüreğimde sonuç bekliyordum
çok sükür sonucum olumlu çıktı paylasmak istedim
saolasın . gittih çocuk cerrahine . göbeğinde tahrilş var dedi . müdahale yapmmadı . ilaçla tedaviye devamİNŞALLAH önemli birşeyi yoktur yavrunun hemen iyileşir kontrolünüzde iyi geçer İNŞALLAH hayırlı haberle dön bekliyoruz ALLAH'ım bir daha hastalık yüzü göstermesin İNŞALLAH nevrayada başka bebeklerede :)
mutlaka çıtçıtlı badyler alın . bolbol ve boy boy- kısa kollu uzun kollu karışık .. birde omuzdan da çıtçıtı olsun .pompa yanınızda olsun ..alt açma bezi kumaşlar ilk zamanlar kullanılmıyor kolay silinen pratik olanlardan aldım ben ... zaten detaylı liste hazırlamış bir arkadaş geçmişte gördüm sadece bence önemli olanları yazıyorum ...bu arada tecrübeli anneler bebişler için neler aldınız?mümkünse müsait zamanda bir liste yapsanız bize de fikir olsa.neler kullanışlı oluyo neler gereksiz?bide fazla almayın diyolar bebişler hemen büyüyomuş.kıyafetler,bakım ürünleri,bezler hangi markaları kullanıyosunuz?
slm kıslar benim üç minnoşda geldi evimize şükür
ve saatler çok hızlı geçiyo kim ne zaman yedi ne zaman karışıyo tabi
her zman nevra ve nurcan benim sütüm yetmiyo ya çok canım sıkılıyo
zaten üçüne yetmesi imkansız ama biri bile doymuyo hemen ardından mama veriyorum
kızlar çok gazlılar zaten gece çok derin uyumuyolar
sağma makinesiyle 20cc bile omuyo yani düşünün
burcu sen nerelerdesin kıslar çok vaktim olmuyo yazamıyorum pek şimdi uyuyolar
saolasın . gittih çocuk cerrahine . göbeğinde tahrilş var dedi . müdahale yapmmadı . ilaçla tedaviye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?