Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

canımmmmmmmm çok sevindim doğum yaptığını şimdi öğrendim
hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah

aysecım benım net kısa bı surelıgıne kapandı arada gırebılıyorum ancak.bızde 18.haftadayız ve ıkısıde kız ısımlerını ben beril ve zümra ıstıyorum ama bakalım

arkadaşlar merhaba bende ayın 4 ünü 5 ine bağlayan gece hazırlıksız bi şekilde doğum yaptım (5 inde kontrole gidecektim daha). normal doğum için bi sakınca yoktu ama bebek büyük olduğu için omuzunun takılma zedelnme riski varmış onun için spinal anestesi ile doğum oldu dünn taburcu olduk ama i
naılmaz bi boyun ağrısı ve baş ağrısı var spinal olupda böle sorun yaişayan var mı? beşka topiklerde var okudum olabşiliomuş böle şeler ama ben kalıcı olmasından korkuyorum açıkcası nedersiniz ne düşünüyosunuz (bu arada bebeğin ismi hala yok öneriler açığız erkek bebek)

canım ciddi bişi olmamasına çok sevindim acil şifalar inşallah

hayatım bana olmamıştı ama bir akrabamın 15 gün kadar baş ağrısı olmuştu bünyee göre değişiyor ama kalıcı değil bildiğim

gözün aydın tatlım iyi olmanıza sevindim ALLAH sağlıkla sıhhatle analı babalı büyütsün İNŞALLAH. benimde eniştem bel fıtığı amelyatını spinal olmuştu ve baş ağrısı çekmişti canım çok geçmiş olsun İNŞALLAH en kısa zamanda geçerde iyileşirsin. bebeğinin ismine gelince kelin ilacı olsa başına sürer :))bende kızıma bir türlü isim bulamıyorum bende senin gibi doğurduktan sonra bile isim arar olucam galiba :)) ALLAH sizide kavuşturdu darısı biz bekleyenlerin başına İNŞALLAH

merhaba bende acımadem maslakta ilk denemem tüpbebek yaptırdım çok şükür pozitif netice aldım 12 ağustosta yaptırdım transveri, son adet reglim 25 temmuzdu... benım gebelik haftam transverden sonra mı başlıyor yoksa son rengl göremi... bu arada daha önce 3 aşılamam oldu,2 si tuttu ama düşükle sonuçlandıkalp atımları olmadı,o yüzden şimdi hamile moduna giremiyorum yarın doktor kontrolüm var bebişle henüz tanışmadık,sürekli karnım ve rahmimin içi ağrıyor,takipi bulunduğum şehirdeki doktorum yapıyor ama doktorumda çok rahat bi insan 2 kere kayıp yaşadım gayet normal karşıladı araştırma yapmadı bulunduğum yerde gideceğim başka bi seçenek te yok,mecbur kendi kendime araştıryorum... istanbulda kansulandırıcı iğne ve coaspin verdiler bide crinol jel ... sizce ben kaçıncı haftadayım yarın kese görünürmü,ağrılar normal mi.... Allahım isteyen herkeze sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin

öncelikle çok geçmiş olsun canım kayıpların için psikolojini çok iyi anlıyorum bunuda kaybetme korkusu bol bol dua et ALLAH'ın izni ile birşeycik olmaz. ALLAH tamamına erdirsin vaktinde saatinde hayırlısıyla sağlıklısıyla kucağınada alırsın ve alırız İNŞALLAH. bu arada 6+4 (altı hafta dört gün) olmuşsun bile :) muhtemel doğum haftanda 30 nisan 2012 canım. yarın kese muhtemelen görünür ben 7+5'te gitmiştim keseyi kızımı ve kalp atışını hepsini birlikte görmüştük çok şükür İNŞALLAH sanada nasip olur. kendine olur olmaz sıkıntılar yapma ALLAH'a güven ve dua et.

sislicamm
benimde 4 ay boyunca hiç aralıksız ağrılarım oldu canım bu yüzden bende çok huzursuzdum ama şimdi yok geçti ALLAH'ıma çok şükür bu ağrılar sancılarda normalmiş jinekoloğuma göre çünkü rahim büyüyerek bebeğe yer açıyor endişe etmene gerek yok geçecektir tatlım.

hayırlı olsun.sipinalin baş ağrısı yaptığını duymuştum.1hafta 10 gün sürüyormuş.isme gelince ben mert ve yiğiti çok severim.oğlum olsaydı adını hasan efe koyacaktık.ne alaka diyebilirsin.eşimle anca bu isimde uyuşabildikte

öncelikle allah doğduğu günüde göstersin.gebelik hesaplarken SAT son adet tarihinin ilk günü esas alınıyor.yani sen bugün itibariyle 6+4 sün.yani 6 hafta 4günlük hamilesin.tahmini doğum tarihin 30 nisan 2012.kese henüz görünmeyebilir.ama belli de olmaz.

Son düzenleme:

Gözünüz aydın. Allah anneli babalı büyütsün inş. spinal ne yauu? ben daha onu bile bilmiyorum

geçmiş olsun cnm aynı zamanda gözünüz aydn :)) biz oğlan olsaydı poyraz koyacaktık ismini belki beğenirsin sende.

gözünaydın canım ..Allah analı babalı büyütsün ..
benim spinal olmadı ama spinalde böyle problemler olurmuş diye duymuştum ..bol sıvı alman gerekiyor etkilerin azalması için. geçici ..ama kiminin bir kaç ay problem devam eder diye duymuştum .. kanamanın bitmesiyle de geçebilir
erkek olsaydı biz arda koyacaktık ismini .. arda ismini çok severim

inş.bu son olur cnm güzel güzel tadını çıkarırsın :) manolyanın dediği gibi keseyi görürsünüz büyük ihtimalle ama kalp atışı 10 gün sonraya kalabilir.

evoevo canım avatara koyduğum resim battaniye resmi çok kolay bir okadarda güzel tatlım tığla trabzan yani dolgu ile battaniyeyi oluşturuyorsun ondan sonra yine çiçeğini böceğini yapıyorsun tığla dikip tutturuyorsun resim eklemeyi öğrenelimde ben sana değişik değişik modeller verivem :))

ay canm benim çok saol yaa.bende dün arkadaştan tunus işi öğrendim yeni.tek şişle örülüyomuş.bu da onun gibi mi?biz seninle msnden görüşsek ya :))

ay canm benim çok saol yaa.bende dün arkadaştan tunus işi öğrendim yeni.tek şişle örülüyomuş.bu da onun gibi mi?biz seninle msnden görüşsek ya :))

canım tunus işi ile battaniyenin beyaz zeminini oluşturabilirsin sonrada tığla çiçeğini böceğini yapıp dikersin iş yerinden giriyorum tatlım evde internet yok iş yerindede herşey engelli bu siteye nasıl giriyorum bende anlamadım :) şıııııt aman duymasınlar yoksa buradanda olurum ve çok üzülürüm ama eve internet aldığımda neden olmasın :)) bende çok isterim.

kendini fazla yorma tatlım oyun parkıda çok güzelmiş alırsan güle güle iyi günlerde kullanırsınız İNŞALLAH fazla büyüğede gerek yok zaten canım ben ilk altı ay sepet beşik kullanmayı düşünüyorum doğum iznimde bitmiş oluyor benim odamda küçük sığmaz başka birşey hemde sepetler çok güzel avatara koyuyorum yine beğendiğim sepetin modelini daha sonrada ya oda alırım yada mobilya beşiklerden ona karar vermedim daha :) ALLAH'ım nasip eder o günleride İNŞALLAH cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…