- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 40
- 118
kızlar ben evimdeyim cuma gününden beri kızımlayım çok şükür ikimizde iyiyiz..bilg bozulduğu için giremiyorum ama telde okuyorum
lilacım çok sevindim bebeklerini almışsın çok sevindim benim için üçünüde öp:)))bizde küveze girdiğimiz için prosedür gereğide olsa göz kontrolü yapılcakmış sende yaptırıcakmısın
meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----
1-)sizofren_ev_kedisi------medicalpark---------------19.haftası -------2 ERKEK
2-) prizeprize-------------Ankara genart------------ -38.hafta----------ERKEK
3-) Ayşe_URL-------------Doğal Gebelik------------19.hafta-------KIZ-------Elif Meryem
4-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------21.hafta----------KIZ
5-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------14.hafta
6-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
7-)sena81--------------Memorial------------------------16.hafta-----KIZ
Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------26.hafta-----KIZ
9-)acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
10-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------21.hafta-------KIZ
11-)nurtencb-----------Bahçeci kliniği--------------------7.hafta------İKİZ
12-)MİHRİMAH24-------Bursa Pembe mavi-----------------32.hafta----ERKEK----Muhammed Enes
13-)mersinli42---------Konya Eurofertil-------------------28.hafta----KIZ------Elif Gökçe
cok tesekkur ederim cevap yazdigin icin, amin insallah Allah tamamina erdirir, 6.haftadayim bi belirti yok onun icin korkuyorum biraz:18: 12.gun sonuc 609,95 ti acaba 5.gun embriyosu diye biraz yuksek cikmis olabilirmi...
canım ciddi bişi olmamasına çok sevindim acil şifalar inşallah2.de tuttu .. hayırlısı olsun seninde
hayırlı olsun çok sevindim maşallah
saolasın . gittih çocuk cerrahine . göbeğinde tahrilş var dedi . müdahale yapmmadı . ilaçla tedaviye devam
mutlaka çıtçıtlı badyler alın . bolbol ve boy boy- kısa kollu uzun kollu karışık .. birde omuzdan da çıtçıtı olsun .pompa yanınızda olsun ..alt açma bezi kumaşlar ilk zamanlar kullanılmıyor kolay silinen pratik olanlardan aldım ben ... zaten detaylı liste hazırlamış bir arkadaş geçmişte gördüm sadece bence önemli olanları yazıyorum ...
hee birde hastaneye biraz ayağınıza büyük ya da rahat bi terlik alın ..malum ayaklar doğumdan sonra şişiyor .. benim terlik ayağıma zor olmuştu ..
doğduğu günün gazetesini aldırdım eşime hatıra olarak saklamak için :))))
fotoğraf makinesine yedek pilleri unutmayın ..
hem penye hemde kalın battaniye olsun yanınızda ..ayakları hemen üşüyor patik çok önemli ..
normal ıslak mendil sürmeyin poposuna ..ya yenidoğandan alın yada pamuk la ıslatarak silin tahriş olmasın diye .. 4 aylık olduk ben daha dün ıslakmendille silmeye başladım ... emziğe alıştırmak isteyenler emziği hastaneye götürün ilk günden verirseniz alışır. ben vermedim almıyor şimdi ..
hayırlı olsun lila .. Allah kolaylık versin ..sana eşine güç versin .. sütün yetmez mümkün değil .. ama komposto bulundur ve devamlı iç.. şerbetli tatlılar ve bol su içince sütün çoğalıyor ... rezene çayı da faydalı ..
arkadaşlar merhaba bende ayın 4 ünü 5 ine bağlayan gece hazırlıksız bi şekilde doğum yaptım (5 inde kontrole gidecektim daha). normal doğum için bi sakınca yoktu ama bebek büyük olduğu için omuzunun takılma zedelnme riski varmış onun için spinal anestesi ile doğum oldu dünn taburcu olduk ama i
naılmaz bi boyun ağrısı ve baş ağrısı var spinal olupda böle sorun yaişayan var mı? beşka topiklerde var okudum olabşiliomuş böle şeler ama ben kalıcı olmasından korkuyorum açıkcası nedersiniz ne düşünüyosunuz (bu arada bebeğin ismi hala yok öneriler açığız erkek bebek)
arkadaşlar merhaba bende ayın 4 ünü 5 ine bağlayan gece hazırlıksız bi şekilde doğum yaptım (5 inde kontrole gidecektim daha). normal doğum için bi sakınca yoktu ama bebek büyük olduğu için omuzunun takılma zedelnme riski varmış onun için spinal anestesi ile doğum oldu dünn taburcu olduk ama i
naılmaz bi boyun ağrısı ve baş ağrısı var spinal olupda böle sorun yaişayan var mı? beşka topiklerde var okudum olabşiliomuş böle şeler ama ben kalıcı olmasından korkuyorum açıkcası nedersiniz ne düşünüyosunuz (bu arada bebeğin ismi hala yok öneriler açığız erkek bebek)
merhaba bende acımadem maslakta ilk denemem tüpbebek yaptırdım çok şükür pozitif netice aldım 12 ağustosta yaptırdım transveri, son adet reglim 25 temmuzdu... benım gebelik haftam transverden sonra mı başlıyor yoksa son rengl göremi... bu arada daha önce 3 aşılamam oldu,2 si tuttu ama düşükle sonuçlandıkalp atımları olmadı,o yüzden şimdi hamile moduna giremiyorumyarın doktor kontrolüm var bebişle henüz tanışmadık,sürekli karnım ve rahmimin içi ağrıyor,takipi bulunduğum şehirdeki doktorum yapıyor ama doktorumda çok rahat bi insan 2 kere kayıp yaşadım gayet normal karşıladı araştırma yapmadı bulunduğum yerde gideceğim başka bi seçenek te yok,mecbur kendi kendime araştıryorum... istanbulda kansulandırıcı iğne ve coaspin verdiler bide crinol jel ... sizce ben kaçıncı haftadayım yarın kese görünürmü,ağrılar normal mi.... Allahım isteyen herkeze sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin
hayırlı olsun.sipinalin baş ağrısı yaptığını duymuştum.1hafta 10 gün sürüyormuş.isme gelince ben mert ve yiğiti çok severim.oğlum olsaydı adını hasan efe koyacaktık.ne alaka diyebilirsin.eşimle anca bu isimde uyuşabildiktearkadaşlar merhaba bende ayın 4 ünü 5 ine bağlayan gece hazırlıksız bi şekilde doğum yaptım (5 inde kontrole gidecektim daha). normal doğum için bi sakınca yoktu ama bebek büyük olduğu için omuzunun takılma zedelnme riski varmış onun için spinal anestesi ile doğum oldu dünn taburcu olduk ama i
öncelikle allah doğduğu günüde göstersin.gebelik hesaplarken SAT son adet tarihinin ilk günü esas alınıyor.yani sen bugün itibariyle 6+4 sün.yani 6 hafta 4günlük hamilesin.tahmini doğum tarihin 30 nisan 2012.kese henüz görünmeyebilir.ama belli de olmaz.merhaba bende acımadem maslakta ilk denemem tüpbebek yaptırdım çok şükür pozitif netice aldım 12 ağustosta yaptırdım transveri, son adet reglim 25 temmuzdu... benım gebelik haftam transverden sonra mı başlıyor yoksa son rengl göremi... bu arada daha önce 3 aşılamam oldu,2 si tuttu ama düşükle sonuçlandıkalp atımları olmadı,o yüzden şimdi hamile moduna giremiyorumyarın doktor kontrolüm var bebişle henüz tanışmadık,sürekli karnım ve rahmimin içi ağrıyor,takipi bulunduğum şehirdeki doktorum yapıyor ama doktorumda çok rahat bi insan 2 kere kayıp yaşadım gayet normal karşıladı araştırma yapmadı bulunduğum yerde gideceğim başka bi seçenek te yok,mecbur kendi kendime araştıryorum... istanbulda kansulandırıcı iğne ve coaspin verdiler bide crinol jel ... sizce ben kaçıncı haftadayım yarın kese görünürmü,ağrılar normal mi.... Allahım isteyen herkeze sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin
merhaba bende acımadem maslakta ilk denemem tüpbebek yaptırdım çok şükür pozitif netice aldım 12 ağustosta yaptırdım transveri, son adet reglim 25 temmuzdu... benım gebelik haftam transverden sonra mı başlıyor yoksa son rengl göremi... bu arada daha önce 3 aşılamam oldu,2 si tuttu ama düşükle sonuçlandıkalp atımları olmadı,o yüzden şimdi hamile moduna giremiyorumyarın doktor kontrolüm var bebişle henüz tanışmadık,sürekli karnım ve rahmimin içi ağrıyor,takipi bulunduğum şehirdeki doktorum yapıyor ama doktorumda çok rahat bi insan 2 kere kayıp yaşadım gayet normal karşıladı araştırma yapmadı bulunduğum yerde gideceğim başka bi seçenek te yok,mecbur kendi kendime araştıryorum... istanbulda kansulandırıcı iğne ve coaspin verdiler bide crinol jel ... sizce ben kaçıncı haftadayım yarın kese görünürmü,ağrılar normal mi.... Allahım isteyen herkeze sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin
evoevo canım avatara koyduğum resim battaniye resmi çok kolay bir okadarda güzel tatlım tığla trabzan yani dolgu ile battaniyeyi oluşturuyorsun ondan sonra yine çiçeğini böceğini yapıyorsun tığla dikip tutturuyorsun resim eklemeyi öğrenelimde ben sana değişik değişik modeller verivem :))
ay canm benim çok saol yaa.bende dün arkadaştan tunus işi öğrendim yeni.tek şişle örülüyomuş.bu da onun gibi mi?biz seninle msnden görüşsek ya :))
bugün annem evi temizledi bende toz falan aldım cnm.o yüzden giremedim.bide oyun parkı beğendim ben hepsiburdadan.adresini kopyalayım buraya bakalım beğenecek misin.özellikle küçük istiyorum odamıza başka sığmıyo çünkü ;
Hepsiburada.com : Baby Max Sallanır Lüks Seyahat Parkı (70x100 cm) | Anne / Bebek / Çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?