hoşbulduk manolyacım vaalhi özledim sizleri ama dediğin gibi tatil gerçekten harikaydı.. uzun zamandır hiç bu kadar zevkle yüzmemiştim çok iyi geldi çok şükür kendimi çok çok iyi hissediyorum....
bugün de ayrıntılıya girdik çook şükür herşeyimiz yerliyerinde çoook uzun sürdü 1.5 saatten fazla inceledi doktor altıma yapıcaktım :))) sizinkiler de bu kadar uzun sürmüş müydü??sonra da doktoruma gittim raporlarımı inceledi o da iyi dedi çok şükür bu kontrol fasılları geçtiiiii... veeee tatilde minik kızım oynamaya başladıııııı.. pıtır pıtır seğiriyor :))) çoook şükür benden bu kadar şimdilik bakalım geçmişe bakayım listeyi güncelleyeyim.. doğum yapanlar listesini hafta içi düzenlerim kaçıncı sayfada olduğunu işyerinde bir yere not ettim şimdi bulamam..
hoşbulduk manolyacım vaalhi özledim sizleri ama dediğin gibi tatil gerçekten harikaydı.. uzun zamandır hiç bu kadar zevkle yüzmemiştim çok iyi geldi çok şükür kendimi çok çok iyi hissediyorum....
bugün de ayrıntılıya girdik çook şükür herşeyimiz yerliyerinde çoook uzun sürdü 1.5 saatten fazla inceledi doktor altıma yapıcaktım :))) sizinkiler de bu kadar uzun sürmüş müydü??sonra da doktoruma gittim raporlarımı inceledi o da iyi dedi çok şükür bu kontrol fasılları geçtiiiii... veeee tatilde minik kızım oynamaya başladıııııı.. pıtır pıtır seğiriyor :))) çoook şükür benden bu kadar şimdilik bakalım geçmişe bakayım listeyi güncelleyeyim.. doğum yapanlar listesini hafta içi düzenlerim kaçıncı sayfada olduğunu işyerinde bir yere not ettim şimdi bulamam..
saol canım Allah hepimizinkini tamamına erdirsin, evet oynuyor öyle tüm gün değil ama özellikle akşam yemekten sonra epey seyiriyor :)))iyi olmanıza çok sevindim demek başladı küçük hanım oynamaya ALLAH tamamına erdirsin tatlım benden istemedi doktorum ayrıntılı usg sen kime yaptırdın ayşecim birde en son hangi haftaya kadar yapılıyor acaba bilen varmı?
olsun seneye oğluşunla gidersiniz ne güzel.... ama gitmeden benim bel ağrılarım vardı epey yüzdüm 2 gündür ağrım kesildi keşke imkan olsa da hergün yüzsek...ohh ne güzelll, tatil gibisi varmııı.Senin adına çok sevindim ayşecim. Biz bu sene tatile gidemedik, eşim benim rahat edemeyeceğimi düşündü ama insan arıyor valla tatil yaa. Bende dedliler gibi yüzmek istiyorum
bizde yarın 36. haftaya giriyoruz ayşecim :)
Doğuracak sırada ben varım sanırım
eveeet ee hazırlıklar tamam mı bari? dün ben de pembe maviye uğradım böcek soktu tatilde onun için ilaç yazdırdım 2. doktorum nilgün hanım benim orada senin doktorunu da gördüm aklıma geldin, doğumu orada mı yapacaksın?
saol canım Allah hepimizinkini tamamına erdirsin, evet oynuyor öyle tüm gün değil ama özellikle akşam yemekten sonra epey seyiriyor :)))
ben ayrıntılıyı bulvarda bilson diye bir merkez var oraya yaptırdım özellikle ismail şeker diye bir doktor var benim gittiğim iki doktor da orayı önerdi çok uzun ilgilendiler 3 hafta sonra da ufak bir iki şey için tekrar çağırdılar..benim doktorum 20 hafta civarı yaptır demişti o yüzden bugün gittim ama aslında 23te gitmek daha iyi sanırım çünkü kalbinde bir kas ve damağının yumuşak kısmı daha oluşmamış erken dedi bugün doktor 3 hafta sonra onlara da bakacak çok ince detayları varmış down sendromu zeka geriliği ile ilgili belirtileri çok dikkatle inceliyorlar bence yaptır mutlaka.. 2li 3lü testlerden daha önemli gözüktü bana..
olsun seneye oğluşunla gidersiniz ne güzel.... ama gitmeden benim bel ağrılarım vardı epey yüzdüm 2 gündür ağrım kesildi keşke imkan olsa da hergün yüzsek...
Böcekmi soktuu? önemli bişeyin yoktur inş.?
Hazırlıklar tamam canım beşiği dolapları yerleşti :) doğum çantamızıda hazırladık. Bir iki minik eksik var onlarda olsada olur olmaada. Hafta başından itibaren kadın çağarcam ve kızkardeşimi evimi ytemizliycekler.
Derin dondurucuyada biraz hazır elime gelsin die börek felan koymak istiyoum inş. kardeşimle yaparız.
Benim Dr nevin hanım. Evet kısmet olursa doğumu orda yapacağım inş. canım. Beğendinmi kiliniği?
önemli bişey değil ama epey şişti kabardı merhem verdi doktor sürüyorum daha geçmedi..
oooh zor işler bitmiş hadi gözün aydın kalanını da boşveeeer olsa da olur olmasa da..
ben pembe maviye uzun zamandır gidiyorum zaten ama tüp bebeği orada denemedik onun az ilersinde bursa art var benim doktorum orada ama nilgün hanıma da gidiyorum eğer normal doğum olursa pembe mavide yapıcam kısmetse ama olur da sezaryen gerekirse diğer doktorum yaptıracak, diğer doktorum çok yoğun olduğu için normal doğuma gelemiyor.. ama ben pembe maviden de memnunum daha önce de myom ameliyatı oldum orada hiç sorun yaşamadım, doğum yapan çok da arkadaşım var hep memnun kaldılar..
öncelikle çok geçmiş olsun canım kayıpların için psikolojini çok iyi anlıyorum bunuda kaybetme korkusu bol bol dua et ALLAH'ın izni ile birşeycik olmaz. ALLAH tamamına erdirsin vaktinde saatinde hayırlısıyla sağlıklısıyla kucağınada alırsın ve alırız İNŞALLAH. bu arada 6+4 (altı hafta dört gün) olmuşsun bile :) muhtemel doğum haftanda 30 nisan 2012 canım. yarın kese muhtemelen görünür ben 7+5'te gitmiştim keseyi kızımı ve kalp atışını hepsini birlikte görmüştük çok şükür İNŞALLAH sanada nasip olur. kendine olur olmaz sıkıntılar yapma ALLAH'a güven ve dua et.
hoş geldin canım öpüyorum kızımıda senidehoşbulduk manolyacım vaalhi özledim sizleri ama dediğin gibi tatil gerçekten harikaydı.. uzun zamandır hiç bu kadar zevkle yüzmemiştim çok iyi geldi çok şükür kendimi çok çok iyi hissediyorum....
önemli bişey değil ama epey şişti kabardı merhem verdi doktor sürüyorum daha geçmedi..
oooh zor işler bitmiş hadi gözün aydın kalanını da boşveeeer olsa da olur olmasa da..
ben pembe maviye uzun zamandır gidiyorum zaten ama tüp bebeği orada denemedik onun az ilersinde bursa art var benim doktorum orada ama nilgün hanıma da gidiyorum eğer normal doğum olursa pembe mavide yapıcam kısmetse ama olur da sezaryen gerekirse diğer doktorum yaptıracak, diğer doktorum çok yoğun olduğu için normal doğuma gelemiyor.. ama ben pembe maviden de memnunum daha önce de myom ameliyatı oldum orada hiç sorun yaşamadım, doğum yapan çok da arkadaşım var hep memnun kaldılar..
eveeeeet tabiiii...Sendemi Bursa'da yaşıyorsun canım?
hoşbulduk canım.. yaa istemiyorum sezaryen herşey yolunda giderse normal istiyorum ama osman hoca o karar verilecek tercih edilecek birşey değil en son anda bakıcaz durum ne gerektiriyorsa onu yapıcaz diyor... sezaryenden çok korkuyorum ben daha önce ameliyat oldum ya çok zor kapanıyor benim dikişlerim o yüzden istemiyorum..hoş geldin canım öpüyorum kızımıda senide
gülüm nezeryan yap kızımızı riske atma sende kiloda var benim gibi
canım tunus işi ile battaniyenin beyaz zeminini oluşturabilirsin sonrada tığla çiçeğini böceğini yapıp dikersin iş yerinden giriyorum tatlım evde internet yok iş yerindede herşey engelli bu siteye nasıl giriyorum bende anlamadım :) şıııııt aman duymasınlar yoksa buradanda olurum ve çok üzülürüm ama eve internet aldığımda neden olmasın :)) bende çok isterim.
günaydınn herkese..
merhaba canım hoşbulduk.. görümcenin de gözü aydın allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..tamam cnm artık kızlar biliyosa onlar yardımcı olurlar resim koymamıza :)
bu arada görümcem doğum yaptı :)) bu sabah 9 da gideceklerdi sezeryana.gece suyu gelmiş apar topar hastaneye gitmişler ve saat 7 de sezeryanla kavuştu bebişine :)) çok mutluyum bi yandan da duygusalım.darısı başımıza inş.
aysecim hoşgeldin cnm oh ne güzel imrendim sana yüzmüşsün bol bol.bebiş de sevinmiştir annesi sen rahatlayınca :) senin hazırlıklar nasıl gidiyor cnm?
bu arada şizofren nerelerde görünmüyo hala???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?